Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

شوخی نکن امین !!! من تک نفره رو Insain دور اول یا دوم کشتمش !!!

چه میدونم حتما یک نفره بری ساده تر هست شاید بازی مثل در جه سختی لجندری Halo Reach هست که اگر 4 نفری بری بازی سخت تر میشه..

چه میدونم حتما یک نفره بری ساده تر هست شاید بازی مثل در جه سختی لجندری Halo Reach هست که اگر 4 نفری بری بازی سخت تر میشه..
فک کنم دلیلش این هست که وقتی 4 نفری بازی میکنید اگه یکی بینتون no0b باشه هی میمره و بازی ریست میشه :d

فک کنم دلیلش این هست که وقتی 4 نفری بازی میکنید اگه یکی بینتون no0b باشه هی میمره و بازی ریست میشه :d

فکر نکنم اینجوری باشه اگه یکی بمیره زخمی میشه که بالا سمت راست عکسشو میزنه و قرمز میشه. اگه همه بمیرن بازی ریست میشه

تو شماره های قبلی که اینجوری بود

آقا ما با این lt 2 و گیرز 3 کپی بریم لایو؟​
آقا بیا لایو , امنه ... (کلا تو بن ویو همه منهدم می شیم)
من موندم این حرکت که از ترس بن شدن نمیان لایو چیه :|:d , فوقش بن شدی می شی عین همون وقتایی که از ترس بن شدن لایو نمی یومدی ...

و زماني كه گير3 1000 نفر كشته ايراني ميدهد
وااااااااييييييييييي
حالا بچه ها مواظب خودتون باشين كه پا اين بازي سكته نكنيد(بي خيال خودم لاخاك رفتم ولي سكته نزدم):d:d

نه بابا نوب کجا بود :d من و نوید و حسین و رامین بودیم..

دوستان یعنی باید LT2 رو نصب کنیمو..... تا بشه اینو بازی کرد ها؟
کی میده xbox رو آپدیت کنن:(
مردیم از بس همه درباره ی بازی حرفیدنو ما حسرتشو خوردیم

خوب بالاخره این آداپتور جدید من رسید!( آداپتور قبلیم 5 روز پیش بر باد رفت. :d) امشب Campaign رو شروع میکنم.

راستی دوستان یه سوال: با پینگ 200-220 میشه آنلاین زد؟ (منظورم بدون لگ نیست البته.کلا میگم.)

آخرین ویرایش:
DLC هم تاریخ خورد این شخصیت وسطیه چه باحاله :d
gears3hordepack.jpg

خطر لو رفتن داستان:d
جانشین دام میتونه بشه :((=((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or