Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Patrick Soderlund می گوید: "Frostbite 2 برای نسل بعد طراحی و ساخته شده است. "

Frostbite-2-Logo.jpg

Patrick Soderlund مدیر عامل اسبق DICE بیان کرده است که موتور به کار گرفته شده در بازی های Battle*Field 3 و Medal of Honor: Warfighter قدرتی فراتر

از آنچه که گیمران تصور میکنند دارد.

Gamasutra از ایشان پرسیده است که " آیا هدف شما از ابتدا کیفیت بهتر این بازی (Battle*Field 3) بر روی ورژن PC این بازی بوده است" ؟

Soderlund پاسخ داده است: "بله, من با شما موافق هستم-در کل Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده است. ما قصد داریم با این موتور چیزهایی در مقیاس

بزرگتر بسازیم. بدون شک آنچه که شما در Battle*Field 3 نهایت قدرت این موتور نیست. این آغاز راه است, راهی که ما آن را شروع کردیم و در حال پیشروی در آن هستیم.

اما برای حرکت کردن در این راه باید تکنولوژی داشته باشیم که به ما در آنچه که قرار است در آینده اتفاق بی افتد اعتماد به نفس دهد. انیمیشن یکی از ارکان اصلی می باشد

که ما نمی خواهیم در آن کوتاهی کنیم. اما چگونه می توانیم نه تنها یک گام کوچک بلکه یک جهش بزرگ در انیمیشن ایجاد کنیم؟ " او افزود: "این سوال ما را به سمت

جذب و گردآوری تیم فیفا سوق داد, تیمی که یک سیستم پیشرفته انیمیشن دارد. صدا بخش دیگر کار ما می باشد. و بعد از آن بخش های تخریب و رندرینگ. تخریب قسمت

جذاب و نفس گیر کار است."

این موتور همچنین در بازی Need for Speed: The Run نیز بکار گرفته شده است.

منبع

همچنین در خبری دیگر که بر روی سایت قرار گرفته است آقای Yoshiaki Hirabayashi گفته است : " طول داستان رزیدنت ایول 6 طولانی تر و قابل توجه تر از

رزیدنت ایول 5 خواهد بود.

آخرین ویرایش:
هرچی که میثم نوشته درسته!
یه باگ دیگه هم داره! وقتی یه نفر مرد و روی زمین افتاد , سینه خیز بشید و بروید روی یارو که مرده ببینید چه اتفاقی میوفته :| دستاتون کوچیک میشه :دی
+ تو COD MW3 اگه اینکارو کنید میتونید چشما و دندونای دشمنا رو به دقت مورد بررسی قرار بدید:دی

من توضیحات کاربر Miesam رو خوندم و به یه نتیجه گیری انقلابی رسیدم هر بازی که باگ داشته باشه موتورش ضعیفه ! ( چه صحبت های کارشناسانه ای)

من توضیحات کاربر Miesam رو خوندم و به یه نتیجه گیری انقلابی رسیدم هر بازی که باگ داشته باشه موتورش ضعیفه ! ( چه صحبت های کارشناسانه ای)
من خیلی سعی میکنم مو ادبانه صحبت کنم ولی واقعن یک جاهایی کُفر آدم در میاد :دی. صمیمانه قبل از هرچی اگر بی احترامی شد عذرخواهی میکنم :دی.
ولی جدی، قبل اینکه یک جایی بیای نظر بدی، حتمن بخون ببین بحث چی بوده، درباره چی بوده، مخصوصن وقتی میخوای پست یکی رو نقل قول کنی یا ازش نام ببری حتمن مطمئن شو ببین یارو چی گفته.
چون وقتی هیچی نمیدونی یهو پا برهنه میپری وسط بحث، که یه تیکه ای بندازی خیلی بد میشه :|.

Frostbite 2 که اصلن موتور خوبی نبود. شدیدن مشکل داشت، باگ های موتورش واقعن رو اعصاب بود. خیلی جاها رو هم که اصلن برنامه سازی نکرده بودن. برای مثال Crysis 2 رو که شدیدن همیشه سرش بحث هست مثال میزنم. به مراتب موتور بهتری داشت. اگر از BF3 تخریب پذیری رو میگرفتی عملن هیچ نکته مثبت دیگه ای نداشت که بخواد بهش بنازه.
توی محیط سینگل البته اینارو میگم در بخش آنلاین کمی ماجرا فرق میکرد ولی در بخش آنلاین هم موتور خیلی خوب عمل نمیکنه و اصلن موفق نیست.
خیلی از جاهای موتور بازمونده معلومه که حسش نیمده کدنویسی کنند.

اما در کل FB2 کلن بر مبنای DX10 و DX11 هست و اصلن DX9 رو ساپورت نمیکنه برای همین بود که BF3 روی XP اجرا نمیشد. موتور بر مبنای DX10 هم هست نه DX11 . . .

فقط لطف کن پیدا کن من گفته باشم موتورش ضعیفه. درضمن، به اکثر اینها نمیگن باگ، به اکثر اینها میگن کوتاهی در برنامه نویسی، که سازنده به خودش زحمت نداده برای موتور بازی تعریف کنه که وقتی به یک ستون شلیک میکنی چی بشه که باگ ها هم سازنده ها به خودشون زحمت حل کردنشو ندادن. که بدون شک این مسئله ضعف از سوی سازنده و موتورش حساب میشه نه دستگاه، روی کنسول ها هم اجرا نکردم که بگیم کم آورده . . .

آخرین ویرایش:
در کل حالا اگه تو این بحث ها که واقعا بی معنی و غیر ضروری هست حرفتون جلوی همه قابل قبول نشه از نون خوردن میوفتید میمیرید؟100 بار بگید من که این رو گفتم به آرامش آخرتی دست پیدا میکنید.؟

خب دیشب من بیکار بودم تا صبح هم باید بیدار میموندم گفتم چندی عکس از چیزی که باید بیان کنم رو عملی نشون بدم.

همین طور که اینجا میبینید، برای بازی که مثلن DX11 ران شده خیلی زشته چنین صحنه هایی رو ببینی!

الان توی بازی هایی با گرافیک متوسط تو کنسول ها وقتی به یه سری گوشت آویزون شلیک میکنی کاملن تکون میخورن. حالا بازی هایی مثل U3 اینا بماند.

همین طور که ملاحظه میکنید محیط های بازی همه نفوذ پذیر نیستند و مثلن اینجا من هدف گرفتم و شلیک کردم همین طور که میبینید دود هم بلند شده ولی خبری از جای گلوله نیست!.

گلوله رد شده از این پرده ولی اثری رو پرده نیست!

2 عدد نکته در این عکس نهفته است، یکیش همین طور که میبینید نور آفتاب از زاویه ای تاپیده میشه که الان سایه شخصیت من باید جلوم بیوفته ولی خبری از سایه نیست، برای فهمیدن زاویه نور به سایه کناری من دقت کنید. نکته دوم اینه که این جایی که من بهش شلیک کردم آبه ولی ما شاهد پاچیدن خاک هستیم!.

خیلی مسخرس، یک تکسچر گذاشتن که وقتی به یه استکان شلیک میکنی سوراخ بشه نکه بشکنه!!!!!!!!!

همین طور که میبینید این کاشیا موقع شلیک باید کنده بشن بریزن زمین ولی فقط جای گلوله بوجود میاد انگار به یه دیوار گچی شلیک کردی نه کاشی کاری شده

کیفیت تکسچر!

این سه عکس رو باهم گذاشتم که ببینید، وقتی شلیک میکنی هیچ اتفاقی برای این کلاه نمیوفته و گلوله رد میشه. که از این موارد تو بازی به وفور میبینید کنار این مسئله پوکه هارو میبینید؟ روی هوا محو میشن!

این عکس خیلی جالبه، یادم نیست توی تریلر خون میپاچید رو زمین یا نه، ولی همین طور که میبینید اگر دقت کنید خون روی هوا میپاچه ولی تا به زمین میرسه محو میشه، خیلی بده این مسئله :|.

اینجا دو بحث هست، هوش مصنوعی که بسیار وخیم بود تو بازی، دوم که اجساد بعد چند لحظه واقعن چند لحظه غیب میشن :|.

کیفیت پائین تکسچر :|. که البته بحث گیاها تو بازی خیلی بحث بزرگیه، چون چه بخش انلاین چه بخش سینگل، از لحاظ طراحی برگ و گیاه خیلی بد عمل کرده وقتی میری تو گیاه ها اکثرن تکون نمیخورن. در کنار اینکه چه طراحی بدی هم دارن :|.

تو یک بازی مثل Mafia 2 برای PC به یک ستون شلیک کنید ببینید چه طوری با چه زیبایی خورده پچ ها و سیمان ها میریزن رو زمین چه طوری ستون خورد میشه. حتا توی MP3 روی X360 نگاه کنید. بعد اینجا روی PC با تنظیمات Ultra خبری نیس. حتا Crysis 2 هم کمی به این مسئله به شکل اسکریپت شده اهمیت داده.

یک نمای کلی، فقط اینکه بازی در صحنه های ایستا واقعن زیباس، کیفیت بعضی از تکسچر ها خیلی بالاس فقط تا زمانی که سریع بدوئی بری و به جزئیات کمترین اهمیت رو بدی.

این عکس یک کم باید دقت کنید. گلوله ای که اسنایپر شلیک میکنه به لوله و بخار میاد اگر دقت کنید بخاری که بیرون زده رو میبینید، ولی وقتی خودتون به همون لوله شلیک میکنید فقط لوله کمی آسیب میبینه!

این باگ حتا توی تریلر هم اگر اشتباه نکنم بود و Dice به خودش زحمت نداده بود درستش کنه.

صحنه ای اسکریپت شده :دی.

---------------------------
خلاصه دیدین منظورم چی بود که خیلی جاها سازنده ها گشادیشون اومده طراحی کنند.
بعله درسته BF3 بحث اصلیش روی آنلاینه ولی مگه BF BC2 یا BF2 آنلاین بدی داشتن؟ همه میدونستن آنلاینشون عالیه ولی این سری همیشه سینگل یا نداشته یا شوت بوده که با BF3 سعی میکرد به یه سینگل بالانس برسه. و اتفاقن به نظرم گرافیک رو تو بخش سینگل میسنجن نه بخش آنلاین، چون بخش آنلاین به هر حال نمیتونی توان صد درصد یک بازی و انجین رو به دلیل پردازش هایی که نیازه انجام بدی. ولی تو بخش سینگل یک بازی FPS که کاملن هم خطی هست . . .

100% تایید میکنم و دوستانی که میگن جمله ---> آشغالترین انجینی بود که دیدم رو رو هوا گفتم ، نه به همین دلایل می گفتم .... لطفا به نظرای هم احترام بذارید ، شاید حرف من و .. اشتباه باشه ولی این دلیل نمیشه توهین به همدیگه بکنیم ....

میثم خیلی ممنون که کمکم کردی از این به بعد هر جا دیدم داری بحث میکنی وارد تاپیک نشم کلا. مرد حسابی خندت نمیگیره خودت از این کارات؟!!! تو کودوم بازی به پارچه شلیک میکنی پارچه سوراخ میشه؟!! بخدا الان نمیدونم بخندم از ته دل یا گریه کنم. یعنی تمامی ایرادات و عکس هایی که گرفتی رو باید ببری تو همون فیس بوک برات لایک کنن. اصلا نمیدونم چی بگم. تو کودوم بازی کیفیت خیلی خفن و سه بعدی گیاهان رو دیدی؟! اونم بازی ای که اصلا روی اینا مانور نمیده. خون تا میرسه روی زمین محو میشه واین خیلی بده؟ =)) بخدا حوصله ندارم بشینم دونه دونه جواب ترول هاتو بدم. میتونم به جای اینکه بشینم این همه تایپ کنم و وقتم رو تلف کنم، یه مقاله خوب بنویسم بذارم برای اینچنین کارای بامزه ای. بیخیال بابا شبمونو خوش کردی :دی

پ.ن: در ضمن فکر نکنم اینا تنظیمات ULTRA باشه چون من به اندازه موهای سرم ویدئو از حالت های اولترا با هر کارت گرافیکی ای دیدم و چیزی که من دیدم به مراتب بیشتر از اینا بود. اینایی که الان میبینم فرق زیادی با نسخه کنسولی ندارن فقط اون بالا زده 60 : دی (حالا شاید هم من اشتباه میکنم، اما نمیکنم :دی )

آخرین ویرایش:
قبل اینکه یک جایی بیای نظر بدی، حتمن بخون ببین بحث چی بوده، درباره چی بوده، مخصوصن وقتی میخوای پست یکی رو نقل قول کنی یا ازش نام ببری حتمن مطمئن شو ببین یارو چی گفته.

میثم بجای ایراد گرفتن از بازیها و موتورهای خوب برگرد مدرسه دیگه هم زنگ زبان فارسی سرت رو نزار رو نیمکت و بخوابی:d

میثم خیلی ممنون که کمکم کردی از این به بعد هر جا دیدم داری بحث میکنی وارد تاپیک نشم کلا. مرد حسابی خندت نمیگیره خودت از این کارات؟!!! تو کودوم بازی به پارچه شلیک میکنی پارچه سوراخ میشه؟!! بخدا الان نمیدونم بخندم از ته دل یا گریه کنم. یعنی تمامی ایرادات و عکس هایی که گرفتی رو باید ببری تو همون فیس بوک برات لایک کنن. اصلا نمیدونم چی بگم. تو کودوم بازی کیفیت خیلی خفن و سه بعدی گیاهان رو دیدی؟! اونم بازی ای که اصلا روی اینا مانور نمیده. خون تا میرسه روی زمین محو میشه واین خیلی بده؟ =)) بخدا حوصله ندارم بشینم دونه دونه جواب ترول هاتو بدم. میتونم به جای اینکه بشینم این همه تایپ کنم و وقتم رو تلف کنم، یه مقاله خوب بنویسم بذارم برای اینچنین کارای بامزه ای. بیخیال بابا شبمونو خوش کردی :دی

پ.ن: در ضمن فکر نکنم اینا تنظیمات ULTRA باشه چون من به اندازه موهای سرم ویدئو از حالت های اولترا با هر کارت گرافیکی ای دیدم و چیزی که من دیدم به مراتب بیشتر از اینا بود. اینایی که الان میبینم فرق زیادی با نسخه کنسولی ندارن فقط اون بالا زده 60 : دی (حالا شاید هم من اشتباه میکنم، اما نمیکنم :دی )
هَف لایف 2
کرایسیس 1
-------------------------------
ای باباو ....
ما که پُشت کوهی هستیم انلاینشو ندیدیم
فردین که دیده میگه خداست دیگه !!!!!
میثم خجالت بکش، حیا کن، این فراست بایت رو رها کن ...
انگاری حُکم شرعی و دینیه دفاع از این انجین در حالی که میدونی انقدر نقص داره !!!
فردین جان نمیخواد از ته دل بخندی و گریه کنی (یعنی چی این جوابا اصلا؟؟؟) اگه اینطوری نیست ثابت کن !!
از دو روز پیش هرکی هرچی مینویسه شما بیراهه جوابشو میدی، قبول کن دیگه اونقدری هم بزرگ نیست این انجین

---------- نوشته در 11:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 AM ارسال شده بود ----------

میثم بجای ایراد گرفتن از بازیها و موتورهای خوب برگرد مدرسه دیگه هم زنگ زبان فارسی سرت رو نزار رو نیمکت و بخوابی:d

اقا زشته بخدا این ایراد گیری ها، بزرگ شدیم دیگه ما :)
در ثانی اینها سبک پارسی تلفظ کلمات هست (از سبک عربی جدا شده )
موسی = موسا
حمتا = حتمن و ..... ;)

فردی :دی، سرمو جفت پا میزنم تو دیوارا :دی.
تو صفحه اول گفتم خیلی از قسمت هارو فراموش کردن برنامه نویسی کنند، و به حالت باگ در اومده، نگفتی کدوم قسمت ها؟ :دی؟ منم نمونش رو آوردم. درباره این که میگی تو کدوم بازی به پارچه شلیک میکنی. توی همین MP3 روی کنسول ها به پارچه ها شلیک کن سوراخ نمیشه ولی قشنگ حالت میگیرن :دی. تازه روی کنسولاست.
بحثم هم همین بود که خیلی از قسمت های بازی برنامه نویسی نشده چون عملن موتور، قدرت رو از پردازشگر میگیره ولی سازنده به خودش زحمت نداده وقت بزاره اون رو تمامن روی موتور پیاده کنه :دی. میتونی خیلی از بازی هارو ببینی، نمونش توجه ای که توی Uncharted 3 توی ریز ترین جزئیات شده یا Crysis 1 و Crysis 2 و Max payne 1 و Max Payne 2 و HL2 و عنوان هایی از این دسته :دی.
بحثم هم ترول نبود :|، پیروی مدرک برای همون بحثم که گفتم موتور Dice ضعف برنامه نویسی داره ولی خیلی بخش ها براش تعریف نشده.
درباره گیاه هم که میگی، روی Ultra بزاری یا روی Low هیچ فرقی نمیکه و گیاه ها وقتی میری توشون تکون نمیخورن. مخصوصن چمن ها . . .

پ.ن : همون با جفت پا باید بیام تو یه جا :دی یعنی چی اینا Ultra نیست؟؟ :|؟ کیفیت عکس ها هم 720 هست که من آوردم پائین راحت آپلود و دانلود شه :|.

koorosh sh و Miesam

خوب بابا منکه منکر این نمیشم موتور ضعف و نقص داره. باید بهش فرصت داد. بله ضعف برنامه نویسی زیاد داره چون موتور نوپاست و تاحالا فعلا یه بازی درست و حسابی توسط خود DICE ساخته شده باهاش. همون U1 و با شماره 3 مقایسه کن. ببین چقدر پیشرفت داشته. بذارید دایس خودش یه چندتا بازی بسازه باهاش بعد اگه رفع نشد حق با شماهاست. حالا فشار های EA هم ناشی از زود ریلیز شدن بازی رو هم در نظر بگیرید که به قول خودتون مجبور شدن با پچ بعضی مشکلاتش رو رفع کنن. اصلا این پچ های چند گیگی و گنده که پشت سر هم میدن خودش نشانگر اینه که این بیچاره ها همچنان دارن روی موتور کار میکنن و هنوز موتورشون کامل نشده. اینو که قبول دارید؟ بعدشم من میگم که الان خیلی تعداد انگشت شمار از بازی ها به اینهمه جزئیات دقت کردن که تعدادشون از انگشت های دست فراتر نمیره. همونا هم تو سابقه چندین گیم ساختن به این مرحله رسیدن. مثلا همون مکس پین ببین چند تا بازی قبلش اومد؟ که شاهکارش RDR بود. آیا RDR در مقابل گرافیک و جزئیات مکس حرفی برای گفتن داره؟ حالا حساب کن ببین چند سال روی موتورش کار شد و مانور دادن. از اینا هم که بگذریم خود همین موتور قابلیت هایی داره که اونیکی موتور ها ندارن. اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم هر موتور تو یه موردی قدرمتنده و خودشو نشون میده. رندر کردن محیط های فوق بزرگ (که من خودم انتظار نداشتم تو این نسل ببینم) یکی از بزرگترین مزیت های این موتوره. نور پردازی ها و تخریب پذیری ها به جرئت توی هیچ بازی ای دیده نشده. در مورد تخریب پذیری میثم جان توصیه میکنم بری مپ های Close Quarters رو ببینی که متوجه شی چی میگم. مپ های جدید با مانور HD Destruction اومدن که انصافا هم به حرفشون عمل کردن.

پ.ن: تو هم مثل هم همش با کله میری تو دیوار ها :دی

آخرین ویرایش:
koorosh sh و Miesam

خوب بابا منکه منکر این نمیشم موتور ضعف و نقص داره. باید بهش فرصت داد. بله ضعف برنامه نویسی زیاد داره چون موتور نوپاست و تاحالا فعلا یه بازی درست و حسابی توسط خود DICE ساخته شده باهاش. همون U1 و با شماره 3 مقایسه کن. ببین چقدر پیشرفت داشته. بذارید دایس خودش یه چندتا بازی بسازه باهاش بعد اگه رفع نشد حق با شماهاست. حالا فشار های EA هم ناشی از زود ریلیز شدن بازی رو هم در نظر بگیرید که به قول خودتون مجبور شدن با پچ بعضی مشکلاتش رو رفع کنن. اصلا این پچ های چند گیگی و گنده که پشت سر هم میدن خودش نشانگر اینه که این بیچاره ها همچنان دارن روی موتور کار میکنن و هنوز موتورشون کامل نشده. اینو که قبول دارید؟ بعدشم من میگم که الان خیلی تعداد انگشت شمار از بازی ها به اینهمه جزئیات دقت کردن که تعدادشون از انگشت های دست فراتر نمیره. همونا هم تو سابقه چندین گیم ساختن به این مرحله رسیدن. مثلا همون مکس پین ببین چند تا بازی قبلش اومد؟ که شاهکارش RDR بود. آیا RDR در مقابل گرافیک و جزئیات مکس حرفی برای گفتن داره؟ حالا حساب کن ببین چند سال روی موتورش کار شد و مانور دادن. از اینا هم که بگذریم خود همین موتور قابلیت هایی داره که اونیکی موتور ها ندارن. اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم هر موتور تو یه موردی قدرمتنده و خودشو نشون میده. رندر کردن محیط های فوق بزرگ (که من خودم انتظار نداشتم تو این نسل ببینم) یکی از بزرگترین مزیت های این موتوره. نور پردازی ها و تخریب پذیری ها به جرئت توی هیچ بازی ای دیده نشده. در مورد تخریب پذیری میثم جان توصیه میکنم بری مپ های Close Quarters رو ببینی که متوجه شی چی میگم. مپ های جدید با مانور HD Destruction اومدن که انصافا هم به حرفشون عمل کردن.

خب منم نمیگم بهتر نمیشه که، ولی میگم فعلن موتورش با تک تجربه اش راه خیلی درازی داره که بهش بگیم یک موتور حرفه ای :دی، به هر حال گرافیک رو اصولن تو بخش سینگل بررسی می کنند نه بخش مولتی، در بخش مولتی الان هیچ بازی ای با BF3 نمیتونه رقابت کنه یا حداقل من ندیدم. ولی در بخش سینگل که مهمترین پایه گرافیک برای مقایسه هست BF3 خیلی کار داره تا بخواد حرفی برای گفتن داشته باشه. همین مکس پین 1 و 2 که میگی Remedy قبلش چی ساخته بود؟ مکس پین 1 رو برو بازی کن در زمان خودش موتورش اینقدر عالی بود که به جرات میگم الان اگر یک بازسازی کوچیک مثل Halo CE بشه فقط تکسچر ها عوض بشه و طراحی شخصیت ها از نو انجام بشه از لحاظ توجه به جزئیات و برنامه نویسی که موتورش داشته به خصوص فیزیکی که برای بازی طراحی کردن، نصف بازی های این روزگار تو خواب هم بهش نمیرسند. ولی Dice . . .
یه عکس بود حالا دیگه حسش نیمد ویرایش کنم بهت بدم توی همین BF3 به یه جعبه مقوائی شلیک کردم رفت رو هوا !!!. کلن بحثم هم از اول همین بود که Dice با FB2 یک کم پیاز داغ رو زیاد کرد :دی.
وگرنه نگاه کنی نسبت به خیلی عنوان های دیگه هنوز جای پیش رفت خیلی داره.
مثلن Crysis که بحثش همیشه هست، واقعن سطح گرافیکی رو به شکل وحشتناک بالا برد. Crysis Warhead رو روی PC بازیکن، خوف میکنی وقتی تکسچر هارو میبینی یا محیط رو نگاه میکنی من دقیقن بعد این همه مدت بازی میکنم هنوز که هنوزه میگم خدایا اینه؟

آره دیدم :|، واقعن خوبه هرچند که من میخوام :(( باید بخرم :(.
راستی اون ماجرای سرور ها که گفتم، دوباره شروع شده الان چند روزه میرم میبینم هرچی سرور درست و حسابیه این DLC جدید رو شامل میشه :|. حال ادم رو میگیره :دی.

koorosh sh و Miesam

آ قربون کلامت !
ما هم از اول همینو گفتیم و منتظر بودیم همین رو تائید کنی !! :d
بله انجین نقص داره و 100% رفع میشه، مگه میشه نشه اصلا؟
نمونه بارزش همین مدال جدید که داره میاد !
باید دید چقدر مشکلاتش حل شده !
بحث ما این بود که دوستان میگفتن موتور کلا دایرکت 11 هست که ما گفتیم خب در واقع نیست (توی بتلفیلد نبود) و اینکه اماده نسل بعد هست که باز ما گفتیم توی همین نسل کلی ایراداتی داره که خیلی وقته حل شده، اینارو حل کنه نسل بعد پیشکش :d
در کل من قبلا هم گفتم انجین هایی که قراره نسل بعد رو متحول کنن همین فراست بایت 2 هست، انریل، کرای، ID ، انجین مترو که اسمشو نمیدونم و انجین وَلو که اونم اسمشو نمیدونم و انجین راکستار !!
همینان، باید هم بهترین باشن

با تمامی حرفات موافقم به غیر از این یه تیکه :

به هر حال گرافیک رو اصولن تو بخش سینگل بررسی می کنند نه بخش مولتی،
به نظرم من باید گرافیک رو تو بخشی بررسی کنی که قدرت بازی روی اون بخشه. اصولا سری بازی های BF اصلا سینگل نداشتن. حالا این دفعه نفرین CoD گرفت EA رو اینا رو مجبور کرد یه سینگل بزنن تهش. البته دیر یا زود هم باید میزد چون الان بخش سینگل یکی از بخش های جدایی ناپذیر بازی ها شده. اما خوب در هر صورت وقت نذاشت روی سینگل و بیشتر به مولتی پلیر رسید که انصافا هم موفق بوده.

حناب میپم خوب هستید شما . اول اینکه ما با هم دعوا نداریم و من به شما بی احترامی نکردم .شما اول اومدی گفتی که موتور بازی به درد بخور نیست و ضعیفه . بعد اومدی و حرفت رو توجیه کردی و گفتی که چون باگ داره میگید موتور ضعیفه ! من حرفم اینه که باگ چه ربطی به قدرت موتور در رندر کردن افکت ها داره ؟ باگ چه ربطی به قدرت موتور در رندر تکسچرها داره و.... الان یه مثال برات میزنم . مثلا تو اخبار چند وقت پیش خوندم که هکر ها از یه باگ تو نرم افزار اینترنت اکسپلورر استفاده کردن و اقداماتی رو انجام دادن . ولی هیچ کس نمیگه که ماکروسافت برنامه نویسی بلد نیست و ضعف داره بلکه همه ماکروسافت رو به عنوان غول نرم افزاری قبول دارن ! میشه بهش گفت کم کاری سازنده ها بوده . بنابر این عملا به موتور بازی هیچ ارتباطی نداره . قدرت یه موتور رو تو سبک بودن در کنار اجرای همزمان افکت ها و حجم اونها در نظر میگیرن . و هیچ کس نمیاد بگه که چون بازی باگ داره پس موتور بازی مشکل داره . مثل ویندوز که وقتی هنگ میکنه در واقع سی پی یو وارد یه مرحله ای شده که رشته ای برای پردازش نداره . خوب حالا این میشه یه باگ و ماکروسافت اون رو در آبدیت بعدی رفعش میکنه . ولی هیچ منطقی نمیگه که ویندوز سیستم عامل بدیه و ضعیف هست چون فلان باگ رو داشته ! دوم اینکه برای ایراد گرفتن از بازی باید ببینیم چنتا بازی هست که گرافیکش با بتل 3 برابری میکنه و اون ایراد هایی رو که شما گفتی رو نداره ! مثلا هممون میدونیم که فیزیک لباس کاراکتر تو یازی اساسین خیلی خوب بود و از فیزیک پار چه ها تو بتل 3 بهتر بود . ولی نمیتونیم بگیم که چون فیزیک لباس توی این بازی (ساسین )از فیزیک لباس ها و پارچه هایبتل 3 بهتر هست پس موتور بازی بتل به درد نمیخوره چون بتل 3 به جاش 10 تا نکته مثبت نسبت به اساسین داره ! شما چنتا بازی میتونی برای من معرفی کنی که گرافیکش از بتل 3 روی کامپیوتر بالاتر باشه؟ سوم اینکه شما به مواردی اشاره کردی که تو هیچ بازی دیگه ای با این گرافیک دیده نشده شما آنچارتد 3 رو در جزئیات بهتر از این بازی میدونی . و احتمالا می خوای ثابت کنی که چون این مورد هست پس موتور آنچارتد 3 بهتر از موتور بتل 3 هست ! چهارم . اینکه جایی از صحبت هات گفتی که موتور بازی ضعف برنامه نویسی داره چون بازی باگ داره ! که اشتباه هست . بهتر بگیم موتور مشکلی نداره و سازنده وقت پلیش بیشتر رو نداشته پنجم اینکه شما یه جا اشاره کردی که موتور بار پردازشی سنگین داره ! یعنی می خواستی به صورت ضمنی بگی چون موتور بازی بار پردازشی زیادی داره و سنگین هست پس سازنده ها نتونستن بازی رو پلیش کنن و این مشکلات به وجود امده ! من یه سوال دارم چه مدرکی دارید که این موتور سنگین هست ؟ و ضعف برنامه نویسی داره ؟ فقط خواهشا با ذکر یک منبع معتبر باشه ! شیشم اینکه شما یه جا اشاره کردید که موتور دایس تو سینگل حرفی برای گفتن نداره! و راه زیادی داره تا بهش بتونیم بگیم که موتور حرفه ای هست ! من یه سوال از حضورتون دارم . شما چنتا بازی سراغ دارید که روی کامپیوتر گرافیکش بیشتر از بتل 3 باشه که بهش بتونیم بگیم حرفه ای ؟ جناب koorosh sh خوب هستید شما ؟ اتفا قا موتور بازی نه تنها دایرکت 11 هست بلکه به شکل بسیار زیبایی ازش تو لباس سربازا و جزئیاتش استفاده شده ! کلا 2 تا جمله الان هست که خیلی اشتباه هست یکی اینکه بگیم چون کرایسیس 2 گیم پلیش بد بوده موتورش قدرت نداره دوم اینکه بگیم بتل 3 چون باگ داشته موتورش ضعیف هست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or