خب AW اصلا هیچ تاثیر پذیری نداشت اینجا بعضی جاها تخریب پذیری هم داره تازه
من نمیخوام بگم که نداشتن قابلیت پرش تو این بازی خوب هست ولی به شخصه هیچ نیازی به استفاده ازش نمی بینم. یعنی اگه میشد به صورت عادی تو این بازی پرش داشته باشیم به نظر من یه جوری هست
در مورد گیم پلی هم از همون اول بازی مبارزات سریع و شلوغش کاملا به چشم میان. چطور تغییری ندیدی؟
باور کن توی همون AW من خودم رو به آب و آتیش زدم سر این گلوله ها ولی به جان خودم، به همون میتینگ که رفتم من اصلا Gears Of War 3 رو با AW مقایسه نکردم. بخون پست اولم رو دو صفحه قبل
. من فقط گفتم اگر مانیتورم ایراد داره AA رو نشون نمیده چرا پس توی AW نشون میده؟
.
درباره پریدن هم واقعا جای یه علامت گنده سواله برای من
.
سریع و شلوغ شدن ولی خداوکیلی پیش رفت هم داشتن؟ نداشتن دیگه، من قصد تخریب ندارم
فن فلان کنسول هم نیستم ولی گیم پلی شدیدا کسل کننده است یعنی نسبت به نسخه ی 2 فقط سرعتی تر شده اونم دلیلش این که با یه خشاب میتونی هرچی لوکاست هست رو بکشی بری جلو. توی نسخه اول تو خواب هم همچین چیزی نمیشد ...
آقا میثم شما متاسفانه عادت داری به له کردن بازیهای بزرگ.سر کرایسس 2 هم این ماجرا بود.مطمئنا منتقدهای gamespot-ign-euro gamer و ..... از شما بهتر متوجه این جریانات هستن.وقتی این بازی از 84 تا نقد فقط و فقط یک نقد متوسط داشته،نشون میده با یک عنوان فوق العاده طرف هستیم و ادعای شما رو کاملا رد میکنه.این حرف که گیم پلی بازی پیشرفتی نکرده فقط یه جک هست.دیگه باید چه پیشرفتی میکرد.اولا که ضرب آهنگ بازی به شدت سریع شده.دوما بازی از اون حالت قابل پیش بینی خارج شده و صحنه ها بعضا غیرقابل پیش بینی هستن.وجود لمبنتها که کاملا جریان بازیو عوض کرده.سوار ربات شدن یا gas barge که تجربه ایی کاملا متقاوت و جدید هست.محاصره شدن از چندین جهت که فوق العاده هیجانی و لذت بخش هست.بازی از لحاظ گیم پلی زمین تا زیرزمین با شماره های قبل فرق کرده و قابل مقایسه نیست.
شما دوستان X360 اول یک تکلیف رو معلوم کنید ببینم، نقد GS رو وقتی 9.5 میده قبول میکنید ولی وقتی 8.5 میده شورش در میاره؟
چی بگم به خدا؟
.
تکلیف منو روشن کنید سایت هایی که منتقد هستند خوبن یا بدن؟ چون وقتی به بازی مورد علاقتون امتیاز خوب میشند ماها که داریم بازی رو میکنیم از این سایت ها نفهم تریم ولی وقتی به بازی مورد علاقتون نمره پائین میدن میشن نفهم.
این ماجرای له کردن رو هم فرخ جان انداختن، من له میکنم؟
من له میکنم که گفتم کرایسیس 1 توی کنسول ها به خوبی PC نیست؟ یا گفتم ریچ نمره بیشتر از 90 نمیگیره؟ اینا له کردن بود ها؟
این تیکه از حرفت خیلی جالبه.اگر اینطوری بود که تو میگی من و امثال من باید یکبار بازیو تموم میکردیم و دیگه سراغش نمیرفتیم.نه اینکه هرشب 4 نفری با بچه ها داریم campaign بازیو میریم.نه اینکه همش داریم مولتی میزنیم.horde میزنیم.beast میزنیم.مگه بچه ها دیوانن که از یه بازی حالشون بهم بخوره بعد الکی بیان تعریف کنن و صبح تا شب پاش باشن؟؟
دقیقا بحث همینه، Crysis 2 اینقدر گنده شد که طرفدار های X360 بکوبن تو دهن PS3 باز ها و KZ3 وگرنه هیچی نبود این بازی، اینقدر که تو این ایران تحویل گرفته شد این بازی و درباره Goty شدن بازی و اینکه دنیا به خودش چنین بازی ندیده تو دنیا اینجوری نشد. C2 اینقدر رفت بالا که ... یا حتی همین Rage تو ایران ازش نمیدونم چی چی یاد میشه بازی ای که به قول خیلی از بچه ها که بازیش کردن پر از مشکلات دیر لود شدن تکسچر و... است
مگه سوپر ماریوئه که بپره آقا :biggrin1: ! پلتفرمنگ هم که نداره ... دلیلی نداره بپره ...
بابا همین ME2 یا SCC اینا سوپر ماریو بودن مگه؟
، آخه چه کاریه برای یه از رو ستون پریدن بچسبی به دیوار؟
اینا تکرار مکررات هست. Gears Of War 3 همون واژه تکرار مکررات هست ...
===================
من نمیدونم باید بخندم یا ناراحت باشم؟ یکی مثل محمد میاد منطقی جواب پست آدم رو میده البته بدون این که پست های قبلی آدم رو بخونه
منطقی هم میشه باهاش بحث کرد هرچند آخرش مجاب نمیشه، یکی مثل بابک هم میاد قشنگ به آدم میفهمونه چی به چیه و حرفش رو آدم قبول میکنه چون داره منطق میگه ولی دوستان بعضیا نمیدونم والا، یه کم اصلاح کنید خودتون رو گیرز 3 قبله عالم نیست. X360 هم ناموستون نیست که ازش محافظت میکنید.