Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Patrick Soderlund می گوید: "Frostbite 2 برای نسل بعد طراحی و ساخته شده است. "

Frostbite-2-Logo.jpg

Patrick Soderlund مدیر عامل اسبق DICE بیان کرده است که موتور به کار گرفته شده در بازی های Battle*Field 3 و Medal of Honor: Warfighter قدرتی فراتر

از آنچه که گیمران تصور میکنند دارد.

Gamasutra از ایشان پرسیده است که " آیا هدف شما از ابتدا کیفیت بهتر این بازی (Battle*Field 3) بر روی ورژن PC این بازی بوده است" ؟

Soderlund پاسخ داده است: "بله, من با شما موافق هستم-در کل Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده است. ما قصد داریم با این موتور چیزهایی در مقیاس

بزرگتر بسازیم. بدون شک آنچه که شما در Battle*Field 3 نهایت قدرت این موتور نیست. این آغاز راه است, راهی که ما آن را شروع کردیم و در حال پیشروی در آن هستیم.

اما برای حرکت کردن در این راه باید تکنولوژی داشته باشیم که به ما در آنچه که قرار است در آینده اتفاق بی افتد اعتماد به نفس دهد. انیمیشن یکی از ارکان اصلی می باشد

که ما نمی خواهیم در آن کوتاهی کنیم. اما چگونه می توانیم نه تنها یک گام کوچک بلکه یک جهش بزرگ در انیمیشن ایجاد کنیم؟ " او افزود: "این سوال ما را به سمت

جذب و گردآوری تیم فیفا سوق داد, تیمی که یک سیستم پیشرفته انیمیشن دارد. صدا بخش دیگر کار ما می باشد. و بعد از آن بخش های تخریب و رندرینگ. تخریب قسمت

جذاب و نفس گیر کار است."

این موتور همچنین در بازی Need for Speed: The Run نیز بکار گرفته شده است.

منبع

همچنین در خبری دیگر که بر روی سایت قرار گرفته است آقای Yoshiaki Hirabayashi گفته است : " طول داستان رزیدنت ایول 6 طولانی تر و قابل توجه تر از

رزیدنت ایول 5 خواهد بود.

آخرین ویرایش:
میثم این ملاک رو کی فکت قرار داده؟ نمیشه که اینطوری. تو پست های قبلیم هم گفتم به نظرم ملاک سنجش گرافیک یه بازی در اون بخشی هست که اون عنوان تو اون قسمت قدرمنده. الان BF3 کلا تمرکزش روی مولتیه و سینگل یه حالت اشانتیون مانند داشت که معلوم بود اصلا سر سری و زورکی درست شده. این که نمیشه بیایم بگیم اره چون سینگلش ضعیفه پس کلیت بازی زیر سوال میره.

به چه دلیلی میگی سینگل BF3 خوب نبود یا به صورت اشانتیون بود ؟ اتفاقا این دفعه بر خلاف همیشه سینگل BF3 خیلی هم قوی بود و داستان و جو قشنگی داشت
یعنی تو BF3 دقیقا مثل نسخه های MW گیمر احساس میکرد تو یه ارتش خیلی قوی داره می جنگه و حس سرباز آمریکایی بودن رو خیلی خوب به تصویر می کشید

داستان و روند پیشرویش هم که اینبار خیلی قشنگ و سینمایی بود چرا می گید سینگلش بد بود ؟ :-/

به چه دلیلی میگی سینگل BF3 خوب نبود یا به صورت اشانتیون بود ؟ اتفاقا این دفعه بر خلاف همیشه سینگل BF3 خیلی هم قوی بود و داستان و جو قشنگی داشت
یعنی تو BF3 دقیقا مثل نسخه های MW گیمر احساس میکرد تو یه ارتش خیلی قوی داره می جنگه و حس سرباز آمریکایی بودن رو خیلی خوب به تصویر می کشید

داستان و روند پیشرویش هم که اینبار خیلی قشنگ و سینمایی بود چرا می گید سینگلش بد بود ؟ :-/
آها مشکل همینجاست دیگه!
سینگل بازی افتضاحی بیش نبود.اصلا سینگل بازی بر خلاف اسم بازی بود (میدان نبرد).
اگر دقت کرده باشی MW همش وسط یه جنگ تمام عیاری و صدای شلیک گلوله هیچوقت قطع نمیشه.در حالی که BF3 همش حکم تدارکات بود و اصلا توی یه جنگ بزرگ ظاهر نمیشد.
هر جایی هم که وارد میشد خیلی زود تموم میشد.
مرحله جت رو هم که نگم بچه ها روز بهتری رو میتونن شروع کنن.
کلا بازی نمیگذاشت از اکشنش لذت ببری.هر جا واقعا داشتی لذت میبردی سریعا تموم میشد در حالیکه MW اینقدر راضیت میکنه که از اونور میوفتی!
سینگل بازی حتی از BC2 هم چندین فرسخ پایین تر بود

میثم این ملاک رو کی فکت قرار داده؟ نمیشه که اینطوری. تو پست های قبلیم هم گفتم به نظرم ملاک سنجش گرافیک یه بازی در اون بخشی هست که اون عنوان تو اون قسمت قدرمنده. الان BF3 کلا تمرکزش روی مولتیه و سینگل یه حالت اشانتیون مانند داشت که معلوم بود اصلا سر سری و زورکی درست شده. این که نمیشه بیایم بگیم اره چون سینگلش ضعیفه پس کلیت بازی زیر سوال میره.
تاحالا دیدی مثلن IGN بیاد نقد بازی رو روی مولتی انجام بده؟ یا GS ؟ خب همیشه نقد بازی ها رو روی سینگل انجام میدن این یه فَکت بوده وگرنه آره در این صورت الان باید همه به گرافیک بتل 10 میدادن. چون توی مولتی واقعن نظیر نداره.
خود 1 FB از DX11 پشتیبانی می کرد و تو بازی BC2 نسخه PC که الانم نصب دارم سه تا فایل dll تو فولدر بازی هست.که یکیش مال dx9 یکیش dx10 و اون یکی dx11 هست.
FB2 هم که کلاً برپایه DX 11 هست.
ویکی
تویتر
It takes full advantage of the DirectX 11 API and 64-bit processors,[SUP][5]
[/SUP]
منم گفتم از این سیستم بهره میبره، پایه و اساس گرافیک بازی DX11 نیست. دیگه نمیدونم یه فَکت رو چه طوری میخواید بپیچونید و بگید BF3 بر پایه DX11 ساخته شده نه DX10 . . .

تاحالا دیدی مثلن IGN بیاد نقد بازی رو روی مولتی انجام بده؟ یا GS ؟ خب همیشه نقد بازی ها رو روی سینگل انجام میدن

نقد بازی فقط بخش Single یا Multi نیست! هردو رو در نظر میگیرن ولی باید قبول کرد که بخش مولتی پلیر بازی فوق العاده است و نظیر هم نداره ...

تاحالا دیدی مثلن IGN بیاد نقد بازی رو روی مولتی انجام بده؟ یا GS ؟ خب همیشه نقد بازی ها رو روی سینگل انجام میدن این یه فَکت بوده وگرنه آره در این صورت الان باید همه به گرافیک بتل 10 میدادن. چون توی مولتی واقعن نظیر نداره.

البته میثم همچین بی تاثیر هم نیست فکر کنم

مثلا یه بازی سینگل خدا بعد تو مولتی تا حد کانتر بیاد پایین خب امتیاز کم میکنن دیگه

منکه از سینگل BF3 واقعا لذت بردم خیلی سنگین بود و ابوهت داشت
سینگل نسخه های Bad company واقعا افتضاح بود اما bf3 بخش داستانیش هم خیلی قشنگ بود

شاید به خاطر این بود که تو ایران بود و من از این موضوع خیلی لذت می بردم :d

منم گفتم از این سیستم بهره میبره، پایه و اساس گرافیک بازی DX11 نیست. دیگه نمیدونم یه فَکت رو چه طوری میخواید بپیچونید و بگید BF3 بر پایه DX11 ساخته شده نه DX10 . . .
فکت یعنی این تویت از جناب Johan Andersson ، که سمت technical director in the Frostbite Engine team at DICE رو داره

حالا من نمی دونم فکت بر پایه DX10 بودن FB2 از کجا در اومد دیگه ؟!!!

فکت یعنی این تویت از جناب Johan Andersson ، که سمت technical director in the Frostbite Engine team at DICE رو داره

حالا من نمی دونم فکت بر پایه DX10 بودن FB2 از کجا در اومد دیگه ؟!!!
والا من تو این توئیت جایی رو نمیبینم گفته باشه BF3 بر پایه DX11 هست . . .
من اصلن نگفتم FB2 بر پایه DX10 هست، من گفتم BF3 بر پایه 10 طراحی شده. حالا FB2 اگر بر پایه DX11 هم باشه، ما توی BF3 چیز دندونگیری ازش ندیدیم.

---------- نوشته در 01:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:06 PM ارسال شده بود ----------

نقد بازی فقط بخش Single یا Multi نیست! هردو رو در نظر میگیرن ولی باید قبول کرد که بخش مولتی پلیر بازی فوق العاده است و نظیر هم نداره ...
اصولن منتقد ها یه بخش دارن که مختص مولتی و اونجا بحث میکنند. من خیلی از بازی هارو دیدم تو بخش مولتی از لحاظ گرافیکی خیلی پائین تر از بخش سینگل هستند، افت فریم دارن و تخریب پذیری یا تکسچر هاشون متفاوت بودن ولی اصلن اینها تو بخش گرافیکی بهش اشاره نشده. یا من الان یادم نیس.

البته میثم همچین بی تاثیر هم نیست فکر کنم

مثلا یه بازی سینگل خدا بعد تو مولتی تا حد کانتر بیاد پایین خب امتیاز کم میکنن دیگه
اتفاقن کاملن بی تاثیر تقریبن، همین کانتر که مثال میزنی، تو بخش گرافیک یکی از پائین تر هاست، غیر از اینه؟ ولی تو بخش گیم پلی و مولتی از بهترین هاست.
حالا من نمیگم گرافیک تو بخش مهم نیست.
من واقعن BF3 تو بخش آنلاینش لذت بردم تجربه جنگ تمام عیار رو میده. تو مَپ کاسپین من یه جنگی انجام دادم یه بنده خدایی بغل دستم بود میگفت مطمئنی بازیه؟ وقتی یه جا دراز کشیده بودم رو زمین تانک از کنارم رد شد اومد منو بزنه یه هواپیما از بالا زدش! خدا بود از لحاظ گرافیکی، گیم پلی و هرچی حساب کنی :دی.

ولی میگم اگر قرار بود مولتی رو موثر بدونن بازی 10 میگرفت.

والا من تو این توئیت جایی رو نمیبینم گفته باشه BF3 بر پایه DX11 هست . . .
من اصلن نگفتم FB2 بر پایه DX10 هست، من گفتم BF3 بر پایه 10 طراحی شده. حالا FB2 اگر بر پایه DX11 هم باشه، ما توی BF3 چیز دندونگیری ازش ندیدیم.

فقط یه سر به پستهای صفحه قبلت بزن :d
من واقعن BF3 تو بخش آنلاینش لذت بردم تجربه جنگ تمام عیار رو میده. تو مَپ کاسپین من یه جنگی انجام دادم یه بنده خدایی بغل دستم بود میگفت مطمئنی بازیه؟ وقتی یه جا دراز کشیده بودم رو زمین تانک از کنارم رد شد اومد منو بزنه یه هواپیما از بالا زدش! خدا بود از لحاظ گرافیکی، گیم پلی و هرچی حساب کنی :biggrin1:.
خب خدا رو شکر به مولتی BF3 ایمان آوردی دیگه کاریت ندارم :d>:)

یه پست هایی میبینم اصلا پشیمون میشم چرا 5 دقیقه وقت گذاشتم اومدم دارم نظارت رو میخونم . دوستانی که از بتل 3 خوششون نیومده میتونن برن کاد بازی کنن . موتور , موتور نسل بعد هست چش ندارید نبینید خب . بازی برای اولین بار بخش سینگل رو داشت (سری Battlef1eld نه Bad Company ) . اونم به اصرار سران EA بود و خوب دایس حسش نبوده بسازه . یه چیزی سر سری هل دادن تو بازی . اگر با سینگلش حال نمیکنی و میگی فلان و بیسان . برو یه 2 ساعت مپ کسپین لذت ببر پیشمون میشی از گفته هات . حالا کسایی هم که خودشون رو زدن به خواب رو که نمیشه بیدار کرد . برن بخوابن تا علف سبز شه :d .

آقا واسه بار صدم سینگل BF3 بر خلاف نسخه های قبلیش خیلی هم عالی و جذاب بود

کسی ببینم از این پست به بعد در مورد بد بودن سینگل BF3 حرف بزنه پستشو پاک میکنم :دی

آقا واسه بار صدم سینگل BF3 بر خلاف نسخه های قبلیش خیلی هم عالی و جذاب بود

کسی ببینم از این پست به بعد در مورد بد بودن سینگل BF3 حرف بزنه پستشو پاک میکنم :biggrin1:
داداشم وقتی یه چیزی بده خوب بده دیگه به زور که نمیشه گفت خوبه.اگه اون هایپ ea سر سینگل نبود فکر نکنم اصلا تا آخر بازیو میرفتم
ای کاش سینگلشو میدادن danger close می ساخت.اینا هم رو مولتی تمرکز میکردن دیگه از اون مشکلات اوایل مولتیش هم خبری نبود.ea و dice مطمئنا خودشون متوجه شدن.حتما تو نسخه بعدی شاهد یه سینگل قوی خواهیم بود.البته اگه سینگل نداد هم برام مهم نیست.میرم سینگل cod بازی میکنم و بعد مولتی خدای bf >:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or