Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Patrick Soderlund می گوید: "Frostbite 2 برای نسل بعد طراحی و ساخته شده است. "

Frostbite-2-Logo.jpg

Patrick Soderlund مدیر عامل اسبق DICE بیان کرده است که موتور به کار گرفته شده در بازی های Battle*Field 3 و Medal of Honor: Warfighter قدرتی فراتر

از آنچه که گیمران تصور میکنند دارد.

Gamasutra از ایشان پرسیده است که " آیا هدف شما از ابتدا کیفیت بهتر این بازی (Battle*Field 3) بر روی ورژن PC این بازی بوده است" ؟

Soderlund پاسخ داده است: "بله, من با شما موافق هستم-در کل Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده است. ما قصد داریم با این موتور چیزهایی در مقیاس

بزرگتر بسازیم. بدون شک آنچه که شما در Battle*Field 3 نهایت قدرت این موتور نیست. این آغاز راه است, راهی که ما آن را شروع کردیم و در حال پیشروی در آن هستیم.

اما برای حرکت کردن در این راه باید تکنولوژی داشته باشیم که به ما در آنچه که قرار است در آینده اتفاق بی افتد اعتماد به نفس دهد. انیمیشن یکی از ارکان اصلی می باشد

که ما نمی خواهیم در آن کوتاهی کنیم. اما چگونه می توانیم نه تنها یک گام کوچک بلکه یک جهش بزرگ در انیمیشن ایجاد کنیم؟ " او افزود: "این سوال ما را به سمت

جذب و گردآوری تیم فیفا سوق داد, تیمی که یک سیستم پیشرفته انیمیشن دارد. صدا بخش دیگر کار ما می باشد. و بعد از آن بخش های تخریب و رندرینگ. تخریب قسمت

جذاب و نفس گیر کار است."

این موتور همچنین در بازی Need for Speed: The Run نیز بکار گرفته شده است.

منبع

همچنین در خبری دیگر که بر روی سایت قرار گرفته است آقای Yoshiaki Hirabayashi گفته است : " طول داستان رزیدنت ایول 6 طولانی تر و قابل توجه تر از

رزیدنت ایول 5 خواهد بود.

آخرین ویرایش:
به نظرم warface کرایتک که بیاد هم دیگه مولتی بتل مثل سینگلش شوت میشه :d
بوک مارک کنم کوروش؟ :دی

حالا یه چی میگم باز میای میگی "ما آنلاین ندیده ایم" :دی بخدا معلومه کاملا از تمامی امکانات مولتی این بازی استفاده نکردی و تمامی مواردش رو نمیدونی. به جرئت تمام میگم که حداقل تو این نسل هیچ بازی ای نمیتونه به پای امکانات و عظمت مولتی bF3 برسه. حالا تو بوک مارک کن :دی :p

البته نا گفته نماند warfare خودش از رو bf مقداری اسکی رفته :d
یعنی اصلا قابل بازی نیست واست؟ :d
اگه یه سری ماد خوب بتونن براش در بیارن بهتر از اینا میشه 8-|
بوک مارک کنم کوروش؟ :دی

حالا یه چی میگم باز میای میگی "ما آنلاین ندیده ایم" :دی بخدا معلومه کاملا از تمامی امکانات مولتی این بازی استفاده نکردی و تمامی مواردش رو نمیدونی. به جرئت تمام میگم که حداقل تو این نسل هیچ بازی ای نمیتونه به پای امکانات و عظمت مولتی bF3 برسه. حالا تو بوک مارک کن :دی :p
من جسارت نمیکنیم
کلا شما عزیز مایی، و مرسی بابت صبوریت این چند روزه :d
در واقع الان اون دی ال سی وسایل نقلیه بتل و اسلحه های اضافه و الباقی مپ ها دیگه تیر خلاصیه واسه مولتی های این نسل !
ولی من به وارفیس هم خیلی امیدوارم
ممکنه اسکی رفته باشه ولی بدجور شاخه :d
باید منتظر موند و امکانات و اضافی های اون رو هم دید

f4p باشه چيه مگه استقبال كمه ؟فكر كنم تازه داره زياد جا ميتفته اين f4p

منظور من رو نگرفتی یعنی با این که تقلید کردن چون بازی f2p هست کسی گیر نمیده بهش .

یعنی اصلا قابل بازی نیست واست؟ :d
اگه یه سری ماد خوب بتونن براش در بیارن بهتر از اینا میشه 8-|

من جسارت نمیکنیم
کلا شما عزیز مایی، و مرسی بابت صبوریت این چند روزه :d
در واقع الان اون دی ال سی وسایل نقلیه بتل و اسلحه های اضافه و الباقی مپ ها دیگه تیر خلاصیه واسه مولتی های این نسل !
ولی من به وارفیس هم خیلی امیدوارم
ممکنه اسکی رفته باشه ولی بدجور شاخه :d
باید منتظر موند و امکانات و اضافی های اون رو هم دید

قابل بازی هست ولی خوب گفتم که گفته باشم که کپی زدن :d کلا war face میخواد یه گیم پلی جدید رو نشون بده و لانچی برای شبکه اجتماعی crytek هست حالا تا بعد ببینیم چیکا میکنه :d

آقا اجازه
به نام خدا
پس نتیجه میگیریم موتور frostbite 2 نه تنها میتونه مال نسل بعد باشه بلکه میتونه مال نسل بعد از اونم باشه.تمام:>
اما واقعا اگه دوستان دموی unreal engine 4 دیده باشین حتما تصدیق میکنین که تنها انجینی که تو این نسل از لحاظ بصری میتونه نزدیکش باشه frostbite 2.حالا باید دید وقتی دایس این موتورو برا نسل بعد آمادش میکنه چی در میاد

آقا اجازه
به نام خدا
پس نتیجه میگیریم موتور frostbite 2 نه تنها میتونه مال نسل بعد باشه بلکه میتونه مال نسل بعد از اونم باشه.تمام:>
اما واقعا اگه دوستان دموی unreal engine 4 دیده باشین حتما تصدیق میکنین که تنها انجینی که تو این نسل از لحاظ بصری میتونه نزدیکش باشه frostbite 2.حالا باید دید وقتی دایس این موتورو برا نسل بعد آمادش میکنه چی در میاد

اونوقت کرای انجین چیه این وسط:-/

آقا اجازه
به نام خدا

جالبه
id که تقریبا غنی ترین و بزرگترین انجین بوده رفته حاشیه و یواشکی معلوم نیست داره چه میکنه
هیچکسی هم ازش خبری نداره
میترسم یهویی بیاد و فراستبایت رو بخوره انریل رو بذاره جیب چپش و کرای انجین هم جیب راست !! :d

کوروش بعید نیست یه دفعه جان بیاد یه حرکت انقلابی بزنه ولی ایندفه هر حرفی بزنه تا زمان عرضه بازی صبر میکنم
ناگفته نماند rage هم قربانی هایپ بیخودی ID بود !!
ولی اونا واقعا گند زند
---------------------
امیدوارم حرکت مفیدی بزنه، ID همیشه نماد حرکت رو به جلوی پیشرفتای گرافیکی بوده

آقا اجازه
به نام خدا
اونوقت کرای انجین چیه این وسط:-/

منظورم تنها انجینی که باهاش بازی ساخته شده.نه اینکه بیان دمو نشون بدن.با اینکه میدونم اگه کرایتک بخواد گرافیک نشون بده رو پی سی دهن همه ی استودیوها سرویس.اما تا اینجا فقط crysis 2 ازش دیدیم که اونم به خاطر کنسولیزه شدن چیز دندونگیری نبود حتی تو پی سی با تمام پچهاش(البته در برابر bf. وگرنه واقعا عالی بود).در آخر frostbite با bf محیط رئالتری نسبت به هر انجین دیگه ای تو این نسل نشون ملت داده.
خارج از بحث : این dlc آخریه چیکار کرد با بازی خدا میدونه.مپ Scrapmetal روانی کنندست

آخرین ویرایش:
پسر من اینجا کلن اگر بخوام جواب همه رو بدم، فکر کنم باید یه طومار در حد عهد نامه ترکمنچای بنویسم :دی.
به هر حال، بحث کلی من این بود که FB2 هنوز با یک موتور نسل بعدی خیلی فاصله داره. پایه و اساس FB2 بر DX10 هست نه DX11، و ربطی هم نداره DX11 توش استفاده شده باشه یا نه، پایه موتور DX10 هست. FB2 یک موتور جدید نیست. بروز شده ی FB هست اینو خود Dice همون اوایل گفت، و مهم تر اینکه همونی که گفتم، یک بازی در هر بخشی قرار نیست موفق باشه ولی یک بازی باید در بخش هایی که بهش توجه میشه بهترین باشه تا بهترین انتخاب بشه. انتخاب کردن خیلی از بازی ها مثل U3 و... به عنوان بهترین بازی همین دلایل هست.
بعدش کلن من بحثی درباره مولتی نکردم چون قبلن هم گفتم اکثرن ملاک انتخاب گرافیک رو روی بخش مولتی نمیزارن و در بخش سینگل بررسی می کنند. چون بخش مولتی کلن بحثش جداست. دنیای متفاوتی داره. من میگم تا الان بازی با گرافیک BF3 روی کنسول یا PC نیمده تو سبک FPS که گرافیک BF3 رو توی مولتی داشته باشه. ولی تو بخش سینگل BF3 خیلی جا برای پیش رفت داره و هنو یه بازی خوب حساب میشه. از لحاظ گرافیکی از لحاظ داستان و گیم پلی حتا . . .
دیگه همین دگیه :دی.
سعی کردم به حرف همه جواب بدم.
راستی فردین این عکس هایی که تو نشون دادی یکی همشون از ابعاد بزرگ بود، من رفتم مو شکافی کردم :دی، که صد بار هم گفتم بازی تو دید های کلی عالیه ولی وقتی ریز میشی میبینی خیلی جاهارو سازنده ها زحمت نکشیدن. بعدش گفتم بخش سینگل با بخش مولتی جداس. من بحثم سینگله، ملاک اصلی خیلی از سایت ها، مجلات، کارشناسان و ... :دی.

و من الله توفیق و اینکه بن شدن ما هم داستانش خیلی خنده دار بود :دی.

بعدش کلن من بحثی درباره مولتی نکردم چون قبلن هم گفتم اکثرن ملاک انتخاب گرافیک رو روی بخش مولتی نمیزارن و در بخش سینگل بررسی می کنند. چون بخش مولتی کلن بحثش جداست. دنیای متفاوتی داره.
میثم این ملاک رو کی فکت قرار داده؟ نمیشه که اینطوری. تو پست های قبلیم هم گفتم به نظرم ملاک سنجش گرافیک یه بازی در اون بخشی هست که اون عنوان تو اون قسمت قدرمنده. الان BF3 کلا تمرکزش روی مولتیه و سینگل یه حالت اشانتیون مانند داشت که معلوم بود اصلا سر سری و زورکی درست شده. این که نمیشه بیایم بگیم اره چون سینگلش ضعیفه پس کلیت بازی زیر سوال میره.

پایه و اساس FB2 بر DX10 هست نه DX11، و ربطی هم نداره DX11 توش استفاده شده باشه یا نه، پایه موتور DX10 هست.

خود 1 FB از DX11 پشتیبانی می کرد و تو بازی BC2 نسخه PC که الانم نصب دارم سه تا فایل dll تو فولدر بازی هست.که یکیش مال dx9 یکیش dx10 و اون یکی dx11 هست.
FB2 هم که کلاً برپایه DX 11 هست.
ویکی
تویتر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or