bayern_vahid
Loyal Member
منم متاسفانه امروز تمومش کردم دوست نداشتم به این زودی تموم شه ولی در یک کلام بگم واقعا زیبا کار کردن بسیار عالی 9.5 حلالشون باشه کارشون خیلی درسته از الان باید برای goty خودشون رو اماده کنن
یعنی تو فلش 8 گیگی می تونم نصبش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟7.5 گیگ تو هارد کنسول
آره !یعنی تو فلش 8 گیگی می تونم نصبش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خداییش خیلی سرگرم کنندست آدم رو ساعت ها مشغول خودش میکنه :dبه جرئت میگم جز بهترین و سرگرم کننده ترینهای این نسل بود حتی امسال میتونه goty رو ببره . >:d<
واقعا خارق العاده بود از زیر دریا گرفته تا تو اسمون جنگیدیم و حالشو بردیم .
من عاشق این lancer جدیده شدم چه حالی میده وقتی میکنیش تو شکم دشمن :d
در کل gears of war عالی بود . همه ی شماره هاش![]()
سلام دوستای عزیز می خوام از گیرز 3 ایمیج بگیرم با Xbox_Backup_Creator_v2.9.0.345 دیسک رو وقتی می زارم تو dvdrom خوانده میشه ولی تو برنامه Xbox_Backup_Creator_v2.9.0.345 خوانده نمیشه برای ایمیج گرفتن بازیهای دیگه مثل pes 2011 برای ایمیج گرفتن مثل این نیست و راحت خوانده میشن ولی این بازی تو برنامه رید نمیشه چکار کنم کسی مشکل منو داشته ؟ کسی از گیرز با این برنامه ایمیج گرفته؟. ایمیج رو برای پچ کردن می خوام برای لایو این سوال رو سه روزه تو تاپیک اموزشهای دیسک بازی پرسیدم ولی هیچ کس جواب منو نداد مجبور شدم اینجا بپرسم لطفا جواب بدید می خوام بدونم مشکل از بازی منه یا با این برنامه نمیشه ایمیج گرفت یا ......
پرسش دارم از حظور اساتید محترم. بازی روی هارد نصب هست ولی برای اجرا چند دقیقه ی دیسک رو میخونه!. 5-6 دقیقه بعد از روی هارد ادامه میده و درایو حرکت نمیکنه. برای کسی اینطوری میشه؟
(درضمن اورجینال هست).
داش نوید تو تاپیک خود گیرز هستیا![]()
داش نوید تو تاپیک خود گیرز هستیا:dGears 3 هم اینجوری میشد نمیدونم چرا !
آره برای همه همینطوریه!پرسش دارم از حظور اساتید محترم. بازی روی هارد نصب هست ولی برای اجرا چند دقیقه ی دیسک رو میخونه!. 5-6 دقیقه بعد از روی هارد ادامه میده و درایو حرکت نمیکنه. برای کسی اینطوری میشه؟
(درضمن اورجینال هست).