D.of.persia
کاربر سایت
باحال بودنش که باحال هست مهم این که بتونی تو بازی ورشداریDLC هم تاریخ خورد این شخصیت وسطیه چه باحاله :d
خطر لو رفتن داستان:d
جانشین دام میتونه بشه
باحال بودنش که باحال هست مهم این که بتونی تو بازی ورشداریDLC هم تاریخ خورد این شخصیت وسطیه چه باحاله :d
خطر لو رفتن داستان:d
جانشین دام میتونه بشه
اصلا اوضاعی بود! من حسین با هم نمیتونستیم بازی کنیم یکیمون که بود تو بازی اون یکی respown نمیشد مشکل از نت بود احتمالا.4تاتون نوبید دیگه ! شوخی کردم ... ولی من هم براحتی کشتمش از موجود رو خوابتون نمیومد ؟ دیر وقت نبود ؟
شانس گندِ من جور نمیشه بیام لایو هر بار یه مشکلی پیش میاد !!!اصلا اوضاعی بود! من حسین با هم نمیتونستیم بازی کنیم یکیمون که بود تو بازی اون یکی respown نمیشد مشکل از نت بود احتمالا.
بعد منم که تو بازی بودم رد این جونوره رو نمیدیدم تکی منم هاردکور بار اول خیلی راحت رفتم.توی این یکی جونش ۴ برابر شده بود! کاملا هم طبیعیه وقتی ۴ نفر بازی میکنن بازی نسبت به تک نفر بودن ۴ برابر سخت تر میشه.
آهانت:dاچیومنت ...
اچیومنت ...شانس گندِ من جور نمیشه بیام لایو هر بار یه مشکلی پیش میاد !!!
حالا چرا کمپین میرین؟؟ مولتی که حالش بیشتره:d
مشکلی نیست که دلیلی داشته باشه بعد شما راهنمایی بخوای اینجا !!!خواهشن راهنمای کنید
بچه ها من تازه بازی رو اجرا کردم رو هارد نصب نکردم وقتی میرم تو بازی اصلا زیاد دی وی دی نمیچرخه خیلی کم. ولی بازی به رونی اجرا میشه.دلیلش چیه؟به خاطر نوع رایت کردن جدید بازیاست؟؟؟
خواهشن راهنمای کنید
بچه ها من تازه بازی رو اجرا کردم رو هارد نصب نکردم وقتی میرم تو بازی اصلا زیاد دی وی دی نمیچرخه خیلی کم. ولی بازی به رونی اجرا میشه.دلیلش چیه؟به خاطر نوع رایت کردن جدید بازیاست؟؟؟
دوست عزیز باید خوشحال باشی ناراحتی نداره که :dخواهشن راهنمای کنید
اخه باعث تعجبه ناراحت که نشدم اتفاقنم حال داد چون هاردم پره.من فقط میخوام بدونم دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
خب حالا مگه بده سر و صدا نده؟؟؟ دوست داری صدا بده؟؟
داشتیم بعضیا که میپرسیدن که موقع اجرا از رو دیسک صدا خیلی میاد از کنسول اما برعکس شو من ندیده بودم!
شما مشتونی جای بازی کن رو به همه نشون یدیعلامت زدن بالا سر دشمنا چه مزیتی داره؟