Forza 5 نیاز به یک سری دانلود برای اجرا خواهد داشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Forza-5-pack-art.jpg

طبق تغییر سیاست های مایکروسافت پیرامون کنسول Xbox One بازی Forza 5 دیگر برای اجرا نیاز به یک ارتباط آنلاین ندارد.اما ظاهرا قضیه این طور نیست که دیگر خبری از اینترنت نباشد و رئیس استدیو Turn 10 آقای Dan Greenwalt در IGN اعلام کرده است که کل این بازی بر روی دیسک نمی باشد و شما بایستی یک بار به اینترنت متصل شوید و مواردی را دانلود کنید :
هنگامی که شما بازی را برای اولین بار اجرا می کنید ما از شما درخواست log in می کنیم.پس از ورود شما بایستی Drivatar ها را دریافت کنید به علاوه یک سری خودرو و مسیر مسابقه.طی برنامه های ما این محتویات در روز اول رایگان خواهد بود.اینها محتویات مورد نیاز برای اجرای بازی است.ما برای اینکه این بازی بزرگترین باشد بایستی تمامی موارد را داشته باشیم.
همچنین آقای Greenwalt اعلام کردند که پس از دانلودهای فوق دیگر نیازی نیست به اینترنت متصل شوید اما بهتر است برای آپدیت User Data خود Drivatar ها را دانلود کنید
همچنین در آخر یک جمله جالب را گفته اند :
ما یک بازی روز اول عرضه نمی سازیم.ما Forza 5 را برای روز اول میسازیم
VG247

جالبه ! تا دیروز که PSN واسه بخش مالتی آپدیت میداد به این معنی بود که بازی ناقص عرضه شده و فلان و مایکرو هم بازی کامل تحویل جامعه ی گیمری میداد. اون موقع این در نظر گرفته نمیشد که ممکنه یک بازی وقتی توسط هزاران نفر بازی بشه ممکنه به ایراداتی بر بخوره که تیمی که قبل از گلد شدن اونو تست کردن از چشمشون دور مونده باشه ضمن اینکه اینها بیشتر به بخش مالتی ربط داره و درهرحال میشد بدون آپدیت اونو آفلاین بازی کرد ولی الان که واسه حالت آفلاین آپدیت اجباری میخوان بذارن ، همه چی خوبه و اوکی ! خیلی هم خوبه که میخوان اینکارو بکنن و هزار تا دلیل هم براش میارن ! اصلاً هم بازی ناقص نیست فقط اینکه نیاز هست تا بازی آپدیت بشه واسه اجرا شدن. فقط خواهشاً یه لطفی به خودتون بکنید ، یه جور حرف بزنید که بشه رو حرفتون حساب کرد نه به هر سمتی که مایکرو چرخید شما هم دنبالش بچرخید. اگه خودتون قانع شدید دیگه نیاز نیست ادامه بدید ولی چیزی که مشکل داره نمیشه با اینجور حرف ها درستش کرد.

جالبه ! تا دیروز که PSN واسه بخش مالتی آپدیت میداد به این معنی بود که بازی ناقص عرضه شده و فلان و مایکرو هم بازی کامل تحویل جامعه ی گیمری میداد. اون موقع این در نظر گرفته نمیشد که ممکنه یک بازی وقتی توسط هزاران نفر بازی بشه ممکنه به ایراداتی بر بخوره که تیمی که قبل از گلد شدن اونو تست کردن از چشمشون دور مونده باشه ضمن اینکه اینها بیشتر به بخش مالتی ربط داره و درهرحال میشد بدون آپدیت اونو آفلاین بازی کرد ولی الان که واسه حالت آفلاین آپدیت اجباری میخوان بذارن ، همه چی خوبه و اوکی ! خیلی هم خوبه که میخوان اینکارو بکنن و هزار تا دلیل هم براش میارن ! اصلاً هم بازی ناقص نیست فقط اینکه نیاز هست تا بازی آپدیت بشه واسه اجرا شدن. فقط خواهشاً یه لطفی به خودتون بکنید ، یه جور حرف بزنید که بشه رو حرفتون حساب کرد نه به هر سمتی که مایکرو چرخید شما هم دنبالش بچرخید. اگه خودتون قانع شدید دیگه نیاز نیست ادامه بدید ولی چیزی که مشکل داره نمیشه با اینجور حرف ها درستش کرد.
من ندیدم تاپیک مربوط به آپدیت های PSN تو بخش اخبار 8 صفحه بره جلو، شما دیدی؟ :دی

من ندیدم تاپیک مربوط به آپدیت های PSN تو بخش اخبار 8 صفحه بره جلو، شما دیدی؟ :دی

این قضیه مربوط به یه نسله اگه پست های اینور و اونور در این باره جمع کنیم چند صفحه میره جلو

بعد مسئله دوستمون موضع گیریه ... درست همون جریان بلوری و DX .... که حالا خیلی چیزا روشن شد همه تریپ روشن فکری برداشتن

منم تا الان تو این تاپیک پست نداده بودم و مسئولش من نیستم که 8 صفحه رفته جلو :دی منظورم این بود که اگه یه چیزی بده ، بده ! نمیشه یجا خوب باشه ولی یجا بد باشه :دی حداقل با منطق بنده جور درنمیاد. بحثم کلی بود و ربطی به F5 نداشت چون F5 خودش میتونه تنها دلیل شخص من برای خرید X1 باشه و با همه چیزش میتونم سازش کنم. ولی حرف من چیز دیگه ای بود که فکر کنم خودت هم متوجه شده باشی ;)

منم تا الان تو این تاپیک پست نداده بودم و مسئولش من نیستم که 8 صفحه رفته جلو :دی منظورم این بود که اگه یه چیزی بده ، بده ! نمیشه یجا خوب باشه ولی یجا بد باشه :دی حداقل با منطق بنده جور درنمیاد. بحثم کلی بود و ربطی به F5 نداشت چون F5 خودش میتونه تنها دلیل شخص من برای خرید X1 باشه و با همه چیزش میتونم سازش کنم. ولی حرف من چیز دیگه ای بود که فکر کنم خودت هم متوجه شده باشی ;)
من خودم گفتم جالب نیست این حرکت، چند نفر دیگه هم گفتن. ولی اینکه به خاطر همچین چیزی بگیم مایکروسافت DRM رو برگردونده (که احتمالا این جریان اصلا ربطی به خود مایکروسافت نداره) و سایر بحث های تکراری و مسخره، باعث میشه که فن های بازی جلوی کامنت ها جبهه بگیرن، خیلی ساده :دی

من خودم گفتم جالب نیست این حرکت، چند نفر دیگه هم گفتن. ولی اینکه به خاطر همچین چیزی بگیم مایکروسافت DRM رو برگردونده (که احتمالا این جریان اصلا ربطی به خود مایکروسافت نداره) و سایر بحث های تکراری و مسخره، باعث میشه که فن های بازی جلوی کامنت ها جبهه بگیرن، خیلی ساده :دی
خوب همين دو روز پيش تاپيك بود كه بعضي از سياست هاي مايكرو ممكنه برگرده اما اشاره نشده بود چي حالا هم كه اين تاپيك شما خودت يعني ظنت به چيزي نرفته؟

من نگفتم ربطی به DRM داره ، هرکسی هم اگه گفته برداشت خودش بوده. برای من این آپدیت هیچ ربطی به مسائل DRM نداره ولی اگه قرار باشه این قضیه واسه بعضی از بازیهای خاص اتفاق بیوفته اون موقع قضیه یکم فرق میکنه.

خوب همين دو روز پيش تاپيك بود كه بعضي از سياست هاي مايكرو ممكنه برگرده اما اشاره نشده بود چي حالا هم كه اين تاپيك شما خودت يعني ظنت به چيزي نرفته؟
Feature بود البته :دی دیگه کسی نمیاد DRM رو برگردونه، مطمئن باش :دی
اگه قرار باشه این قضیه واسه بعضی از بازیهای خاص اتفاق بیوفته اون موقع قضیه یکم فرق میکنه.
من خودم تو همین تاپیک گفتم اگه واسه Ryse و Dead Rising 3 و Killer Instinct و سایر بازی های لانچ همچین وضعیتی وجود داشته باشه اون موقع میشه گفت یه مشکلی از طرف مایکروسافت وجود داره، ولی الان به نظرم نمیشه همچین حرفی زد.

تا دیروز فلسفه آپدیت از بیخ و بُن اشتباه و بد بود ولی الان میبینیم بنا به دلایلی نظرات دوستان کاملا برعکس شده !
خیلی بامزه و باحالید کلاً ! :دی

من خودم تو همین تاپیک گفتم اگه واسه Ryse و Dead Rising 3 و Killer Instinct و سایر بازی های لانچ همچین وضعیتی وجود داشته باشه اون موقع میشه گفت یه مشکلی از طرف مایکروسافت وجود داره، ولی الان به نظرم نمیشه همچین حرفی زد.
از نظر شما که اصولاً به مایکروسافت حرفی نمیشه زد حالا هر کاری که میخواد بکنه ! :دی

از نظر شما که اصولاً به مایکروسافت حرفی نمیشه زد حالا هر کاری که میخواد بکنه ! :biggrin1:
از نظر شما هم هر اتفاقی بیفته شیطان بزرگ یعنی مایکروسافت یه خوابی واسه ملت دیده :دی یه رابطه دو طرفه هست، اصلا چیز عجیبی نیست این قضیه.
تا دیروز فلسفه آپدیت از بیخ و بُن اشتباه و بد بود ولی الان میبینیم بنا به دلایلی نظرات دوستان کاملا برعکس شده !
خیلی بامزه و باحالید کلاً ! :biggrin1:
دقیقا، تا دیروز آپدیت خیلی عالی بود الان بد شده، یعنی خیلی بامزه و باحالید کلا :دی اینم دقیقا یه رابطه دو طرفه هست.

Feature بود البته :دی دیگه کسی نمیاد DRM رو برگردونه، مطمئن باش :دی

اميدوارم گه شما فكر ميكني من الان خوشحال ميشم drm برگرده سخت در اشتباهي قصد دارم يه XBONE بخرم كه مسلما اگه برگرده بيخيال ميشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or