Terova No Trolls کاربر سایت Oct 4, 2011 #2,536 شوخی نکن امین !!! من تک نفره رو Insain دور اول یا دوم کشتمش !!! بیشتر... چه میدونم حتما یک نفره بری ساده تر هست شاید بازی مثل در جه سختی لجندری Halo Reach هست که اگر 4 نفری بری بازی سخت تر میشه..
شوخی نکن امین !!! من تک نفره رو Insain دور اول یا دوم کشتمش !!! بیشتر... چه میدونم حتما یک نفره بری ساده تر هست شاید بازی مثل در جه سختی لجندری Halo Reach هست که اگر 4 نفری بری بازی سخت تر میشه..
m6788 کاربر سایت Oct 4, 2011 #2,537 سلام من در زمینه xbox خیلی شوتم الان این بازی رو با همون آپدیت دد آیلند میشه اجرا کردن یا نه؟
.:Soheil:. کاربر سایت Oct 4, 2011 #2,538 نوشته شده توسط m6788: سلام من در زمینه xbox خیلی شوتم الان این بازی رو با همون آپدیت دد آیلند میشه اجرا کردن یا نه؟ بیشتر... نه نمیشه , اون آپدیت فقط ارجینال Geow اجرا می کرد . برای کپی Geow باید بری LT2 بریزی ...
نوشته شده توسط m6788: سلام من در زمینه xbox خیلی شوتم الان این بازی رو با همون آپدیت دد آیلند میشه اجرا کردن یا نه؟ بیشتر... نه نمیشه , اون آپدیت فقط ارجینال Geow اجرا می کرد . برای کپی Geow باید بری LT2 بریزی ...
kayne کاربر سایت Oct 4, 2011 #2,539 نوشته شده توسط terova: چه میدونم حتما یک نفره بری ساده تر هست شاید بازی مثل در جه سختی لجندری Halo Reach هست که اگر 4 نفری بری بازی سخت تر میشه.. بیشتر... فک کنم دلیلش این هست که وقتی 4 نفری بازی میکنید اگه یکی بینتون no0b باشه هی میمره و بازی ریست میشه :d Reactions: Farh@d and .:Soheil:.
نوشته شده توسط terova: چه میدونم حتما یک نفره بری ساده تر هست شاید بازی مثل در جه سختی لجندری Halo Reach هست که اگر 4 نفری بری بازی سخت تر میشه.. بیشتر... فک کنم دلیلش این هست که وقتی 4 نفری بازی میکنید اگه یکی بینتون no0b باشه هی میمره و بازی ریست میشه :d
S Sepax1 کاربر سایت Oct 4, 2011 #2,540 نوشته شده توسط kayne: فک کنم دلیلش این هست که وقتی 4 نفری بازی میکنید اگه یکی بینتون no0b باشه هی میمره و بازی ریست میشه :d بیشتر... فکر نکنم اینجوری باشه اگه یکی بمیره زخمی میشه که بالا سمت راست عکسشو میزنه و قرمز میشه. اگه همه بمیرن بازی ریست میشه تو شماره های قبلی که اینجوری بود
نوشته شده توسط kayne: فک کنم دلیلش این هست که وقتی 4 نفری بازی میکنید اگه یکی بینتون no0b باشه هی میمره و بازی ریست میشه :d بیشتر... فکر نکنم اینجوری باشه اگه یکی بمیره زخمی میشه که بالا سمت راست عکسشو میزنه و قرمز میشه. اگه همه بمیرن بازی ریست میشه تو شماره های قبلی که اینجوری بود
kayne کاربر سایت Oct 4, 2011 #2,542 نوشته شده توسط Sepax1: فکر نکنم اینجوری باشه اگه یکی بمیره زخمی میشه که بالا سمت راست عکسشو میزنه و قرمز میشه. اگه همه بمیرن بازی ریست میشه تو شماره های قبلی که اینجوری بود بیشتر... نمی دونم والا من فقط مولتیش رو آنلاین بازی کردم :d
نوشته شده توسط Sepax1: فکر نکنم اینجوری باشه اگه یکی بمیره زخمی میشه که بالا سمت راست عکسشو میزنه و قرمز میشه. اگه همه بمیرن بازی ریست میشه تو شماره های قبلی که اینجوری بود بیشتر... نمی دونم والا من فقط مولتیش رو آنلاین بازی کردم :d
.:Soheil:. کاربر سایت Oct 4, 2011 #2,543 نوشته شده توسط GRID: آقا ما با این lt 2 و گیرز 3 کپی بریم لایو؟ بیشتر... آقا بیا لایو , امنه ... (کلا تو بن ویو همه منهدم می شیم) من موندم این حرکت که از ترس بن شدن نمیان لایو چیه :d , فوقش بن شدی می شی عین همون وقتایی که از ترس بن شدن لایو نمی یومدی ...
نوشته شده توسط GRID: آقا ما با این lt 2 و گیرز 3 کپی بریم لایو؟ بیشتر... آقا بیا لایو , امنه ... (کلا تو بن ویو همه منهدم می شیم) من موندم این حرکت که از ترس بن شدن نمیان لایو چیه :d , فوقش بن شدی می شی عین همون وقتایی که از ترس بن شدن لایو نمی یومدی ...
VecchiaSignora کاربر سایت Oct 4, 2011 #2,544 بازی سه ساعت پیش بدستم رسید.در یک کلام فوق العادست... فعلا act 1 رو تموم کردم...
MFGOW کاربر سایت Oct 4, 2011 #2,545 و زماني كه گير3 1000 نفر كشته ايراني ميدهد وااااااااييييييييييي حالا بچه ها مواظب خودتون باشين كه پا اين بازي سكته نكنيد(بي خيال خودم لاخاك رفتم ولي سكته نزدم):d:d
و زماني كه گير3 1000 نفر كشته ايراني ميدهد وااااااااييييييييييي حالا بچه ها مواظب خودتون باشين كه پا اين بازي سكته نكنيد(بي خيال خودم لاخاك رفتم ولي سكته نزدم):d:d
Terova No Trolls کاربر سایت Oct 4, 2011 #2,546 فک کنم دلیلش این هست که وقتی 4 نفری بازی میکنید اگه یکی بینتون no0b باشه هی میمره و بازی ریست میشه :d بیشتر... نه بابا نوب کجا بود :d من و نوید و حسین و رامین بودیم..
فک کنم دلیلش این هست که وقتی 4 نفری بازی میکنید اگه یکی بینتون no0b باشه هی میمره و بازی ریست میشه :d بیشتر... نه بابا نوب کجا بود :d من و نوید و حسین و رامین بودیم..
K Kavigne کاربر سایت Oct 4, 2011 #2,547 نوشته شده توسط terova: نه بابا نوب کجا بود :d من و نوید و حسین و رامین بودیم.. بیشتر... 4تاتون نوبید دیگه ! شوخی کردم ... ولی من هم براحتی کشتمش از موجود رو خوابتون نمیومد ؟ دیر وقت نبود ؟
نوشته شده توسط terova: نه بابا نوب کجا بود :d من و نوید و حسین و رامین بودیم.. بیشتر... 4تاتون نوبید دیگه ! شوخی کردم ... ولی من هم براحتی کشتمش از موجود رو خوابتون نمیومد ؟ دیر وقت نبود ؟
rewabian کاربر سایت Oct 4, 2011 #2,548 دوستان یعنی باید LT2 رو نصب کنیمو..... تا بشه اینو بازی کرد ها؟ کی میده xbox رو آپدیت کنن مردیم از بس همه درباره ی بازی حرفیدنو ما حسرتشو خوردیم
دوستان یعنی باید LT2 رو نصب کنیمو..... تا بشه اینو بازی کرد ها؟ کی میده xbox رو آپدیت کنن مردیم از بس همه درباره ی بازی حرفیدنو ما حسرتشو خوردیم
The Spectre کاربر سایت Oct 4, 2011 #2,549 خوب بالاخره این آداپتور جدید من رسید!( آداپتور قبلیم 5 روز پیش بر باد رفت. :d) امشب Campaign رو شروع میکنم. راستی دوستان یه سوال: با پینگ 200-220 میشه آنلاین زد؟ (منظورم بدون لگ نیست البته.کلا میگم.) آخرین ویرایش: Oct 5, 2011
خوب بالاخره این آداپتور جدید من رسید!( آداپتور قبلیم 5 روز پیش بر باد رفت. :d) امشب Campaign رو شروع میکنم. راستی دوستان یه سوال: با پینگ 200-220 میشه آنلاین زد؟ (منظورم بدون لگ نیست البته.کلا میگم.)
Captain America I am become Death, The Destroyer of Worlds کاربر سایت Oct 4, 2011 #2,550 DLC هم تاریخ خورد این شخصیت وسطیه چه باحاله :d خطر لو رفتن داستان:d Spoiler جانشین دام میتونه بشه