Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

دوستان من بازی رو خریدم می زارم توی دستگاه صفحه سیاه میشه بعد باز بر میگرده توی داشبورد؟
.
چرا این طوری هستش؟
از نکست جت هم خریدمش..؟
چرا این طوریه؟>
اول می گفت آپدیت نداره بعد رزیدنت اویل 4 رو گذاشتم و آپدیت رو انجام داد و بعد بازی رو گذاشتم حالا فقط صفحه سیاه میشه و باز برمیگرده داخل داشبورد؟
چرا؟
شما مطمئنی LT 2 داری؟

این Onyx Gaurd که به عنوان DLC میاد شخصیت بس خفنی است خیلی متتظر هستیم :d
این Mutatorهای بازی خیلی جالب هستن . امروز این Comet رو تست زدیم خیلی خفن بود . وقتی میدوئی آتیش دور کاراکترت رو میگیره به هرکی بخوری میمیره :d
اون Melee هم جالبه . با یه Melee پودر میشن . کلا برای سرگرمی و فان بسیار ایده ی جالبی است !

خب من هم بازی رو تموم کردم و باید بگم پایانش بنظرم اصلاً مشکلی نداشت ! موندم به چی بازی میگفتن هندی ! :| تنها مشکلی که تو بازی میدیدم و هم بازی رو ساده تر کرده بود هم ... یه چیز دیگه ای بود که نمیگم چون کلیت بازی عالی بود و قابل چشم پوشی بود برام ! :دی

شما مطمئنی LT 2 داری؟
والا من درایورم هیتاچی بود.
و الانم بازی رزیدنت اویل 4 اچ دی رو خریدم بدون هیچ آپدیتی از وقتی که دستگاه رو گرفتم همه بازی ها رو اجرا کردم.
و ریختم تو هارد اجرا شد و فیفا هم اجرا شد 2012 ...
اینم خریدم امروز نکست جن آورد..
یعنی دیشب ولی گذاشتم تو دستگاه و خود نسکت جن دیشب گفت اگر بازی های جدید اجرا شن اجرا میشه رفتم بازی رو آوردم دیدم این طوری میشه.
و بازی رو زنگ زدم.
گفتم این طوریه..میگه آپدین lt2 برای هیتاچی نبیومده صبر کن.
می خواستم بگم به کدوم حرفتون گرگامون رو برقصونیم.
مسخره ها از بازی محرومیم دیگه...
مسخره بازی..
ایرادشم اینه که اجرا نمیشه.
بازی.صفحه سیاه میشه و بر میگرده تو داشبورد.

فک من رو ندیدید شما؟!
همون سکانس اولیه از لحاظ گرافیکی و روایت داستانی و گیم پلی منو خیلی خیلی خیلی بهت زده کرد.واقعا فوق العادست این بازی.

خوب من این تایپیک رو پارسال ایجاد کردم خوشحالم که 173 صفحه پیش اومده منم آپدیت کردم 20 دقیقه بازی کزدم واقعا از تمام المانهای unreal engine 3 به طور کامل و ultimate استفاده شده در طراحی گرافیکی و گیم پلی هم از المان های call of برای هیجان انگیز تر شده بهره برده و به طور کلی gears حجت رو بر بازی بازها تمام کرده

سلام
با عرض خسته نباشید خدمت مدیران و کاربران سایت
من دیروز کنسولم رو به LT+ 2 آپدیت کردم و همچنین Gears of War 3 رو از فروشگاه Next Gen خریدم!
میخواستم بدونم که آیا میتونم از لایو بازی استفاده کنم یعنی مشکل بن شدن نداره؟؟؟
خیلی متشکرم!

میگه آپدین lt2 برای هیتاچی نبیومده صبر کن.
می خواستم بگم به کدوم حرفتون گرگامون رو برقصونیم.
شما باید صبر کنی LT 2.0 برای هیتاچی بیاد چون فقط با اون FW اجرا میشه.

میخواستم بدونم که آیا میتونم از لایو بازی استفاده کنم یعنی مشکل بن شدن نداره؟؟؟
نمیشه 100% اطمینان داد ولی C4eva گفته FW امن هست

خب بلاخره ما هم تونستیم بازی رو انجام بدیم
اول از همه گرافیک رو بگیم که به نظرم خیلی خفن تر شده و نورپردازی و تکسچرهای با کیفیت ترکوندن. در کل عالیه
گیم پلی هم یه مقدار سریع تر شده مثلا راه رفتن عادی شخصیت ها هم به نسبت شماره قبل سریع تر شدن.
داستان رو که چیزی نمیتونم بگم چون اولای بازیم.
موسیقی و صداگذاری هم مشکلی نداره و راضیم.
در کل 3 سال انتظار واقعا ارزششو داشت و شرکت Epic واقعا یه اثر Epic از خودش به جا گذاشته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or