شما یک سر بزن تو تاپیک AW، اون زمان که ملت اومده بودن بَه بَه و چَه چَه اشون بلند بود هی میگفتن بهترین گرافیک تاریخ و نمیدونم Goty Goty میکردن فقط من بودم و آریا که اومد این ایراد رو از بازی گرفت که برای یک بازی که سال 2009 عرضه میشه نبود چنین چیزی مشکل داره.
تازه منم کی بازی رو با AW مقایسه کردم؟ یکی از دوستان فرمود LCD که ازش استفاده میکنی مشکل داره و AA رو بد نشون میده منم عرض کردم خدمتشون این LCD فقط AA روی Gears Of War 3 رو بد نشون میده؟ با افکار شوم؟ ولی AW رو خوب نشون میده قصد تخریب G.O.W 3 رو داره یعنی؟
.
یعنی من نمیتونم درک کنم چرا باید کاور بگیری بعد بپری؟ خودت داری جواب خودت رو میدی محمد
، ME2 اگر اینکار رو میکردی یه قابلیت هم گذاشته بود ...
گیم پلی بازی فقط به اینجا خطم نمیشه. من حرف نمیزنم زیاد درباره اش چون میخوام تموم کنم یک وقت نیام بگم اشتباه کردم. ولی تا اینجای کار همون گیم پلی نسخه ی پیش به خوردم داده شده.
دیگه حالم داره از این ترول بهم میخوره. اینجا انگار یه جور اپیدمی هر دفعه باید شکل بگیره. یه مدت باب بود میگفتن فرانچایز بعد باب شد گفتن هایپ حالا باب شده میگن ترول چند وقت دیگه چی بگن نمیدونم ...
.
ترول چیه مومن؟ مگه درباره Rage دروغ گفتم؟
شما 1 میلیون عکس بیار برای من ردیف کن که گرافیکش پیش رفت کرده باشه.
برات مثال واضح زدم، میخوای بری عکس بیاری؟ میگم مارکوس تو نسخه ی اول اگر جائی آب میومد میرفت زیرش آب برخورد میکرد تو بدنش اینجا اون اول بازی وقتی آتیش هارو میخوای خاموش کنی و آب رو باز میکنی میری زیرشون هیچ اتفاقی نمیوفته.
میخواید واقعی تر پی ببرید با یکی از سلاح هایی که زوم میشه دم یکی از افراد زوم کنید بعد اسلحه رو بیارید جائی که دیگه اون فرد و سایه اش رو نبینید حالا از زوم در بیاید میبینید سایه اش رفته و یک ثانیه میکشه تا سایه اش برگرده ...
مشکل نیست اینا یعنی؟
خندست؟ برای خندس؟ ...
درباره داستان هم میتونم بگم همین یه ساعت آبکی ترین داستان رو دیدم
حالا برم جلو ببینم چی میشه ...