Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Patrick Soderlund می گوید: "Frostbite 2 برای نسل بعد طراحی و ساخته شده است. "

Frostbite-2-Logo.jpg

Patrick Soderlund مدیر عامل اسبق DICE بیان کرده است که موتور به کار گرفته شده در بازی های Battle*Field 3 و Medal of Honor: Warfighter قدرتی فراتر

از آنچه که گیمران تصور میکنند دارد.

Gamasutra از ایشان پرسیده است که " آیا هدف شما از ابتدا کیفیت بهتر این بازی (Battle*Field 3) بر روی ورژن PC این بازی بوده است" ؟

Soderlund پاسخ داده است: "بله, من با شما موافق هستم-در کل Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده است. ما قصد داریم با این موتور چیزهایی در مقیاس

بزرگتر بسازیم. بدون شک آنچه که شما در Battle*Field 3 نهایت قدرت این موتور نیست. این آغاز راه است, راهی که ما آن را شروع کردیم و در حال پیشروی در آن هستیم.

اما برای حرکت کردن در این راه باید تکنولوژی داشته باشیم که به ما در آنچه که قرار است در آینده اتفاق بی افتد اعتماد به نفس دهد. انیمیشن یکی از ارکان اصلی می باشد

که ما نمی خواهیم در آن کوتاهی کنیم. اما چگونه می توانیم نه تنها یک گام کوچک بلکه یک جهش بزرگ در انیمیشن ایجاد کنیم؟ " او افزود: "این سوال ما را به سمت

جذب و گردآوری تیم فیفا سوق داد, تیمی که یک سیستم پیشرفته انیمیشن دارد. صدا بخش دیگر کار ما می باشد. و بعد از آن بخش های تخریب و رندرینگ. تخریب قسمت

جذاب و نفس گیر کار است."

این موتور همچنین در بازی Need for Speed: The Run نیز بکار گرفته شده است.

منبع

همچنین در خبری دیگر که بر روی سایت قرار گرفته است آقای Yoshiaki Hirabayashi گفته است : " طول داستان رزیدنت ایول 6 طولانی تر و قابل توجه تر از

رزیدنت ایول 5 خواهد بود.

آخرین ویرایش:
قرار نيست هر بازيي رئال باشه يا فيزيك داشته باشه .بازي هم نبياد كلا تخريب پذيري باشه .ديگه قرار نيست به هرچي شليك كيم نصف بشه خرد بشه پاره بشه و.... همين Bf 2 تخريب پذيري نداشت سينگل با داستان داشت بلكه يك مولتي پلير بينقص داشت كه ايراداشدو پوشوند كلي هم مثل اين BF 3 براي اكسپنشن امد كسي نيومد بگه چرا تخريب پذيريش اينطوري يا اونطوريه. بازي هم قرار نيست همش گرافيك باشه ! مثلا CS چيز خاصي جز مولتي نداره ولي اينقدر همون مولتي پليرش هيجان داره كه بقيه كمبوداش به چشم نمياد.
من چندبار گفتم DICE تجربش براي ساخت مولتي پلير خيلي قويه و شايد بگم كسي توان رقابت باهاش رو نداشته باشه ولي يه نكته منفي اين استديو داره كه بازيهايي كه ميسازه يا كمپين تكنفره با داستان غني ندارند يا تاكييد زيادي رو ي مولتي كارگروهي و...دارند

تعريف باگ براي كسايي كه درست متوجه ميشنود(خودم بار موتور گرافيكي كار كردم اينو ميگم ) : باگ چيزي نيست كه طرف برنامه نويسي نكنه بجود بياد بلكه يك ايراد فني جزئي هست بيشتر مثلا جا بجا نوشتن يك كلمه كوچيك تو برنامه نويسي مثلا اشتباه حساب كردن يه معادله باعث ميشه باگ بوجود بياد اون در صورتي كه تيم سازنده بازي رو كامل تست نكرده باشند .

قرار نيست هر بازيي رئال باشه يا فيزيك داشته باشه .بازي هم نبياد كلا تخريب پذيري باشه .ديگه قرار نيست به هرچي شليك كيم نصف بشه خرد بشه پاره بشه و.... همين Bf 2 تخريب پذيري نداشت سينگل با داستان داشت بلكه يك مولتي پلير بينقص داشت كه ايراداشدو پوشوند كلي هم مثل اين BF 3 براي اكسپنشن امد كسي نيومد بگه چرا تخريب پذيريش اينطوري يا اونطوريه. بازي هم قرار نيست همش گرافيك باشه ! مثلا CS چيز خاصي جز مولتي نداره ولي اينقدر همون مولتي پليرش هيجان داره كه بقيه كمبوداش به چشم نمياد.
من چندبار گفتم DICE تجربش براي ساخت مولتي پلير خيلي قويه و شايد بگم كسي توان رقابت باهاش رو نداشته باشه ولي يه نكته منفي اين استديو داره كه بازيهايي كه ميسازه يا كمپين تكنفره با داستان غني ندارند يا تاكييد زيادي رو ي مولتي كارگروهي و...دارند

تعريف باگ براي كسايي كه درست متوجه ميشنود(خودم بار موتور گرافيكي كار كردم اينو ميگم ) : باگ چيزي نيست كه طرف برنامه نويسي نكنه بجود بياد بلكه يك ايراد فني جزئي هست بيشتر مثلا جا بجا نوشتن يك كلمه كوچيك تو برنامه نويسي مثلا اشتباه حساب كردن يه معادله باعث ميشه باگ بوجود بياد اون در صورتي كه تيم سازنده بازي رو كامل تست نكرده باشند .
speechless.gif

بخش قرمز از اون حرفا بوداااا !!
تا حالا بتلفیلد ته رئال بود ... حالا که شد قرار نیست هر بازی رئال باشه؟؟ یا تخریب پذیری داشته باشه؟؟
عزیز در مورد سوپر ماریو حرف نمیزنیم که میگی قرار نیست همش فیزیک و تخریب و رئال و گرافیک باشه !! در مورد بتل 3 داریم حرف میزنیم
همونی که هایپ قبل از اومدن گوش فلک رو کر کرده بود !!!!!!!!!!!!!!!
god heal us all
------------------------
در مورد بخش ابی بگم که بد کامپنی 2 اتفاقا فقط فیزیک بود، فقط خراب شدن در و دیوار و محیط بود، یادت رفته ؟
-------------
ما بریم امتحانمون رو بدیم باووووو :)

speechless.gif

بخش قرمز از اون حرفا بوداااا !!
تا حالا بتلفیلد ته رئال بود ... حالا که شد قرار نیست هر بازی رئال باشه؟؟ یا تخریب پذیری داشته باشه؟؟
عزیز در مورد سوپر ماریو حرف نمیزنیم که میگی قرار نیست همش فیزیک و تخریب و رئال و گرافیک باشه !! در مورد بتل 3 داریم حرف میزنیم
همونی که هایپ قبل از اومدن گوش فلک رو کر کرده بود !!!!!!!!!!!!!!!
god heal us all
------------------------
در مورد بخش ابی بگم که بد کامپنی 2 اتفاقا فقط فیزیک بود، فقط خراب شدن در و دیوار و محیط بود، یادت رفته ؟
-------------
ما بریم امتحانمون رو بدیم باووووو :)

من گفتم هر بازيي اسم نبردم پس براي همه بعضي بازيها صدق ميكنه همين بازي رقيب BF 3 تخريب پذيري نسباتا خوبي به بازي استفاده كرده بودند .بحث من كلي بود هايپ بود ولي خو از نظر من نصفشم تو بازي نديدم.فقط گرافيك و تخريب پذيري و يك شوتر عالي داشت از مولتيشم هرچقدر بگم كم گفتم

من یه حرف بزنم قرمز آبیش نکنید فقط ... !

کاری به پست های قبلی هم ندارم

می تونند FrostBite 2 رو برای این نسل

و نسل خیلی تقویت شدش رو برای نسل بعد بدن ... زیاد مشکلی ایجاد نمی کنه که ..

البته هزینه تقویت و ... بالا میره ...

من کلا مخالف بتل 3 هستم ( بد کمپانی 3 می داد بیشتر استقبال می شد ( نظر شخصی ))

اصلاً BF3 اخه جیزه میزه پر باگه :d

یه بازی دیگه مثال بزنید به وسعت این بازی با این گرافیک و نورپردازی و تخریب پذیری و انفجارات، با این گیم پلی و باهاش مقایسه کنید (دوتا شو بوگو ، نه یکیشو بوگو :d)

حداقل تا 2 سال دیگه هم ، همچین گزینه ای پیدا نمی کنید و شاید بازیهای جدید ساخته شده با UE4 در سالهای آتی بتونه با این موتور رقابت کنه

اگر جوابی پیدا نکردید پس گزینه ای جز اعتراف به نسل بعد بودن این بازی و موتورش نمی مونه

(منظورم روی PC بودا نیایید بگید رو کنسول اله و بله بود چون کنسولها در قبال این بازی در نسل قبل به سر می برند :d)

حالا گور بابای نسل بعد وقتی تو مپهای تنگ و خطی مثل مترو توی مد کانکوئست رفته رفته همراه تیم خودت تیم حریف رو لاین به لاین به عقب می رونی یا اونا جلوتر میان و دقیقاً حس میدان جنگ واقعی بهت دست میده (پیشروی یا عقب نشینی قدم به قدم) بگین ببینم توی کدوم بازی دیگه ای همچین احساسی به گیمر منتقل میشه؟

این حالت گیم پلی رو تا آخر نسل دیگه هم بازیهای دیگه توی مولتی بهش نمیرسند حالا Vehicular Combat ـش بماند

واقعاً فقط گرافیک دیدن این بازی با این گیم پلی تیمی ناب ، جفا در حق این بازیه.

اون تأکید روی گرافیک توی تریلرهای ابتدایی هم فقط برای بیشتر کردن Community بازی بود که دایس توش موفق بود وگرنه اونایی که بازیای قبلی دایس رو بازی کردن یه پای ثابت خرید این بازی بودند و گرافیک در اولویتهای بعدی بود براشون.

سوال : از کی تاحالا داستان بازی در بخش سینگل جزو خصوصیات نسل بعد شده؟

فردین جان تو 2 صفحه اول تاپیک چیزی که خیلی نظر منو به خودش جلب کرده بود این بود که بین تمام کسایی که پستی ارسال کرده بودند من و کوروش سالم موندیم و بقیه رفتن هواخوری . دیکتاتوریه ؟ :d
:|
باو شایعه پراکنی نکن بن شدن میثم برای خود منم جالبه که وسط بحث چی بلایی اومد سرش. هر چی بوده مربوطه به این تاپیک نبود چون اینجا مثل بچه آدم داریم حرف میزنیم :دی

همین جا از دوستانی که به خاطر این تاپیک بن شدن رسما عذر خواهی میکنم !:d

آریا راست میگه, یه سر به پیج 1 و 2 بزنید فقط فردین و کوروش و خود آریا موندن !:d

جریان چیه ؟!:d

چیزی که مشخص هست با ورود bf3 انقلابی دربازی های شوتر به وجود اورد :d با اون صحنه های و افکت های بی نظیر چه رو کنسول چه رو pcتو همون مدت که انلاینش بازی کرده بودم و انلاین می زدم یکی از دقیق ترین و بهترین بازی های انلاینی بود که تا الان دیده بودم

به شدت هم منتظر نسخه و dlcهای بعدی هستیم

چیزی که مشخص هست با ورود bf3 انقلابی دربازی های شوتر به وجود اورد :d با اون صحنه های و افکت های بی نظیر چه رو کنسول چه رو pcتو همون مدت که انلاینش بازی کرده بودم و انلاین می زدم یکی از دقیق ترین و بهترین بازی های انلاینی بود که تا الان دیده بودم

به شدت هم منتظر نسخه و dlcهای بعدی هستیم

مشکل اینه که بخوایم مقایسه ای نگاه کنیم میبینیم کلا برای مولتی بازی های زیادی که این اواخر امده باشه و خوب باشه نیست مگر این که بشینی mw3 یا bf3 بازی کنی لذت هم میبری ولی حالا وقتی جلو منی که fan bf بودم وقتی bf3 رو میزاری و با نسخه های قبلی که بازی کردم مقایسه میکنم به یه چیز خیلی داغونی میرسم :d

باو شایعه پراکنی نکن بن شدن میثم برای خود منم جالبه که وسط بحث چی بلایی اومد سرش. هر چی بوده مربوطه به این تاپیک نبود چون اینجا مثل بچه آدم داریم حرف میزنیم :دی
فکر کنم کار آقا نوید بوده :d !

بازم میگم BF3 و Frostbite 2 تو این نسل گل سر سبد بودن . نمیدونم چطوری تو VGA 2011 حقشونو خوردن :| !

بله ظاهرا تو BC جدیدا نظر باید هماهنگ با بزرگان باشه وگرنه بن میشی :d
من از همین تریبون اعلام میکنم FB2 شاهکار است دست گل EA و Dice درد نکنه ، عجب نسلی شود نسل بعد !
نه اينطور نيست اگه شما با استدلال بحث كني و تاپيك رو به حاشيه نبري مشكلي پيش نمياد .ناظم ها هم الكي كاري رو نميكنند
فکر کنم کار آقا نوید بوده :d !

بازم میگم BF3 و Frostbite 2 تو این نسل گل سر سبد بودن . نمیدونم چطوری تو VGA 2011 حقشونو خوردن :| !
DICE هم به همين موضوع اعتراض كرده بود اصلا يك سري از انتخابهاي VGA 2011 زير سوال بودند

دوستان لطفآ وقتی از چیزی کوچیک ترین اطلاعی ندارن ، دور همی بحث راه نندازن چون زیاد حالت جالبی نداره. میثم به خاطر یه پستی توی تاپیک فوتبال بن شده و اون یکی دوستمون هم به خاطر یه موضوعی که ربطی به این تاپیک نداشته.
البته مدیرها وظیفه ای ندارن که دلیل بن شدن کسی رو بگن ولی از اونجایی که "یک کلاغ چهل کلاغ" خیلی توی ایران مُد هست و از فردا میگن چند نفر توی فلان تاپیک به فلان دلیل بن شدن ، گفتم قضیه روشن بشه.
لطفآ دیگه به این بحث هم ندین چون ربطی به تاپیک نداره و پست های بعدی در این زمینه به مشکل میخوره.

همون هف لایف 7 سال پیش رو با اون اسحله Grabber میتونستی لیوان و قاشق چنگالا رو بگیری و پرت کنی توی در دیوار و بشکنی از این نظرات خیلی ریزه

فیزیک بخش بزرگی از HL بود و بیشتر نقش گیم پلی رو ایفا می کرد، ولی تو BF که Grabber ندارید. البته باز هم دلیل نمی شه که این نکات رعایت نشه... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or