god of shadow
کاربر سایت
خدا رو شکر پس مشکل جدی نیس.... ( آخه من قبلش به هر کی گفتم گفتش مشکل داره و هنگ میکنه )
ولی این مشکل اجرا از روی هارد واقعا عجیبه!!!
ولی این مشکل اجرا از روی هارد واقعا عجیبه!!!
نرمالروی چه درجه سختی؟!
نمي دونم والا 45 دقيقه دو نفره سيستم لينك بازي كردم ، ولي نگفتم بازي بد شده !
دو مرحله منظورت Act ـه یا Chapter ؟ اگر Chapter هست که هنوز به لوکاست ـی نرسیدی ، اینا لمبنت هستن که با چندتا تیر میمیرن یا میترکن حال میکنی :d [ البته ضعیف ترین نوعشون انقدر سریع از بین میرن ] که باعث بالا رفتن سرعت بازی میشه . من از اینا خیلی خوشم اومد واقعا ، گیم پلی بازی ـو خیلی جذاب تر میکردن ... !
همین دیگه ، اینا لمبنت هستن چندتا تیر بهشون میزنی میترکن :d لوکاست ها بعدا میان و مثل قبل هستن ... ضمن اینکه همین لمبنت ها هم کشتن مدل های قوی ـشون از لوکاست ها سخت تر هست :d .نمي دونم والا 45 دقيقه دو نفره سيستم لينك بازي كردم ، ولي نگفتم بازي بد شده !
گفتم اولش شده بكش برو جلو :d
اقا این صاحب مرده Lambent Zerker رو چطوری بکشم ؟ :d با اصلحه Hammer Of Dawn میزنمش چند بار ولی اصلحه تمام میشه از این خشاب معمولیا هم نمیگیره !!!
یعنی این دوستانی که بازی رو تمام کردن نیمتونن جواب منو بدن !!! بگید چکار کنم دیگه شب میخوام بازی کنم :d
یه بار اومدم نظر بدم، تحت تاثیر محیط بازی نتونستم
من موندم این محیط و این تکستچر توی این کنسول داره اجرا میشه !
خیلی اکشن بازی جالب شده، یه جورایی کاراکترا که میدون انگار سبک تر و تیز و فرز ترن، قبلا صدای پاشونو که میشنیدیم و با توجه به راه رفتنشون حس میکردیم خیلی سنگین و خپلن !
ولی زیباترین قسمت ماجرا همین تغییر وضوح تصویر با توجه به زاویه ی دید نسبت به خورشید ـه که خیلی طبیعی کار شده، نور خورشید که روی برگای درختا میفته فوق العاده ـست
این Retro Lancer چه دیوانه ایه بابا ! انگار مسته وقتی تیر میزنی !
هنوز نیمه های بازیم، ولی فک کنم این بازی و سری NBA 2K منو تو این نسل ارضا کردن
نمی دونم چطور می شه نارنجک پیچوند ، ولی با زدن X کنار دشمن ، گروکان می گیره ;-)
اگه تارنجک هم دستت نبود , جهت Dpad بده پایین ...
خب میگم دیوانه ـست دیگه :dولی داداش کیان من اصلا با Retro Lancer حال نکردم ! درسته میزنه همرو نسلشون منقرض میکنه :d ولی وقتی تیر میزنی نشونه خیلی باز میشه و اصلا نمیتونی دقیق نشونه گیری کنی !!!