Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

شما تا حالا تو باگ گیر کردید؟
من اون تیکه تو اون شهر خاکستر شده از یه آسانسو که چوبی هم هست میریم بالا یهو دیدم همه رفتن بالا من وسط زمین و هوا موندم :دی

پ.ن: شهر خاکستر شده از اولین تیزر منتشر شده از بازی به طور رسمی اعلام شده بود؛پس نیاید بپیچید به ما.

نمیخوای یاد بگیری؟ اخرش هرچی بود نظرت رو توی اسپویل بگو. میدونم خیلی سخته ولی سعی کن. خیلی ها هنوز کمپین بازی رو نرفتن.

یعنی شما از "پایان هندی" برداشت کردی که آمیتا پاچان و دوستان میاد دسته جمعی میرقصن؟
واسه گیر دادن برید سوژه بهتر پیدا کنید.

خوب ما هم بلاخره تمومش کردیم ولی حیف که خیلی زود تموم شده
فقط دوستان من یه جایی از داستان بازی رو نگرفتم ، داستان کامل این نسخه جایی نیست بریم بخونیم
یا کسی قرار نیست بزاره؟

واقعا دست تیم اپیک درد نکنه... البته از حمایت های مایکروسافت هم به سادگی نمیشه گذشت.... بازی بسیار عالی و در حد یه شاهکاره... امیدوارم همه بتونن یک بار تجربش کنن.

خطر لو رفتن یکی از مهمترین ضد حال های بازی :d
یکی از بچه ها وقتی نسخه ی Jtag بازی اومده بود گفت که آخر بازی مارکوس میمیره! منم هی عذاب وجدان داشتم که چرا اون اسپویلر رو باز کردم! ولی همچین اتفاقی نیوفتاد و خیلی حال داد:d
تو اولین تریلر منتشر شده از بازی DOM تو اون شهری که همش خاکستر شده بود هست تو بازی هم تو اون مرحله یه نفر بود که سریع می دوید و از فاصله ی زیادی باسرعت رد میشد من دیگه باور کرده بودم که DOM هست ولی اون نبود!=((
نسخه ی بعدیش بدون DOM به نظرم یه جور دیگه میشه!(یا بهتر یا بدتر)
بازی خیلی کم بود! یا من رفته بودم تو اوج بازی و وقت رو نفهمیدم؟:d

کارایی این چیه ؟ از 1 سانتی تو صورت دشمن هم شلیک می کردم ککش هم نمی گزید !
files_previews__SawdoffShotgun[w430h217mresizeByMaxSize].jpg

امین تو چرا نمیگیری:dاگر قرار بود این نسخه بازهم همین جو و رنگ پردازی رو داشته باشه،مطمئن باش الان این نمرات رو نمیگرفت.باید رنگ پردازی بازی دچار تغییر میشد.همینطور اون جو خاصی که تو یک بود اگر قرار بود این جاها هم باشه دیگه نمیشد.البته اینو قبول دارم که اپیک میتونست از لحاظ داستانی بازیو سیاهتر درست کنه.

الان برای اولین بار مولتی پلیر بازیو بازی کردم گرافیکش اگه از camp بالاتر نباشه پائینتر نیست خیلی جالبه.
واقعا جالبه.چون من خودم بیشتر مولتی همه بازیها رو میزنم.تو تمام بازیها فرق گرافیک قسمت مولتی با سینگل فاحش هست و راحت آدم متوجه میشه.ولی تو گیرز ۳ واقعا تفاوت خاصی نمی بینم.تازه جالبیش اینه افت فریم هم نداره.حالا یه عده بیان جک بگن.
--------------
آقا چرا کسی اشاره ایی به اون مرحله نمیکنه؟
اگر کسی تموم نکرده نخونه.ولی هیچی نیست.اشاره به یک مرحله هست.
همونی که تو دریا هست.
امشب دوباره اونجا رو رفتم.واقعا بی نظیر هست.بعید میدونم تا پایان این نسل بازی ایی بیاد که بتونه گرافیکی در حد این مرحله داشته باشه.نوپردازی دیوانه وار هست.اصلا یه چیز عجیب غریبی هست.

یعنی شما از "پایان هندی" برداشت کردی که آمیتا پاچان و دوستان میاد دسته جمعی میرقصن؟
واسه گیر دادن برید سوژه بهتر پیدا کنید.
پایانش هندیه، عربیه، بولکینافاسوییه، هرچی که هست باید اسپویل بشه. کلاً نظر هرکسی درمورد پایان باید در اسیویل قرار بگیره. فرهنگ استفاده از اسپویل رو ندارید، یاد بگیرید لطفا; مغلطه نکنید.

من یک سوال داشتم
چطوری می شه عکسای بازی رو بریزه روی کامپیوتر؟(هر با عکس های واقعا جالبی و زیبایی داره که می شه با امتیاز ها ازاد کرد مثل بازی MORTAL KOMBAT)
آقا چرا کسی اشاره ایی به اون مرحله نمیکنه؟
اگر کسی تموم نکرده نخونه.ولی هیچی نیست.اشاره به یک مرحله هست.
اره اون مرحله شاهکاره با اون جزایاتش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or