1-حتی بهترین بازیها هم میتونه به بعضیها نسازهدوستان من اين هيچ كدوم از شماره هاش رو بازي نكردم چون از بازي جك و جونوري بدم مياد (شما بخونين ميترسم) چون چند سال پيش داشتم با دوستم سالنت هيل بازي ميكرديم و.... نزديك بود سقط بشم ،ميدونم كه خيلي از عنوانهاي بزرگ رو از دست ميدم ميخواستم با اين تعريفهايي كه شما از بازي ميكنين و اين نمراتي كه سايتهاي بزرگ دادن با يك شاهكار طرف هستيم حالا كرمش افتاده به من كه اين بازي رو بازي كنم :
1- بازي قوي و قشنگ هست( پ ن پ )؟
2- چقدر بازي وحشتناك است (چون قلب من باطري داره اونوقت خونم گردن شماست)؟
3-آيا بهتر ه كه از شماره 1 و 2 شروع كنم و بعداً 3 رو بازي كنم ؟
تو شماره یک حس ترس وجود داره , جو بازی مرموزه ...دوستان من اين هيچ كدوم از شماره هاش رو بازي نكردم چون از بازي جك و جونوري بدم مياد (شما بخونين ميترسم) چون چند سال پيش داشتم با دوستم سالنت هيل بازي ميكرديم و.... نزديك بود سقط بشم ،ميدونم كه خيلي از عنوانهاي بزرگ رو از دست ميدم ميخواستم با اين تعريفهايي كه شما از بازي ميكنين و اين نمراتي كه سايتهاي بزرگ دادن با يك شاهكار طرف هستيم حالا كرمش افتاده به من كه اين بازي رو بازي كنم :
ببین اصلاً ترسناک نیست خیالت راحت ،فقط یکی از مراحل نمی ACT چندوم بود که میری تو زیر زمین یه مقدار هیجانی هست همین بس :dدوستان من اين هيچ كدوم از شماره هاش رو بازي نكردم چون از بازي جك و جونوري بدم مياد (شما بخونين ميترسم) چون چند سال پيش داشتم با دوستم سالنت هيل بازي ميكرديم و.... نزديك بود سقط بشم ،ميدونم كه خيلي از عنوانهاي بزرگ رو از دست ميدم ميخواستم با اين تعريفهايي كه شما از بازي ميكنين و اين نمراتي كه سايتهاي بزرگ دادن با يك شاهكار طرف هستيم حالا كرمش افتاده به من كه اين بازي رو بازي كنم :
اصلا قابل مقایسه با سایلنت هیل نیست. سبک سایلنت هیل کلا ترسناک هست باید هم بترسی.دوستان من اين هيچ كدوم از شماره هاش رو بازي نكردم چون از بازي جك و جونوري بدم مياد (شما بخونين ميترسم) چون چند سال پيش داشتم با دوستم سالنت هيل بازي ميكرديم و.... نزديك بود سقط بشم ،ميدونم كه خيلي از عنوانهاي بزرگ رو از دست ميدم ميخواستم با اين تعريفهايي كه شما از بازي ميكنين و اين نمراتي كه سايتهاي بزرگ دادن با يك شاهكار طرف هستيم حالا كرمش افتاده به من كه اين بازي رو بازي كنم :
دوستان کسی بازی را با کپی و LT2 تموم کرده؟
بچه ها در گیم مارکت این بازی یه چیزی به نام season pass هست این به چه دردی می خوره ؟ آیا برای مولتی پلیرش لازمه که اینو بخریم؟لامصب هم خیلی گرون هست 2400 پوینت هست. ممنون میشم اگه کسی درباره این اطلاعاتی داشته باشه بگه
تازه دیدی؟اینو هر کی نخونه نصف عمرش بر فناست..
http://www.bazicenter.com/xbox360/action/Gears_of_War_3/previews/106
واقعا داستان بازی خیلی عظیم هست از هر طرفی میتونند یک داستان جدید برای بازی بسازند..
با تشکر از مهدی عزیز
لنسر تو بازی 2 تاس.یکی همون قدیمیه که هنوزم بهترین سلاح بازی هست.این جدیده اسمش retro lancer هست.که فقط به درد جنگها نزدیک میخوره.قدرتش وحشتناک بالاس.اما دقت پائینی داره.یعنی اصلا نمیشه باهاش فواصل دور رو بزنی.بعد یه خصوصیت خوبی که داره اینه که اگر روی B رو بگیری با نیزه سر اسلحه میره تو شیکم دشمن که اول نیزه رو میکنه تو شیکمش بعد بلندش میکنه میکوبه زمین.تازه دیدی؟
==========
دوستانی که بازی کردند بگن این لنسر جدیده بهتر بود یا قدیمیه؟
تموم کردم فقط چندتا باگ داشتم وگرنَ عالی بود !دوستان کسی بازی را با کپی و LT2 تموم کرده؟
ببین من گیرز1 رو که بازی میکردم وقتی میمردم ( چون موقع صحنه مرگ بعضی موقع ها بدن مارکوس آشو لاش میشه) یه جوری میشدمدوستان من اين هيچ كدوم از شماره هاش رو بازي نكردم چون از بازي جك و جونوري بدم مياد (شما بخونين ميترسم) چون چند سال پيش داشتم با دوستم سالنت هيل بازي ميكرديم و.... نزديك بود سقط بشم ،ميدونم كه خيلي از عنوانهاي بزرگ رو از دست ميدم ميخواستم با اين تعريفهايي كه شما از بازي ميكنين و اين نمراتي كه سايتهاي بزرگ دادن با يك شاهكار طرف هستيم حالا كرمش افتاده به من كه اين بازي رو بازي كنم :
چه باگ های؟تموم کردم فقط چندتا باگ داشتم وگرنَ عالی بود !
سایلنت هیل جزو ترسناک ترین بازیایه که کردم.بیخود به بقیه ی بازیا نگاه نکن البته بعضی از بازیا مانندEAD SPACE رو نباید بازی کنی(ALEN WAKE به اون شکل ترسناک نیست ولی به خودت بستگی داره با اون وضعی که داری از نظر من بازیش نکنی بهتره)توی دوش یک قسمت بود که کمی ترسناک بو وقتی که تانکشون خراب می شه می رن توی عمارت اون جاش ترسناکه.دوستان من اين هيچ كدوم از شماره هاش رو بازي نكردم چون از بازي جك و جونوري بدم مياد (شما بخونين ميترسم) چون چند سال پيش داشتم با دوستم سالنت هيل بازي ميكرديم و.... نزديك بود سقط بشم ،ميدونم كه خيلي از عنوانهاي بزرگ رو از دست ميدم ميخواستم با اين تعريفهايي كه شما از بازي ميكنين و اين نمراتي كه سايتهاي بزرگ دادن با يك شاهكار طرف هستيم حالا كرمش افتاده به من كه اين بازي رو بازي كنم :