Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

تو اسپویلر بنویسی بهتره.
همونطور که امین گفت بومشات عالیه.البته به نظرم تیرکمون بهتره.من همیشه با تیرکمون بهش یه تیر میزنم که بعدش میوفته زمین بعد بلند میشه جیغ میکشه،تو همون حالت با همون تیرکمون هدشاتش میکردم.اگر هم تیرکمون نداری،میتونی نارنجک بهش وصل کنی.ولی میدونم الان کجایی.واقعا سخته.چون بعدش از اون هزارپاها هم میاد.در کل 3 تا از اون آهنیه با 2 تا هزارپا میاد.
الان بدبختی من اینه که از چکپوینت قبلیش هیچی برنداشتم ! اصلا یادم نبود ! الان فقط یه لنسر و یه رترو لنسر دارم ! همین !
2 تا اولیا رو رد میکنم تا این هزارپا آشغالیا میان گیر میدن به من و خلاص ! عصابمو خورد کرده این یه تیکه !

الان بدبختی من اینه که از چکپوینت قبلیش هیچی برنداشتم ! اصلا یادم نبود ! الان فقط یه لنسر و یه رترو لنسر دارم ! همین !
2 تا اولیا رو رد میکنم تا این هزارپا آشغالیا میان گیر میدن به من و خلاص ! عصابمو خورد کرده این یه تیکه !
البته منم برای این تیکه هیچ سلاحی به جز لنسر نداشتم.اونجا نارنجک هست.سعی کن نارنجک رو بهش بچسبونی.هزارپا هم کشتنش خیلی آسونه.همینجوری که داره میاد تو شیکمت با رترولنسر بدون نشونه گیری تو صورتش باید تیر بزنی.بعدش یه لحظه وایمیسه،حالا سریع برو پشت سرش و دمش رو بزن.حالا اگر دیدی واقعا نمیشه رد بشه،بهتره از مرحله قبلی لود کنی،و قبل از اینکه برسی اونجا تیرکمون برداری.

• Like
Reactions: Wrath OF Joker
بالاخره منم بازی تمام کردم
بازی خیلی بهم چسبید فقط احساس کردم خیلی زود و راحت تمام شد البته حالد هارد کرش میرفتم تازه اینسین باز شد میدونم تو حالت اینسین اشک در میاره چون دو شماره قبلیشم که رفتم اختلاف زیادی بین حالت اینسین و هارد کور بود اما منکه از بازی لذت بردم تنها نتیجه اخلاقیشم تو اسپویلر میگم
چیزی که برایه من خیلی مجهول بود بهش پی بردم این بود که جناب مارکوس فینیکس کچل نبودن:d فقط کاش قیافه این کارماینم میدیدیم و من بشخصه خوشحال شدم دام مرد البته قبله اینکه به اون مرحله برسم یه حسی بهم میگفت از رفتاری که خوده دام داره قراره شهید شه. فقط کاش تلفات شدید بود کول و برد هم هول باقی میشدن من استقبال میکردم ازش:d اخر بازی هم مارکوس با جراحت زیاد دچار میشد دیگه خیلی حال میکردم خیلی ساده بازی تمام شد قشنگ میتونستن اشکه ادم در بیارن اما نکردن این کار. فقط یک ارزو دارم اینم اینه که واقعا خداحافظ گیرز اف وار باشه دیگه شماره اسپینافی چیزی نسازن چون واقعا یک سه گانه فوق العاده ای بود امیدوارم خرابش نکنن.

دوستان آخرش نفهمیدم که من متوجه نشدم که چرا ملکه مثل آدم میمونه یا کلا چیزی نگفتن تو بازی ازش؟ :دی 3 بار تموم ـش کردم که همینو بهمم :دی

پ.ن:دقت کنید آخر بازی بابای مارکوس یجورایی شخصیت سیاه لوکاستا رو یکم خاکستری میکنه.

پ.ن: حتما میفهمن دوستان که اسپویلر ـو باز نکنن.

آخرین ویرایش:
دوستان یک سٔوالی تو قسمت versus دور لوکاست‌ها یک هالهٔ قرمز و دور گیرز‌ها یک هالهٔ آبی هست البته وقتی‌ که ازت فاصله داران این رنگارو میبینی‌. که برای این هست که از دور دوست رو از دشمن تشخیص بدی و امکان کمپ کردن هم از بین میره. ولی‌ کلا خیلی‌ رو اعصابه! و تصویر رو خراب میکنه. امکانش هست بشه خاموش کرد این حالت رو؟

من تا الان که بازی می کنم ، تصویر تلویزیون رو گزاشته بودم رو حالت سینمایی.
عوضش کردم و رو استاندارد گذاشتم. پشیمون شدم از اینکه تقریبا 3 اکت رو رو این حالت بازی کردم. خیلی زیبا تر شده الان. گرافیک چشم نوازی داره.

what a big end!عالی بود...
اسپویلر آخر بازی:
اصولا بهترین نوع تموم کردن بازی که حماسی هم باشه همینه.این که داستان تلفات داشته باشه,اما نه شخصیت اصلی داستانومردن شخصیت اصلی تاثیر ناجوری می زاره که یه ذره اذیت می کنه.اما مرگ شخصیت محبوبی چون دام باعث می شه همیشه بازی تو خاطره ها بمونه.البته فرضا کو لا بیرد رو هم می شد کشت,ولی خیلی خوب شد که کاراماین زنده موند.مردن یکی دیگه از این برادر ها لوس می کرد کار رو.ولی تو داستان کم به کاراماین پرداختن,می شد یه سکانس در مورد حس انتقام جوییش حرف بزنن...
در کل عالی بود,به خصوص سکانس پایانی,و این موضوع که بالاخره فهمیدیم مارکوس کچل نیست!چه خوشتیپم بود....
دوستان آخرش نفهمیدم که من متوجه نشدم که چرا ملکه مثل آدم میمونه یا کلا چیزی نگفتن تو بازی ازش؟ :دی 3 بار تموم ـش کردم که همینو بهمم :دی

پ.ن:دقت کنید آخر بازی بابای مارکوس یجورایی شخصیت سیاه لوکاستا رو یکم خاکستری میکنه.

پ.ن: حتما میفهمن دوستان که اسپویلر ـو باز نکنن.
منم خیلی دنباله این موضوع بودم,تو این نسخه یه جا برید اشاره می کنه که ملکه ی لوکاست ها شبیه آدمه,چجوری اوضاع؟بیرد می گه شاید میرا بعدا به لوکاست پیوسته.
نکته ی جالب اینجاست که آخر بازی نسبتا برای لوکاست ها هم ناراحت شدم...همه قربانی بودن,قربانیه امولسیون...

من تا الان که بازی می کنم ، تصویر تلویزیون رو گزاشته بودم رو حالت سینمایی.
عوضش کردم و رو استاندارد گذاشتم. پشیمون شدم از اینکه تقریبا 3 اکت رو رو این حالت بازی کردم. خیلی زیبا تر شده الان. گرافیک چشم نوازی داره.
اگه سامسونگ داری حتماً بذار رو پویا وضوح تصویر دوبرابر میشه :d
بالاخره منم بازی تمام کردم
چیزی که برایه من خیلی مجهول بود بهش پی بردم این بود که جناب مارکوس فینیکس کچل نبودن:d فقط کاش قیافه این کارماینم میدیدیم و من بشخصه خوشحال شدم دام مرد البته قبله اینکه به اون مرحله برسم یه حسی بهم میگفت از رفتاری که خوده دام داره قراره شهید شه. فقط کاش تلفات شدید بود کول و برد هم هول باقی میشدن من استقبال میکردم ازش:d اخر بازی هم مارکوس با جراحت زیاد دچار میشد دیگه خیلی حال میکردم خیلی ساده بازی تمام شد قشنگ میتونستن اشکه ادم در بیارن اما نکردن این کار. فقط یک ارزو دارم اینم اینه که واقعا خداحافظ گیرز اف وار باشه دیگه شماره اسپینافی چیزی نسازن چون واقعا یک سه گانه فوق العاده ای بود امیدوارم خرابش نکنن.
بالاخره یکی پیدا شد نظرش شبیه من بود :d

دوستان کسی روشی برای کشتن این Lambent Zerker روی Insane بلد نیست ؟؟؟؟ اجدادم اومدن جلوی چشمام !

هیچ راه خاصی نداره :دی فقط سعی کن از بومر استفاده کنی!
تنها دشمنی که من تو این مدت گیمری ـم دیدم که راه خاصی برای کشتنش نیست همینه :دی

دوستان کسی روشی برای کشتن این Lambent Zerker روی Insane بلد نیست ؟؟؟؟ اجدادم اومدن جلوی چشمام !
هر وقت دیدی خیلی محیط داغون شده یک راه پیدا کن برو پشت , یک کم صبر کن ...
فاصله هم تقریبا زیاد باشه , وقتی سمتت میاد بتونی زیاد تیر بزنی ...

• Like
Reactions: .:Metallica:.
خیلی اسپویل نداره ولی اونهایی که بازی رو تموم کردن بازش نکنن !

من نمیدونم چرا از وقتی ملکه لوکاست ها رو دیدم به این فکر افتادم که این ننه مارکوس هست ! :دی تو این قسمت هم چیزی نگفتن ولی صحبتهاش و چیزهایی که در باره بابای مارکوس میگفت نشون میداد خیلی قبلتر از این هم با هم آشنایی داشتن ! حتی بابای مارکوس یه جایی میگفت من به زمان بیشتری برای انجام کارم نیاز دارم ( کشتن لمبنت ها ) و گفت زمان E-Day هم به فرصت بیشتری نیاز داشتم و ... میگم نکنه این لوکاست ها هم دست پرورده خود انسانها باشن !؟!! :-s:d

خیلی اسپویل نداره ولی اونهایی که بازی رو تموم کردن بازش نکنن !

من نمیدونم چرا از وقتی ملکه لوکاست ها رو دیدم به این فکر افتادم که این ننه مارکوس هست ! :دی تو این قسمت هم چیزی نگفتن ولی صحبتهاش و چیزهایی که در باره بابای مارکوس میگفت نشون میداد خیلی قبلتر از این هم با هم آشنایی داشتن ! حتی بابای مارکوس یه جایی میگفت من به زمان بیشتری برای انجام کارم نیاز دارم ( کشتن لمبنت ها ) و گفت زمان E-Day هم به فرصت بیشتری نیاز داشتم و ... میگم نکنه این لوکاست ها هم دست پرورده خود انسانها باشن !؟!! :-s:d
ننه ی مارکوس که فکر نکنم باشه...
در مورد دست پرورده بودن هم اشتباه می کنی,کلا اکت آخر بازی باعث شد همه به این نتیجه برسیم که واقعا لوکاست ها کاملا مقصر نبودن.ملکه ی لوکاست ها(میرا)5 سلا قبل از E-Day از آدام می خواد که یه راهی پیدا کنه که از تاثیر امولسیون بر لوکاست ها جلوگیری کنه.چون لوکاست ها که زیر زمین بودن در خطر تبدیل شدن به لمبنت بودن.اما آدام فینیکس راهی پیدا نمی کنه و 5 سلاه بعدش لوکاست ها به روی زمین میان و مسلما انسان ها میان برای دفاع و جنگ شروع می شه.بالاخره بعد از 20 سال از آغاز تحقیقات آدام<راه رو پیدا می کنه,اما نمی تونه کاری بکنه که لوکاست ها از بین نردن.درواقع با اکتیو کردن اون سلاح,تمام سلول های آغشته شدن به امولسیون در تام موجودات(انسان ها و لوکاست ها)از بین می ره,اما لوکاست ها می میرند....درواقع لوکاست ها برای نجات جونشون از زیرزمین بیرون میان,آدام اگه می تونست قبل از e-day سلاحی بسازه که سلول های لمبنت شده را از بین ببره بدون آسیب رسوندن به لوکاست ها,می تونست از وقع e-day و اغاز جنگ 15 ساله جلوگیری کنه...

دوستان یک سٔوالی تو قسمت versus دور لوکاست‌ها یک هالهٔ قرمز و دور گیرز‌ها یک هالهٔ آبی هست البته وقتی‌ که ازت فاصله داران این رنگارو میبینی‌. که برای این هست که از دور دوست رو از دشمن تشخیص بدی و امکان کمپ کردن هم از بین میره. ولی‌ کلا خیلی‌ رو اعصابه! و تصویر رو خراب میکنه. امکانش هست بشه خاموش کرد این حالت رو؟
یعنی‌ هیشکیو اذیت نمیکنه این؟ :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or