Patrick Soderlund می گوید: "Frostbite 2 برای نسل بعد طراحی و ساخته شده است. "
Patrick Soderlund مدیر عامل اسبق DICE بیان کرده است که موتور به کار گرفته شده در بازی های Battle*Field 3 و Medal of Honor: Warfighter قدرتی فراتر
از آنچه که گیمران تصور میکنند دارد.
Gamasutra از ایشان پرسیده است که " آیا هدف شما از ابتدا کیفیت بهتر این بازی (Battle*Field 3) بر روی ورژن PC این بازی بوده است" ؟
Soderlund پاسخ داده است: "بله, من با شما موافق هستم-در کل Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده است. ما قصد داریم با این موتور چیزهایی در مقیاس
بزرگتر بسازیم. بدون شک آنچه که شما در Battle*Field 3 نهایت قدرت این موتور نیست. این آغاز راه است, راهی که ما آن را شروع کردیم و در حال پیشروی در آن هستیم.
اما برای حرکت کردن در این راه باید تکنولوژی داشته باشیم که به ما در آنچه که قرار است در آینده اتفاق بی افتد اعتماد به نفس دهد. انیمیشن یکی از ارکان اصلی می باشد
که ما نمی خواهیم در آن کوتاهی کنیم. اما چگونه می توانیم نه تنها یک گام کوچک بلکه یک جهش بزرگ در انیمیشن ایجاد کنیم؟ " او افزود: "این سوال ما را به سمت
جذب و گردآوری تیم فیفا سوق داد, تیمی که یک سیستم پیشرفته انیمیشن دارد. صدا بخش دیگر کار ما می باشد. و بعد از آن بخش های تخریب و رندرینگ. تخریب قسمت
جذاب و نفس گیر کار است."
این موتور همچنین در بازی Need for Speed: The Run نیز بکار گرفته شده است.
منبع
Patrick Soderlund مدیر عامل اسبق DICE بیان کرده است که موتور به کار گرفته شده در بازی های Battle*Field 3 و Medal of Honor: Warfighter قدرتی فراتر
از آنچه که گیمران تصور میکنند دارد.
Gamasutra از ایشان پرسیده است که " آیا هدف شما از ابتدا کیفیت بهتر این بازی (Battle*Field 3) بر روی ورژن PC این بازی بوده است" ؟
Soderlund پاسخ داده است: "بله, من با شما موافق هستم-در کل Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده است. ما قصد داریم با این موتور چیزهایی در مقیاس
بزرگتر بسازیم. بدون شک آنچه که شما در Battle*Field 3 نهایت قدرت این موتور نیست. این آغاز راه است, راهی که ما آن را شروع کردیم و در حال پیشروی در آن هستیم.
اما برای حرکت کردن در این راه باید تکنولوژی داشته باشیم که به ما در آنچه که قرار است در آینده اتفاق بی افتد اعتماد به نفس دهد. انیمیشن یکی از ارکان اصلی می باشد
که ما نمی خواهیم در آن کوتاهی کنیم. اما چگونه می توانیم نه تنها یک گام کوچک بلکه یک جهش بزرگ در انیمیشن ایجاد کنیم؟ " او افزود: "این سوال ما را به سمت
جذب و گردآوری تیم فیفا سوق داد, تیمی که یک سیستم پیشرفته انیمیشن دارد. صدا بخش دیگر کار ما می باشد. و بعد از آن بخش های تخریب و رندرینگ. تخریب قسمت
جذاب و نفس گیر کار است."
این موتور همچنین در بازی Need for Speed: The Run نیز بکار گرفته شده است.
منبع
همچنین در خبری دیگر که بر روی سایت قرار گرفته است آقای Yoshiaki Hirabayashi گفته است : " طول داستان رزیدنت ایول 6 طولانی تر و قابل توجه تر از
رزیدنت ایول 5 خواهد بود.
رزیدنت ایول 5 خواهد بود.
آخرین ویرایش:

(((دنیای BF3 در بخش سینگل بسیار دنیای کوچیک و بسته است و انگار یک نفر به زور خواسته یک سری مراحل رو وارد BF3 بکنه. ضعف برنامه نویسی باعث ایجاد ضعف در موتور میشه. تعریف نشدن یک سری مسائل در موتور یعنی ضعف، باگ هم ضعف حساب میشه.))))) از اون جمله های انقلابی بود ! دوست خوبم خود سازنده های کنسول و بازیساز ها هنوز نمیدونن که تو نسل بعد چه بلایی میخواد سر بازی ها بیاد بعد شما با اعتماد به نفس برزیلی خودت تو ایران میگی که جزئبات نسل بعد رو تعیین میکنه! شما دایس رو داری میبری زیر سوال و تو این پستت برنامه نویسی اون ها رو هم بردی زیر سوال ! این یعنی یه فاجعه در دنیای گیم به وسعت چرنوبیل ! بعد این استفاده از dx10 یا dx11 رو هم نگو جایی ! اگر بازی حتی در مورد یه تیکه شن از dx11 استفاده کرده باشه معنیش اینه که موتور توانایی اجرای dx11 رو داره . در باره استدلالتون در مورد u3 و bf3 من احساس میکنم که میخوای بگی موتور u3 قویتر از موتور bf3 هست . درست میگم .؟
) دقت میکنید و ایراد میگیرد (که به نظرم اصلا ایراد نیست ویه چیز بیهوده ای هست) بعد هیچ اشاره ای به رئال بودن این موتور و افکت های نوریش و سایه پردازیش نمیکنید. نور پردازی ای که به جرئت میگم فعلا هیچ موتوری نتونسته تا این حد واقعی رندر و تحویل بده. به بخش صدا گذاری موتور اشاره نمیکنید و خیلی چیزای دیگه... حالا دعوت میکنم با دقت به عکس های زیر نگاه کنید تا معنای رئال بودن رو بفهمید. (توضیحات عکس ها رو هم مینویسم واسه اونایی که ندیدن بخش آنلاین رو)
ولی خب این چیز ها نه تنها بر روی بازی تاثیر نداره بلکه بخش زیادی از کارت گرافیک رو به خودش اختصاص می ده. با همه ی این حرف ها برای منی که دیوانه گرافیک هستم خیلی حال می ده. :d