Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

کسی هست تونسته باشه تموم کارکتر های رو بازی unlock کنه ؟؟

واسه آزاد کردن بعضی از کارکترها باید level رو بالا ببری ولی واسه بعضی هاشونم دقیقاً مشخص نیست باید چیکار کنی !! کسی هست بتونه یه توضیح کامل بده؟؟

آخرین ویرایش:
این هم راهنمای اچیومنت های بازی

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=50256&p=1644675#post1644675

کسی هست تونسته باشه تموم کارکتر های رو بازی unlock کنه ؟؟

واسه آزاد کردن بعضی از کارکترها باید level رو بالا ببری ولی واسه بعضی هاشونم دقیقاً مشخص نیست باید چیکار کنی !! کسی هست بتونه یه توضیح کامل بده؟؟

دقیق اسم مدالها یادم نیست ولی باید مدال ها رو ارتقاع بدی مثلا War Supporter

• Like
Reactions: kayne
واقعا آنلاین بازی افتضاح به تمام معنا شده ! همه یا Lancer به دست یا با Retro از دور ول میدن بازی رو کردن COD ! اون Sawed-Off که هرکی از راه میرسه میگیره دستش با یه شلیک کاملا کور میزنه نصف میشی !
کلا دیروز از لحظه ای که وارد بازی شدم فقط فحش میدادم نشد دیگه خودمو کنترل کنم :d
این Big Head Mode هم خیلی جالب بود مخصوصا صدای کاراکترها ! :d

منم همین الان بازی رو تموم کردم . مشکلی هم نداشت.ولی خب 1-2 دقیقه طول کشید تا از روی هارد خوند بازیو.
احتمالا مشکل از DVD هاتون هست.از یه جای معتبر تر بخرید.

استاد ربطی به بازی نداره.
من بازی رو خودم دانلود کردم.
مشکل هنگ کردن ندارم Act3 همون اول همه رو که می کشی مرفحله رو ادامه نیمده یعنی دیگه این آدما نمیان که بزنیشون یک بار از اول رفتم Check Point اولو زد اما دیگه جلو نمیره هنگ هم نمیکنه!

آخرین ویرایش:
واقعا آنلاین بازی افتضاح به تمام معنا شده ! همه یا Lancer به دست یا با Retro از دور ول میدن بازی رو کردن COD ! اون Sawed-Off که هرکی از راه میرسه میگیره دستش با یه شلیک کاملا کور میزنه نصف میشی !
کلا دیروز از لحظه ای که وارد بازی شدم فقط فحش میدادم نشد دیگه خودمو کنترل کنم :d
این Big Head Mode هم خیلی جالب بود مخصوصا صدای کاراکترها ! :d
با اومدن MW3 این جماعت می رن اون سمت , ما راحت می شیم ...

خوب منم بازی تمام کردم . همه چیز عالی بود . شانس من رسیدیم آخرش صدام کردن بدو بدو کارت دارم :d اینم فیلمشو که نمیشه زد عقب جلو شانسمون دست و پا شکسته فهمیدیم :d ولی همه چی فوق العاده بود . داستان بازی هم اصلا هندی نبود . خیلی هم خوب بود ;)

خوب این بازی هم بالاخره تمام شد .

بعد از اتمام بازی اینقدر درگیره جو احساسانه بازی شده بودم که تا نیم ساعت تو فکرش بودم .
همه چی عالی بود ، بهتر از همه گرافیک بی نظیره بازی و اکشن فوق سریع بازی بود که اصلا قابل مقایسه با دو عنوان قبلی نیست . مدت گیم پلی بازی هم به نظرم نسبت به نسخه های قبلی کوتاه تر شده . ( گیرز 1 و 2 فکر میکنم بالای ده ساعت نیاز داشت تا تموم شه ولی این یکی هفت هشت ساعته تموم شد) .
داستان بازی سوای احساسانه بودنش به نظر من که قوام دو عنوان قبلی را نداشت و می تونست خیلی بهتر باشه ولی با این حال بازم بی نظیره بی نظیر بود .
فوق العاده ترین قسمت بازی صحنه فدا شدن دام بود ، به نظرم از تمام صحنه های بازی زیبا تر از کار در اومد . پایان بازی میتونست خیلی اشک آور تر باشه ، هر چند مرگ پدر مارکوس ناراحت کننده بود ولی به شخصه فکر میکردم خوده مارکوس هم میمیره که خوب نمرد .
با حال ترین صحنه بازی هم کشتن ملکه توسط مارکوس اونم به شیوه کشتن کریم آب منگل به دست قیصر بود ، خیلی با این صحنه حال کردم مخصوصا وقتی گفت :

This is for Dom bitch and everyone that you have killed

خلاصه اینکه تجربه انجام این بازی یکی از بهترین تجربه های بازی در تمام عمرم بود ولی منم مثل یکی دیگه از دوستان نظرم اینه که پایان Halo reach حماسی تر و زیبا تر بود .

error

اقا ا میخوام بازی رو نصب کنم اررور میده دیسک خش داره یا کثیفه!! ممکنه ایراد از رایتش باشه؟ نصب نمیشه ولی اجرا میشه!‌ممکنه وسط بازی گیر کنه؟؟

مال من که تا آخر بازی مشکل هنگ کردن نداشت.... خوندن از رو دیسک هم 1 دقیقه طول میکشید بعدش از رو هارد می خونه .....
این مشکل 1 دقیقه تو driver هم دارم .... فکر کنم کلا بازی های XGD3 این جوری باشن.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or