Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

منم متاسفانه امروز تمومش کردم دوست نداشتم به این زودی تموم شه ولی در یک کلام بگم واقعا زیبا کار کردن بسیار عالی 9.5 حلالشون باشه کارشون خیلی درسته از الان باید برای goty خودشون رو اماده کنن

دوستان چرا من بازی رو رو هارد نصب میکنم تا ارم ماکروسافت گیم بیشتر بالا نمیاد ولی درایو داره کار میکنه اما از رو dvd بدونه مشکله ؟؟؟

یعنی تو فلش 8 گیگی می تونم نصبش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره !‌ ;) !‌فک کنم !‌این دیسک های جدید اگه 1 گیگ اضافه کرده باشن و دیسک های قبلی هم 6.5 گیگ بوده باشن و فلش شما هم 7.5 گیگ کلا جا داشتع باشع بله :d

---------- نوشته در 01:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 AM ارسال شده بود ----------

از وقتی بن شدم دیگه افسرده شدم طرف هیچ بازی نرفتم !‌ بخوام فقط آفلاین بازی کنم باید چیکار کنم ؟‌باید ژول یه ال تی 2 بدم ؟‌

به جرئت میگم جز بهترین و سرگرم کننده ترینهای این نسل بود حتی امسال میتونه goty رو ببره . >:d<
واقعا خارق العاده بود از زیر دریا گرفته تا تو اسمون جنگیدیم و حالشو بردیم .
من عاشق این lancer جدیده شدم چه حالی میده وقتی میکنیش تو شکم دشمن :d
در کل gears of war عالی بود . همه ی شماره هاش :x

به جرئت میگم جز بهترین و سرگرم کننده ترینهای این نسل بود حتی امسال میتونه goty رو ببره . >:d<
واقعا خارق العاده بود از زیر دریا گرفته تا تو اسمون جنگیدیم و حالشو بردیم .
من عاشق این lancer جدیده شدم چه حالی میده وقتی میکنیش تو شکم دشمن :d
در کل gears of war عالی بود . همه ی شماره هاش :x
خداییش خیلی سرگرم کنندست آدم رو ساعت ها مشغول خودش میکنه :d
حتی داداش من که برنامه نویس ـه و زیاد اهل بازی نیست (از اونهایی سالی به ماهی به بار دست به کنسول میزنه :d ) از موقعی که گیرز 3 اومده شبها که از سره کار میاد میگه بیا گیرز بازی کنیم :d

سلام

سلام دوستای عزیز می خوام از گیرز 3 ایمیج بگیرم با Xbox_Backup_Creator_v2.9.0.345 دیسک رو وقتی می زارم تو dvdrom خوانده میشه ولی تو برنامه Xbox_Backup_Creator_v2.9.0.345 خوانده نمیشه برای ایمیج گرفتن بازیهای دیگه مثل pes 2011 برای ایمیج گرفتن مثل این نیست و راحت خوانده میشن ولی این بازی تو برنامه رید نمیشه چکار کنم کسی مشکل منو داشته ؟ کسی از گیرز با این برنامه ایمیج گرفته؟. ایمیج رو برای پچ کردن می خوام برای لایو این سوال رو سه روزه تو تاپیک اموزشهای دیسک بازی پرسیدم ولی هیچ کس جواب منو نداد مجبور شدم اینجا بپرسم لطفا جواب بدید می خوام بدونم مشکل از بازی منه یا با این برنامه نمیشه ایمیج گرفت یا ......

کمک help me please

آخرین ویرایش:
سلام دوستای عزیز می خوام از گیرز 3 ایمیج بگیرم با Xbox_Backup_Creator_v2.9.0.345 دیسک رو وقتی می زارم تو dvdrom خوانده میشه ولی تو برنامه Xbox_Backup_Creator_v2.9.0.345 خوانده نمیشه برای ایمیج گرفتن بازیهای دیگه مثل pes 2011 برای ایمیج گرفتن مثل این نیست و راحت خوانده میشن ولی این بازی تو برنامه رید نمیشه چکار کنم کسی مشکل منو داشته ؟ کسی از گیرز با این برنامه ایمیج گرفته؟. ایمیج رو برای پچ کردن می خوام برای لایو این سوال رو سه روزه تو تاپیک اموزشهای دیسک بازی پرسیدم ولی هیچ کس جواب منو نداد مجبور شدم اینجا بپرسم لطفا جواب بدید می خوام بدونم مشکل از بازی منه یا با این برنامه نمیشه ایمیج گرفت یا ......

منم همین مشکلو دارم مثل اینکه از بازی های جدید نمیشه ایمیج گرفت:-/

پرسش دارم از حظور اساتید محترم. بازی روی هارد نصب هست ولی برای اجرا چند دقیقه ی دیسک رو میخونه!. 5-6 دقیقه بعد از روی هارد ادامه میده و درایو حرکت نمیکنه. برای کسی اینطوری میشه؟
(درضمن اورجینال هست).

پرسش دارم از حظور اساتید محترم. بازی روی هارد نصب هست ولی برای اجرا چند دقیقه ی دیسک رو میخونه!. 5-6 دقیقه بعد از روی هارد ادامه میده و درایو حرکت نمیکنه. برای کسی اینطوری میشه؟
(درضمن اورجینال هست).

Gears 3 هم اینجوری میشد نمیدونم چرا !

داش نوید تو تاپیک خود گیرز هستیا
yahoo_4.gif

=))
lol الان کاش آب با چنگال میخوردم اما اینجوری ضایع نمیشدم ! فکر کردم تو یه تاپیک دیگه هستم :d

آخرین ویرایش:
Gears 3 هم اینجوری میشد نمیدونم چرا !
داش نوید تو تاپیک خود گیرز هستیا:d
(درضمن اورجینال هست).
آره برای همه همینطوریه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or