Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

چه فضای جالبی داره Act 2 بشدت منتظر پایان بازی هستم هرچند پایان بازی اصلا دوست ندارم :|
اقا این سوال یکم بی مربوطه به اینجا!اپیک به غیر از gears چه بازی دیگه ای داره؟؟
Unreal Tournament -Shadow Complex و Bulletstorm
برای اطلاعات بیشتر به این لینک برید

من با اینکه همون روزی که بازی عرضه شد به دستم رسید اما زیاد وقت نمی کنم بازی کنم. الان که ACT 2 مرحله دومش هستم.
واقعا بازی زیباییه. پیشنهاد می کنم دوستانی که بازی می کنند ، با هدفون هم بازی کنند تا عظمت بازی رو بیشتر متوجه بشند.

دوستان شما هم بازی رو اجرا میکنین درایوتون دایم داره کار میکنه؟
من اورج دارم با اینکه بازی رو هارد نصبیدم نزدیک 1 دقیقه طول میکشه بعد دیگه از رو هارد میخونه .

دوستان چندتا پیشنهاد میدم بهتون واسه تغییر کنتراست و بهتر شدن تصاویر :
_کسایی که مانیتور LG دارن بهتره تنظیمات تصویر رو گزینه move قرار بدن ....

_کسایی هم که سامسونگ دارن اول برن تو قسمت picture بعد برن رو گزینه HDMI black و بذارن رو low (البته یه مقدار زیادی تصویر تاریک میشه ولی وضح بیشتر میشه ، میتونین برین تو قسمت Video خود بازی و brightness یکی دو پله افزایش بدین )، بعد برن تو magic bright و بذارن رو مود Game .

خوب اولین نظرمو درباره بازی بگم
اصلا و ابدا فکرشو نمی کردم بازی به این خوبی پیشرفت کرده باشه کلا جهش خیلی زیاد داشته نسبت به شماره قبل
صداگذاری خیلی بهتر شده گرافیک عالی شد

لطفا مدیر محترم پست رو پاک نکن چون با موبایل باز میکنم و فقط همین یه تاپیک رو میتونم باز کنم کلی طول میکشه تا باز کنه پس لطف کنید همکاری کنید
دوستان یه گیرز اورجینال گرفتم از دوستم وقتی از روش ایمیج میگیرم حجمش چهار مگابایته یکی لطف کنه طریقه ایمیج گرفتن از این بازی رو بهم بگه ممنون میشم.
با تشکر

سلام به تمامی دوستان آپدیت داشبورد جدید ایکس باکس lt 2.0+ دیشب اومد پسسسسسسسسسس هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا>:d<
درایور گرز3 رو می تونید به راحتی بازی کنید.......................................................

دیشب بالاخره موفق شدیم چهار نفری بعد از 1 ساعت 35 دقیقه این شخص زیری رو بکشیم..! یعنی واقعا سخت تر از این هم میشه باس پیدا کرد..؟ دیگه اینقدر مردیم کنسول قاطی کرده بود رد طلایی رنگ طرف رو نشون نمیداد..!

73142768777645441882.jpg

دیشب بالاخره موفق شدیم چهار نفری بعد از 1 ساعت 35 دقیقه این شخص زیری رو بکشیم..! یعنی واقعا سخت تر از این هم میشه باس پیدا کرد..؟ دیگه اینقدر مردیم کنسول قاطی کرده بود رد طلایی رنگ طرف رو نشون نمیداد..!

73142768777645441882.jpg
اره باو واسه من بدبخت رو نشون نمیداد! راه میرفتم یه دفعه میدیدم مردم!=))

73142768777645441882.jpg
شوخی نکن امین !!! من تک نفره رو Insain دور اول یا دوم کشتمش !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or