Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Patrick Soderlund می گوید: "Frostbite 2 برای نسل بعد طراحی و ساخته شده است. "

Frostbite-2-Logo.jpg

Patrick Soderlund مدیر عامل اسبق DICE بیان کرده است که موتور به کار گرفته شده در بازی های Battle*Field 3 و Medal of Honor: Warfighter قدرتی فراتر

از آنچه که گیمران تصور میکنند دارد.

Gamasutra از ایشان پرسیده است که " آیا هدف شما از ابتدا کیفیت بهتر این بازی (Battle*Field 3) بر روی ورژن PC این بازی بوده است" ؟

Soderlund پاسخ داده است: "بله, من با شما موافق هستم-در کل Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده است. ما قصد داریم با این موتور چیزهایی در مقیاس

بزرگتر بسازیم. بدون شک آنچه که شما در Battle*Field 3 نهایت قدرت این موتور نیست. این آغاز راه است, راهی که ما آن را شروع کردیم و در حال پیشروی در آن هستیم.

اما برای حرکت کردن در این راه باید تکنولوژی داشته باشیم که به ما در آنچه که قرار است در آینده اتفاق بی افتد اعتماد به نفس دهد. انیمیشن یکی از ارکان اصلی می باشد

که ما نمی خواهیم در آن کوتاهی کنیم. اما چگونه می توانیم نه تنها یک گام کوچک بلکه یک جهش بزرگ در انیمیشن ایجاد کنیم؟ " او افزود: "این سوال ما را به سمت

جذب و گردآوری تیم فیفا سوق داد, تیمی که یک سیستم پیشرفته انیمیشن دارد. صدا بخش دیگر کار ما می باشد. و بعد از آن بخش های تخریب و رندرینگ. تخریب قسمت

جذاب و نفس گیر کار است."

این موتور همچنین در بازی Need for Speed: The Run نیز بکار گرفته شده است.

منبع

همچنین در خبری دیگر که بر روی سایت قرار گرفته است آقای Yoshiaki Hirabayashi گفته است : " طول داستان رزیدنت ایول 6 طولانی تر و قابل توجه تر از

رزیدنت ایول 5 خواهد بود.

آخرین ویرایش:
یعنی جان من از هلیکوپتر پوکه نمیریزه روی PC ؟!!!! عججججججججب حال گیریه ها. من PC قدرتمند ندارم فکر کردم روی کنسول حذف کردن اینا رو :دی اینجوری باشه ناجوره که. باید برم یه پی سی قدرمتند پیدا کنم ببینم جریان از چه قراره. شاید روی تنظمات Ultra بیاد. نمیدونم. اصلا بزرگترین اشتباه دایس همین گذاشتن سینگل تو بازی بود که مطمئن هستم همش تاثیرات فشار EA بوده.

دیدم دوستان دارن سر سینگل بازم بحث میکنن. برادر من بخش سینگل بازی کلا اسکریپت شده بود. به غیر از بعضی جاهای خیلی محدود مثل تخریب پذیری ها توی مراحل فرانسه. اون ساختمان هتل (فندق) هم اسکریپت بود. حتی اون که گلوله اسنایپتر میخوره لوله سوراخ میشه هم اسکریپت بود. رو کسول هم هست :دی

فردین جان.الان تست کردم.مرحله دوم بازی.
اونجایی دنبال سیم قرمز میری بعدش که روی پل باید بری دفاع کنی،هلی کوپتر ها میان و شلیک می کنن اما پوکه ای وجود نداره.
با تنظیمات ULTRAهم تست کردم.
ولی قسمتی که Sniperشلیک می کنه و دوستان می گن که تیر به لوله می خوره دودی وجود نداره.اتفاقا دود هم از لوله بیرون میاد.

-----------------
اما در هر صورت bf3نسبت به fpsهایی که تاکنون عرضه شدن گرافیک عالی داره و تنها رقیب جدیش از نظر گرافیک crysisیا مترو2033هست.(البته بتل3 فقط گرافیک نیست و به نظر من گیم پلی و صدا گذاری فوق العاده ای داره همراه با مولتی پلیر جذاب.)
به هر شکل نمیشه از یک بازی توقع داشت که در همه جا بی عیب باشه.قطعا قسمت هایی هست در هر بازی ای که با دقت بررسی کنید متوجه نقاط ضعف می شین که بتل3 هم از این قضیه مستثنی نیست.
در مورد تریلر هایی هم که قبل از انتشار بازی اومده بود باید بگم گرافیک بازی انصافا با اون تریلر ها هیچ فرقی نداره.

اتفاقا موتور بازی بسیار بسیار قویی هست هر کس شک داره به تریلر moh جدیده تو e3 یه نگاهی بندازه . خود بازی bf3 هم که گرافیکش فوقالعاده زیبا بود . حالا بحث شده سر پوکه! آخه نه اینکه تو بازی های دیگه پوکه هایی که میریزه زمین کاراکتر میتونه بشینه باهاش یه قل دوقل بازی کنه ! این حرف ها رو میگن ایراد بنی اسرائئلی . من تریلر moh جدیده رو که دیدم خیلی از گرافیک بازی خوشم امد .

اونجایی دنبال سیم قرمز میری بعدش که روی پل باید بری دفاع کنی،هلی کوپتر ها میان و شلیک می کنن اما پوکه ای وجود نداره.
ولی قسمتی که Sniperشلیک می کنه و دوستان می گن که تیر به لوله می خوره دودی وجود نداره.اتفاقا دود هم از لوله بیرون میاد.

-----------------
اما در هر صورت bf3نسبت به fpsهایی که تاکنون عرضه شدن گرافیک عالی داره و تنها رقیب جدیش از نظر گرافیک crysisیا مترو2033هست.(البته بتل3 فقط گرافیک نیست و به نظر من گیم پلی و صدا گذاری فوق العاده ای داره همراه با مولتی پلیر جذاب.)
به هر شکل نمیشه از یک بازی توقع داشت که در همه جا بی عیب باشه.قطعا قسمت هایی هست در هر بازی ای که با دقت بررسی کنید متوجه نقاط ضعف می شین که بتل3 هم از این قضیه مستثنی نیست.
در مورد تریلر هایی هم که قبل از انتشار بازی اومده بود باید بگم گرافیک بازی انصافا با اون تریلر ها هیچ فرقی نداره.

دقیقا حرفی زدی که با منطق کاملا جور هست لذت بردیم

-----------------
گرافیکش که خدایی فرق نمیکنه. ولی برخی از جزئیات که خیلی توجه شده بود رو حذف کردن :دی.
اون صحنه ریختن پوکه ها خیلی خدا بود. آخرم نفهمیدم چرا حذفش کردن. فکر میکنم اون حجم پوکه میریخت باید یه جوری رو زمین نگه میداشتن دَهَن سیستم رو سرویس میکرد.
ولی به هر حال ارزشش رو داشت حداقل میزاشتن :دی.

بازی رو بدون این همه مشکل (که الان حل شده) عرضه می کردن باید کلاهتون رو می انداختید هوا، در طول بازی 1 درصد هم توجهتون روی پوکه ها نمی ره، سر ـه باگ های بازی می ره.

البته اگه نمی دونید بگم که من از طرفداران این سری هستم و حرف بدی هم نزدم. شما منکر اشکالاتی می شی که اوایل عرضه بازی وجود داشت؟ یا این که دیدن پوکه های اسلحه رو به رفع شدن باگ های بازی ترجیح می دید؟
مشکل اینجاست که 95% کسانی که از بازی ایراد میگیرن اصلا بخش آنلاین بازی رو انجام ندادن و فقط بلدن بگن اله و بله. هزار بار گفتیم که بخش سینگل ایراد داره اینو زمین و زمان هم میدونن. چند پست قبلی رو بخونی بد نیست. وقتی آدم میبینه کسی که اصلا آنلاین بازی نمیکنه میاد در مقابل کسایی که تا حالا بیشتر از 200-300 ساعت گیم پلی دارن اینطوری موضع و ایراد میگیره حق بدید که آدم ناراحت میشه.

مشکل اینجاست که 95% کسانی که از بازی ایراد میگیرن اصلا بخش آنلاین بازی رو انجام ندادن و فقط بلدن بگن اله و بله. هزار بار گفتیم که بخش سینگل ایراد داره اینو زمین و زمان هم میدونن. چند پست قبلی رو بخونی بد نیست. وقتی آدم میبینه کسی که اصلا آنلاین بازی نمیکنه میاد در مقابل کسایی که تا حالا بیشتر از 200-300 ساعت گیم پلی دارن اینطوری موضع و ایراد میگیره حق بدید که آدم ناراحت میشه.
فردین جان ما ندید بدیدیم انلاینشو تا حالا دیدیم !
برو یوتوب تایپ کن بتل فیلد 3 و enter کن !!!!!!!!!!!!!!!!!!

خب بخش انلاين هم ايراد داشت. بيشتر از 50 ساعت حداقل بازيش كردم كه ديدم ايرادهاي بازي رو. اون اوايل كه همه مي دونن بازي چه باگ هايي داشت. از همه بدتر فريز شدن بازي بود. PS3 تاحالا فريز نشده بود داخل يك بازي!

خب دیشب من بیکار بودم تا صبح هم باید بیدار میموندم گفتم چندی عکس از چیزی که باید بیان کنم رو عملی نشون بدم.

همین طور که اینجا میبینید، برای بازی که مثلن DX11 ران شده خیلی زشته چنین صحنه هایی رو ببینی!

الان توی بازی هایی با گرافیک متوسط تو کنسول ها وقتی به یه سری گوشت آویزون شلیک میکنی کاملن تکون میخورن. حالا بازی هایی مثل U3 اینا بماند.

همین طور که ملاحظه میکنید محیط های بازی همه نفوذ پذیر نیستند و مثلن اینجا من هدف گرفتم و شلیک کردم همین طور که میبینید دود هم بلند شده ولی خبری از جای گلوله نیست!.

گلوله رد شده از این پرده ولی اثری رو پرده نیست!

2 عدد نکته در این عکس نهفته است، یکیش همین طور که میبینید نور آفتاب از زاویه ای تاپیده میشه که الان سایه شخصیت من باید جلوم بیوفته ولی خبری از سایه نیست، برای فهمیدن زاویه نور به سایه کناری من دقت کنید. نکته دوم اینه که این جایی که من بهش شلیک کردم آبه ولی ما شاهد پاچیدن خاک هستیم!.

خیلی مسخرس، یک تکسچر گذاشتن که وقتی به یه استکان شلیک میکنی سوراخ بشه نکه بشکنه!!!!!!!!!

همین طور که میبینید این کاشیا موقع شلیک باید کنده بشن بریزن زمین ولی فقط جای گلوله بوجود میاد انگار به یه دیوار گچی شلیک کردی نه کاشی کاری شده

کیفیت تکسچر!

این سه عکس رو باهم گذاشتم که ببینید، وقتی شلیک میکنی هیچ اتفاقی برای این کلاه نمیوفته و گلوله رد میشه. که از این موارد تو بازی به وفور میبینید کنار این مسئله پوکه هارو میبینید؟ روی هوا محو میشن!

این عکس خیلی جالبه، یادم نیست توی تریلر خون میپاچید رو زمین یا نه، ولی همین طور که میبینید اگر دقت کنید خون روی هوا میپاچه ولی تا به زمین میرسه محو میشه، خیلی بده این مسئله :|.

اینجا دو بحث هست، هوش مصنوعی که بسیار وخیم بود تو بازی، دوم که اجساد بعد چند لحظه واقعن چند لحظه غیب میشن :|.

کیفیت پائین تکسچر :|. که البته بحث گیاها تو بازی خیلی بحث بزرگیه، چون چه بخش انلاین چه بخش سینگل، از لحاظ طراحی برگ و گیاه خیلی بد عمل کرده وقتی میری تو گیاه ها اکثرن تکون نمیخورن. در کنار اینکه چه طراحی بدی هم دارن :|.

تو یک بازی مثل Mafia 2 برای PC به یک ستون شلیک کنید ببینید چه طوری با چه زیبایی خورده پچ ها و سیمان ها میریزن رو زمین چه طوری ستون خورد میشه. حتا توی MP3 روی X360 نگاه کنید. بعد اینجا روی PC با تنظیمات Ultra خبری نیس. حتا Crysis 2 هم کمی به این مسئله به شکل اسکریپت شده اهمیت داده.

یک نمای کلی، فقط اینکه بازی در صحنه های ایستا واقعن زیباس، کیفیت بعضی از تکسچر ها خیلی بالاس فقط تا زمانی که سریع بدوئی بری و به جزئیات کمترین اهمیت رو بدی.

این عکس یک کم باید دقت کنید. گلوله ای که اسنایپر شلیک میکنه به لوله و بخار میاد اگر دقت کنید بخاری که بیرون زده رو میبینید، ولی وقتی خودتون به همون لوله شلیک میکنید فقط لوله کمی آسیب میبینه!

این باگ حتا توی تریلر هم اگر اشتباه نکنم بود و Dice به خودش زحمت نداده بود درستش کنه.

صحنه ای اسکریپت شده :دی.

---------------------------
خلاصه دیدین منظورم چی بود که خیلی جاها سازنده ها گشادیشون اومده طراحی کنند.
بعله درسته BF3 بحث اصلیش روی آنلاینه ولی مگه BF BC2 یا BF2 آنلاین بدی داشتن؟ همه میدونستن آنلاینشون عالیه ولی این سری همیشه سینگل یا نداشته یا شوت بوده که با BF3 سعی میکرد به یه سینگل بالانس برسه. و اتفاقن به نظرم گرافیک رو تو بخش سینگل میسنجن نه بخش آنلاین، چون بخش آنلاین به هر حال نمیتونی توان صد درصد یک بازی و انجین رو به دلیل پردازش هایی که نیازه انجام بدی. ولی تو بخش سینگل یک بازی FPS که کاملن هم خطی هست . . .

از لحاظ كيفيت رنگ واقعا تو نسخه هاي كنسولي ضعيف عمل كرد بازي BF 3 بازي بد رنگي بود به شخصه فقط از نور پردازي اين موتور خوشم اومد ولي اين MEDAL OF HONNOR جديد به نظرم قدرت بيشتري از اين موتور رو نشون خواهد داد وبهتر از BF 3 عمل كرد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or