Forza 5 نیاز به یک سری دانلود برای اجرا خواهد داشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Forza-5-pack-art.jpg

طبق تغییر سیاست های مایکروسافت پیرامون کنسول Xbox One بازی Forza 5 دیگر برای اجرا نیاز به یک ارتباط آنلاین ندارد.اما ظاهرا قضیه این طور نیست که دیگر خبری از اینترنت نباشد و رئیس استدیو Turn 10 آقای Dan Greenwalt در IGN اعلام کرده است که کل این بازی بر روی دیسک نمی باشد و شما بایستی یک بار به اینترنت متصل شوید و مواردی را دانلود کنید :
هنگامی که شما بازی را برای اولین بار اجرا می کنید ما از شما درخواست log in می کنیم.پس از ورود شما بایستی Drivatar ها را دریافت کنید به علاوه یک سری خودرو و مسیر مسابقه.طی برنامه های ما این محتویات در روز اول رایگان خواهد بود.اینها محتویات مورد نیاز برای اجرای بازی است.ما برای اینکه این بازی بزرگترین باشد بایستی تمامی موارد را داشته باشیم.
همچنین آقای Greenwalt اعلام کردند که پس از دانلودهای فوق دیگر نیازی نیست به اینترنت متصل شوید اما بهتر است برای آپدیت User Data خود Drivatar ها را دانلود کنید
همچنین در آخر یک جمله جالب را گفته اند :
ما یک بازی روز اول عرضه نمی سازیم.ما Forza 5 را برای روز اول میسازیم
VG247

یه عده فقط میان پست زیاد کنن!
نگفته بازی اجرا نمیشه اگه وصل نشی! اگه نشی مپای مجانی بهت تعلق نمیگیره! این اتفاق تو forza 4 هم افتاد
Forza 5 will require day-one download to run
تیتر خبر : Forza 5 به دانلود در روز اول برای اجرا نیاز دارد.
باور نمیکنید برید منبع رو بخونید

مایکروسافت به نظرم بهتره کمی در مورد بعضی تصمیماتش تجدید نظر کنه ...

این کارهایی که میگه قراره بشه کمی کم لطفی نسبت به مشتری هاشه ...

من از نسل 5 به اينور تمام كنسولهارو خريدم تك تكشونو فقط DRM ميتونه منو از خريد منصرف كنه
DRM که تموم شد رفت اینهم فکر نمیکنم به DRM ربطی داشته باشه
یعنی از زمان ps1 به اینور همه کنسولها رو خریدی؟
بابا شما خیلی وضعتون توپه $-) حالا یه وام بدون بهره به ما میدی تا بریم کنسولهای نسل جدید رو بخریم :d

جالبه ! تا دیروز که PSN واسه بخش مالتی آپدیت میداد به این معنی بود که بازی ناقص عرضه شده و فلان و مایکرو هم بازی کامل تحویل جامعه ی گیمری میداد. اون موقع این در نظر گرفته نمیشد که ممکنه یک بازی وقتی توسط هزاران نفر بازی بشه ممکنه به ایراداتی بر بخوره که تیمی که قبل از گلد شدن اونو تست کردن از چشمشون دور مونده باشه ضمن اینکه اینها بیشتر به بخش مالتی ربط داره و درهرحال میشد بدون آپدیت اونو آفلاین بازی کرد ولی الان که واسه حالت آفلاین آپدیت اجباری میخوان بذارن ، همه چی خوبه و اوکی ! خیلی هم خوبه که میخوان اینکارو بکنن و هزار تا دلیل هم براش میارن ! اصلاً هم بازی ناقص نیست فقط اینکه نیاز هست تا بازی آپدیت بشه واسه اجرا شدن. فقط خواهشاً یه لطفی به خودتون بکنید ، یه جور حرف بزنید که بشه رو حرفتون حساب کرد نه به هر سمتی که مایکرو چرخید شما هم دنبالش بچرخید. اگه خودتون قانع شدید دیگه نیاز نیست ادامه بدید ولی چیزی که مشکل داره نمیشه با اینجور حرف ها درستش کرد.

آخه ، نسل بعد نسل بازی های آنلاین ـه :|:))

خداوکیلی چه اعصابی داری!
چیو میخوای ثابت کنی؟ به کی میخوای ثابت کنی؟ :)

یک اینکه background توهین نکن

به یه سری ادم که ماهاییم باید ثابت شه..

حداقل حوصله به خرج دادان ایشون از تا×یک شما راجع به tlou بهتره که بازی با اون نقدهای 10 10 10 اومدی هرچی ایراد ریزو درشت داشت جم کردی کنار هم......

سونی فن یا طرفدار از این کارها نمیکنند

...مدیر جان لطفا پاک نکن

من نمیدونم چند چندیم

تا دیروز قضیه drm okay بود الانم که هرکاری مایکرو میکنه بدون ایراده...

هیچکسی نمیگه day one update بده ولی update requirement واسه بازی افلاین...

در مورد تاپیک هم به نظر من زمانی باید مستقیم به مایکروسافت و drm ربطش داد که 4 تا بازی دیگه هم به همین صورت باشند

نیازی به خبر جدید نداره :دی
اعلام شده واسه شروع بازی نیازی به وصل شدن به اینترنت نیست، ولی واسه تموم کردن بازی باید یه دور وصل بشید :دی
"In the beginning of the game, the player will be racing against Drivatars that are contained on the disc and were trained by the [Turn 10 development] team," Greenawalt said. "While playing, the player will be asked to connect to Live in order to download a completely fresh set of player-created Drivatar opponents – it’s not a lot of data, but the download contains enough Drivatars to cover all difficulty settings. Connecting will also download new content – but the vast majority of the launch content is contained on the disc.

"This download is simply additional cars and tracks. The gameplay is not blocked while downloading the additional content; it’s done in the background just like disc install."

The player won't be blocked from playing the game" if they've never connected it to Xbox Live
پ.ن: بازگشت DRM!
پ.ن2: خبر هم واسه 2 روز پیش هست :دی

آخرین ویرایش:
نیازی به خبر جدید نداره :دی
اعلام شده واسه شروع بازی نیازی به وصل شدن به اینترنت نیست، ولی واسه تموم کردن بازی باید یه دور وصل بشید :دی

پ.ن: بازگشت DRM!
پ.ن2: خبر هم واسه 2 روز پیش هست :دی
والا ديگه من نميدونم چي بگم اين چه بازيه كه راه انداختن؟ اين مسخره بازيا چيه؟ اول آخر كدومه بلاخره بايد وصل شد ديگه.:-/

والا ديگه من نميدونم چي بگم اين چه بازيه كه راه انداختن؟ اين مسخره بازيا چيه؟ اول آخر كدومه بلاخره بايد وصل شد ديگه.:-/

شما که نمیخوای بازی رو انجام بدی آخرش . حالا انجام هم بخوای بدی توان 100% کردنش رو نداری پس نیازی نیست وصل بشی :d

شما که نمیخوای بازی رو انجام بدی آخرش . حالا انجام هم بخوای بدی توان 100% کردنش رو نداری پس نیازی نیست وصل بشی :d

الکی.......:d

نه اینکه قراره یه دور باهاش بری مریخ برگردی ‍‍فقط خودت میتونی;) باریکلاo:-)

آخرین ویرایش:
شما از كجا نميدوني من نميخوام بازي كنم؟ دوست عزيز شما اصلا من رو ميشناسي كه اين حرفو ميزني؟ مطمئن باش اگر من فورزا رو بيشتر از شما بازي نكرده باشم كمتر هم نكردم من تجربه ي forza سال 2005 رو xbox original رو هم دارم كه قول ميدم 90% شماهايي كه دم از فورزا ميزنيد از نزديك مشاهده هم نكرديد ( منظورم كليه شخص شما نيست) چه برسه بازي كنيد
كلا بازي تو سبك Simulator نبوده كه من نخورده باشم از گران توريزمو بگير تا فورزا تا Sega GT تا NFS shift و....
اتفاقا چون ميخوام پول پاش بدم ناراحتم و بهم برخورده اگه كپي باز بودم شايد ككم هم نميگزيد

یعنی این DRM باعث میشه دست دو بازها نتونن بازی رو کامل کنند؟:-/اینکه همون قضیه ی always online drm ــه که به صورت دیگه ای بیان شده!

یعنی این DRM باعث میشه دست دو بازها نتونن بازی رو کامل کنند؟:-/اینکه همون قضیه ی always online drm ــه که به صورت دیگه ای بیان شده!
نه منظور این نیست.منظورشون اینه که برای 100% کردن بازی باید وصل بشید و محتویات بازیرو دانلود کنید.مثل همون FORZA های قبلی که دیسک دومو نصب میکردی برای کاملتر شدن بازی.تو FORZA 5 هم برای 100% کردن بازی باید این کارو انجام داد

نه منظور این نیست.منظورشون اینه که برای 100% کردن بازی باید وصل بشید و محتویات بازیرو دانلود کنید.مثل همون FORZA های قبلی که دیسک دومو نصب میکردی برای کاملتر شدن بازی.تو FORZA 5 هم برای 100% کردن بازی باید این کارو انجام داد
ببين دوست عزيز من واقعا اينو دارم بعنوان يه فن بازي ميگم خدا شاهده همين الان تو 360 من ديسك فورزا 4 ه همين صبح داشتم بازي ميكردم و لذت ميبردم ولي اين حرف زور داره اگر محتويات روز عرضه آمادست چرا همون مثل فورزا هاي قبلي همراه بازي نميدن اگر مشكل فضاي ديسك باشه كه مسلما نيست ميتونستن توي ديسك جداگونه بدن مثل همين فورزا 4 صد در صد يه ككي تو كلاشونه وگرنه اين جنگوليك بازيا رو در نمياوردن يه لحظه از موضع يه فن بيايد پايين و منطقي نگاه كنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or