Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

برا منم اینجوری شد:دی حالا دارم رو نرمال از اول میرم!( بار اول کژوال بود)
اگه میخوای زود به جای که بودی برسی دمو ها رو با دکمه back رد کن جون یه بار دیدی دیگه:دی

دوستانی که از داستان بازی خیلی ناراحت شدن اینو بخونن شاید دوایی باشه بر دردهاشون :d

:dدام نمرد در حقیقت شهید شد و خودتونم میدونید شهیدان زنده اند

من خودم در مورد مرگ دام و ادامه ی سری گیرز یه نظریه ای دارم اونم اینکه شاید دام اصلا نمرده باشه و زنده باشه چون با اینکه انفجار مهیبی تو اون صحنه رخ داد اما ما صحنه ی مرگشو به طور دقیق ندیدیم یعنی جنازشو نشون ندادن خوب شاید اگه یه روز خواستن گیرز 4 بسازن ما بازیو در نقش دام یه چند سال بعد از قضایای گیرز 3 هست دنبال کنیم البته این چیزی که میگم شاید کمی تخیلی باشه اما حداقل ایده ی خوبی برای ادامه دادن بازیه

من خودم در مورد مرگ دام و ادامه ی سری گیرز یه نظریه ای دارم اونم اینکه شاید دام اصلا نمرده باشه و زنده باشه چون با اینکه انفجار مهیبی تو اون صحنه رخ داد اما ما صحنه ی مرگشو به طور دقیق ندیدیم یعنی جنازشو نشون ندادن خوب شاید اگه یه روز خواستن گیرز 4 بسازن ما بازیو در نقش دام یه چند سال بعد از قضایای گیرز 3 هست دنبال کنیم البته این چیزی که میگم شاید کمی تخیلی باشه اما حداقل ایده ی خوبی برای ادامه دادن بازیه

600 بار لوکاست ها نجات پیدا کردن تو هر قسمت! :d برای 4 هم یه جوری نشون میده که باز نجات پیدا کردن :d دام و اینا دیگه فیلم هندیش میکنه به قول امین :d

من فک کردم فقط من سره مرگ دام گریم گرفت نگو همه بساط اعزاداری به پا کردن :d

حالا جدا از شوخی به نظر من میتونستن خیلی پایان بازی بهتر تموم کنن ، مثلاً فرض کنید تو یه سکانس حماسی که همه اعضای دلتا گیر افتادن و تک تکشون به یه شکل زیبا و دراماتیک میمیرن (مثل مرگ دام ) و بعد مارکوس که میبینه راه واسش نمونده یکی از لوکاست ها رو گروگان میگیره و تک تنها میزنه به دل منافقین :d و دقیقاً مثل تریلر E3 2008 آخر بازی دوربین زوم میکنه رو پای مارکوس و ما نمیفهمیم میمیره یا نه :d
07090612926710750783.jpg
و در آخر دقیقاً مثل سکانس پایانی خود بازی Clayton Carmine کلاهش بر میداره و میبینیم زندست و این شکلی ـه :d
78466765133183567963.jpg

بچه ها یه سوال..چرا این بازی از گیم اسپات 10 نگرفته؟؟مشکلش چیه؟؟من هر چی بازی میکنم کوچکترین مشکلی نه تو گرافیک نه تو گیم پلی نه صدا نه تیلت خلاصه هیچی ایرادی نداره! علت کم شدن اون نیم نمره چیه؟

واقعا شاهکار تکرار نشدنیه بازیش
یکش خیلی قشنگ بود دوش به قشنگی یکش نبود ولی این 3 اش لامصب از همش تا الان قشنگتر بوده!! بازی اکشن به این قشنگی در طول زندگیم بازی نکردم!

اون مپی هست که سنگهاش برجسته به نظر میاد(همون که مرغ داره)... برین تو اون مپ وقتی مردین دکمه X رو بزنید تا ghost camera بیاد.. حالا دقیقا برین روی یکی از اون غلوه سنگهای کف زمین زوم کنید و میبینید که با حرکت دادن دوربین بافت سنگها هم تغییر میکنه..!
من که خودم نفهمیدم این دیگه چه فن آوری هست..؟

تموم واقعا حیف بود :( خدایی فوق العاده بود....

هیچ وقت واسه یه بازی گریم نگرفت ولی وقتی دام مرد گریه کردم :((

لول...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or