Forza 5 نیاز به یک سری دانلود برای اجرا خواهد داشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Forza-5-pack-art.jpg

طبق تغییر سیاست های مایکروسافت پیرامون کنسول Xbox One بازی Forza 5 دیگر برای اجرا نیاز به یک ارتباط آنلاین ندارد.اما ظاهرا قضیه این طور نیست که دیگر خبری از اینترنت نباشد و رئیس استدیو Turn 10 آقای Dan Greenwalt در IGN اعلام کرده است که کل این بازی بر روی دیسک نمی باشد و شما بایستی یک بار به اینترنت متصل شوید و مواردی را دانلود کنید :
هنگامی که شما بازی را برای اولین بار اجرا می کنید ما از شما درخواست log in می کنیم.پس از ورود شما بایستی Drivatar ها را دریافت کنید به علاوه یک سری خودرو و مسیر مسابقه.طی برنامه های ما این محتویات در روز اول رایگان خواهد بود.اینها محتویات مورد نیاز برای اجرای بازی است.ما برای اینکه این بازی بزرگترین باشد بایستی تمامی موارد را داشته باشیم.
همچنین آقای Greenwalt اعلام کردند که پس از دانلودهای فوق دیگر نیازی نیست به اینترنت متصل شوید اما بهتر است برای آپدیت User Data خود Drivatar ها را دانلود کنید
همچنین در آخر یک جمله جالب را گفته اند :
ما یک بازی روز اول عرضه نمی سازیم.ما Forza 5 را برای روز اول میسازیم
VG247

ببين دوست عزيز من واقعا اينو دارم بعنوان يه فن بازي ميگم خدا شاهده همين الان تو 360 من ديسك فورزا 4 ه همين صبح داشتم بازي ميكردم و لذت ميبردم ولي اين حرف زور داره اگر محتويات روز عرضه آمادست چرا همون مثل فورزا هاي قبلي همراه بازي نميدن اگر مشكل فضاي ديسك باشه كه مسلما نيست ميتونستن توي ديسك جداگونه بدن مثل همين فورزا 4 صد در صد يه ككي تو كلاشونه وگرنه اين جنگوليك بازيا رو در نمياوردن يه لحظه از موضع يه فن بيايد پايين و منطقي نگاه كنيد
شما نظرت اینه که ماکروسافت یک کاری داره انجام میده که بازی رو چک کنه و این همون قضیه DRM و اینا میتونستن از همون اول همه این مواردو تو دیسکه بازی قرار بدن:|
نظر من اینه که به دلیل فرصت کم.استودیو TURN 10 قصد داره تو اون فاصله گلد شدن بازی تا عرضه بازی از وقتی که داره استفاده کنه و بازیرو کاملتر کنه.;)
نتیجه:اگر من برای شما دلیل بیارم و شما هم برای من دلیل بیاری آخر هم حرف خودمونو میزنیم.غیر از اینه؟:d
تا دیروز مشکل عدم دسترسی به اینترنت بود بعد که خبر اومد برای اجرا نیاز به وصل شدن به لایو نداره قضیه DRM پیش اومد.حتما بعد از این هم قراره مسائل مربوط DRIVATAR پیش میاد که قراره اونا توسط ماکروسافت گیمر هارو زیر نظر بگیرن و به کمک KINECT جاسوسی خودشونو کامل کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or