Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

^ والا هنوز کسی دقیق نمیدونه جریان چیه ! :دی اما این بازی های جدید پس از یکی دو دقیقه که از اجراشون میگذره شروع میکنن از روی هارد اجرا شدن ... مال شما هم همینجوریه ؟

دقیقا برای من هم همینجوریه

یعنی کسی هنوز نمیدونه که چرا اینجوریه:-/

دقیقا برای من هم همینجوریه

یعنی کسی هنوز نمیدونه که چرا اینجوریه:-/

واسه من هم بعد از 2-3 دقیقه شروع میکنه از رو هارد اجرا شدن. لا مصب قبلش خیلی صدای خری هم میده ( نسبت به بازی هایی که XGD 3 نیستن )

تازه من شنیدم کسانی که LT 2 ریختن توی یه مرحله از گیرز دستگاه هنگ میکنه!!! ولی خودم آخرای Act 1 هستم ولی هنوز اتفاقی نیفتاده. ولی فک کنم این بلا سرمون بیاد........البته خدا نکنه D:

واسه من هم بعد از 2-3 دقیقه شروع میکنه از رو هارد اجرا شدن. لا مصب قبلش خیلی صدای خری هم میده ( نسبت به بازی هایی که XGD 3 نیستن )

تازه من شنیدم کسانی که LT 2 ریختن توی یه مرحله از گیرز دستگاه هنگ میکنه!!! ولی خودم آخرای Act 1 هستم ولی هنوز اتفاقی نیفتاده. ولی فک کنم این بلا سرمون بیاد........البته خدا نکنه D:

بله ظاهرا Act3 این مشکل پیدا میشه !....

کسی از دوستان هست که نسخه کپی رو تا اخر رفته باشه و مشکل هنگ کردن رو نداشته باشه

والا براي من كه درايو خودش رو چند دقيقه جر ميده بعد از رو هارد ميخونه:d
آقايون چقد اين بازي آسون شده=((من يه رترو لنسر ميگيرم در عرض 5 دقيقه يه ارتش رو سلاخي ميكنم ميرم جلو:dميترسم اينطوري بازي كوتاه بشه:(

ای بابا مثل اینکه مشکل داره جدی میشه

کسی از دوستان هست که نسخه کپی رو تا اخر رفته باشه و مشکل هنگ کردن رو نداشته باشه

امیر جان مشکل جدیه.......... من زمانی که واسه آبدیت رفتم یه چیزایی میدونستم ولی گفتم ایشالا شایعه هستش ولی الان دیگه مطمئنم. آخه مشکله یکی دوتا نبوده....از هر کی کپی زده پرسیدم میگه هنگ میکنه..

اینم شانسه ما داریم تو رو خدا. اوریج میگرفتیم سنگین تر بود

والا براي من كه درايو خودش رو چند دقيقه جر ميده بعد از رو هارد ميخونه:d
آقايون چقد اين بازي آسون شده=((من يه رترو لنسر ميگيرم در عرض 5 دقيقه يه ارتش رو سلاخي ميكنم ميرم جلو:dميترسم اينطوري بازي كوتاه بشه:(
بزار رو اینسین راحت تره:d
حال اصلی بازی اینه که رو درجه آخر بازی کنید نه کژوال.
آره 1دقیقه از روی دیسک می خونه بعد از روی هارد. کارش اینجوریه!

آخرین ویرایش:
منم همین الان بازی رو تموم کردم . مشکلی هم نداشت.ولی خب 1-2 دقیقه طول کشید تا از روی هارد خوند بازیو.
احتمالا مشکل از DVD هاتون هست.از یه جای معتبر تر بخرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or