Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

دوستان من بازی رو گرفتم > مرحله اول که این دختره میاد و حرف میزنه بعد دمه در وایمیسته یدفه همه جا نورانی میشه بعد از اونجا انگار یه نفر روربه رو وایستاده بعد همه جا خراب شده
اونجا هر کاری میکنم مارکوس تکون نمی خورهو هیچ اتفاقی نمیافته!
لطفا راهنمایی کنید

آقا میثم شما متاسفانه عادت داری به له کردن بازیهای بزرگ.سر کرایسس 2 هم این ماجرا بود.مطمئنا منتقدهای gamespot-ign-euro gamer و ..... از شما بهتر متوجه این جریانات هستن.وقتی این بازی از 84 تا نقد فقط و فقط یک نقد متوسط داشته،نشون میده با یک عنوان فوق العاده طرف هستیم و ادعای شما رو کاملا رد میکنه.این حرف که گیم پلی بازی پیشرفتی نکرده فقط یه جک هست.دیگه باید چه پیشرفتی میکرد.اولا که ضرب آهنگ بازی به شدت سریع شده.دوما بازی از اون حالت قابل پیش بینی خارج شده و صحنه ها بعضا غیرقابل پیش بینی هستن.وجود لمبنتها که کاملا جریان بازیو عوض کرده.سوار ربات شدن یا gas barge که تجربه ایی کاملا متقاوت و جدید هست.محاصره شدن از چندین جهت که فوق العاده هیجانی و لذت بخش هست.بازی از لحاظ گیم پلی زمین تا زیرزمین با شماره های قبل فرق کرده و قابل مقایسه نیست.
حالا شما دوستان چون یه بازی انحصاری هست میخواید بکوبید تو دهن فلانی و فلانی و فلان کنسول میاید اینجوری میکنید هر جور راحتید. من اینطوری نیستم ...
این تیکه از حرفت خیلی جالبه.اگر اینطوری بود که تو میگی من و امثال من باید یکبار بازیو تموم میکردیم و دیگه سراغش نمیرفتیم.نه اینکه هرشب 4 نفری با بچه ها داریم campaign بازیو میریم.نه اینکه همش داریم مولتی میزنیم.horde میزنیم.beast میزنیم.مگه بچه ها دیوانن که از یه بازی حالشون بهم بخوره بعد الکی بیان تعریف کنن و صبح تا شب پاش باشن؟؟

یکبار دیگه تاکید میکنم.بازی 84 تا نقد داشته که در این بین فقط و فقط یک نقد متوسط وجود داشته.این یعنی شاهکار.یعنی فوق العاده.یعنی بی نظیر.بازی از لحاظ گرافیکی قطعا بهترین هست(ریج رو هنوز چون بازی نکردم مد نظر قرار ندادم)این ایرادهای هم که داری میگیری خیلی خیلی عجیب هست.اگر دنبال بازی ایی هستی که به هرجا تیر بزنی اثر بزاره بهتره یه 2 نسلی صبر کنی.بازی از نظر منتقدها بی نظیر بوده.همینطور از نظر گیمرها هم این بازی فوق العاده بوده و بدون شک در سبک خود بهترین هست.حالا نظر شما محترم هست اما به هیچ وجه حقیقت نیست.

• Like
Reactions: kayne
بازی رو تموم کردم
همه چیش عالی! داستان هم واقعا خوب بود
از استادان و نقد کنندگان بزرگ هم میخوام ایراد های الکی و حسادت رو کنار گذاشته و کمی با واقعیت مواجه شوید!

دوستان من بازی رو گرفتم > مرحله اول که این دختره میاد و حرف میزنه بعد دمه در وایمیسته یدفه همه جا نورانی میشه بعد از اونجا انگار یه نفر روربه رو وایستاده بعد همه جا خراب شده
اونجا هر کاری میکنم مارکوس تکون نمی خورهو هیچ اتفاقی نمیافته!
لطفا راهنمایی کنید
شما که تموم کردی جواب مارو بده

شما که تموم کردی جواب مارو بده
شاید دیسکت مشکل داشته باشه
اونجا در گیری پیش میاد باید بجنگی، حالا این مشکل شما نمیدونم چیه
نصبش کردی رو هارد؟ (البته ربطی به نصب نداره ولی شاید موقع نصب همون اوایلش ارور داد اصلا، اون موقع معلوم میشه مشکل از دیسکته)

شما یک سر بزن تو تاپیک AW، اون زمان که ملت اومده بودن بَه بَه و چَه چَه اشون بلند بود هی میگفتن بهترین گرافیک تاریخ و نمیدونم Goty Goty میکردن فقط من بودم و آریا که اومد این ایراد رو از بازی گرفت که برای یک بازی که سال 2009 عرضه میشه نبود چنین چیزی مشکل داره.
تازه منم کی بازی رو با AW مقایسه کردم؟ یکی از دوستان فرمود LCD که ازش استفاده میکنی مشکل داره و AA رو بد نشون میده منم عرض کردم خدمتشون این LCD فقط AA روی Gears Of War 3 رو بد نشون میده؟ با افکار شوم؟ ولی AW رو خوب نشون میده قصد تخریب G.O.W 3 رو داره یعنی؟ :دی.

یعنی من نمیتونم درک کنم چرا باید کاور بگیری بعد بپری؟ خودت داری جواب خودت رو میدی محمد :دی، ME2 اگر اینکار رو میکردی یه قابلیت هم گذاشته بود ...
گیم پلی بازی فقط به اینجا خطم نمیشه. من حرف نمیزنم زیاد درباره اش چون میخوام تموم کنم یک وقت نیام بگم اشتباه کردم. ولی تا اینجای کار همون گیم پلی نسخه ی پیش به خوردم داده شده.

دیگه حالم داره از این ترول بهم میخوره. اینجا انگار یه جور اپیدمی هر دفعه باید شکل بگیره. یه مدت باب بود میگفتن فرانچایز بعد باب شد گفتن هایپ حالا باب شده میگن ترول چند وقت دیگه چی بگن نمیدونم ... :|.
ترول چیه مومن؟ مگه درباره Rage دروغ گفتم؟
شما 1 میلیون عکس بیار برای من ردیف کن که گرافیکش پیش رفت کرده باشه.
برات مثال واضح زدم، میخوای بری عکس بیاری؟ میگم مارکوس تو نسخه ی اول اگر جائی آب میومد میرفت زیرش آب برخورد میکرد تو بدنش اینجا اون اول بازی وقتی آتیش هارو میخوای خاموش کنی و آب رو باز میکنی میری زیرشون هیچ اتفاقی نمیوفته.
میخواید واقعی تر پی ببرید با یکی از سلاح هایی که زوم میشه دم یکی از افراد زوم کنید بعد اسلحه رو بیارید جائی که دیگه اون فرد و سایه اش رو نبینید حالا از زوم در بیاید میبینید سایه اش رفته و یک ثانیه میکشه تا سایه اش برگرده ...
مشکل نیست اینا یعنی؟ :دی خندست؟ برای خندس؟ ...

درباره داستان هم میتونم بگم همین یه ساعت آبکی ترین داستان رو دیدم :دی حالا برم جلو ببینم چی میشه ...
میدونین قبلا مد شده بود هر کی از بازی های بزگ انتقاد میکرد میگفتن اااااااه طرف اخرشه
ولی فک کنم دیگه از مد افتاده
دوستمون هم خوب اشاره کردن سوپر ماریو بازی نمیکنی که دابل جامپینگ داشته باشه

کلا چــندی از دوســتان هر شماره که از Gearz میاد رو 2-3 بار رو casual تموم میکنین، بعد در مورد پیشرفت گیم پلی نطر هم میــدن!
به خـــدا گیم پلی هر شماره با شماره قبــلی کُلــی فرقشـه، هرکی باور نداره بره 2 هفته مداوم Gearz3 بازی کنه بعد برگرده به Gearz1 یا حتی 2 تا متوجه بشــه.

یعنی مضحک ترین و مسخره ترین و بی منطق ترین ایراد هایی که تو عمرم تو فروم های گیم را در این ص دیدم
یکم برای آبروی خودتون ارزش قائل باشید حداقل
بخدا یه گیمر حرفه ای بیاد اینجا و این ایرادات سوپر بنی اسراییلیتونو ببنیه به ربش فروم و کاربراش میخنده
دیگه بی منطقیم حدی داره

دوسته خوبم LYCAN1367 حرفای جالبی زد ولی پستش پاک شد دلیلشو نمیدونم واقعا نمیدونم یک نفر که واقعا نظرات چرت پرت میده رو چجوری جوابشو داد که دوستان مدیر ناراحت نشن پست ها رو پاک نکن در صورتی که پست های گهر بار این اقا همش سره جاشه در صورتی که حرفاشو بزاری جلو یک نفر که فقط از این بازی دمو دیده باشه از خنده دل درد میگیره چون تفاوتها حتی تو دمو قابل مشاهدست چه برسه به این اقا که بازی کرده قصد جامپ تو گرز اف وار داره واقعا LOL این مدلی ادم ندیده بودیم که دیدیم

سرانجام گیرز3 رو تموم کردم :دی امتیازش رو هم اینجا دادیم :دی
فوق العاده بود مثل همیشه ! البته فوق العاده تر از گیرز2 ولی خب پایین تر گیرز1 .
واقعا لذت بخشه این بازی . گیم پلی بی نظیر ، گرافیک چشم نواز ، صداگذاری عالی ، داستان بسیار خوب و محیط های بسیار توپ و ... ( البته خب هر بازی عالیی هم ایراد های کوچیکی داره و 100٪ نیست )
من خودم فن PS3 هستم ولی خب فن بودن از نگاه من فرق داره ، به هر حال من قبل از اینکه فن PS3 باشم فن Game هستم و بهش عشق می ورزم ، به جای اینکه بخوام با یه سری کارای بی هوده و شدیدا نوب اعصاب خودم و بقیه رو خورد کنم ، عناوین زیبای کنسول رقیب رو بازی میکنم و ازش لذت میبرم و سعی نمیکنم با ایرادهای بیخودی و حرف های به تمام معنا پوچ بازی رو بکوبم تا بخوام چیزای اثبات نشدنی رو ثابت کنم . (منظورم به عناوین عالی و شاهکار هست)
واقعا تبریک میگم به هوادارای این بازی و کنسول Xbox360 بابت یه همچین بازی توووووپی . امیدوارم شما هم از U3 ما در آینده لذت های فراوانی ببرید :دی .
در کل روی سخنم با دوستانی بود که مثل من یا شبیه من یا به هر حال درست و سالم فکر میکنند و قصد فتنه درست کردن یا در اوردن حرص دیگران و هر مسخره بازی دیگه ای رو ندارن و اگه انتقادی میکنن یا ایرادی میگیرن از روی منطق هست ‌،‌ حالا چه فن PS3 چه فن X360 ;)

بسیار عالی منم بازی رو به اتمام رسوندم.
واقعا در نوع خودش شاهکار بود.همه چیز عالی بود جز چندتا چیز کوچیک:d یکی AA بازی و کاتسین ها اصلا کیفیت بالایی نداشتن در واقع 720P بودن .
منظورمو اشتباه نگیرید مثلا کاتسین آخر بازی یا اونجا اولای بازی که پل خراب می شه ...
امیدوارم GOTY بشه:d

من امروز این بازی رو گرفتم ولی توی act 1 همون اولش بعد از دموی اول بازی گیر می کنه و هیچ دکمه ای کار نمی کنه بجز start .
خواستم بدونم dvd که گرفتم مشکل داره یا ایراد از چیز دیگس. (یعنی ممکنه lt 2 که برام ریختن ناقص باشه).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or