Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

یعنی بقیه بازی ها که AA اشون اینجوری تو چشم نیست مشکل از چیه؟ یعنی LED ام با Gears Of War 3 لجه؟
AA بازی خوب نیست. مثلا AW خیلی بهتر بود.

گفتم که من روی این چیزی ندیدم که بخواد فجیع باشه و ... در حد بازیهای دیگه هست ! AW رو هم دیدم تفاوتی ندارن !

یعنی بقیه بازی ها که AA اشون اینجوری تو چشم نیست مشکل از چیه؟ یعنی LED ام با Gears Of War 3 لجه؟
آره به نظر من هم AA ـی AW از گیرز3 "بهتره " یکم ، اما خب خدایی AW عرش اعلاست توی این زمینه ، ولی گیرز هم اون بالا بالاهاست :دی ! همه چیز خیلی صاف و صوف و باحاله .

من کنسولم رو دادم نکست جن برای lt+2 ریخت بازی gow3 رو هم تست کرد خیلی توپ اجرا شد!
ولی وقتی برگشتم خونه و دی وی دی که صبح از پایتخت خریده بودم رو گذاشتم تو دستگاه عکس روی دشبرد می یاد اینستالشم می شه کرد ولی وقتی پلی می کنم صفحه سیاه می مونه و هیچ اتفاقی نمی افته ( زیرنویس: درایو یه ذره کار می کنه و بعدش انگار وا می سته ؟) مشکل چیه به نظرتون ؟

من کنسولم رو دادم نکست جن برای lt+2 ریخت بازی gow3 رو هم تست کرد خیلی توپ اجرا شد!
ولی وقتی برگشتم خونه و دی وی دی که صبح از پایتخت خریده بودم رو گذاشتم تو دستگاه عکس روی دشبرد می یاد اینستالشم می شه کرد ولی وقتی پلی می کنم صفحه سیاه می مونه و هیچ اتفاقی نمی افته ( زیرنویس: درایو یه ذره کار می کنه و بعدش انگار وا می سته ؟) مشکل چیه به نظرتون ؟
احتمال بسیار دیسکته ولی نمیشه قطعا گفت با یه دیسک دیگه تست کن

به جاش AW رزولوشن فوق العاده پایینی داشت، ولی Gears 720ـه:دی اون به چشمت نمیاد؟:-/

البته منم اولش بازی کردم خوب به نظر نیومد (نوید یادشه تو لایو بهش گفتم:دی)، ولی جلوتر که میری گرافیک خیلی خفن میشه، مخصوصا انفجارهاش واقعا زیباست.

من کلا میترسم الان حرف بزنم بعد بریزید سرم و بعد فرخ بیاد برای من از IGN بگه بعد تو بیای فحشم بدی. بعد کیوان بیاد بگه ترول میکنی، بعد آخرشم یه اخطار بگیرم چون حرف حق رو میزنم.

میثم حرفت خیلی عجیبه.تو حق طبیعیت هست که از بازی خوشت نیاد و بیای بگی حالم بهم خورد.اما اگر بخوای خود بازی رو زیر سوال ببری باید با دلیل اینکارو بکنی.تو میگی حرف حق.کدوم حق؟گیم اسپات که به فورتزا 4 داده 8.5(با اینکه میانگینش هم 2 نمره از گیرز بیشتره)اما میاد به گیرز میده 9.5 یعنی این همه سایت نفهمیدن این بازی تکراری و مزخرف بوده و فقط تو متوجه شدی؟اکثر ps فنها هم قبول دارن که بهترین گرافیک کنسولی رو داره(البته تا قبل از ریج)بعد تو میای گرافیکش رو با خاک یکسان میکنی.

یکبار دیگه میگم.تو حق طبیعیت هست که از بازی خوشت نیاد و احدی نمیتونه بهت گیر بده.اما اگر بخوای به خود بازی ایراد بگیری باید با دلیل و مدرک باشه.

دوباره سعی کن منم همون جایی که گفتی آپدیت کردم دفعه اول نیومد اما دفعه بعد اومد!

میثم حرفت خیلی عجیبه.تو حق طبیعیت هست که از بازی خوشت نیاد و بیای بگی حالم بهم خورد.اما اگر بخوای خود بازی رو زیر سوال ببری باید با دلیل اینکارو بکنی.تو میگی حرف حق.کدوم حق؟گیم اسپات که به فورتزا 4 داده 8.5(با اینکه میانگینش هم 2 نمره از گیرز بیشتره)اما میاد به گیرز میده 9.5 یعنی این همه سایت نفهمیدن این بازی تکراری و مزخرف بوده و فقط تو متوجه شدی؟اکثر ps فنها هم قبول دارن که بهترین گرافیک کنسولی رو داره(البته تا قبل از ریج)بعد تو میای گرافیکش رو با خاک یکسان میکنی.

یکبار دیگه میگم.تو حق طبیعیت هست که از بازی خوشت نیاد و احدی نمیتونه بهت گیر بده.اما اگر بخوای به خود بازی ایراد بگیری باید با دلیل و مدرک باشه.
[/B]
من نمیدونم گیم اسپات به چیه این بازی نمره 9.5 داده. به اعتقاد من این بازی ارزش این نمره رو نداره.
حرفم هم حق هست به نظر خودم.
فورزا توی سبک ماشین سواری با گیرز تو سبک اکشن رو مقایسه میکنی؟ چند عدد بازی داریم مثل گیرز؟ یک کم نگاه کن. فورزا همین الانش بخواد بررسی بشه با نسخه ی قبلیش مقایسه میشه با GT مقایسه میشه با هزار بازی دیگه مقایسه میشه ...
خلاصه من حرفم این که، این بازی فقط داره نون انحصاریش رو میخوره. آره تکسچر های بازی خیلی خوبن، آتش تو بازی عالیه، افنجار ها قشنگه، دود که ایجاد میشه واقعا خوبه. من تنها بازی ای که از نظر دود و اینا به نظرم در سطح AW و نزدیک بهش هست رو همین گیرز 3 میدونم اما بازی مشکل داره. مثلا تو نسخه اول میرفتی زیر یه جا که آب میومد میخورد رو بدن مارکوس ولی این شماره نه. من از شما توقع ندارم بفهمید. چون شما بازی میکنید به قول معروف میگید کی اصلا اینارو نگاه میکنه؟ ولی برای من مهمه. برام اهمیت داره وقتی یه گونی خاک اون کنار هست بهش شلیک میکنم یه چی ازش بریزه بیرون نه اینکه یه جای مشکی کوچولو بمونه روی گونی.
میدونی من شاید توقعم بالاست. من الان دارم این بازی رو میکنم میزارم کنار گیرز 1 و گیرز 2، من وقتی گیرز 1 رو بازی کردم به نظرم عالی بود. من میگم حق نداریم بیایم بگیم گیرز 1 نمره 9.5 میگیره و گیرز 3 که از لحاظ گیم پلی هیچ پیش رفتی نسبت به گیرز 1 نداشته هم 9.5 میگیره ... یعنی داریم به حقش ظلم میکنیم.
حالا شما دوستان چون یه بازی انحصاری هست میخواید بکوبید تو دهن فلانی و فلانی و فلان کنسول میاید اینجوری میکنید هر جور راحتید. من اینطوری نیستم ...
سال 2011 هستیم هنوز برای این که از روی یک چیز بپریم باید پشتش سنگر بگیریم؟ من نمیتونم درک کنم!
باز از گفتن چیزای دیگه تا پایان بازی صرف نظر میکنم...
به جاش AW رزولوشن فوق العاده پایینی داشت، ولی Gears 720ـه:biggrin1: اون به چشمت نمیاد؟:-/

البته منم اولش بازی کردم خوب به نظر نیومد (نوید یادشه تو لایو بهش گفتم:biggrin1:)، ولی جلوتر که میری گرافیک خیلی خفن میشه، مخصوصا انفجارهاش واقعا زیباست.
رزولیشن بیشتر وقتی یه همچین چیزی تو ذوق آدم میزنه چه فایده داره؟ :دی.

شاید جلو تر بیشتر بشه، من قبول دارم، آتیش و نورپردازی در بازی عالیه و انفجار ها هم از سطح 360 خیلی بالاتره حتی دود هم خیلی قشنگه خیلی حال کردم.
اما گرافیک توی خیلی جهت ها پیش رفت نکرده. تکسچر ها مثلا یه جاها خیلی عالیه یه جاها تخیلی ضایع میشه. AA هم بازم به نظرم نابوده. همین نسخه پیشین بود میزدی به بدن یارو خون میریخت زمین این نسخه نمیشه :دی. جای گلوله ها رو هم که من کلا سرش بحث دارم ...
آره به نظر من هم AA ـی AW از گیرز3 "بهتره " یکم ، اما خب خدایی AW عرش اعلاست توی این زمینه ، ولی گیرز هم اون بالا بالاهاست :biggrin1: ! همه چیز خیلی صاف و صوف و باحاله .
همه چیز خیلی صاف و صوف هست ولی یه جاهائی خیلی ضایع میشه. مثلا یه گردنبند گردن مارکوس بود قشنگ AA توش لهه بود. یا یه جا مارکوس داشت میرفت اون اول بازی سایه اش کاملا داغون بود. یا حتی یه جا کله مارکوس نگاه کردم AA خیلی توهمی بود.

گفتم که من روی این چیزی ندیدم که بخواد فجیع باشه و ... در حد بازیهای دیگه هست ! AW رو هم دیدم تفاوتی ندارن !
من فکر میکنم الان همه قبول داشته باشن AA توی AW واقعا عالی بود. حالا چه طور تفاوتی ندیدی؟ wth داره اینجا ...

برام اهمیت داره وقتی یه گونی خاک اون کنار هست بهش شلیک میکنم یه چی ازش بریزه بیرون نه اینکه یه جای مشکی کوچولو بمونه روی گونی.
الان شما همه چیز بازیو داری با Alan Wake مقایسه میکنی ولی تو همون Alan Wake به هر جا شلیک می کردی همون جای مشکی کوچولو هم باقی نمی موند :دی من خودم فن 100 درصد AW هستم، از نظر شخصی هم بخوام نظر بدم باید بگم با AW بیشتر حال کردم ولی کلا AW در حدی نیست که بخواد از نظر گرافیک با Geow 3 مقایسه بشه و حتی ازش جلو هم بزنه :دی

سال 2011 هستیم هنوز برای این که از روی یک چیز بپریم باید پشتش سنگر بگیریم؟ من نمیتونم درک کنم!
خداییش عجب ایرادهایی می گیرید :دی ME2 هم دقیقا همینجوری بود. البته اگه قبل از رسیدن به سنگر دوبار پشت سر هم A رو بزنید می پره و دیگه سنگر نمیگیره :دی

میثم باز تو یه بازی بزرگ دیدی زدی به ترول کردن ؟:دی اخه مرد حسابی الان 20 تا عکس مقایسه ردیف کنم که ببینی بازی چقدر پیشرفت گرافیکی داشته ؟ اخه چرا این همه ...........

@ ممد مادریدی :
البته نورپردازی AW بهترینِ تاریخ هست :دی !
راستی این که دوبار A بزنیم از روی مانع میپره برای گیرز ـه ؟!:دی
من گرافیک رو به صورت کلی گفتم :دی اگه بخواهیم تک تک در نظر بگیریم که هر بازی یه برتری نسبت به بازی دیگه داره :دی
آره دیگه تو این شماره قبل از اینکه برسی به سنگر اگه دوبار پشت سر هم A رو بزنی سریع از رو سنگر می پره :دی

الان شما همه چیز بازیو داری با Alan Wake مقایسه میکنی ولی تو همون Alan Wake به هر جا شلیک می کردی همون جای مشکی کوچولو هم باقی نمی موند :دی من خودم فن 100 درصد AW هستم، از نظر شخصی هم بخوام نظر بدم باید بگم با AW بیشتر حال کردم ولی کلا AW در حدی نیست که بخواد از نظر گرافیک با Geow 3 مقایسه بشه و حتی ازش جلو هم بزنه :دی

خداییش عجب ایرادهایی می گیرید :دی ME2 هم دقیقا همینجوری بود. البته اگه قبل از رسیدن به سنگر دوبار پشت سر هم A رو بزنید می پره و دیگه سنگر نمیگیره :دی
شما یک سر بزن تو تاپیک AW، اون زمان که ملت اومده بودن بَه بَه و چَه چَه اشون بلند بود هی میگفتن بهترین گرافیک تاریخ و نمیدونم Goty Goty میکردن فقط من بودم و آریا که اومد این ایراد رو از بازی گرفت که برای یک بازی که سال 2009 عرضه میشه نبود چنین چیزی مشکل داره.
تازه منم کی بازی رو با AW مقایسه کردم؟ یکی از دوستان فرمود LCD که ازش استفاده میکنی مشکل داره و AA رو بد نشون میده منم عرض کردم خدمتشون این LCD فقط AA روی Gears Of War 3 رو بد نشون میده؟ با افکار شوم؟ ولی AW رو خوب نشون میده قصد تخریب G.O.W 3 رو داره یعنی؟ :دی.

یعنی من نمیتونم درک کنم چرا باید کاور بگیری بعد بپری؟ خودت داری جواب خودت رو میدی محمد :دی، ME2 اگر اینکار رو میکردی یه قابلیت هم گذاشته بود ...
گیم پلی بازی فقط به اینجا خطم نمیشه. من حرف نمیزنم زیاد درباره اش چون میخوام تموم کنم یک وقت نیام بگم اشتباه کردم. ولی تا اینجای کار همون گیم پلی نسخه ی پیش به خوردم داده شده.

میثم باز تو یه بازی بزرگ دیدی زدی به ترول کردن ؟:biggrin1: اخه مرد حسابی الان 20 تا عکس مقایسه ردیف کنم که ببینی بازی چقدر پیشرفت گرافیکی داشته ؟ اخه چرا این همه ...........
دیگه حالم داره از این ترول بهم میخوره. اینجا انگار یه جور اپیدمی هر دفعه باید شکل بگیره. یه مدت باب بود میگفتن فرانچایز بعد باب شد گفتن هایپ حالا باب شده میگن ترول چند وقت دیگه چی بگن نمیدونم ... :|.
ترول چیه مومن؟ مگه درباره Rage دروغ گفتم؟
شما 1 میلیون عکس بیار برای من ردیف کن که گرافیکش پیش رفت کرده باشه.
برات مثال واضح زدم، میخوای بری عکس بیاری؟ میگم مارکوس تو نسخه ی اول اگر جائی آب میومد میرفت زیرش آب برخورد میکرد تو بدنش اینجا اون اول بازی وقتی آتیش هارو میخوای خاموش کنی و آب رو باز میکنی میری زیرشون هیچ اتفاقی نمیوفته.
میخواید واقعی تر پی ببرید با یکی از سلاح هایی که زوم میشه دم یکی از افراد زوم کنید بعد اسلحه رو بیارید جائی که دیگه اون فرد و سایه اش رو نبینید حالا از زوم در بیاید میبینید سایه اش رفته و یک ثانیه میکشه تا سایه اش برگرده ...
مشکل نیست اینا یعنی؟ :دی خندست؟ برای خندس؟ ...

درباره داستان هم میتونم بگم همین یه ساعت آبکی ترین داستان رو دیدم :دی حالا برم جلو ببینم چی میشه ...

شما یک سر بزن تو تاپیک AW، اون زمان که ملت اومده بودن بَه بَه و چَه چَه اشون بلند بود هی میگفتن بهترین گرافیک تاریخ و نمیدونم Goty Goty میکردن فقط من بودم و آریا که اومد این ایراد رو از بازی گرفت که برای یک بازی که سال 2009 عرضه میشه نبود چنین چیزی مشکل داره.
تازه منم کی بازی رو با AW مقایسه کردم؟ یکی از دوستان فرمود LCD که ازش استفاده میکنی مشکل داره و AA رو بد نشون میده منم عرض کردم خدمتشون این LCD فقط AA روی Gears Of War 3 رو بد نشون میده؟ با افکار شوم؟ ولی AW رو خوب نشون میده قصد تخریب G.O.W 3 رو داره یعنی؟ :biggrin1:.

یعنی من نمیتونم درک کنم چرا باید کاور بگیری بعد بپری؟ خودت داری جواب خودت رو میدی محمد :biggrin1:، ME2 اگر اینکار رو میکردی یه قابلیت هم گذاشته بود ...
گیم پلی بازی فقط به اینجا خطم نمیشه. من حرف نمیزنم زیاد درباره اش چون میخوام تموم کنم یک وقت نیام بگم اشتباه کردم. ولی تا اینجای کار همون گیم پلی نسخه ی پیش به خوردم داده شده.
خب AW اصلا هیچ تاثیر پذیری نداشت اینجا بعضی جاها تخریب پذیری هم داره تازه :دی
من نمیخوام بگم که نداشتن قابلیت پرش تو این بازی خوب هست ولی به شخصه هیچ نیازی به استفاده ازش نمی بینم. یعنی اگه میشد به صورت عادی تو این بازی پرش داشته باشیم به نظر من یه جوری هست :دی در مورد گیم پلی هم از همون اول بازی مبارزات سریع و شلوغش کاملا به چشم میان. چطور تغییری ندیدی؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or