Forza 5 نیاز به یک سری دانلود برای اجرا خواهد داشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Forza-5-pack-art.jpg

طبق تغییر سیاست های مایکروسافت پیرامون کنسول Xbox One بازی Forza 5 دیگر برای اجرا نیاز به یک ارتباط آنلاین ندارد.اما ظاهرا قضیه این طور نیست که دیگر خبری از اینترنت نباشد و رئیس استدیو Turn 10 آقای Dan Greenwalt در IGN اعلام کرده است که کل این بازی بر روی دیسک نمی باشد و شما بایستی یک بار به اینترنت متصل شوید و مواردی را دانلود کنید :
هنگامی که شما بازی را برای اولین بار اجرا می کنید ما از شما درخواست log in می کنیم.پس از ورود شما بایستی Drivatar ها را دریافت کنید به علاوه یک سری خودرو و مسیر مسابقه.طی برنامه های ما این محتویات در روز اول رایگان خواهد بود.اینها محتویات مورد نیاز برای اجرای بازی است.ما برای اینکه این بازی بزرگترین باشد بایستی تمامی موارد را داشته باشیم.
همچنین آقای Greenwalt اعلام کردند که پس از دانلودهای فوق دیگر نیازی نیست به اینترنت متصل شوید اما بهتر است برای آپدیت User Data خود Drivatar ها را دانلود کنید
همچنین در آخر یک جمله جالب را گفته اند :
ما یک بازی روز اول عرضه نمی سازیم.ما Forza 5 را برای روز اول میسازیم
VG247

متاسفانه بازم شاهد بی احترامی باید باشیم . بنده پستی در جواب یکی از دوستان در همین تاپیک صفحه 2 داده بودم که لازم دونستم برای شما هم بذارمش تا بفهمید که من چقدر با شما زمین تا آسمان تفاوت دارم و با اینکه فن مایکروسافت هستم اما دیدگاهم چیه.
اگه بی ادبی هم اتفاق افتاده مقصرش شما بودی.
از اول تاپیک هرکی خلاف نظر شما حرفی زده براش تایین تکلیف کردی که اینجا نیا و پست نزار و ...
-----------------
ببین با Forza شوخی نکن، این از این!
biggrin1.gif
به نظرم پروسه ساخت بازی طولانی شده و بازی هم کاملا بر پایه نسل بعد ساخته شده، یعنی تمام ماشین های بازی همگی از اول طراحی شدن و هیچ مدل نسل فعلی تو بازی وجود نداره. من بیشتر از اینکه نگران آپدیت باشم نگران اینم که بازی خراب نشده باشه
biggrin1.gif
واسه اینکه بدونیم این قضیه به همون Piracy ربط داره یا نه هم فقط کافیه صبر کنیم ببینم Ryse و Killer Instinct و Kinect Sports Rivals و Dead Rising 3 هم آپدیت واسه اجرا میخوان یا نه، اینجوری دیگه مشخص میشه واقعا قضیه چیه
biggrin1.gif
به هر حال امیدوارم هر مسئله ای باشه به کیفیت Forza 5 لطمه ای وارد نشه.
همون جوری که قبلا هم گفتم این کار ربطی به Piracy نداره.این همون Second Hand Game fee هست.
من احتمال میدم این کانتنت ها به صورت یک کد که داخل بسته بندی بازی هست باشه.
یعنی گیمر با Redeem کردن کد به صورت رایگان به این محتویات دسترسی داشته باشه.
وکسی که بازی رو به صورت دست دوم خریده مجبور شه برای استفاده از بازی یه کد دیگه خریداری کنه.

آخرین ویرایش:
مشخصه به هوای سیستم DRM مایکروسافت روی سیستم امنیتی کنسولش کار نکرده و میترسه خیلی زودتر از اونچه که فکرشو میکنید هک بشه !
واسه همین این قضیه DRM رو به نوعی دیگه داره انجام میده
من از این میترسم که این برای بقیه بازیساز ها هم باب بشه :|
واقعاً مسخرست این کار های مایکروسافت ، با این حرکتش هم یک ضربه دیگری به فروش کنسولش وارد کرد

چند ساعت پیش گفتن بازی رو دانلود نشده میتونید بزنین بر بدن ! حالا اومدن میگن بچه ها نتونستن ی مقداری از بازی رو بزنن تنگش باید اونو دانلود کنید نکنید بازی بی بازی!!!

مشخصه به هوای سیستم DRM مایکروسافت روی سیستم امنیتی کنسولش کار نکرده و میترسه خیلی زودتر از اونچه که فکرشو میکنید هک بشه !
واسه همین این قضیه DRM رو به نوعی دیگه داره انجام میده
من از این میترسم که این برای بقیه بازیساز ها هم باب بشه :|
واقعاً مسخرست این کار های مایکروسافت ، با این حرکتش هم یک ضربه دیگری به فروش کنسولش وارد کرد
آخه این چه ربطی به DRM داره!! خبر رو کامل بخونید بعد شروع به آنالیز کنسول کنید.

من الان دارم یه ماه یه آپدیت 1.92 گیگابایتی بتل رو نتونستم دانلود کنم همش وسط دانلود قطع میشه و از این بدبختی ها!
با این وضع احتمالا نسل بعد اگه تو قرعه کشی بانک برنده شدیم و پول گیرمون اومد کنسول بخریم به خاطر همین آپدیت ها احتمالا قید بازی کردن رو باید بزنیم!
این ها هم دلشن خوشه به فکر ما جهان سومی ها نیستم یه آپدیت 12 گیگ میدن بیرون بعد احتمالا پیش خودشون فکر میکنند تو یه ساعت دانلود میشه در حالی که برای ما تا پایان نسل 8 طول میکشه!

[LTR]Greenawalt said, Forza 5 is like your refrigerator. You have to fill it up with food the first time, he explained. “And from then on, you connect whenever you want when you want to update your food.”[/LTR]

=)) =))
منم یخچال می خوام!!!:bighug:

آخرین ویرایش:
Our production schedule is such that we are putting them in as late as possible and that means making them free as downloadable content on Day One “That is required content to play the game. We basically have designed the game to work with all that content no matter how late is coming in, in order to make the biggest game possible.”
کسی آیا اصل خبرها رو اینجا میخونه؟ یا فقط یه نکته منفی میبینین شروع میکنین ترول؟
دلیل دانلود روز اول اینه که یسری محتوا مثل مسیر و ماشین به بازی اضافه میکنه که خیلی واضح دارن میگن وقت نداشتیم و همه چیز آماده نبوده تا روی دیسک بزاریم. موضوع آماده نبودن محتوا بوده نه فضای دیسک چون دیسک های بازی خیلی زودتر باید آماده بشه و بره تو فروشگاه ها اینام تا اون زمان نتونستن بازی رو گلد کنن. یا اینکه بعدا تصمیم گرفتن چیزایی رو به بازی اضافه کنن. اینا میتونستن 1کی2ماه تاخیر بندازن ولی چون بازی رو برای لانچ در نظر گرفتن مجبور شدن اون محتوای اضافی رو بزارن واسه دانلود + Drivatar که بخاطر سیاست های قبلی مجبورن offline کنن برای اونایی که دسترسی به اینترنت ندارن.

الان این خبر چه ربطی به مایکروسافت یا DRM و جلوگیری از هک کنسول داشت ؟ :|
برید یقه ی ترن 10 رو بگیرید :|
شاید پورشه رو رایگان تو این آپدیت بزارن :bighug: :-"

ارتباط خبر با قضایای آنلاین شدن کنسول و اینا چیه که خیلی از دوستان رفتن سراغ اون بحث ها ؟! :دی
این طور که گفته شده ، یه تعدادی از ماشین ها و پیست ها به زمان ساخت دیسک های بازی نمیرسن و برای همین چون جزیی از بازی هستن ، به صورت رایگان میشه همون روز اول دانلودشون کرد. این هم فکر میکنم بیشتر به خاطر عجله در ساخت بازی و رسیدن اون به زمان عرضه کنسول باشه نه چیز دیگه. FM یه سری با کیفیت هست و نسخه پنجم هم طبق گیم پلی هایی که ازش اومده خیلی عالیه ، از اون طرف هم قراره Launch Title کنسول باشه و برای همین زمان کمتری نسبت به بازی هایی که چند ماه بیشتر وقت برای عرضه دارن ، در اختیارشون هست. حالا چند تا راه براشون وجود داشته :
1. بازی رو به عنوان Launch Title عرضه نکنن و بندازن 2014.
2. بازی رو به عنوان Launch Title منتشر کنن و ماشین ها و پیست ها در همون حدی باشه که روی دیسک هست.
3. بازی رو به عنوان Launch Title منتشر کنن و تا روز عرضه هم روی ماشین ها و پیست های جدید کار کنن تا تعدادشون بیشتر بشه. حالا چون این ها به زمان تهیه دیسک های بازی نمیرسه ، به صورت دانلودی و مجانی عرضه میشه.
T10 اومده راه سوم رو انتخاب کرده و کار خیلی خوبی هم کرده. هم یه بازی فوق العاده برای زمان عرضه Xbox One در اختیار گیمرها هست ، هم میتونن به صورت رایگان تعداد ماشین ها و پیست های بیشتری نسبت به دیسک بازی در اختیار داشته باشن.

Our production schedule is such that we are putting them in as late as possible and that means making them free as downloadable content on Day One “That is required content to play the game. We basically have designed the game to work with all that content no matter how late is coming in, in order to make the biggest game possible.”
کسی آیا اصل خبرها رو اینجا میخونه؟ یا فقط یه نکته منفی میبینین شروع میکنین ترول؟
دلیل دانلود روز اول اینه که یسری محتوا مثل مسیر و ماشین به بازی اضافه میکنه که خیلی واضح دارن میگن وقت نداشتیم و همه چیز آماده نبوده تا روی دیسک بزاریم. موضوع آماده نبودن محتوا بوده نه فضای دیسک چون دیسک های بازی خیلی زودتر باید آماده بشه و بره تو فروشگاه ها اینام تا اون زمان نتونستن بازی رو گلد کنن. یا اینکه بعدا تصمیم گرفتن چیزایی رو به بازی اضافه کنن. اینا میتونستن 1کی2ماه تاخیر بندازن ولی چون بازی رو برای لانچ در نظر گرفتن مجبور شدن اون محتوای اضافی رو بزارن واسه دانلود + Drivatar که بخاطر سیاست های قبلی مجبورن offline کنن برای اونایی که دسترسی به اینترنت ندارن.
اگه فقط پیست و ماشین هست چرا بازی بدون اونها اجرا نمیشه؟
در صورتی که مثلا Forza 4 که دو دیسک بود ودیسک دوم ماشین و پیست بود ،بدون نصب دیسک دوم اجرا میشد.
طبق مصاحبه قبلیشون هم Drivatar حجم کمی دارن و اگر این ماشین ها و ... رو وقت نمیکنن تو دیسک بزارن و دیسک یه مقدارش خالی میمونه چرا بجاش این Drivatar ها رو نزاشتن؟
هیچ بازی هم 4 ماه مونده به عرصه Gold نشده که دیگه دیر باشه برای این کارها.
اینا همش مسخره بازی های مایکرو هست و بس.
-------------------------------
این طور که گفته شده ، یه تعدادی از ماشین ها و پیست ها به زمان ساخت دیسک های بازی نمیرسن و برای همین چون جزیی از بازی هستن ، به صورت رایگان میشه همون روز اول دانلودشون کرد. این هم فکر میکنم بیشتر به خاطر عجله در ساخت بازی و رسیدن اون به زمان عرضه کنسول باشه نه چیز دیگه.
دوست عزیز این دانلود اجباری هست و بازی بدون اون کار نمیکنه.
اگه فقط ماشین و پیست بود و به صورت dlc رایگان عرضه میشد که دیگه نیازی به اجباری شدنش نبود.

T10 اومده راه سوم رو انتخاب کرده و کار خیلی خوبی هم کرده. هم یه بازی فوق العاده برای زمان عرضه Xbox One در اختیار گیمرها هست ، هم میتونن به صورت رایگان تعداد ماشین ها و پیست های بیشتری نسبت به دیسک بازی در اختیار داشته باشن.

اون وقت به نظر شما چند درصد گیمر های ایرانی می تونن این آپدیت رو دانلود کنن ؟

همون آپدیت های B3 که 1-2 گیگ بیشتر نبودن ، به زور دانلود می کردیم

مطمینا حجم اون آپدیتی که روز اول برای FM5 میاد کمتر از 4 گیگ نمی شه ، چه جوری می خوان یه سری ماشین و پیست رو توی 1 گیگ جا بدن ؟

اگه یادتون باشه FM4 هم دیسک دومش یه سری ماشین داشت که اختیاری بود نصب کردنش ، این بار اینا اومدن اون دیسک دوم رو دانلودی کردن ، به احتمال زیاد هم به خاطر چک کردن بازی و جلوگیری از کپی بودن این کارو کردن

ارتباط خبر با قضایای آنلاین شدن کنسول و اینا چیه که خیلی از دوستان رفتن سراغ اون بحث ها ؟! :دی
این طور که گفته شده ، یه تعدادی از ماشین ها و پیست ها به زمان ساخت دیسک های بازی نمیرسن و برای همین چون جزیی از بازی هستن ، به صورت رایگان میشه همون روز اول دانلودشون کرد. این هم فکر میکنم بیشتر به خاطر عجله در ساخت بازی و رسیدن اون به زمان عرضه کنسول باشه نه چیز دیگه. FM یه سری با کیفیت هست و نسخه پنجم هم طبق گیم پلی هایی که ازش اومده خیلی عالیه ، از اون طرف هم قراره Launch Title کنسول باشه و برای همین زمان کمتری نسبت به بازی هایی که چند ماه بیشتر وقت برای عرضه دارن ، در اختیارشون هست. حالا چند تا راه براشون وجود داشته :
1. بازی رو به عنوان Launch Title عرضه نکنن و بندازن 2014.
2. بازی رو به عنوان Launch Title منتشر کنن و ماشین ها و پیست ها در همون حدی باشه که روی دیسک هست.
3. بازی رو به عنوان Launch Title منتشر کنن و تا روز عرضه هم روی ماشین ها و پیست های جدید کار کنن تا تعدادشون بیشتر بشه. حالا چون این ها به زمان تهیه دیسک های بازی نمیرسه ، به صورت دانلودی و مجانی عرضه میشه.
خب اختیاری میذاشتن حداقل. الان برای اجرا بازی لازمه اینا!

عجب جوي راه افتاده تو اينترنت عليه مايكروسافت(البته خودشم كم مقصر نبوده):d

اگه مايكروسافت بازي مفت هم به ملت بده خيلي ها ميان ميگن اينكارو كرده تا drm رو گسترش بده و بد و فلان.....اضافه كردن چند تا نقشه و ماشين بخاطر كمبود وقت اونم بصورت رايگان چه بدي داره؟؟؟؟؟چطور اينقدر با اطمينان در مورد چك كردن و اينا حرف ميزنيد؟؟؟(تازه يك بار چك كردن هم اگر ميبود فك كنم حقشون باشه)

يكم آستانه تنفرتون رو بيارين پايين ديگه:dهر محصولي خوبيهايي هم داره فقط بديها رو نبايد ديد

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or