Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

سومیش هم تموم شد - خب بازی خیلی خوبی بود - البته همچنان سره حرفم هستم که به نظرم اگه زنا پشت جبهه آشپزی میکردن ! خیلی بهتر از این بود که با مارکوس و دام و بِرد - آنیا هم اینور اونور بره (خدایی بعضی جاها خندم میگرفت!) (البته این کاملا شخصیه)...

گرافیک که خیلی خوب بود - یکی از دوستان هم اشاره کرد واقعا روی نورپردازی خیلی بیشتر کار شده بود... موسیقی بازی خوب بود - نمیگم خیلی خوب چون با همچین داستانی که اونایی که بازی کردن میدونن - به نظرم میشد بیشتر رو موسیقی بازی کار کنن...

گیم پلی خوب بود مثل شماره های قبل - میشه گفت اصلا تغییر نکرده بود و من شخصا خوشحال شدم از این اتفاق...

رسیدیم سره داستان که واسه خودم تو تمام بازی ها (بجز ریسینگ!!) از همه چیز مهم تره (دوستانی که بازی رو تموم نکردن نخونن) :

اعصابم بد خورد شد وقتی دام مرد ! اصلا با مردن دام به اون شکل حال نکردم ! بابا خودتون گفتید Brother to the end !! پس چی شد - حالا بابای مارکوس به درک !!

خدایی نمیدونم چرا از مرگ دام اصلا خوشم نیومد با اینکه خودم رو برای مرگ هرکدومشون آماده کرده بودم... کاشکی دام و مارکوس باهم تو یه صحنه میمرن ! آخه چرا فقط دام مرد لامصبا...!!! این انصاف نیست که مارکوس رو تنها گذاشت...

لُپ مطلب : با اینکه دلم نمیاد این رو بگم ولی با داستان حال نکردم!!!.....

امتیاز 9/10

یه چند تا سوال در مورد داستان داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین

دیزی چطوری از دست اسکورج تو دو فرار کرد؟
سم و جیس از کجا اومدن؟
و این سوختی رو که دام به خاطرش مرد برای چی می خواستن ازش که استفاده ای نکردن؟

خب تموم شد. خیلی فوق العاده بود. با لحظه لحظه ی بازی حال کردم. خیلی وقت اینقدر لذت نبرده بودم از بازی ای.
لایو هم که می خوایم بریم نمیشه. دیسک رو میذارم برا تست همون اول اررور قرمز میده برنامه !:دی

یه چند تا سوال در مورد داستان داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین

دیزی چطوری از دست اسکورج تو دو فرار کرد؟
سم و جیس از کجا اومدن؟
و این سوختی رو که دام به خاطرش مرد برای چی می خواستن ازش که استفاده ای نکردن؟

http://www.bazicenter.com/previews/106

به دلیل اتمام Gears Of War3 و پایان فوق العاده اعصاب خوردکنش برای شخص خودم - تا یه مدت گیم تعطیل !

شاید باورتون نشه ولی تا لحظه آخره بازی که نوشته ها اومد با خودم میگفتم الان سرو کله دام پیدا میشه !

انقدر صحنه هایی که دام نبود ومارکوس رو کنار آنیا نشون میداد اعصابم خورد میشد! آخه توروحتون - این چه پایانی بود! کاشکی همشون میمردن...

هرچی غم افتاد رو شونه مارکوس بدبخت... بهترین رفیقش مرد - باباش مرد... (آخه یعنی چی ؟! گند بزنن به این داستانتون با این پایانش...!!!)

منم با دوستان موافقم
این مرگ دام واقعا اعصاب آدمو خورد کرد منم خیلی دوست داشتم یه مرتبه دام برگرده و... واقعا میتونم بگم تاثیر گذارترین قسمت بازی بود ...

Horde 2.0 هم تموم کردیم و تا Lvl 50 رفتیم به مدد دوستان و یاری نوید (N A V i D iii). باشد تا اون اچیومنت رو ببینید و حرس بخورید و اینا.
فقط آخر بازی یکم **** بود :دی
نمیخوای یاد بگیری؟ اخرش هرچی بود نظرت رو توی اسپویل بگو. میدونم خیلی سخته ولی سعی کن. خیلی ها هنوز کمپین بازی رو نرفتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or