Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

بعد از مدت ها بازی کردن بهم چسبید ...... 3ماه تابستون نشستیم پای بازی های تکراری کلا از بازی کردن زده شدیم ولی بازم gears کشوندمون طرف کنسول ......
خدا کنه بازی هایی که قراره تو این 3 ماه عرضه بشن هم مثل gow3 فوق العاده باشن ......
پایان بازی هم که عالی بود کلا حال کردم با این شماره ...... یکی از بهترین بازی های ساله

زیــن پــس هرکــی گفت Gearz3 گیم پلی ــش نسبت به شماره 1و2 پیشرفــت داشته، Eggs Bugs نامــوسشــه!یه مشت ازگل FANBOY PS3 مدیریت سایت گرفتن دستشون
rfhd.jpg

منم امروز بازی کردم ، به نظرم به جز مشکل AA و Tears Of Screen (البته خیلی کم بود) گرافیک ِ بازی با توجه به پتانسیل ِ این نسل فوق العاده بود! همون اوایل بازی و اونجا که باد ِ هلی کوپتر به علف ها میخوره واقعا عالی طراحی شده ، البته من هنوز تا آخر بازی نکردم ولی تا اینجایی که بازی کردم واقعا خوب بوده و گیم پلی هم مثل ِ شماره های 1 و 2 عالی بود فقط کمی اکشی ِ بازی بیشتر شده .
به نظر من که تا حالا بهترین گرافیک ِ کنسولی بوده . بهترش رو توی کنسول ندیدم تا حالا . واقعا جای تحسین داره این کار ِ بزرگ ِ Epic .

دو سه مرحلش رو رفتم ، گيم پلي شده مثل كال آف
لوكاست ها با دو تير مي ميرن و مي تركن ، بكش برو جلو شده
فقط خواهشا ترول نكنيد ، نظر شخصي بود .

تمومش کردم . فوق العاده بود ...
مولتی ، Horde و Beast ـو هم تا حالا کلا حدود 10-11 ساعت بازی کردم ، اونام فوق العاده ـن ...
دو سه مرحلش رو رفتم ، گيم پلي شده مثل كال آف
دو مرحله منظورت Act ـه یا Chapter ؟ اگر Chapter هست که هنوز به لوکاست ـی نرسیدی ، اینا لمبنت هستن که با چندتا تیر میمیرن یا میترکن حال میکنی :d [ البته ضعیف ترین نوعشون انقدر سریع از بین میرن ] که باعث بالا رفتن سرعت بازی میشه . من از اینا خیلی خوشم اومد واقعا ، گیم پلی بازی ـو خیلی جذاب تر میکردن ... !

دوستان اون بنده خدایی که برای من LT2 ریخته میگه که بازیهای GDX3 رو نمیشه از رو هارد اجرا کرد:-o

یعنی الان کسی نمیتونه gearsرو از هارد اجرا کنه

اگه نمیشه خواهشن علتش هم بگین

^ والا هنوز کسی دقیق نمیدونه جریان چیه ! :دی اما این بازی های جدید پس از یکی دو دقیقه که از اجراشون میگذره شروع میکنن از روی هارد اجرا شدن ... مال شما هم همینجوریه ؟

• Like
Reactions: ston cold

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or