.Evanescence.
کاربر سایت
من دارم واسه بار دوم میرم :dفكر كنم تو 24 ساعت ،25 ساعتشو بازي كردي كه به اين زودي تموم كردي !
من دارم واسه بار دوم میرم :dفكر كنم تو 24 ساعت ،25 ساعتشو بازي كردي كه به اين زودي تموم كردي !
این که باگ نیست مشکل از آنالوگ دستته منم دستم وقتی آروم آنالوگو بالا می برم گیر می کنه و همین جور جلو می ره.نظرتون درباره این باگ که گرفتم چیه؟؟اول فیلم کاملا مشخصه و بعدش درست میشه
http://www.mediafire.com/?as7bvj1bb67mdkc
این که باگ نیست مشکل از آنالوگ دستته منم دستم وقتی آروم آنالوگو بالا می برم گیر می کنه و همین جور جلو می ره.
منم یه باگ وحشتناک موقع مبارزه با یکی از غول های بازی به لطف دوستان دیدم
از چیت(هک اسلحه و ...) تو بازی استفاده نکنید چون باگ ایجاد می کنه تو بازی .
واسه همه همین ـه دوست عزیز نزدیک 1 دقیقه از رو دیسک میخونه بعد از رو هارد.سلام دوستان
منم بالاخره وقت شد بازی ریختم رو هارد دارم بازیش میکنم فعلا اوله بازی هستم اما پیشرفت داشته کلا از دو شماره قبلشم که بازی کردم خیلی راضی بودم
من به یک مشکلی بر خوردم میخوام ببینم شما هم این مشکل دارید من بازی اینستال کردم بعد که خواستم بازی کنم رفت تو بازی اما از ر و هارد بازی نخوند مشخص بود درایو داره کار میکنه تا جایی که درجه سختی انتخاب میکنی اما همین که صفحه لودش تمام شد رفت داخل بازی صدای درایو قطع شد انگار از رو هارد خوند شماهم این مشکل با بازی دارید؟