Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Patrick Soderlund می گوید: "Frostbite 2 برای نسل بعد طراحی و ساخته شده است. "

Frostbite-2-Logo.jpg

Patrick Soderlund مدیر عامل اسبق DICE بیان کرده است که موتور به کار گرفته شده در بازی های Battle*Field 3 و Medal of Honor: Warfighter قدرتی فراتر

از آنچه که گیمران تصور میکنند دارد.

Gamasutra از ایشان پرسیده است که " آیا هدف شما از ابتدا کیفیت بهتر این بازی (Battle*Field 3) بر روی ورژن PC این بازی بوده است" ؟

Soderlund پاسخ داده است: "بله, من با شما موافق هستم-در کل Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده است. ما قصد داریم با این موتور چیزهایی در مقیاس

بزرگتر بسازیم. بدون شک آنچه که شما در Battle*Field 3 نهایت قدرت این موتور نیست. این آغاز راه است, راهی که ما آن را شروع کردیم و در حال پیشروی در آن هستیم.

اما برای حرکت کردن در این راه باید تکنولوژی داشته باشیم که به ما در آنچه که قرار است در آینده اتفاق بی افتد اعتماد به نفس دهد. انیمیشن یکی از ارکان اصلی می باشد

که ما نمی خواهیم در آن کوتاهی کنیم. اما چگونه می توانیم نه تنها یک گام کوچک بلکه یک جهش بزرگ در انیمیشن ایجاد کنیم؟ " او افزود: "این سوال ما را به سمت

جذب و گردآوری تیم فیفا سوق داد, تیمی که یک سیستم پیشرفته انیمیشن دارد. صدا بخش دیگر کار ما می باشد. و بعد از آن بخش های تخریب و رندرینگ. تخریب قسمت

جذاب و نفس گیر کار است."

این موتور همچنین در بازی Need for Speed: The Run نیز بکار گرفته شده است.

منبع

همچنین در خبری دیگر که بر روی سایت قرار گرفته است آقای Yoshiaki Hirabayashi گفته است : " طول داستان رزیدنت ایول 6 طولانی تر و قابل توجه تر از

رزیدنت ایول 5 خواهد بود.

آخرین ویرایش:
مانُور دایس قبل از انتشار بازی 80% روی سینگل بود و گرافیک که صحنه های تریلراش با چیزی که توی بازی نشون داد فرق داشت !
هم فیزیک، هم افکت ها و هم حتی جای اشیاء و وسایل نقلیه و غیره !!
نمونه ی بارزش هم یکی مرحله ی thunder run یکی هم همون مرحله ی اول از زمانی که میره دنبال خنثی کردن بمب تا آخر مرحله !
نصب ندارم با عکس نشون بدم
زود پای جماعتی که صبح تا شب اینرو بازی میکنن کشیدی وسط که من فردی که اشتباه میکنه بشم؟ :d
من سطح انتظارات رو چیزی نمیدونم جز نمایش قبل از انتشار بازی و چیزی که توی نمایشگر خودم میبینم !

---------- نوشته در 04:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:52 PM ارسال شده بود ----------

:confused:
والا من رو pc دقیقا همون چیزی که تو تریلر ها بود رو دیدم.شما سیستمت ضعیف هست یا مثلا انتظار داری کنسول با pc گرافیکش یکی باشه اون بحثش جداست

مانُور دایس قبل از انتشار بازی 80% روی سینگل بود و گرافیک که صحنه های تریلراش با چیزی که توی بازی نشون داد فرق داشت !
هم فیزیک، هم افکت ها و هم حتی جای اشیاء و وسایل نقلیه و غیره !!
نمونه ی بارزش هم یکی مرحله ی thunder run یکی هم همون مرحله ی اول از زمانی که میره دنبال خنثی کردن بمب تا آخر مرحله !
نصب ندارم با عکس نشون بدم
زود پای جماعتی که صبح تا شب اینرو بازی میکنن کشیدی وسط که من فردی که اشتباه میکنه بشم؟ :d
من سطح انتظارات رو چیزی نمیدونم جز نمایش قبل از انتشار بازی و چیزی که توی نمایشگر خودم میبینم !

---------- نوشته در 04:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:52 PM ارسال شده بود ----------

:confused:
کوروش دایس هیچ وقت روی بخش سینگل بازی هاش مانور نداده. به غیر سری بد کمپانی. دایس اصلا سینگل ساز نیست اینو دیگه همه عالم و آدم میدونن. توی این بی اف 3 هم تابلو بود خواسته بود بررای رقابت با حریف یه سینگل بچوپنن توی بازی که خوب همونطور که انتظار میرفت نتونست به اون چیزی که میخواست برسه.

کوروش دایس هیچ وقت روی بخش سینگل بازی هاش مانور نداده. به غیر سری بد کمپانی. دایس اصلا سینگل ساز نیست اینو دیگه همه عالم و آدم میدونن. توی این بی اف 3 هم تابلو بود خواسته بود بررای رقابت با حریف یه سینگل بچوپنن توی بازی که خوب همونطور که انتظار میرفت نتونست به اون چیزی که میخواست برسه.
ولی من هرچی ویدیو قبل از انتشار دیدم مربوط به سینگ بود
یادته پارت پارت میداد بیرون و تهش تاریخ پارت بعدی رو میزد؟؟
تا اینکه تریلر کاسپین رو نشون دادن , و مترو !
اینم دوتا عکس که دیگه فقط گذاشتم بدونید که قبل از انتشار بازی نمایش داده شد، ولی هیچ جای بازی دیده نشد !!
از این صحنه ها زیادن، بخوام برم تک تک پیدا کنم تومار میشه
اولی عکس رسمیِ خودِ دایسِ دومی هم از تریلر مرحله ی اول بازی برداشتم همین الان (دقیقا بعد از خنثی کردن بمب)

Attachments

• Thunder-Run-Screenshot-646x363.jpg
    Thunder-Run-Screenshot-646x363.jpg
    50.1 KB · مشاهده: 44
  • JetAudio 2012-06-18 17-04-41-95.jpg
    JetAudio 2012-06-18 17-04-41-95.jpg
    43 KB · مشاهده: 52
آخرین ویرایش:
بحث بیلد نیست ، بحث اینه که دایس و فراست بایت 2 فقط و فقط اسمه قشنگی دارن و با تبلیغات رنگارنگ . در عمل آنریل انجین 3 هم میخورش . چه برسه بره نسل بعد و آنریل 4 و ...

ولی من هرچی ویدیو قبل از انتشار دیدم مربوط به سینگ بود
یادته پارت پارت میداد بیرون و تهش تاریخ پارت بعدی رو میزد؟؟
تا اینکه تریلر کاسپین رو نشون دادن , و مترو !
اینم دوتا عکس که دیگه فقط گذاشتم بدونید که قبل از انتشار بازی نمایش داده شد، ولی هیچ جای بازی دیده نشد !!
از این صحنه ها زیادن، بخوام برم تک تک پیدا کنم تومار میشه
اولی عکس رسمیِ خودِ دایسِ دومی هم از تریلر مرحله ی اول بازی برداشتم همین الان (دقیقا بعد از خنثی کردن بمب)
کورووووووووووووش !!!! اولین عکس که یه عکس هنری هست. صرفا نباید توی مرحله ببینیش کپی همون صحنه ها. خیلی از بازی های اینطوری عکس مفهومی میدن و دایس اولین و آخرینش نیست. عکس دوم هم (هلیکوپتر) مال بخش Co-Op بازی هستو همون مرحله اول کوآپ که از روی پل باید محافظت کنید از منطقه. چند دقیقه بعد یه هلیکوپتر اسکات میاد وای میسه بالای سرتون و پوشش میده. :|

کورووووووووووووش !!!! اولین عکس که یه عکس هنری هست. صرفا نباید توی مرحله ببینیش کپی همون صحنه ها. خیلی از بازی های اینطوری عکس مفهومی میدن و دایس اولین و آخرینش نیست. عکس دوم هم (هلیکوپتر) مال بخش Co-Op بازی هستو همون مرحله اول کوآپ که از روی پل باید محافظت کنید از منطقه. چند دقیقه بعد یه هلیکوپتر اسکات میاد وای میسه بالای سرتون و پوشش میده. :|
کجا بود، ولی یجا خونده بودم که روی عکس اول بحث تکسچرهای بازی بود !!
حتی توی همین انجمن هم تاپیک داشت فردین :d
که همه هم سرش کف و خون قاتی کرده بودن !
------------------
عکس دوم هم مربوط به همون بخش سینگل، مرحله اول هست بعد از خروج از اون زیر زمینی که بمب رو خنثی میکنی ..
هلیکوپتر از بالا سرت رد میشه و میره جلوتر شروع میکنه به تیر زدن که کسی نبینه ازش پوکه زمین نمیریزه، نه بالا سرت، طبق اون تریلر :d
الان عکسم میذارم برات :d
-----------------------
ولی بگذریم از این حرفا
من بحثم چیز دیگه ای بود نمیگم بده بازی
یکی از بهترین هاست ولی چیزی که نشون دادن نبود انصافا
حداقل در سینگل
یه جاهایی از کاسپین حتی گرافیکش بیشتر از سینگل هم بود، از این نگذریم !
-----------------
واسه نسل بعد هم باید اماده باشه و باید هم جزو بهترین ها باشه که بتونه کنار ID و کرای و انریل وایسه
کلا از این 4 تا بهتر نداریم که !

آخرین ویرایش:
عکس دوم هم (هلیکوپتر) مال بخش Co-Op بازی هستو همون مرحله اول کوآپ که از روی پل باید محافظت کنید از منطقه. چند دقیقه بعد یه هلیکوپتر اسکات میاد وای میسه بالای سرتون و پوشش میده. :|

خوب این جالب بود نمی دونستم ! پس یعنی فردین این صحنه را تو co-opدیدی !

ابته کوروش راست میگه کم از این اختلاف ها نبود اگه یادتون باشه تو تریلر فندوق وقتی اسنایپر تیر میزد به لوله ها لوله ها سوراخ می شدند و هوا از داخلش خارج می شد !:d

خوب این جالب بود نمی دونستم ! پس یعنی فردین این صحنه را تو co-opدیدی !

ابته کوروش راست میگه کم از این اختلاف ها نبود اگه یادتون باشه تو تریلر فندوق وقتی اسنایپر تیر میزد به لوله ها لوله ها سوراخ می شدند و هوا از داخلش خارج می شد !:d

عینآ 100% جزئیات بازی که باعث تمایزش از بقیه بازی ها میشد حذف شده (توی سینگل)
همین ریزه جزئیات ملت رو برا بازی وحشی کرده بود وگرنه تکسچر در و دیوار و نورپردازی همه بازیا دارن، حالا به نوعی !!!!! l-)

عینآ 100% جزئیات بازی که باعث تمایزش از بقیه بازی ها میشد حذف شده (توی سینگل)
همین ریزه جزئیات ملت رو برا بازی وحشی کرده بود وگرنه تکسچر در و دیوار و نورپردازی همه بازیا دارن، حالا به نوعی !!!!! l-)
منم حرفاتون رو 100% تایید میکنم ، اصلا اگه یادتون باشه همیشه از قسمتهایی که تخریبپذیری به صورت PreRender بود تریلر میذاشت (مثلا همون ساختمونی که تو فندق با بازوکا میزنیم ) خیلیا فکر میکردن(از جمله خودم) که این تخریبپذیری به صورت Real Time هست و همه جای محیط به این صورت تخریب میشه ...
کلا NFS The Run بازی ضعیفی بود و بتل هم نمیگم ضعیف بود ولی در سطح انتظار نبود (هم به خاطر گرافیک و هم گیم پلی) که هردو هم یه جورایی مربوط به انجین میشن .... چیزی که تو بتل دلنشین بود اون رنگبندی طبیعی و واقعیش بود (که مثل فیلم میشد) که بعضیا میذارن پا حساب گرافیک تکنیکی ما فوق بالای بازی نه تکسچر و ... البته اونا هم بالا بود ولی اصلا به گرد پای CRYSIS 2 با پچ 11 نمیرسید ...

قسمتهایی که تخریبپذیری به صورت PreRender بود تریلر میذاشت (مثلا همون ساختمونی که تو فندق با بازوکا میزنیم ) خیلیا فکر میکردن(از جمله خودم) که این تخریبپذیری به صورت Real Time هست و همه جای محیط به این صورت تخریب میشه ..
خب البته اون خیلی تابلو بود که از پیش تعیین شده بود :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or