Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

بعد از 2 شـــبانه روز تلاش مداوم بالاخره Horde رو insane تموم شـد! :d

حسن با چی تمومش کردی..؟

دوستان کسی تونسته بازیو insane تک نفره تموم کنه:-/اون باس فایت آخر رو هرکاری میکنم نمیشه کشت.10 برابر از ژنرال raam سخت تر هست.

Raam در مقابل این مثل بچه سوسک میمونه بهترین راهش اینه فردا شب بیا لایو تا برات ردش کنم کف کنی..

دوستان توی پک اپیک ادیشن بازی نیست ؟!
فقط فیگور و بقیه متعلقاته یا بازی هم باید داشته باشه ؟!

100 درصد بازی هم داره..

بابا من ninja gaiden 1-2 رو master ninja تموم کردم:dولی نمیدونم این یکی چه مرگشه تموم نمیشه.بدجوری حس میکنم بهم توهین شده:|
حسین یسری بازی ها دقت ـو مهارت میخواد واسه رد کردن مثل ninja gadiaen ولی یسری بازی ها بیشتر صبر حوصله میخواد و ِالا چندان سخت نیست مثل همین گیرز :d

حسن با چی تمومش کردی..؟

حســـین هستم :d
با Super Reload,Infinite Ammo و Instagib Melee ...
تا wave 31-2 رو تنهایی رفتم بعدش دیگه 2-3 تا از بچه ها join شدن رفتیم تا آخر :-l

میگم این سکرت اچیومنت که باید توی شهر Ash به مردم نخوریم رو دیشب رفتم و به کسی هم نخوردم !
فقط خودم نخوردم و لمبنت ها و اینا مثل اینکه بعضی جاهاش رو میزدن !
تا آخر چپتر رو که رفتم اچیومنت رو نداد ! مشکلش از کجاس ؟

بعد از تعقیبِ اون مُردنیه و کشتن لمبنت ها وقتی از آسانسور(!) میرین بالا قبل از ملاقات با گریفین یه اتاقی تو مسیرتون هست که یه زن توشه، اگه به مردم نخورده باشین، برین جلوی در اتاق در باز میشه و میرین تو که هم اچیومنت باز میشه هم یه سری سلاح داخل اتاق هست که میتونین استفاده کنین.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DeanAmbrose
میگم این سکرت اچیومنت که باید توی شهر Ash به مردم نخوریم رو دیشب رفتم و به کسی هم نخوردم !
فقط خودم نخوردم و لمبنت ها و اینا مثل اینکه بعضی جاهاش رو میزدن !
تا آخر چپتر رو که رفتم اچیومنت رو نداد ! مشکلش از کجاس ؟

امتیاز بنده به این بازی
GEARS OF WAR 3 : 9
با مشغله فراوان تونستم تو یه ماه تمومش کنم

نکات منفی:
1-روایت نه چندان جالب داستان
2- ضعف شخصیت پردازی کارکترای جدید و مونث ها
3- تکراری شدن بشدت بازی از اواسط

نکات مثبت :
1- گرافیک و نورپردازی خیره کننده
2-گیم پلی جذاب و اسلحه های فوق العاده
3- BEAST - HORDE
.
.

بقیه نکاتم عالیه و مشکلی نداره و امیدوارم دیگه ادامه ای از این بازی تو این نسل نبینم که دیگه این بازی کشش نداره

بچه ها شما هم مثلا وقتی میخواین برین تو team deathmatch بعضی موقع ها خیلی طول میکشه تا یه جا واسطون پیدا کنه؟
راهی نیست زودتر پیدا کنه؟ :-s
اول روی رنک سرچ کن , هر وقت بالای 6-7 تا پیدا کرد سریع B بزن , کنسل که شد , سریع بیا روی کویک مچ ...

از شدت خوشحالیه گرفتن اچیومنتش بود؟:دی:-/
اینم بود البته:biggrin1:ولی خب وقتی که اون عوضی رو ناکار کردم بدجوری حال داد.نکته جالبش این بود که وسط مبارزه،استارت رو زدم و رفتم یه چایی خوردم و سیگار روشن کردم و با اعصاب داغون داشتم به کلیف فحش میدادم:biggrin1:(یه 2 ساعتی بود اسکولش شده بودم)خلاصه سیگارمون که تموم شد،اومدم دستگاه رو خاموش کنم،تا یه قدمیش هم رفتم،بعد به خودم گفتم ول کن بزار همینو بریم شایدم تموم شد،که اتفاقا همون دست هم تموم شد:biggrin1:

آقا یه سوال دوستانه ! :d
این جونور جدیدا هستن که با ملکه بودن و شیلدشون فلزی هست، روی اینسین چه جوری بزنیم که بهتر بمیرن ؟!
به خدا پدرمو درآوردن از بس رفتم و نمیتونم ردشون کنم ! البته توی مرحله یکی مونده به زیرآب !

این جونور جدیدا هستن که با ملکه بودن و شیلدشون فلزی هست، روی اینسین چه جوری بزنیم که بهتر بمیرن ؟!
به خدا پدرمو درآوردن از بس رفتم و نمیتونم ردشون کنم ! البته توی مرحله یکی مونده به زیرآب !

با بومر بزنی راحت میمیرن.. (Bomb Shot)

خب به سلامتی رو insane تموم شد.وقتی تموم کردم دسته رو پرت کردم هوا چسبید به سقف:d

تبریک میگم واقعا دنده خفنی داری..

تو اسپویلر بنویسی بهتره.
همونطور که امین گفت بومشات عالیه.البته به نظرم تیرکمون بهتره.من همیشه با تیرکمون بهش یه تیر میزنم که بعدش میوفته زمین بعد بلند میشه جیغ میکشه،تو همون حالت با همون تیرکمون هدشاتش میکردم.اگر هم تیرکمون نداری،میتونی نارنجک بهش وصل کنی.ولی میدونم الان کجایی.واقعا سخته.چون بعدش از اون هزارپاها هم میاد.در کل 3 تا از اون آهنیه با 2 تا هزارپا میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or