Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

فشار Geow خودش طرف داغون کرده , دیگه ما بیش از این داغ دلش تازه نکنیم بهتره ...

اینا همون احمقایی هستن که وقتی ruge wariror بازیش اومده بود،برگشتن گفتن،حالا این بازیه چرت برای 360 تعجبی نداره چرا اومده،ولی رو ps3 که انقدر کنسول خفنی هست جای تعجب داره چرا اومده
:))یعنی سوادشون در حد پشمک هم نیست.یا سر heavy rain گفتن که این بازی قراره گرافیکی مثل فیلمها به ما ارائه بده.کلا همشون lol تشریف دارن.ویدیوش هم دانلود کردم و دیدم.یعنی نهایت سوزش و فشار قابل حس بود:d

• Like
Reactions: the dark knight
این چرا اینقدر Insane اش سخته ؟! :d
هنوز هیچی نشده دوتا تیر که میخوره میپوکه ! مخصوصا مراحل اولیه و مراحلی که با کل هستیم !
البته به نظر من یکم از Insane نسخه 2 آسونتره اما اینطور که دارم فکر میکنم نمیتونم تا آخر بکشم !

اين اتفاق هم براي خودم و هم براي دوستم افتاده
وقتي همون وسط بازي از بازي مي ياي بيرون دفعه بعدي كه مي خواي بري داخل بازي صحفه مشكي مي شه و بازي رو لود نمي كنه ولي وقتي خارج مي شي و دوباره داخل بازي مشكل حل مي شه
اين به خاطر چي مي تونه باشه ؟

وقتی مود داستانی تموم میکنین و مشغول بازی کردن مود های مختلفِ : hord ، beast ، Team Deathmatch ،Wingman و King of the Hill (مود مورد علاقه ام :d) میشید فرق GEOW 3 با TPS های دیگه مشخص میشه ؛ اینکه یه بازی بعد تموم شدن مراحل داستانیش چقدر میتونه یه گیمر رو به خودش جذب کنه ؟؟ واسه چند روزمی تونه جذابیت گیم پلی خودش در عین تکراری شدن حفظ کنه ؟؟؟
انصافاً مواردی از این قبیل هست که کیفیت واقعی یه عنوان رو مشخص میکنه که مثل همیشه اپیک تو این زمینه سربلند بیرون اومده.

مپ های استثنایی ، بالانس فوقالعاده اسلحه ها ، کاور گیری بدون نقص(که به نظرم تو این نسل تکه ) ، فینیشر های fun گونه و درعین حال خشن، و از همه مهمتر کنترل روون و خوش دست بازی ؛ به قدری گیم پلی بازی رو قوی و جذاب کرده که ساعت ها ، روزها و ماه ها شما رو سرگرم میکنه .....

من امروز اتفاقی داشتم تریلر های گذشته رو چک میکردم که متوجه شدم یکی از مپ ها که تو نسخه JTAG بود تو بازی اصلی نیستش
http://up6.iranblog.com/images/c1hannxryfeyhzuzvxd2.jpg
http://up6.iranblog.com/images/d6q54a8v8ycsvf0fm92l.jpg
http://up6.iranblog.com/images/twr5i24bzhzg1jio39u7.jpg
خدای حیف شد مپ خیلی قشنگی بود.

وقتی مود داستانی تموم میکنین و مشغول بازی کردن مود های مختلفِ : hord ، beast ، Team Deathmatch ،Wingman و King of the Hill (مود مورد علاقه ام :d) میشید فرق GEOW 3 با TPS های دیگه مشخص میشه ؛ اینکه یه بازی بعد تموم شدن مراحل داستانیش چقدر میتونه یه گیمر رو به خودش جذب کنه ؟؟ واسه چند روزمی تونه جذابیت گیم پلی خودش در عین تکراری شدن حفظ کنه ؟؟؟
انصافاً مواردی از این قبیل هست که کیفیت واقعی یه عنوان رو مشخص میکنه که مثل همیشه اپیک تو این زمینه سربلند بیرون اومده.

مپ های استثنایی ، بالانس فوقالعاده اسلحه ها ، کاور گیری بدون نقص(که به نظرم تو این نسل تکه ) ، فینیشر های fun گونه و درعین حال خشن، و از همه مهمتر کنترل روون و خوش دست بازی ؛ به قدری گیم پلی بازی رو قوی و جذاب کرده که ساعت ها ، روزها و ماه ها شما رو سرگرم میکنه .....

بازی رو بخوای تمام اچیومنتهاش رو بگیری به یکی دو سال زمان احتیاج داری و البته دو سه تا هم XBOX
خدای دیگه خیلی طولانیش کردن مثلا فقط برای ONYX کردن مدالهای Matche باید حدود 2000 بار در هر کدوم از مدها بازی کنی که ما 6 تا مد داریم که میشه 12000 بازی در بخش Versus حالا فکر کنید هر بازی 15 دقیقه طول بکش میشه 180.000 هزار دقیقه یا 3000 ساعت..! که اگر روزی میانگین 8 ساعت مداوم بازی کنی 375 روز طول میکشه که این 6 تا مدال رو ONYX کنیم حالا مدالهای Horde و Beast و Arcade و... هم بماند..

آخـــــه کی میتونه 50Wave رو روی درجه سختی Insane تموم کنه..؟:((

این مپ چقدر شبیه جاسینتو Geow2 هست !

این همون مپ Azura است که توی اولین DLC میاد البته فکر کنم :d
امروز Hordcore Mode به مدت 3 روز فعالیت خودش رو آغاز کرد . فقط Gnasher Shotgun و Snub Pistol دارین . خیلی جالب است حال کردیم . اون خط Active Reloade رو هم برداشتن و فقط اون خط Prefect Active Realode رو گذاشتن ( چی گفتم :d ) هیچ چیز دیگه ای هم تو مپ نیستش

یه سوال احمقانه و مبتدیانه ! :d
واسه بخش های هورد و اینا بازی کپی باشه ایرادی نداره ؟!
نیازی به کد و دسترسی و اینا نیس ؟ امکان بن چی ؟! :d
پیشاپیش شرمنده !

بگو به کمک کی.. :|
با همدیگه :d
خدایش طلسم شده بود , یک هفته ای می شد که هر شب می رفتیم , سر Wave 50 گیر می کردیم ...
تازه آخرش هم فقط خودم زنده موندم :d .
4 نفر جمع شیم horde رو hard بزنیم
یدونه Wave هم نمی تونیم رد کنیم :| ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or