Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

عزیزم اگر احتمالا xbox الایت باشه باید داشبورد هم آپدیت می کرد اگر آرکیده lt2 ناقص ببر همنجا واست تست کنن

---------- نوشته در 06:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:00 AM ارسال شده بود ----------

الان ساعت 5 صبح من الان گیرز تموم کردم چقدر قشنگ بود سری شروع کنید واقعا حال داد

خب منم بالاخره بازی رو تموم کردم در یک کلام میتونم بگم بازی فوق العاده بود بسی حال کردیم :دی
بازی تو صحنه-های خیلی شلوغ هم ذره-ای افت فریم نداره و فقط تو دموها بعضی وقتها یه افت فریم کوچیکی بپیدا میکنه
نورپردازی و گرافیک کلی بازی عالی بود فقط باز هم مشکل دیر لود شدن تکسچرها تو بازی بود یه 5-6 بازی بهشون برخوردم البته سریع لود میشدن
کل بازی عالی بود فقط طراحی بارون و برخوردشون به لباس شخصیتها توی ذوق میزد . بارون نسخه-ی اول خیلی خیلی بهتر از این نسخه بود تو اون بازی برای اولین بار حس کردم که انگار واقعا زیر بارونم ولی تو این نسخه خوب طراحی نشده بود
داستان بازی هم نسبت به دو نسخه قبل خیلی خیلی بهتر بود .
BossFight آخر بازی هم خیلی خوب بود ( نسبت به نسخه-ی قبل )
بهتریم نسخه از این 3گانه همین بازی بود بازی عالی بود

منم دو تا چپتر باز کردم .قسمت دومشو با زور تموم کردم چون گم پلیش برام خیلی تکراری ویکنواخت بود مخصوصا اواسط بازی ولی این فراتر از انتظارم بود گرافیک که به نظرم تو این نسل بهترین بوده به نظرم کرایسیس جلوی این حرفی واسه گفتن نداره فقط توطراحی اب زیاد جالب نیست تو طراحی اب هیچ بازی به aw نمی رسه. نورپردازی بازی عالی هستش و مهم ترین چیز برای من گیم پلی هست که نسبت به شماره دوم خیلی پیشرفت داشته تا حالا که همه چیز عالی بوده واقعا انتظار نداشتم بعد از گیم پلی خسته کننده gears 2 با همچین چیزی مواجه بشم خدا کنه تا اخرش همین طوری جذاب باشه.

منم دو تا چپتر باز کردم .قسمت دومشو با زور تموم کردم چون گم پلیش برام خیلی تکراری ویکنواخت بود مخصوصا اواسط بازی ولی این فراتر از انتظارم بود گرافیک که به نظرم تو این نسل بهترین بوده به نظرم کرایسیس جلوی این حرفی واسه گفتن نداره فقط توطراحی اب زیاد جالب نیست تو طراحی اب هیچ بازی به aw نمی رسه. نورپردازی بازی عالی هستش و مهم ترین چیز برای من گیم پلی هست که نسبت به شماره دوم خیلی پیشرفت داشته تا حالا که همه چیز عالی بوده واقعا انتظار نداشتم بعد از گیم پلی خسته کننده gears 2 با همچین چیزی مواجه بشم خدا کنه تا اخرش همین طوری جذاب باشه.
لذت اصلی گیم پلی تو hord و مولتی نهفته شدست :d پیشنهاد میکنم بهت حتماً بازی کن :d

خب AW اصلا هیچ تاثیر پذیری نداشت اینجا بعضی جاها تخریب پذیری هم داره تازه :دی
من نمیخوام بگم که نداشتن قابلیت پرش تو این بازی خوب هست ولی به شخصه هیچ نیازی به استفاده ازش نمی بینم. یعنی اگه میشد به صورت عادی تو این بازی پرش داشته باشیم به نظر من یه جوری هست :دی در مورد گیم پلی هم از همون اول بازی مبارزات سریع و شلوغش کاملا به چشم میان. چطور تغییری ندیدی؟ :دی
باور کن توی همون AW من خودم رو به آب و آتیش زدم سر این گلوله ها ولی به جان خودم، به همون میتینگ که رفتم من اصلا Gears Of War 3 رو با AW مقایسه نکردم. بخون پست اولم رو دو صفحه قبل :(. من فقط گفتم اگر مانیتورم ایراد داره AA رو نشون نمیده چرا پس توی AW نشون میده؟ :|.
درباره پریدن هم واقعا جای یه علامت گنده سواله برای من :دی.
سریع و شلوغ شدن ولی خداوکیلی پیش رفت هم داشتن؟ نداشتن دیگه، من قصد تخریب ندارم :| فن فلان کنسول هم نیستم ولی گیم پلی شدیدا کسل کننده است یعنی نسبت به نسخه ی 2 فقط سرعتی تر شده اونم دلیلش این که با یه خشاب میتونی هرچی لوکاست هست رو بکشی بری جلو. توی نسخه اول تو خواب هم همچین چیزی نمیشد ...
آقا میثم شما متاسفانه عادت داری به له کردن بازیهای بزرگ.سر کرایسس 2 هم این ماجرا بود.مطمئنا منتقدهای gamespot-ign-euro gamer و ..... از شما بهتر متوجه این جریانات هستن.وقتی این بازی از 84 تا نقد فقط و فقط یک نقد متوسط داشته،نشون میده با یک عنوان فوق العاده طرف هستیم و ادعای شما رو کاملا رد میکنه.این حرف که گیم پلی بازی پیشرفتی نکرده فقط یه جک هست.دیگه باید چه پیشرفتی میکرد.اولا که ضرب آهنگ بازی به شدت سریع شده.دوما بازی از اون حالت قابل پیش بینی خارج شده و صحنه ها بعضا غیرقابل پیش بینی هستن.وجود لمبنتها که کاملا جریان بازیو عوض کرده.سوار ربات شدن یا gas barge که تجربه ایی کاملا متقاوت و جدید هست.محاصره شدن از چندین جهت که فوق العاده هیجانی و لذت بخش هست.بازی از لحاظ گیم پلی زمین تا زیرزمین با شماره های قبل فرق کرده و قابل مقایسه نیست.
شما دوستان X360 اول یک تکلیف رو معلوم کنید ببینم، نقد GS رو وقتی 9.5 میده قبول میکنید ولی وقتی 8.5 میده شورش در میاره؟ :| چی بگم به خدا؟ :(.
تکلیف منو روشن کنید سایت هایی که منتقد هستند خوبن یا بدن؟ چون وقتی به بازی مورد علاقتون امتیاز خوب میشند ماها که داریم بازی رو میکنیم از این سایت ها نفهم تریم ولی وقتی به بازی مورد علاقتون نمره پائین میدن میشن نفهم.
این ماجرای له کردن رو هم فرخ جان انداختن، من له میکنم؟ :| من له میکنم که گفتم کرایسیس 1 توی کنسول ها به خوبی PC نیست؟ یا گفتم ریچ نمره بیشتر از 90 نمیگیره؟ اینا له کردن بود ها؟
این تیکه از حرفت خیلی جالبه.اگر اینطوری بود که تو میگی من و امثال من باید یکبار بازیو تموم میکردیم و دیگه سراغش نمیرفتیم.نه اینکه هرشب 4 نفری با بچه ها داریم campaign بازیو میریم.نه اینکه همش داریم مولتی میزنیم.horde میزنیم.beast میزنیم.مگه بچه ها دیوانن که از یه بازی حالشون بهم بخوره بعد الکی بیان تعریف کنن و صبح تا شب پاش باشن؟؟
دقیقا بحث همینه، Crysis 2 اینقدر گنده شد که طرفدار های X360 بکوبن تو دهن PS3 باز ها و KZ3 وگرنه هیچی نبود این بازی، اینقدر که تو این ایران تحویل گرفته شد این بازی و درباره Goty شدن بازی و اینکه دنیا به خودش چنین بازی ندیده تو دنیا اینجوری نشد. C2 اینقدر رفت بالا که ... یا حتی همین Rage تو ایران ازش نمیدونم چی چی یاد میشه بازی ای که به قول خیلی از بچه ها که بازیش کردن پر از مشکلات دیر لود شدن تکسچر و... است
مگه سوپر ماریوئه که بپره آقا :biggrin1: ! پلتفرمنگ هم که نداره ... دلیلی نداره بپره ...
بابا همین ME2 یا SCC اینا سوپر ماریو بودن مگه؟ :دی، آخه چه کاریه برای یه از رو ستون پریدن بچسبی به دیوار؟
اینا تکرار مکررات هست. Gears Of War 3 همون واژه تکرار مکررات هست ...

===================
من نمیدونم باید بخندم یا ناراحت باشم؟ یکی مثل محمد میاد منطقی جواب پست آدم رو میده البته بدون این که پست های قبلی آدم رو بخونه :| منطقی هم میشه باهاش بحث کرد هرچند آخرش مجاب نمیشه، یکی مثل بابک هم میاد قشنگ به آدم میفهمونه چی به چیه و حرفش رو آدم قبول میکنه چون داره منطق میگه ولی دوستان بعضیا نمیدونم والا، یه کم اصلاح کنید خودتون رو گیرز 3 قبله عالم نیست. X360 هم ناموستون نیست که ازش محافظت میکنید.

باور کن توی همون AW من خودم رو به آب و آتیش زدم سر این گلوله ها ولی به جان خودم، به همون میتینگ که رفتم من اصلا Gears Of War 3 رو با AW مقایسه نکردم. بخون پست اولم رو دو صفحه قبل :(. من فقط گفتم اگر مانیتورم ایراد داره AA رو نشون نمیده چرا پس توی AW نشون میده؟ :|.
درباره پریدن هم واقعا جای یه علامت گنده سواله برای من :biggrin1:.
سریع و شلوغ شدن ولی خداوکیلی پیش رفت هم داشتن؟ نداشتن دیگه، من قصد تخریب ندارم :| فن فلان کنسول هم نیستم ولی گیم پلی شدیدا کسل کننده است یعنی نسبت به نسخه ی 2 فقط سرعتی تر شده اونم دلیلش این که با یه خشاب میتونی هرچی لوکاست هست رو بکشی بری جلو. توی نسخه اول تو خواب هم همچین چیزی نمیشد ...
خب نمی دونستم راجع به AW هم همین نظر رو داشتی :دی بعد تو پستت بخش های گرافیکی مختلف بازی رو با AW مقایسه کردی بودی گفتم اینو هم مقایسه کنیم :دی راجع به بازی، به نظر من تا آخرش بازی کن بعد میشه بهتر بحث کرد. مثلا گرافیک بازی تو 2 مرحله آخر به شدت بهتر میشه. حالا تا آخرش برو متوجه میشی چی میگم :دی

میثم شاید تو با این نوع گیم پلی مشکل داری .بازی وقتی کامله لازم نیست که گیم پلی رو عوض کنن . مثل COD میمونه مثل خیلی بازیهای دیگه گیم پلی کامل و بی نقص بازی نیازی به تغییر نداره منم هر 3 نسخرو بازی کردم حتی وقتی نسخه 3م اومد و هنوز LT2 عرضه نشده بود دوباره نسخه دوم رو رفتم باور کن اصلا کسل کننده نیست :دی
بحث AW هم نیار وسط :دی من خودم فقط و فقط بخاطر داستان بازی گفتم ادامه بدم بازیرو وگرنه گیم پلی بازی بیش از حد تکنواخت بود :دی
من رو نخور :دی

اين Retro Lancer چيزي كمتر از شاتگان نداره ها:d
با 10 تا تير قشنگ يه لوكاست رو از پا ميندازه.چند تا سوال دارم اگه دوستاني كه اطلاع دارن جواب بدن ممنون ميشم.
ميخواستم بدونم بعد از اون مرحله كه ميخوايم يه بارج رو بدزديم بازم با لمبنت ها روبرو ميشيم؟من خيلي دوسشون دارم آخه:d
بعد ميخواستم بدونم بازم به مرحله اي ميرسيم كه از ديد چند نفر مرورش كنيم؟
الن من از اينجا كه هستم تا پايان بازي چقد مونده؟

اين Retro Lancer چيزي كمتر از شاتگان نداره ها:d
با 10 تا تير قشنگ يه لوكاست رو از پا ميندازه.چند تا سوال دارم اگه دوستاني كه اطلاع دارن جواب بدن ممنون ميشم.
ميخواستم بدونم بعد از اون مرحله كه ميخوايم يه بارج رو بدزديم بازم با لمبنت ها روبرو ميشيم؟من خيلي دوسشون دارم آخه:d
بعد ميخواستم بدونم بازم به مرحله اي ميرسيم كه از ديد چند نفر مرورش كنيم؟
الن من از اينجا كه هستم تا پايان بازي چقد مونده؟
1. آره
2. نه
3. نسبتا خیلی مونده:d

شما دوستان X360 اول یک تکلیف رو معلوم کنید ببینم، نقد GS رو وقتی 9.5 میده قبول میکنید ولی وقتی 8.5 میده شورش در میاره؟ :| چی بگم به خدا؟ :(.
تکلیف منو روشن کنید سایت هایی که منتقد هستند خوبن یا بدن؟ چون وقتی به بازی مورد علاقتون امتیاز خوب میشند ماها که داریم بازی رو میکنیم از این سایت ها نفهم تریم ولی وقتی به بازی مورد علاقتون نمره پائین میدن میشن نفهم.
این ماجرای له کردن رو هم فرخ جان انداختن، من له میکنم؟ :| من له میکنم که گفتم کرایسیس 1 توی کنسول ها به خوبی PC نیست؟ یا گفتم ریچ نمره بیشتر از 90 نمیگیره؟ اینا له کردن بود ها؟
میثم ازت خواهش دارم حرفی که من نزدم به من نسبت ندی.من فقط از امتیاز گیم اسپات تعجب کردم.هیچوقت هم هیچ سایتی رو زیرسوال نبردم.بعدشم لطفا به من نگو فن.چون خودتم میدونی نیستم.من همیشه گفتم و میگم که یک بازی ممکنه از چند سایت امتیاز کیلویی بگیرن ولی هیچوقت که میانگین یه بازی بالای 90 هست،اینو کیلویی بدست نیاورده.قطعا بخاطر تفاوت سلیقه ها همیشه آدم به نمره چند سایت اعتراض داره.که کاملا طبیعی هست.من میگم نظر شما فقط و فقط یک نظر شخصی هست که به هیچ عنوان حقیقت نداره و حتی اپسیلونی به واقعیت نزدیک نیست.
بدون هیچ بحث و تردیدی نظر کلی منتقدها(باز نیای اسم 2 تا سایت بیاری،دارم کلی میگم)از نظر یک فرد بسیار مهم تر هست.همونطور که گفتم شما میتونی بگی حالم از بازی بهم خورد،ولی این که بگی بازی حقش این نمرات نیست،کاملا اشتباه هست چون جمیع منتقدان نظری کاملا متفاوت با شما دارن.از طرفی اگر ما بخوایم بگیم سایتها غلط کردن و فقط ما راست میگیم که کلا بهتره سایت رو تعطیل کنیم،یه آینه هم بزاریم جلومون و شروع کنیم حرف زدن.بارها گفتم هر چیزی در دنیای مرجعی داره و در دنیای گیم این سایتها و مجلات مرجع هستن که خب اعتبارهاشون متفاوته.از نظر این مراجع گیرز 3 یک بازی فوق العاده هست و هیچ چیزی این حقیقت مطلق رو تغییر نمیده.

دقیقا بحث همینه، Crysis 2 اینقدر گنده شد که طرفدار های X360 بکوبن تو دهن PS3 باز ها و KZ3 وگرنه هیچی نبود این بازی، اینقدر که تو این ایران تحویل گرفته شد این بازی و درباره Goty شدن بازی و اینکه دنیا به خودش چنین بازی ندیده تو دنیا اینجوری نشد. C2 اینقدر رفت بالا که ... یا حتی همین Rage تو ایران ازش نمیدونم چی چی یاد میشه بازی ای که به قول خیلی از بچه ها که بازیش کردن پر از مشکلات دیر لود شدن تکسچر و... است
این الان چه ربطی به اون حرف من داشت؟:dبله خیلی از کسانی که از کرایسس تعریف کردن فقط بخاطر اینکه تو بحث کم نیارن بوده.اما تعریفی که از گیرز میشه اینطور نیست.دارم میگم اگر گیرز هم اینطور بود باید مثل کرایسس به دست فراموشی سپرده میشد،نه اینکه هر شب با بچه ها تو لایو داریم حال میکنیم باهاش.نه اینکه سرورهای بازی همیشه پر باشه.نه اینکه من ظهر campaign رو تکی برم و شب با بچه ها.میثم واقعا از حرفات تعجب میکنم.تو نه تنها ارزش بازیو زیر سوال میبری،بلکه علاقه طرفداران رو هم داری منکر میشی و اونو دروغین قلمداد میکنی.کلا همش تو کار نظریه توطئه هستی:d

میثم جان بازی از نظر گیمرها و منتقدها با استقبال مواجه شده.میلیون ها نفر در سطح دنیا این بازیو انجام میدن و لذت میبرن.حالا کسانی هم مثل شما خوششون نمیاد ولی این موضوع حقیقت بازیو زیر سوال نمیبره.همینطور که منتقد gameshark به بازی 5 داد.اما فقط همین یک منتقد بود و فقط باعث شد همه بهش بخندن.از طرفی اینم بگم کسانی که به گیرز ایراد میگیرن،دقیقا مثل منتقد گیم شارک هیچ دلیل منطقی براش ندارن و بعضا مثل همون سایت نکات مثبت رو جزء نکات منفی حساب میکنن.

راستی میثم.منم از HL-bisoshok-deus ex-mass effect-portal به شدت بدم میاد.حتی 10 دقیقه هم نمیتونم تحملشون کنم.پس منم بیام و بگم که میانگینش کشکی بوده و حقشون 2 هم نیست؟؟خواهشا یکمی منطقی باش.

خب بازی تموم شد !!

شماره سوم به من یکی که خیلی چسبید ( بر خلاف شماره دوم که از اول تا انتهای بازی چیز ِ خاصی رو حس نکردم ! ) ولی این شماره واقعاً هیجان خیلی بالایی به آدم میداد . اکشن بسیار بسیار سریع بازی ، کنترل عالی و بی نقص کرکتر اصلی ، گیم پلی خوب ، روایت داستانی واقعاً بهتر نسبت به شماره دوم ، شخصیت پردازی بهتر و میزان ارتباط پذیری بیشتر مخاطب با بعضی کرکترها نسبت به شماره دوم ، گرافیک عالی و غیره ...

نور پردازی بازی واقعاً دیوانه کنندس در نوع خودش من همون Act دوم بود یا اکت اول که وارد لوکیشن صحرا مانند میشیم همونجا وقتی نورپردازی رو دیدم فکم رو زمین بود و تا انتهای بازی چیزایی بازی نشونم داد که رسماً کفم برید !! بهترین قسمت هم از نظر طراحی هنری ، تکنیکی ، و انواع و اقسام افکت ها در کل اوج لذت بازی بی شک Act آخر هست به خصوص اون مرحله بارونی که واقعاً عاشقش شدم :دی

در کل به جز داستان که یکم خورد تو ذوقم در انتها و میخواستم پر کشش تر باشه ( هر چند نوع روایت و کارگردانیش رو دوست دارم و ازش راضیم ) GEOW 3 من رو واقعاً از خودش راضی کردم و ترغیب شدم برم شماره اول رو هم بخرم و یک بار این 3 گانه رو کامل تجربه کنم !

پ.ن : به AW چیزی نگین مردک ها :|! بازی بر خلاف گفته های اکثریت تو BC بسیار هم خوب بود فقط تقصیر ِ این حمید بود که هی بزرگش کرد و همه فکر کردن حالا با چه شاهکاری طرفن ... وگرنه بازی واقعاً زیبا و خاص بود .

زیــن پــس هرکــی گفت Gearz3 گیم پلی ــش نسبت به شماره 1و2 پیشرفــت داشته، Eggs Bugs نامــوسشــه!
rfhd.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or