بعد از 2 شـــبانه روز تلاش مداوم بالاخره Horde رو insane تموم شـد! :d
دوستان کسی تونسته بازیو insane تک نفره تموم کنهاون باس فایت آخر رو هرکاری میکنم نمیشه کشت.10 برابر از ژنرال raam سخت تر هست.
دوستان توی پک اپیک ادیشن بازی نیست ؟!
فقط فیگور و بقیه متعلقاته یا بازی هم باید داشته باشه ؟!
حسین یسری بازی ها دقت ـو مهارت میخواد واسه رد کردن مثل ninja gadiaen ولی یسری بازی ها بیشتر صبر حوصله میخواد و ِالا چندان سخت نیست مثل همین گیرز :dبابا من ninja gaiden 1-2 رو master ninja تموم کردم:dولی نمیدونم این یکی چه مرگشه تموم نمیشه.بدجوری حس میکنم بهم توهین شده
حسن با چی تمومش کردی..؟
میگم این سکرت اچیومنت که باید توی شهر Ash به مردم نخوریم رو دیشب رفتم و به کسی هم نخوردم !
فقط خودم نخوردم و لمبنت ها و اینا مثل اینکه بعضی جاهاش رو میزدن !
تا آخر چپتر رو که رفتم اچیومنت رو نداد ! مشکلش از کجاس ؟
اول روی رنک سرچ کن , هر وقت بالای 6-7 تا پیدا کرد سریع B بزن , کنسل که شد , سریع بیا روی کویک مچ ...بچه ها شما هم مثلا وقتی میخواین برین تو team deathmatch بعضی موقع ها خیلی طول میکشه تا یه جا واسطون پیدا کنه؟
راهی نیست زودتر پیدا کنه؟
از شدت خوشحالیه گرفتن اچیومنتش بود؟خب به سلامتی رو insane تموم شد.وقتی تموم کردم دسته رو پرت کردم هوا چسبید به سقف:d
اینم بود البته:biggrin1:ولی خب وقتی که اون عوضی رو ناکار کردم بدجوری حال داد.نکته جالبش این بود که وسط مبارزه،استارت رو زدم و رفتم یه چایی خوردم و سیگار روشن کردم و با اعصاب داغون داشتم به کلیف فحش میدادم:biggrin1یه 2 ساعتی بود اسکولش شده بودم)خلاصه سیگارمون که تموم شد،اومدم دستگاه رو خاموش کنم،تا یه قدمیش هم رفتم،بعد به خودم گفتم ول کن بزار همینو بریم شایدم تموم شد،که اتفاقا همون دست هم تموم شد:biggrin1:از شدت خوشحالیه گرفتن اچیومنتش بود؟
آقا یه سوال دوستانه ! :d
این جونور جدیدا هستن که با ملکه بودن و شیلدشون فلزی هست، روی اینسین چه جوری بزنیم که بهتر بمیرن ؟!
به خدا پدرمو درآوردن از بس رفتم و نمیتونم ردشون کنم ! البته توی مرحله یکی مونده به زیرآب !
خب به سلامتی رو insane تموم شد.وقتی تموم کردم دسته رو پرت کردم هوا چسبید به سقف:d
تو اسپویلر بنویسی بهتره.آقا یه سوال دوستانه ! :d
این جونور جدیدا هستن که با ملکه بودن و شیلدشون فلزی هست، روی اینسین چه جوری بزنیم که بهتر بمیرن ؟!
به خدا پدرمو درآوردن از بس رفتم و نمیتونم ردشون کنم ! البته توی مرحله یکی مونده به زیرآب !