Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

اقا منم دیروز بازی دستم رسید از ظهر نشستم شب تموم شد عجب چیزی بود چند وقت بود اینجوری با بازی حال نکرده بودم
کاشکی این دام خودشو نمیکشت :d
فیلم اخر بازیم که محشر ساخته بودن ادمو جو میگرفت :d

سلام ...تو بازی همه لبه ها مخصوصا اگه یکم ازت دورتر باشه دندونه دارن .. خط ها دور دیوار ها و پله ها .. لرزش دارن ... نمیدونم مشکل از gears ه یا... ...
برا شما اینطور نیس ؟!

بابا :(( اخه چرا !!!!!!!!!!!!!!!!
بابا کف کردیم dom اون حرکت زد یعنی واقعا راهی نبود انصافا تا چند دقیقه فقط چشمام خیس شد و فقط به تلوزیون خیره شدم عجب اهنگی گذاشتند رو اون قسمت صحنه اهسته هم که شد واقعا مارکوس بد ناراحت شد کمرش شکست الان اول اکت 4 هستم
دیگه حسی برای ادامه اش ندارم از بس ناراحت شدم به نظرم خیلی زوداز دست رفت

بابا :(( اخه چرا !!!!!!!!!!!!!!!!
بابا کف کردیم dom اون حرکت زد یعنی واقعا راهی نبود انصافا تا چند دقیقه فقط چشمام خیس شد و فقط به تلوزیون خیره شدم عجب اهنگی گذاشتند رو اون قسمت صحنه اهسته هم که شد واقعا مارکوس بد ناراحت شد کمرش شکست الان اول اکت 4 هستم
دیگه حسی برای ادامه اش ندارم از بس ناراحت شدم به نظرم خیلی زوداز دست رفت

مارکوس دیگه تا آخره بازی دل و دماغ نداره . حالا خودت بازی کن میفهمی .

امروز صحنه کشته شدن دام را از یوتیوب دانلود کردم ، به نظرم با یه بار دیدن به عمق این صحنه نمیتونید پی ببرید .
از غروب تا حالا پنج شش بار دیدمش ، لامصب فوق العاده است این صحنه ، ورود دام و صحبت در کنار مجسمه مریم مقدس ، موسیقی بی نظیر ، کارگردانی فوق العاده این سکانس دست در دست هم دادن تا عالی از آب در بیاد .
تو این سکانس فقط کافیه با دقت به حالات صورت دام و مارکوس نگاه کنید تازه متوجه میشید چه قدر زیبا او طبیعی ز آب در اومده .

کلا این گیرز 3 اینقدر فوق العاده شده که اصلا هیچ بازی دیگه ای بهم حال نمیده .

• Like
Reactions: hosein me
تا همین نیم ساعت پیش داشتیم با دوستان Horde میزدیم ، تا Wave 30 هم رفتیم بعد دیگه دهنمون ... بس که سخت بود :d خیلی خیلی شدید فاز داد ، یعنی به هیچ وجه این Horde ـشو از دست ندید ، مخصوصا 5 نفر کامل باشن خیلی خفن میشه ... حالا نه در حد Campaign ـش ولی خیلی زیاد حال میده ، عجب چیزی ساختن ! :d
خیلی هم سخت بود لامصب ، رو نــُــرمال هر باس فایت معادل بود با 5-6 دور یا بیشتر مــَــرگ و از اول ... حیف شد بیشتر از 30 نرفتیم :(:d .

تا همین نیم ساعت پیش داشتیم با دوستان Horde میزدیم ، تا Wave 30 هم رفتیم بعد دیگه دهنمون ... بس که سخت بود :d خیلی خیلی شدید فاز داد ، یعنی به هیچ وجه این Horde ـشو از دست ندید ، مخصوصا 5 نفر کامل باشن خیلی خفن میشه ... حالا نه در حد Campaign ـش ولی خیلی زیاد حال میده ، عجب چیزی ساختن ! :d
خیلی هم سخت بود لامصب ، رو نــُــرمال هر باس فایت معادل بود با 5-6 دور یا بیشتر مــَــرگ و از اول ... حیف شد بیشتر از 30 نرفتیم :(:d .
جا داره همینجا از خودم تشکر ویژه داشته باشم به عنوان One Man Army یا Last Man Standing که با رشادتهای COG گونه; دمار از روزگار لوکاستها در اوردیم :دی.
فردا شب قراره کمپین بریم. کسی پایه بود 6-5 عصر بیاد LIVE.

• Like
Reactions: SiLeNt DeλtH
دوستان چطوري ميشه بين شخصيت ها سوئيچ كردن فقط در مود آركيده ميشه اين كار رو انجام داد؟
در ضمن فرق حالت آركيده با استاندارد چيه؟

چرا اينقدر مرحله زير آب خفن بود؟من الان شديدا تو شوكم.نورپردازيش خيلي خفن بود.:d

ما که در فقارت به سر میبریم و نمیتونیم آنلاین بزنیم. با توجه به پینگ شیرین اورجینال هم میگرفتم تو خواب ...
ولی به هر حال من 8 یا 8.5 که به بازی دادم رو میکنم 9 ...
حرف نزنید فقط.
این وسطای بازی خیلی قشنگ شده، از اون تکرار مکررات در اومد. انشاالله آخرش نزنه تو ذوقم.
نخونید اگر بازی رو تا ACT 4 نرفتید :دی
من سپاس گذارم که تو فیلان تاپیک فیلان فرد گفت دام میمیره و من اسپویلر شد.

ما که در فقارت به سر میبریم و نمیتونیم آنلاین بزنیم. با توجه به پینگ شیرین اورجینال هم میگرفتم تو خواب ...ولی به هر حال من 8 یا 8.5 که به بازی دادم رو میکنم 9 ...حرف نزنید فقط.این وسطای بازی خیلی قشنگ شده، از اون تکرار مکررات در اومد. انشاالله آخرش نزنه تو ذوقم.نخونید اگر بازی رو تا ACT 4 نرفتید :دی
من سپاس گذارم که تو فیلان تاپیک فیلان فرد گفت دام میمیره و من اسپویلر شد.
خجالت نکشیدی بازیو تموم نکرده امتیاز دادی؟

---------- نوشته در 02:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 AM ارسال شده بود ----------

سلام ...تو بازی همه لبه ها مخصوصا اگه یکم ازت دورتر باشه دندونه دارن .. خط ها دور دیوار ها و پله ها .. لرزش دارن ... نمیدونم مشکل از gears ه یا... ... برا شما اینطور نیس ؟!
شارپنس تی ویو صفر کن شاید بهتر بشه

راهنمایی برای اجرای GEARS OF WAR 3

سلام
چند روز پیش بازی GEARS OF WAR 3 رو خریدم ولی فروشنده می گفت که اگه دستگاه آپدیت نباشه و این بازی رو بزاری داخل دستگاه، دستگاه قفل می شه!
راهی وجود داره که بدون باز کردن دستگاه بشه این بازی رو اجرا کرد؟ آپدیت فریمور دستگاه من LT یا +LT هستش. برای اجرای بازی اگه فقط داشبورد آپدیت بشه کفایت می کنه؟ یه فایل آپدیت داخل DVD بازی هست. می تونم با CD یا فلش داشبوردو به روزش کنم.
jq0sskwj4ilai0c6uxr.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or