Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

من که از اینکه اُریج نخریدم خوشحالم
درست و حسابی نمیره تو بازی که، من یه دست تا حالا نتونستم Horde آنلاین بزنم

داداش منم مشکل تو رو دارم فکر کنم باید اورج باشه که بتونیم بزنیم نمیدونم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

داداش منم مشکل تو رو دارم فکر کنم باید اورج باشه که بتونیم بزنیم نمیدونم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
نه ربطی به اُریج نداره
میگرده اونایی که هم پینگت باشن رو پیدا می کنه، ما هم که پینگامون بالا ، هم پینگ پیدا نمیشه که براش
اُریج دارا هم این مشکل رو داشتن اکثرا

نه ربطی به اُریج نداره
میگرده اونایی که هم پینگت باشن رو پیدا می کنه، ما هم که پینگامون بالا ، هم پینگ پیدا نمیشه که براش
اُریج دارا هم این مشکل رو داشتن اکثرا

بدبختی پینگ ما یه دونه اس تو دنیا بهترین روشش اینه که پارتی بدیم خودمون بزنیم خارجیارو باید بیخیال شیم

من دیشب تازه بازی رو گرفتم تا چپتر سه رفتماسون تر شده ولی هیجانش خیلی بیشتر شده گیمپلیش هم خیلی روون بود حال داد.بازی حدودا چند ساعتی میشه کوتاه نباشه که ضد حاله.
این کدایی که از تو فیس بوک گرفتیم از اپیک برای انلاین کجا باید واردشون کنیم؟
چطوری میشه این دیسکا رو برای لایو چک کرد چون abgx نمیشناسشون؟

اسپویل مهمی نیست...
یه جا هست که شب ـ .و یه غول ِ میاد و فک میکنیم کشته شده اما از بالا در میاد تو. همین که می دو ِ طرفمون. هر چی تیر میزنم فایده نداره.
چکار کنم؟

سیوم پرید!
اکت 4 چپتر 3 فکر کنم اونجایی که میری تو برج. وقتی وارد برج شدم دستگاه فریز کرد. با دکمه خاموشش کردم و.... =((
دوستان راهی برای برگردوندنش نیست؟ البته چک پوینت مراحلم نرفته ولی باز برگشتم به سطح 1! الان می خوام خودکشی کنم!:((

---------- نوشته در 02:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:48 PM ارسال شده بود ----------
یه جا هست که شب ـ .و یه غول ِ میاد و فک میکنیم کشته شده اما از بالا در میاد تو. همین که می دو ِ طرفمون. هر چی تیر میزنم فایده نداره.

اونقدر تیر بزنین تا بمیره.... باید صبر زیاد و یه خروار تیر داشته باشید!

چکار کنم؟

بعضی مواقع که یا می دوه دنبالت یا میپره روت داخل شکمش باز میشه که یک چیز طلایی رنگی هست باید اون موقع به وسط شکمش شلیک کنی وگرنه باقی جاهاش ضد ضربه هست..

سیوم پرید!
اکت 4 چپتر 3 فکر کنم اونجایی که میری تو برج. وقتی وارد برج شدم دستگاه فریز کرد. با دکمه خاموشش کردم و.... =((
دوستان راهی برای برگردوندنش نیست؟ البته چک پوینت مراحلم نرفته ولی باز برگشتم به سطح 1! الان می خوام خودکشی کنم!:((

سیو اون مرحله پریده یا کلش..!؟

نمی دونم چطور می شه نارنجک پیچوند ، ولی با زدن X کنار دشمن ، گروکان می گیره ;-)

:(( drom ، این چه کاری بود کردی ؟‌‌:((

نارنجک بگیر دستت ، رسیدی به دشمن B بزن میچسبونه بهش یه اردنگی میزنه بهش و ... ! :دی

این حرکات برم امتحان کنم باید جالب باشه :d

خُب تموم شد. خیلی عالی بود، یکی از بهترین بازیهای امسال. از Gears 2 بهتر بود، ولی از 1 نه:دی (با توجه به زمان خودشون البته). پایانش هم خیلی خوب و کاملا Open Ended بود برای بازیهای بعدی از این سری.

از لحاظ گرافیک هم فوق العادست، ولی هنوز به نظرم Crysis 2 رو 360 بهترینه:دی

در کل تبریک به اپیک و مایکروسافت.

• Like
Reactions: kayne and Kavigne

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or