Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

DLC هم تاریخ خورد این شخصیت وسطیه چه باحاله :d
gears3hordepack.jpg

خطر لو رفتن داستان:d
جانشین دام میتونه بشه :((=((
باحال بودنش که باحال هست:دی مهم این که بتونی تو بازی ورشداری:دی:|

منم بالاخره امروز lt+2 را ریختم و موفق شدم تا چپتر دوم بازی کنم .
راستش گیم پلی بازی همون چیزی هست که تو دو تا نسخه قبلی هم دیدیم اما گرافیک بازی یه جورایی بهتر شده و از اون بهتر اینکه هم محیط بازی از نظر بصری زیبا شده و هم اینکه سرعت بازی خیللی بیشتر شده .
البته فعلا بیشتر نمیشه صحبت کرد باید کمی بیشتر بازی کنم تا بعد .

4تاتون نوبید دیگه :دی ! شوخی کردم ... ولی من هم براحتی کشتمش از موجود رو :-/ خوابتون نمیومد ؟:-/ دیر وقت نبود ؟:-/:دی
اصلا اوضاعی بود!:دی من حسین با هم نمیتونستیم بازی کنیم یکیمون که بود تو بازی اون یکی respown نمیشد:دی مشکل از نت بود احتمالا.
بعد منم که تو بازی بودم رد این جونوره رو نمیدیدم:دی تکی منم هاردکور بار اول خیلی راحت رفتم.توی این یکی جونش ۴ برابر شده بود! کاملا هم طبیعیه وقتی ۴ نفر بازی میکنن بازی نسبت به تک نفر بودن ۴ برابر سخت تر میشه.

اصلا اوضاعی بود!:دی من حسین با هم نمیتونستیم بازی کنیم یکیمون که بود تو بازی اون یکی respown نمیشد:دی مشکل از نت بود احتمالا.
بعد منم که تو بازی بودم رد این جونوره رو نمیدیدم:دی تکی منم هاردکور بار اول خیلی راحت رفتم.توی این یکی جونش ۴ برابر شده بود! کاملا هم طبیعیه وقتی ۴ نفر بازی میکنن بازی نسبت به تک نفر بودن ۴ برابر سخت تر میشه.
شانس گندِ من جور نمیشه بیام لایو هر بار یه مشکلی پیش میاد !!!

حالا چرا کمپین میرین؟؟ مولتی که حالش بیشتره:d
اچیومنت ...
آهانت:d

آخرین ویرایش:
خواهشن راهنمای کنید
بچه ها من تازه بازی رو اجرا کردم رو هارد نصب نکردم وقتی میرم تو بازی اصلا زیاد دی وی دی نمیچرخه خیلی کم. ولی بازی به رونی اجرا میشه.دلیلش چیه؟به خاطر نوع رایت کردن جدید بازیاست؟؟؟

خواهشن راهنمای کنید
بچه ها من تازه بازی رو اجرا کردم رو هارد نصب نکردم وقتی میرم تو بازی اصلا زیاد دی وی دی نمیچرخه خیلی کم. ولی بازی به رونی اجرا میشه.دلیلش چیه؟به خاطر نوع رایت کردن جدید بازیاست؟؟؟
مشکلی نیست که دلیلی داشته باشه بعد شما راهنمایی بخوای اینجا !!!
الان مشکل چی؟ بازی که اجرا میشه صدای درایو هم که کمه از این بهتر چی میخوای؟

خواهشن راهنمای کنید
:|
خب حالا مگه بده سر و صدا نده؟؟؟ دوست داری صدا بده؟؟:|

داشتیم بعضیا که میپرسیدن که موقع اجرا از رو دیسک صدا خیلی میاد از کنسول اما برعکس شو من ندیده بودم!

خواهشن راهنمای کنید
دوست عزیز باید خوشحال باشی ناراحتی نداره که :d

هنوز بعد گذشت یه هفته با دیدن کات سین ها مو به تنم سیخ میشه !!!

آخرین ویرایش:
:|
خب حالا مگه بده سر و صدا نده؟؟؟ دوست داری صدا بده؟؟:|

داشتیم بعضیا که میپرسیدن که موقع اجرا از رو دیسک صدا خیلی میاد از کنسول اما برعکس شو من ندیده بودم!
اخه باعث تعجبه ناراحت که نشدم اتفاقنم حال داد چون هاردم پره.من فقط میخوام بدونم دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

بالاخره بازی رو گرفتم...
واقعا عالی شده....صحنه ها خیلی عظیم تر شدن...یا به قولی حماسی شده...مناظر دوردست عالی...
فقط مشکلش اینه که برا سریع تر کردن گیم پلی برداشتن تعداد لوکاستا رو بردن بالا و از اون طرف جونشونو کم کردن...یادمه تو گیرز دو من رو هارد دقیقا باید یه خشاب رو سرشون خالی میکردم تا بمیرن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or