Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

خوب من این تایپیک رو پارسال ایجاد کردم خوشحالم که 173 صفحه پیش اومده

توجه نکردی متن اول تاپیک رو کی نوشته..؟

میگم واقعا تموم شد یعنی پایانی بر این geow بود و پروندش بسته شد خلاص؟؟؟؟:(

با ت.جه به وسعت داستان قطها شماره های دیگه ای هم از بازی عرضه خواهد شد

مثلا قضیه مارکوس و پدرش یا مبارزات روز های اول حمله لوکاست و یا حتی مبارزه بین کشور ها بر سر امولیسن

همه چیز بازی عالیه فقط ای کاش اسونترش نکرده بودن الان روی hardcore دارم بازی میکنم بعد مثل همیشه insane تو این شماره hardcore مثل normal گیرز2 هست

من که بازی رو گرفتم. حدود یه ساعت بازی کردم. حیف اون دو ساعتی که وقت گذاشتم برم LT2 کنم. نمیدونم. AA بازی که نابوده کلا، از گرافیک فقط نورپردازی که بهتر شده مورد نظرمه.

کلا تا اینجای بازی نمره من بهش 8 هست. تا ته میرم ببینم چی میشه :دی.

من که بازی رو گرفتم. حدود یه ساعت بازی کردم. حیف اون دو ساعتی که وقت گذاشتم برم LT2 کنم. نمیدونم. AA بازی که نابوده کلا، از گرافیک فقط نورپردازی که بهتر شده مورد نظرمه.

ترول این مدلی ندیده بودیم :دی ! سوپر فن بوی ترین PS3 غن هم همچین چیزیایی نمیگه میثم ، ال سی دیتون خراب نی ؟:دی

منم بلاخره تونستم بازیو تهیه کنم اول از همه بگم بازی از نظر میزان درجه ی سختی آسون تر شده اما خوب تو این نسل چیز عجیبی به نظر نمیاد چون همه ی بازیا آسون شدن از این مورد که بگذریم انصافا گرافیکش عالیه به نظر من که تا الان بهترین گرافیک کنسولاست البته هنوز RAGE تجربه نکردم ولی خوب از K3 و C2 به نظرم بهتر بود از نظر گرافیکی رنگای بازی خیلی گرم تر و زیبا تر شدن انفجارا فوق العادست یعنی ترکوندن لمبرت ها خیلی لذت بخشه مخصوصا اره کردنشون بافتا کیفیت خیلی خوبی دارن ولی خوب همه جا یه دست نیستن مثلا تو همون ACT1 که داریم با کول بازیرو انجام میدیم بعضا بافتای خیلی بیکیفیتی میبینیم نورپردازیش شاهکاره و انیمیشن حرکات شخصیتا و همچنین جزئیاتشون خیلی پیشرفت کرده داستانشم انصافا برای یه بازیه اکشن سوم شخص اونم از نوع شوتر خیلی خوبه و شاهد دمو های زیاد و پیچش های داستانی جالبی هستیم که واقعا جالبه کارگردانی بازی و چینش صحنه ها خارق العادست یعنی کلیف بلزینسکس اوج هنر خودشو نشون داده واقعا نقش کلیف تو این بازی به عنوان کارگردان از همه پررنگ تره در مورد گیم پلیشم فقط میشه گفت عالی چون خیلی متنوع و به سختی میتونید نیم ساعت پشت سر هم تو بازی پیدا کنید که مشغول انجام یه کار تکراری باشید در ضمن تنوع دشمنا استثناییه و اضافه شدن لمبرتا به بازی خیلی به بهبود گیم پلی کمک کرده اما خوب لوکاست ها هم همچنان به عنوان دشمنای بازی حضور دارن و انواع تازه ای هم به اونا اضافه شده اسلحه های جدیدم خوب کار شدن البته لگ لنسر جدید یه کم بیش از حد زیاده و ضربات نزدیکش به هیچ وجه کارایی و لذت اره کردنو نداره البته شاتگان جدید بازی خیلی خوبه سرعت گیم پلی خیلی خوب شده و افزایش پیدا کرده اما بازی هنوز همونجور سنگینه و قشنگ سنگینی لباس اعضای COG رو احساس میکنید نکته ی جالب بازی تغییر شخصیتاست که خیلی جالبه و نکته ی دیگه ای که تنوع بازیرو بالا برده. صداگذاری شخصیتا و همچنین محیط و مخصوصا انفجارا ، اسلحه ها واقعا خوبه و شخصیتای جدیدم خیلی خوب صداگذاری شدن فیزیک بازیم پیشرفت کرده و اجزای تخریپ پذیر محیط بیشتر شدن البته همچنان صدای دام بهش نمیاد یعنی با شخصیتش مچ نیست اما خوب صداگذاری مارکوس ، آنیا ، کول و بیرد و ... واقعا عالین و خیلی هنرمندانه کار کردن موزیکای بازیم همون ریتم خاص وتاریک خودشونو حفظ کرده در کل بازی واقعا عالیه و نمره ی 9.5 که گیم اسپات بهش داده حقشه بدون شک بهترین TPS تاریخ تا این لحظه که بعید میدونم کسی به غیر از کلیف بتونه رو دستش بسازه

• Like
Reactions: Siavash_MH
دوستانی که اوریج گرفتن برچسباشون رو کجاها چسبوندن؟ من اون لوگو کوچیکش رو زدم پشته گوشیم هرکی میبینه کف میکنه!
منم چسپوندم رو گوشیم!!!!!

---------- نوشته در 08:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:06 PM ارسال شده بود ----------

دوستانی که اوریج گرفتن برچسباشون رو کجاها چسبوندن؟
من اون لوگو کوچیکش رو زدم پشته گوشیم هرکی میبینه کف میکنه!
شما اورجینالو چند خریدی؟

کلا تا اینجای بازی نمره من بهش 8 هست. تا ته میرم ببینم چی میشه :biggrin1:.

بازم 8 خوبه خط اول که خوندم گفتم الان 2 - 3 میدی به بازی..

والا من روی نمایشگر 46 اینچ بازی کردم AA نابود و ... ندیدم ! یعنی چیزی که تو بازیهای دیگه دیدم فراتر از این نبود ! LCDـت خرابه ! ;)

این ترولو کی انداخته رو زبون شماها؟
جدیدآ یاد گرفتید هرکی انتقاد میکنه میگید ترول
شما نمیخواد برای من ژست روشن فکری بگیرید :)
پست های شما رو اگه بخوام در بیارم ترول مسجّل هست ...
حالا من با میثم شوخی کردم گفتم ترول ، What do U want here ؟
شما هروقت فکرت از کوچولو بودن در اومد بحث میکنیم .
هروقت شما گرفتی انتقاد یعنی چی بیا برا من سخن بگو ؟ اوکی؟؟؟؟؟؟؟؟
شما ، و تمام اشخاصی که مثل شما هستن ، در جهل بسر میبرید متاسفانه ؛ تصور میکنید (بدلیل همون جهل آشکار) کسی نمیفهمه کی ، چی رو کِی ، و از روی چی میگه (درکش راحته دیگه:)؟) .
در واقع میتونم این جوری بهتون بگم ، درک شما ، و دنیای شما به شدت ضغیر تر از اون چیزی هست که خودتون بهش اعتقاد دارید . بنده عرض کردم ، با میثم شوخی دارم ، و به شوخی بهش گفتم ترول ... شما ؟
صغری کبری چیدم تا بگم ، اگر انتقاد ، کودکانه باشه ( بخوانید از روی فن بوی بازی ) همه اون رو تشخیص میدن ... پس باز هم مراتب تاسفم رو برای شما ابراز میکنم ، که نمیتونید تفاوت این مدل انتقاد رو ، با انتقاد واقعی تمییز بدید . شب خوش .

آخرین ویرایش:
شما نمیخواد برای من ژست روشن فکری بگیرید :)
پست های شما رو اگه بخوام در بیارم ترول مسجّل هست ...

شما هروقت فکرت از کوچولو بودن در اومد بحث میکنیم
هروقت شما گرفتی انتقاد یعنی چی بیا برا من سخن بگو ؟ اوکی؟؟؟؟؟؟؟؟

8 دیگه نامردیه :d
من خودم 8.5 میدم، تنها مشکلش (البته رو hardcore رو میگم) به نظرم آسون شدنشه، ولی 8.5 میدم چون توقعم بالاتر بود :d
فکر کنم تقصیر تعریف و تمجیدا بود که توقعم رو خیلی برد بالا :|
البته سوای داستان نمره دادم، چون هنوز تموم نکردم :d

ترول این مدلی ندیده بودیم :دی ! سوپر فن بوی ترین PS3 غن هم همچین چیزیایی نمیگه میثم ، ال سی دیتون خراب نی ؟:دی
مستر شگفت انگیز :دی، سوپر فن PS3 ولش کن، من که گفتم تازه بازی رو شروع به نظرم AA بازی خوب نیست، به LCD چیکار داره؟ LED دارم، مانیترو هست با HDMI وصله ...
بازم 8 خوبه خط اول که خوندم گفتم الان 2 - 3 میدی به بازی..
مطمئنم بازی رو تموم کنم شاید بهش 5 بدم.
چون شدیدا تکراری میزنه به نظرم :دی.
من کلا میترسم الان حرف بزنم بعد بریزید سرم و بعد فرخ بیاد برای من از IGN بگه بعد تو بیای فحشم بدی. بعد کیوان بیاد بگه ترول میکنی، بعد آخرشم یه اخطار بگیرم چون حرف حق رو میزنم.
والا من روی نمایشگر 46 اینچ بازی کردم AA نابود و ... ندیدم ! یعنی چیزی که تو بازیهای دیگه دیدم فراتر از این نبود ! LCDـت خرابه ! ;)
یعنی بقیه بازی ها که AA اشون اینجوری تو چشم نیست مشکل از چیه؟ یعنی LED ام با Gears Of War 3 لجه؟
AA بازی خوب نیست. مثلا AW خیلی بهتر بود.

8 دیگه نامردیه
yahoo_4.gif

من خودم 8.5 میدم، تنها مشکلش (البته رو hardcore رو میگم) به نظرم آسون شدنشه، ولی 8.5 میدم چون توقعم بالاتر بود
yahoo_4.gif

فکر کنم تقصیر تعریف و تمجیدا بود که توقعم رو خیلی برد بالا
yahoo_22.gif

البته سوای داستان نمره دادم، چون هنوز تموم نکردم
yahoo_4.gif
حالا بزار من تموم کنم شاید نظرم عوض شد :دی.

سلام
به نظر من این بازی از لحاظ گرافیک حرف نداره
گرافیک بازی خیلی از توانایی کنسول بیشتره این و میشه تو بعضی از قسمت های فیلم های بازی دید که با افت فریم همراه میشه (مثلا ابتدای مرحله 2 خیلی این افت فریم محسوسه) ولی تو خود بازی مشکلی ندیدم.
در کل واقعا در نوع خودش شاهکاره و مخاطباش کم نیستن
فقط من یه خورده با اون دویدنش مشکل دارم انگار ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or