Forza 5 نیاز به یک سری دانلود برای اجرا خواهد داشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Forza-5-pack-art.jpg

طبق تغییر سیاست های مایکروسافت پیرامون کنسول Xbox One بازی Forza 5 دیگر برای اجرا نیاز به یک ارتباط آنلاین ندارد.اما ظاهرا قضیه این طور نیست که دیگر خبری از اینترنت نباشد و رئیس استدیو Turn 10 آقای Dan Greenwalt در IGN اعلام کرده است که کل این بازی بر روی دیسک نمی باشد و شما بایستی یک بار به اینترنت متصل شوید و مواردی را دانلود کنید :
هنگامی که شما بازی را برای اولین بار اجرا می کنید ما از شما درخواست log in می کنیم.پس از ورود شما بایستی Drivatar ها را دریافت کنید به علاوه یک سری خودرو و مسیر مسابقه.طی برنامه های ما این محتویات در روز اول رایگان خواهد بود.اینها محتویات مورد نیاز برای اجرای بازی است.ما برای اینکه این بازی بزرگترین باشد بایستی تمامی موارد را داشته باشیم.
همچنین آقای Greenwalt اعلام کردند که پس از دانلودهای فوق دیگر نیازی نیست به اینترنت متصل شوید اما بهتر است برای آپدیت User Data خود Drivatar ها را دانلود کنید
همچنین در آخر یک جمله جالب را گفته اند :
ما یک بازی روز اول عرضه نمی سازیم.ما Forza 5 را برای روز اول میسازیم
VG247

بنده کلا از هیچی اطلاع ندارم ولی اینقدر فهمم می‌رسه که الکی برای چیزی رگ گردن پاره نکنم و منطقی فکر کنم. واقعا پست می دی گوهر بار، یعنی چی نتونستن جا بدن؟ مگه کیف که جا نشه؟!! مگه جیب شلوار که نتونستن دیتا توش جا بدن!!

بی هیچ وجه هم ساده نیست چون در خبر ذکر نشده به علت اینکه بازیمون حجمش بیشتر شد داریم این کار می‌کنیم.
دیگه اینجا دست مون اومده کی رگ گردن پاره میکنه همیشه اولین پست رو میزاره و با GIF ها و مطالب ـش !
دارم میگم شاید دیسک حجمش 25 گیگ باشه
شاید دیتا های اینا جا نشده به وصورت کامل و نیومدن به خاطر مثلا یک گیگ دو دیسکه کنن بازی رو !!
شایدم به قول اون دوستمون میخواد با یه آپدیت محدودیت چک کردن رو ورداره تا بشه آفلاین هم بازی کرد !
از این دو حالت خارج نیست هیچ کدوم هم مشکلی ایجاد نمیکنه !

نسل بعد گمون نکنم به این راحتی کپی خور بشه .برای کسی هم که میخواد اورجینال بازی کنه وصل شدن به نت واسه دانلود ی مقدار فایل چیز خاصی نیست. در ضمن نسل بعد دیسک ها بلوری هست کپی هم بشه همچین ارزون در نمی یاد وقتی ی بازی دی وی دی اکس باکس الان 8 تومن هست !

دوست عزیز ( البته اگر شما هم مثل یکی از سونی فن ها نگی من دوست عزیز شما نیستم!)
من دارم میگم همیشه سعی کنیم به فن های یک بازی احترام بذاریم.من هیچوقت نشده با اینکه فن ایکس باکس هستم اما برم توی یک تایپک مربوط به بازی انحصاری سونی و شروع کنم به ترول کردن و ...
چرا؟چون خودم شیفته و عاشق بازیهای انحصاری سونی هستم و از طرفی هم میدونم این بازیها طرفدارانی واسه خودش داره و اون طرفداران حتما ناراحت میشند اگر من کوچکترین جبهه ای در مقابل بازی محبوبشان بگیرم و البته این موضوع طبیعی هم هست.چرا ما فکر میکنیم که نمیشه هم کنسول سونی رو دوست داشت و هم کنسول مایکروسافت ؟ چرا فکر میکنیم نمیشه هم بازیهای انحصاری سونی رو دوست داشت و هم بازیهای انحصاری مایکروسافت؟پس قشنگ تر و دوستانه تر هست که شما هم یه مقداری کامنت هاتون رو با دقت و حساسیت بیشتری بذارید تا ناراحتی پیش نیاد.به عنوان نمونه من فن این بازی بودم و هستم و واقعا ناراحت میشم از چنین چیزهایی.

ممنون.

من اصلا فن کنسول خاصی نیستم ، فن دستگاهی هم باشم اون PC ـه . شدیدا هم از سونی متنفرم بخاطر دلایل شخصی . نه ترول کردم نه مسخره بازی ، پست دادم با لحن درست سعی کردم حداکثر توانمم بزارم پستم غلط خونده نشه که شد .

دیگه اینجا دست مون اومده کی رگ گردن پاره میکنه همیشه اولین پست رو میزاره و با GIF ها و مطالب ـش !
دارم میگم شاید دیسک حجمش 25 گیگ باشه
شاید دیتا های اینا جا نشده به وصورت کامل و نیومدن به خاطر مثلا یک گیگ دو دیسکه کنن بازی رو !!
شایدم به قول اون دوستمون میخواد با یه آپدیت محدودیت چک کردن رو ورداره تا بشه آفلاین هم بازی کرد !
از این دو حالت خارج نیست هیچ کدوم هم مشکلی ایجاد نمیکنه !
دوست عزیز دیسک های بلو ری، 50 گیگی، 100 گیگی و حتی 250 گیگی هم داریم. پس اینا بخوان میتونن روی دیسک بریزن. بعدشم خیلی بازی ها فقط به خاطر 1 گیگ چند دیسکه میشن و این چیز عجیبی نیست. من کاری ندارم کارش درسته یا غلط (کارش غلطه) ولی این که بدون دلیل و منطقی بگیم درسته و دلایل تاریخی براش بیاریم (روی دیسک جا نمیشد!) این یکم غیر قابل قبوله.

یعنی جدا میخوای از این مسخره بازیا حمایت کنی؟:-/

موضع حمایت نیست دوست عزیزم

به هر حال مجبور هستیم که طبق چیزی که مد نظر دارن رفتار کنیم ( البته منظورم با اون دسته از دوستانیه که به هیچ قیمتی نمیخوان بازیهای خوبو از دست بدن هر دو کنسول تهیه میکنن )
اما مطمئنا وقتی ببینن گیمرها استفبال خوبی نکردن تو سری بعدی بازی این مسخره بازیهارو مجبورن کمتر کنن .
باز خدارو شکر انلاین دائم نیست فقط این وسط اگه یه چیزی چلتــر باشه یا هیتلر کنن دیگه خیلی بیریخت میشه :d

من اصلا فن کنسول خاصی نیستم ، فن دستگاهی هم باشم اون PC ـه . شدیدا هم از سونی متنفرم بخاطر دلایل شخصی . نه ترول کردم نه مسخره بازی ، پست دادم با لحن درست سعی کردم حداکثر توانمم بزارم پستم غلط خونده نشه که شد .

اگر من پست شما رو غلط متوجه شدم بنده معذرت میخوام.به هر حال خیلی دوست دارم فضای بازی سنتر بهتر از الان بشه.
ارادتمند

دوست عزیز دیسک های بلو ری، 50 گیگی، 100 گیگی و حتی 250 گیگی هم داریم. پس اینا بخوان میتونن روی دیسک بریزن. بعدشم خیلی بازی ها فقط به خاطر 1 گیگ چند دیسکه میشن و این چیز عجیبی نیست. من کاری ندارم کارش درسته یا غلط (کارش غلطه) ولی این که بدون دلیل و منطقی بگیم درسته و دلایل تاریخی براش بیاریم (روی دیسک جا نمیشد!) این یکم غیر قابل قبوله.
هست ولی شاید دیسک های که مایکرو استفاده میکنه 25 گیگی باشه !
شاید 50 گیگ باشه و بیشتر شده باشه
به هرحال من چون این بازی رو دوست دارم هر چه قدر نیاز باشه دانلود میکنم تا بتونم بازی کنم ... نظرات دیگه هم برام اهمیتی نداره

هست ولی شاید دیسک های که مایکرو استفاده میکنه 25 گیگی باشه !
شاید 50 گیگ باشه و بیشتر شده باشه
فرمت دیتا که یکی باشه دیگه ظرفیت مهم نیست.
همونجوری که DVD درایو های معمولی DVD 9 رو هم میتونن بخونن.
خود استاد گرین والت:d گفته بود که فایل های مربوط به Drivatar حجم خیلی کمی دارن.
چیزی که میشه با اطمینان گفت اینه که مشکلشون از ظرفیت دیسک نیست.

چه ربطی داره الان با این پست می خوای کاری ماکرو را مثلا توجیه کنی !
اینجا شاید یکی با دیال اب امده باشه بعد می تونه با دیال اب فایل باز ی دانلود کنه :>
الان ی نگاه به سیاست های سونی بندازه !دسترسی هیچ چیز محدود نکرده هیچ چیز را!!!!!

واقعا دیگه مسخرشو در آوردین !! سونی محدود نکرده؟؟؟آپدیتهای مسخره 200 الی 300 مگی برای مولتی بازیهای ps3 یادتون رفته؟؟360 برا مولتی زدن 2 الی 10 مگ آپدیت داشت ولی ps3!!!
هر جا اسم مایکروسافت یا بازیهاش میاد یه عده میریزن سونی سونی راه میندازن !!ا دیگه هر موقع میام تو این سایت مشکل روانی پیدا میکنم

گفته واسه اجرای بازی فقط 1 بار باید وصل بشید به اینترنت بعدش دیگه نیازی به اینترنت نداره، اگه قرار بود مثل سابق روزی 1 بار وصل بشیم که میشد همون قضیه DRM ولی این 1 بار بعید میدونم خیلی مشکلی ایجاد کنه :دی نکته خبر هم اینه که Forza 5 لانچ تایتل هست، موقع لانچ هم بعید میدونم XOne هک شده تو بازار موجود باشه پس بعیده این وصل شدن به اینترنت به خاطر چک کردن نسخه های اصلی باشه! دلیل وصل شدن به اینترنت هم طبق گفته Turn 10 این هست:
You do have to connect the game in order to get the latest Drivatars, because we need as many people training them as possible
حالا این هیچی، عجب حرفی زده عمون دن :دی
We’re not making a launch game. We’re making Forza 5, at launch

آخرین ویرایش:
خوب turn 10 حق داره.تا همين چند ماه پيش داشتن بازي ميساختن براي كنسولي كه بايد حداقل روزي يك بار انلاين ميشد و اينا بر اساس اين برنامه داشتن بازي خودشونو ميساختن.بعد از تغيير سياست هاي ماكرو اين استوديو هم مجبوره همين كارو انجام بده.من كه مشكلي با اين كار ندارم ولي گويا خيلي از دوستان مشكل دارن:|

آخرین ویرایش:
هر جا اسم مایکروسافت یا بازیهاش میاد یه عده میریزن سونی سونی راه میندازن !!ا دیگه هر موقع میام تو این سایت مشکل روانی پیدا میکنم

با نهایت احترام منم حرفتونو تایید میکنم من تقریبا تازه عضو سایت شدم با اینکه احترام خاصی برای تمام طرفدارن سونی قائل هستم اما نمیدونم چرا برخی عزیزان که طرفدار این برند اسیایی هستن اینقدر با حرص و اعصبانیت و تمسخر کردن رفتار میکنن
نمیدونم
PC اشغاله ایکس باکس مضخرفه فقط هرکی سونی بخره با شعوره بقیه هیچی حالیشون نیست فقط ما میفهمیم .. اینم شد منطق ؟:d

البته عده کمی این جو میدن تو سایت مگرنه برای همشون احترام خاصی قائل هستم.

به هر حال Forza 5 نمیشه از دست داد

داره میگه یه سری چیزار رو نتونستن تو دیسک جا بدن...

عجب! پس رو BD مشکل کمبود جا پیدا کردن! گوشای ماها هم درازه دیگه! من موندم واقعا به این حرف هایی که میزنی باور داری با صرفا برای اینکه یه چیزی بپرونی تایپ میکنی!

اینکار دقیقا یجور چک کردن پروفایل و شاید راهکاری برای فرار از پایریسی باشه مثلا. به نظر من مشکلی نداره اصلا. به شرطی که فایلی که قراره دنلد بشه زیاد نباشه که ان فقط تو ایران و کشورهایی که اینترنت پایین دارن مشکل محسوب میشه وگرنه تو آمریکا اصلا به حساب نمیاد!

کلا امیدوارم مایکرو بیخیال این اینترنت و آپدیت زوری بشه!

عجب! پس رو BD مشکل کمبود جا پیدا کردن! گوشای ماها هم درازه دیگه! من موندم واقعا به این حرف هایی که میزنی باور داری با صرفا برای اینکه یه چیزی بپرونی تایپ میکنی!

اینکار دقیقا یجور چک کردن پروفایل و شاید راهکاری برای فرار از پایریسی باشه مثلا. به نظر من مشکلی نداره اصلا. به شرطی که فایلی که قراره دنلد بشه زیاد نباشه که ان فقط تو ایران و کشورهایی که اینترنت پایین دارن مشکل محسوب میشه وگرنه تو آمریکا اصلا به حساب نمیاد!

کلا امیدوارم مایکرو بیخیال این اینترنت و آپدیت زوری بشه!
Day 1 Piracy؟ :-/ حالا من نمیگم حرفی که Turn 10 میزنه درسته ولی بازی لانچ دیگه دقیقا چیو میخواد چک کنه آخه؟ :دی غیر از اینکه مایکروسافت قرار باشه کنسول هک شده رو بده تو بازار :دی ممکنه بازی به خاطر اینکه لانچ تایتل هست هنوز کامل نشده نباشه و ممکنه یه سری از بخش ها رو خارج از دیسک قرار دادن و به صورت مجزا دارن روشون کار میکنن و ممکنه اون بخش ها رو دیگه فرصت نداشته باشن به دیسک بازی اضافه کنن و برای همین جداگانه میخوان بزارن (همش احتمال هست صرفا)، فقط امیدوارم این موضوع دلیل این نباشه که به کیفیت بازی لطمه وارد شده باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or