Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

سلام
چند روز پیش بازی GEARS OF WAR 3 رو خریدم ولی فروشنده می گفت که اگه دستگاه آپدیت نباشه و این بازی رو بزاری داخل دستگاه، دستگاه قفل می شه!
راهی وجود داره که بدون باز کردن دستگاه بشه این بازی رو اجرا کرد؟ آپدیت فریمور دستگاه من LT یا +LT هستش. برای اجرای بازی اگه فقط داشبورد آپدیت بشه کفایت می کنه؟ یه فایل آپدیت داخل DVD بازی هست که می تونم با CD یا فلش به روزش کنم.

دوست عزیز ابدیت نرم افزاری با ابدیت سخت افزاری فرق داره چرا می ترسی برو ابدیت کن حالشو ببر :دی
کلا هم جواب سوالت خیر نمیشه فقط با ریختن ابدیت نرم افزاری جدید بازی رو اجرا کرد حتما هم باید lt 2 داشته باشی یعنی دستکاه باز بشه

دوستان کسی هست تونسته باشه Wave تا 50 بره؟؟ من دهنم ***** شد رو casual تا 40 رفتم !!! کسی هست تونسته باشه تا آخرش بره؟؟
روی نرمال اونم 4 نفره به زور تا موج 30 رسوندیم :دی. البته من بار اولی بود که گیرز3 بازی میکردم، لول بچه ها پائین بود. توی همین تاپیک گزارش میدیم بهتون :دی.
ما که در فقارت به سر میبریم و نمیتونیم آنلاین بزنیم. با توجه به پینگ شیرین اورجینال هم میگرفتم تو خواب ...
[/SPOILER]
سرور های بسیار خوبی داره. تقریبا دون لگ بازی میکنیم.

بازی رو 4 5چپتر اکت 1 رو انجام دادم! یه سوال!
چرا
خون دشمنا زرد رنگه :دی؟!؟ درست نمیشه؟! دلیل این رخداد چی بوده؟!

و اینکه گیمپلی بازی زیاد متحول نشده نسبت به قبل و منی که 2 و 1 رو 1ماه قبل اومدن گرز3 بازی کردم هیجان جدید نداشت برام!!!

و یه عکس میذارم حال کنید همتون :دی!
ایشالله یه روز همه عاشقان گرز با این کنترلر بازی کنند :دی

بازی رو 4 5چپتر اکت 1 رو انجام دادم! یه سوال!
چرا
خون دشمنا زرد رنگه :دی؟!؟ درست نمیشه؟! دلیل این رخداد چی بوده؟!

و اینکه گیمپلی بازی زیاد متحول نشده نسبت به قبل و منی که 2 و 1 رو 1ماه قبل اومدن گرز3 بازی کردم هیجان جدید نداشت برام!!!

[
گیم پلی بازی GEOW رو که مسلماً زیاد تغییر نمیدن یعنی هیچ بازی نمیاد اساس و پایه گیم پلی ـش رو تغییر بده، معمولاً سعی میکنن با المان های به ظاهر ریز و درشت و بر طرف کردن ایرادات نسخه های قبلی جدا از اینکه ماهیت اصلی گیم پلی رو حفظ میکنن یه مقدار حس تنوع و تازگی تو گیمر ایجاد کنن که بنظرم اپیک این کارو به بهترین نحو ممکن انجام داده بود.
گیم پلی بازی با حفظ ماهیت اصلی ، بنظرم متفاوت تر از شماره های قبلی پیش میرفت ، اکشن بازی خیلی سریع شده بود و وجود لمبنت ها هم عاملی شد که گیم پلی بازی مقداری هیجانی تر از شماره های قبلی بنظر بیاد.
داستان:
به خاطر یه ماده به نام امولسیون خون بدنشون به این شکل در اومده بود

روی نرمال اونم 4 نفره به زور تا موج 30 رسوندیم :دی. البته من بار اولی بود که گیرز3 بازی میکردم، لول بچه ها پائین بود. توی همین تاپیک گزارش میدیم بهتون :دی.

سرور های بسیار خوبی داره. تقریبا دون لگ بازی میکنیم.
خوشا به سعادتون جای منم خالی کنید :(.
من که پینگم قشنگ رو آسمون ها سیر میکنه :دی.
خجالت نکشیدی بازیو تموم نکرده امتیاز دادی؟
یه نمره ابتدائی میدی، یه نمره میانی، یه نمره پایانی :دی.
من ابتداییم اون بود میانیم اینه حالا پایانی :-".

ولی بازی کوتاه ها دو تا 2 ساعت بازی کردم تالان رسیدم به act 4 ...

کسایی که بازی رو تموم نکردن اسپویلر رو باز نکنن

تا حالا شده وقتی داری یه اهنگ غمگین داری گوش میدی ، یه اتفاق بد بیوفته ؟؟ :(

دقیقا اونطور شدم ، داشتم اهنگی احساسی گوش میکردم که فهمیدم فکر دامنک چیه، وقتی که فهمیدم دام میخواد ماشینو بکوبه به اونا داشتم میمردم ( اخه ما کو اپ میزنیم ، من همیشه دامنک بودم :( )

خیلی روم تاثیر کذاشت به خدا ، تا حالا واسه یه کاراکتر این همه ناراحت نشده بودم

ما که در فقارت به سر میبریم و نمیتونیم آنلاین بزنیم. با توجه به پینگ شیرین اورجینال هم میگرفتم تو خواب ...
ولی به هر حال من 8 یا 8.5 که به بازی دادم رو میکنم 9 ...
حرف نزنید فقط.
این وسطای بازی خیلی قشنگ شده، از اون تکرار مکررات در اومد. انشاالله آخرش نزنه تو ذوقم.
نخونید اگر بازی رو تا ACT 4 نرفتید :دی
من سپاس گذارم که تو فیلان تاپیک فیلان فرد گفت دام میمیره و من اسپویلر شد.
یعنی این همه داستان و پست های 18 خطه از بازی انتقاد میکردی، همش از همون یکی دو اکت اول بود؟! احیانا نمیدونی معمولا وقتی بازی تموم میشه بهش امتیاز میدن؟:-/
بعد میگم مشکلت اساسیه بگو نه:دی

یعنی این همه داستان و پست های 18 خطه از بازی انتقاد میکردی، همش از همون یکی دو اکت اول بود؟! احیانا نمیدونی معمولا وقتی بازی تموم میشه بهش امتیاز میدن؟:-/
بعد میگم مشکلت اساسیه بگو نه:biggrin1:
احتمالا تو اکت های بعدی این نمره از 9 به 10 میرسه:-bd
نه؟

---------- نوشته در 04:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:26 PM ارسال شده بود ----------

ولی بازی کوتاه ها دو تا 2 ساعت بازی کردم تالان رسیدم به act 4 ...
به احتمالا زیاد رو نرمال رفتی!:)باید روی سخترینش بازی می کردی اون وقت می گفتی:
1:چرا بعد از سه روز به اکت 2 نمی رسم؟:-/
2:چرا دوستام نجاتم نمیدن؟:-/
3:چرا این بازی رو خریدم؟:-/
4:چرا XBOX 360 خریدم؟:-/
5:چرا به درس و مشقام نمی رسم:-/
6: ....

بعد میگم مشکلت اساسیه بگو نه:دی
وا!!! من که همون و صفحه قبل گفتم یه ساعت بازی کردم نظرم فعلا این اوایل اینه ...
شماها پستم رو نمیخونید؟ :|
تو بازیو تا آخر نرفتی بعد میای فریاد میزنی میثم؟:d
من اصولا 30 دقیقه بازی میکنم یه نظرم یدم، بعد وسطای بازی هم میدم، آخراش هم نظر نهایی میدم :دی.
بعد به خدا همون اول که گفتم به بازی 8 دادم یا 8.5 گفتم تازه بازی رو شروع کردم.
من که بازی رو گرفتم. حدود یه ساعت بازی کردم. حیف اون دو ساعتی که وقت گذاشتم برم LT2 کنم. نمیدونم. AA بازی که نابوده کلا، از گرافیک فقط نورپردازی که بهتر شده مورد نظرمه.

کلا تا اینجای بازی نمره من بهش 8 هست. تا ته میرم ببینم چی میشه :biggrin1:.

به احتمالا زیاد رو نرمال رفتی!
yahoo_1.gif
باید روی سخترینش بازی می کردی اون وقت می گفتی:
1:چرا بعد از سه روز به اکت 2 نمی رسم؟
yahoo_7.gif

2:چرا دوستام نجاتم نمیدن؟
yahoo_7.gif

3:چرا این بازی رو خریدم؟
yahoo_7.gif

4:چرا XBOX 360 خریدم؟
yahoo_7.gif

5:چرا به درس و مشقام نمی رسم
yahoo_7.gif

6: ....
من همه نسخه های این سری رو برای بار اول روی Normal رفتم. دلیلش هم این که میخوام بار اول لذت ببرم از بازی. قشنگ دور و اطراف رو ببینم، ببینم دنیام دست کیه.

بار دوم ...
در کل نسبت به نسخه های پیشین کوتاه تر میزنه :دی.

آخرین ویرایش:
دوستان این اکت سوم که این یارو lambent zercker میاد چه جوری باید بکشیمش؟هی میگه بدو منم میدوم اما اخر خودمو با ماهواره میترکونه به جای اون یابو.
یه نظرم بدم:
1.گرافیکش شاهکاره.عالی.
2.این مثل نسخه یک به من داره حال میده چون بیشتر توی محیط های باز هست تا محیط های بسته.
3.ولی نمیدنم چرا مثل شماره یک هیچی بهم حال نمیده با اینکه یکش رو قبل عید بازی میکردم.یکی از دلایلش این بود که اونجا تعداد یارات خیلی کمتر بود و دام هم که هی پچل بازی در میورد.خودت بودی با یه عالمه لوکاست.
ممنون میشم یکی تو اسپویلر بگه این پرسکات چیکار کرده که هی میگن اسمش رو تو بازی؟

دوستان این اکت سوم که این یارو lambent zercker میاد چه جوری باید بکشیمش؟هی میگه بدو منم میدوم اما اخر خودمو با ماهواره میترکونه به جای اون یابو.
یه نظرم بدم:
1.گرافیکش شاهکاره.عالی.
2.این مثل نسخه یک به من داره حال میده چون بیشتر توی محیط های باز هست تا محیط های بسته.
3.ولی نمیدنم چرا مثل شماره یک هیچی بهم حال نمیده با اینکه یکش رو قبل عید بازی میکردم.یکی از دلایلش این بود که اونجا تعداد یارات خیلی کمتر بود و دام هم که هی پچل بازی در میورد.خودت بودی با یه عالمه لوکاست.
ممنون میشم یکی تو اسپویلر بگه این پرسکات چیکار کرده که هی میگن اسمش رو تو بازی؟
وقتی داره میدوئه قفسه سینش باز میشه اونجا باید شلیک کنی فقط موقع دوئیدن اینجوری میشه :دی.
این یارو کلا اصلا اعصاب اینا نداشت، منو یاد این راننده ها تو خیابون میندازه که تصادف میشه میان پائین دنبالت می کنند :-".
اصلا اعصاب نداشت عین تریلی میوفتاد دنبال آدم ولی توی 1 یه یارو کوره بود از این ترسناک تر بود اگه اونو میزاشتن حالش بیشتر بود.

اینجا وقتی در باز میشه باید سریع بپری توش دیگه اگر دیر بری تو میمیری ! همون گوشه دیوار حرکت کن یکم بری میرسی به در

• Like
Reactions: x23are

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or