اون مپی هست که سنگهاش برجسته به نظر میاد(همون که مرغ داره)... برین تو اون مپ وقتی مردین دکمه X رو بزنید تا ghost camera بیاد.. حالا دقیقا برین روی یکی از اون غلوه سنگهای کف زمین زوم کنید و میبینید که با حرکت دادن دوربین بافت سنگها هم تغییر میکنه..!
من که خودم نفهمیدم این دیگه چه فن آوری هست..؟
لول...:d
سلام دوستان ،همون اوايله بازي روي ناوچه،اين موجود بزرگه كه مياد شبيه ماهيه،چجوري بايد بكشمش؟هرچاش تير ميزنم آخرش منو ميخوره
اون مپی هست که سنگهاش برجسته به نظر میاد(همون که مرغ داره)... برین تو اون مپ وقتی مردین دکمه X رو بزنید تا ghost camera بیاد.. حالا دقیقا برین روی یکی از اون غلوه سنگهای کف زمین زوم کنید و میبینید که با حرکت دادن دوربین بافت سنگها هم تغییر میکنه..!
من که خودم نفهمیدم این دیگه چه فن آوری هست..؟
لول...:d
13 دسامبر با قیمت 1200 پوینت و 250 تا Gamerscore ! یه سری چیز هم برای بخش مولتی پلیر داره :مرسی از خبر . کی میاد این DLC زیبا ؟؟
فشار Geow خودش طرف داغون کرده , دیگه ما بیش از این داغ دلش تازه نکنیم بهتره ...واقعا کسی فکر میکرد که از این بازی ایراد بگیرن و به طرفداراش توهین بشه؟)x
خودتون این لینک رو ببینید تا همه چیز دستگیرتون بشه.
اگر هم تونستید بی جواب نذاریدش.:boxing:
حدود 8-9 ساعت ...دوم هم اینکه بازی در حالت نرمال حدودا چند ساعت هست ؟
اسپویل داستانی وحشتناک ( مربوط به Chapter Brothers To The End )
وای عجب چپتری بود ، تنها بازیی بود که اشکم رو در آورد ، لحظه مرگ دام خیلی احساسی بود ، هنوز تمومش نکردم ولی تا اینجای کار ( ACT IV , Chapter 6 ) بازی فوق العاده بوده