Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

روی چه درجه سختی؟!
نرمال

دو مرحله منظورت Act ـه یا Chapter ؟ اگر Chapter هست که هنوز به لوکاست ـی نرسیدی ، اینا لمبنت هستن که با چندتا تیر میمیرن یا میترکن حال میکنی :d [ البته ضعیف ترین نوعشون انقدر سریع از بین میرن ] که باعث بالا رفتن سرعت بازی میشه . من از اینا خیلی خوشم اومد واقعا ، گیم پلی بازی ـو خیلی جذاب تر میکردن ... !
نمي دونم والا 45 دقيقه دو نفره سيستم لينك بازي كردم ، ولي نگفتم بازي بد شده !
گفتم اولش شده بكش برو جلو :d

نمي دونم والا 45 دقيقه دو نفره سيستم لينك بازي كردم ، ولي نگفتم بازي بد شده !
گفتم اولش شده بكش برو جلو :d
همین دیگه ، اینا لمبنت هستن چندتا تیر بهشون میزنی میترکن :d لوکاست ها بعدا میان و مثل قبل هستن ... ضمن اینکه همین لمبنت ها هم کشتن مدل های قوی ـشون از لوکاست ها سخت تر هست :d .

• Like
Reactions: Amin.J
اقا این صاحب مرده Lambent Zerker رو چطوری بکشم ؟ :d با اصلحه Hammer Of Dawn میزنمش چند بار ولی اصلحه تمام میشه از این خشاب معمولیا هم نمیگیره !!!

یعنی این دوستانی که بازی رو تمام کردن نیمتونن جواب منو بدن !!! :-/ بگید چکار کنم دیگه شب میخوام بازی کنم :d

یه بار اومدم نظر بدم، تحت تاثیر محیط بازی نتونستم
من موندم این محیط و این تکستچر توی این کنسول داره اجرا میشه !

خیلی اکشن بازی جالب شده، یه جورایی کاراکترا که میدون انگار سبک تر و تیز و فرز ترن، قبلا صدای پاشونو که میشنیدیم و با توجه به راه رفتنشون حس میکردیم خیلی سنگین و خپلن !

ولی زیباترین قسمت ماجرا همین تغییر وضوح تصویر با توجه به زاویه ی دید نسبت به خورشید ـه که خیلی طبیعی کار شده، نور خورشید که روی برگای درختا میفته فوق العاده ـست :)

این Retro Lancer چه دیوانه ایه بابا ! انگار مسته وقتی تیر میزنی !

هنوز نیمه های بازیم، ولی فک کنم این بازی و سری NBA 2K منو تو این نسل ارضا کردن

یه بار اومدم نظر بدم، تحت تاثیر محیط بازی نتونستم
من موندم این محیط و این تکستچر توی این کنسول داره اجرا میشه !

خیلی اکشن بازی جالب شده، یه جورایی کاراکترا که میدون انگار سبک تر و تیز و فرز ترن، قبلا صدای پاشونو که میشنیدیم و با توجه به راه رفتنشون حس میکردیم خیلی سنگین و خپلن !

ولی زیباترین قسمت ماجرا همین تغییر وضوح تصویر با توجه به زاویه ی دید نسبت به خورشید ـه که خیلی طبیعی کار شده، نور خورشید که روی برگای درختا میفته فوق العاده ـست :)

این Retro Lancer چه دیوانه ایه بابا ! انگار مسته وقتی تیر میزنی !

هنوز نیمه های بازیم، ولی فک کنم این بازی و سری NBA 2K منو تو این نسل ارضا کردن

ولی داداش کیان من اصلا با Retro Lancer حال نکردم ! درسته میزنه همرو نسلشون منقرض میکنه :d ولی وقتی تیر میزنی نشونه خیلی باز میشه و اصلا نمیتونی دقیق نشونه گیری کنی !!!

یه act روررفتم
از همه چیزه بازی تاحالا راضی بودم و حال کردم باهاش بغیر از یه چیز
این کات سکانس ها یکم بی کیفیت تر شده ولی حوده بازی محشره بدون شک

تموم شد

همچین آخرشم فبلم هندی نبود ! یه جوری گفتین که فک کردم الان جمع میشن دور هم میرقصن :|

ولی داداش کیان من اصلا با Retro Lancer حال نکردم ! درسته میزنه همرو نسلشون منقرض میکنه :d ولی وقتی تیر میزنی نشونه خیلی باز میشه و اصلا نمیتونی دقیق نشونه گیری کنی !!!
خب میگم دیوانه ـست دیگه :d
عاشق اون تیغه ی پایینشم :)

اون تیکه که میدوی و Retro Lancer رو میکنی تو شکم طرف و بلندش میکنی رو یکی دستور العملشو میگه ؟ :d

اون تیکه که میدوی و Retro Lancer رو میکنی تو شکم طرف و بلندش میکنی رو یکی دستور العملشو میگه ؟ :d
برای اینکه این حرکت رو بزنی باید روی B رو نگه داری.روش رو نگه داری بعد شروع میکنه 2ئیدن،به دشمن که برسی اون حرکت رو میزنه روش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or