Forza 5 نیاز به یک سری دانلود برای اجرا خواهد داشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Forza-5-pack-art.jpg

طبق تغییر سیاست های مایکروسافت پیرامون کنسول Xbox One بازی Forza 5 دیگر برای اجرا نیاز به یک ارتباط آنلاین ندارد.اما ظاهرا قضیه این طور نیست که دیگر خبری از اینترنت نباشد و رئیس استدیو Turn 10 آقای Dan Greenwalt در IGN اعلام کرده است که کل این بازی بر روی دیسک نمی باشد و شما بایستی یک بار به اینترنت متصل شوید و مواردی را دانلود کنید :
هنگامی که شما بازی را برای اولین بار اجرا می کنید ما از شما درخواست log in می کنیم.پس از ورود شما بایستی Drivatar ها را دریافت کنید به علاوه یک سری خودرو و مسیر مسابقه.طی برنامه های ما این محتویات در روز اول رایگان خواهد بود.اینها محتویات مورد نیاز برای اجرای بازی است.ما برای اینکه این بازی بزرگترین باشد بایستی تمامی موارد را داشته باشیم.
همچنین آقای Greenwalt اعلام کردند که پس از دانلودهای فوق دیگر نیازی نیست به اینترنت متصل شوید اما بهتر است برای آپدیت User Data خود Drivatar ها را دانلود کنید
همچنین در آخر یک جمله جالب را گفته اند :
ما یک بازی روز اول عرضه نمی سازیم.ما Forza 5 را برای روز اول میسازیم
VG247

سونی با ویتا و Ps3 نشون داد فرت و فرت آپدیت FW و هزار کوفت برای Ps4 میده ...
یک بدبخت که اینترنت حجمی داره چه گناهی کرده می خواد آنلاین بازی کنه ، فرت و فرت آپدیت جدید میاد ؟

امیدوارم نسل بعد سونی از این اپدیت ها نداشته باشه ... واقعا رو اعصابن

سونی با ویتا و Ps3 نشون داد فرت و فرت آپدیت FW و هزار کوفت برای Ps4 میده ...
یک بدبخت که اینترنت حجمی داره چه گناهی کرده می خواد آنلاین بازی کنه ، فرت و فرت آپدیت جدید میاد ؟
ای خدا! سهیل چرا متوجه نیستی؟!:دی
من خودم 2 سال امکان این رو نداشتم که PS3ـم رو به نت وصل کنم، اما می تونستم بازی کنم. می رفتم سوپری سر کوچمون آنچارتد 2 میخریدم بازی می کردم نت نداشتم، می رفتم متال گیر میخریدم بازی می کردم، نت نداشتم، و ...
این خیلی فرق می کنه با این که تو بری فورتزا 5 بخری نتونی بازی کنی بدون نت!
پ.ن: اگه 10 درصد شک داشتم توی انتخاب کنسول نسل بعدی که اول می خرم برطرف شد به حول قوه الهی!:دی

کلا این آپدیت مقوله بینهایت رو مخی هست! من ان روز میخواستم تو lbp2 آنلاین بشم نزدیک 12 تا آپدیت میخواست که سر هم گیگ بود! باید دعا کرد X1 پا جای پای سونی و PS3 نزاره! سونی باید یه فکر هم بحال PS4 بکنه تا زیاد آپدیت نخواد!

پ.ن: به نظرم این سری دیگه مسئله مایکروسافت نیست، خود Forza مسئله مورد نظر هست :biggrin1:
تئوری توطئه ؟! :-/
تو به من بگو این چیز میز ها رو میشد ریخت تو خود دیکس بازی یا نه!؟ :-/

فقط از لانچ مانچ نگی که خودت هم میدونی ممکنه یه نفر ثانیه ی اولی که کنسول میاد نخرتش و 1 سال بعد بخرتش ==> بخواد بازی لانچش هم تست بنماید

ها راستی من از ایشون سوال کردم :دی
من ترجیح میدم بازی رو به prologue,epilogueو 5 و چند تا DLC تقسیم کنند بدن بیرون که کسی مجبور نشه چیزی دانلود کنه
=)) :))
بهترین کامنت تاپیک بود :| :دی

کلا این آپدیت مقوله بینهایت رو مخی هست! من ان روز میخواستم تو lbp2 آنلاین بشم نزدیک 12 تا آپدیت میخواست که سر هم گیگ بود! باید دعا کرد X1 پا جای پای سونی و PS3 نزاره! سونی باید یه فکر هم بحال PS4 بکنه تا زیاد آپدیت نخواد!
تو که میگفتی آپدیت خوبه و نشون دهنده ی احترام سازنده به مشتریه و اینا :-/ :دی

تو که میگفتی آپدیت خوبه و نشون دهنده ی احترام سازنده به مشتریه و اینا
:-/

نه عزیزم من همچین حرفی نزدم هیچ وقت. یه زمان شما و دوستان میگفتید که چون مایکرو بابت هر آپدیت سازنده هارو تیغ میزنه به نفع گیمرهاست که ما هم گفتیم چشم، اما از وقتی مایکرو این سیاستش رو کنار گذاشت (با تحلیل شما شد ضد منافع گیمرها) و الانم که بازی رو ناقص بهتون میفروشه تا مجبورتون کنه برید نصف بازی رو دنلد کنید ترجیح دادید در مورد منافع گیمرها کلا صحبت نکنید و سکوت اجباری اختیار کنید!:دی

وگرنه پر واضح هست که برای مایی که تو ایرانیم و اینترنتم از اقوام و آشنایان زغال آپدیت کلا چیز بیخودی هست، دیگه چه برسه به اینکه مجبور باشی نصف بازی رو هم دنلد کنی! این مورد آخر دیگه رسما شاهکاره!

من جای Turn 10 بودم مدل ها و Cockpit ماشین رو از نسخه قبلی Upscale میکردم زیاد هم حرص 60Fps ثابت بودن رو نمیخوردم چون بازی روی 15FPS خودبه خود افکت BulletTime میگیره و باعث زیبایی میشه و نتیجه ی کارم میشد یک بازی کامل در زمان لانچ که مجبور نمیکنه ملت نصف بازی ناقصرو به صورت DLC دانلود کنن.

تو که میگفتی آپدیت خوبه و نشون دهنده ی احترام سازنده به مشتریه و اینا :-/ :دی

این مقوله پشت بومه ....

یا از این طرف یا از اون طرف .... سونی انقدر ابدیت هاش زیاد بود که از اون ور پشت بوم افتاده بود و مشکل حجم برای کاربر پیش میورد ... از اون ور هم مایکرو هم بهونه پیدا کرده بود برای تیغ زدن سازنده ها ... بازی اگه ایراد یا مشکلی داره یا اگه با اپدیتی امکانات بهتر یا بیشتر بهش اضافه میشه هم بهونه خوبی نیست که باید بازی رو موقع ساخت کامل کنید بدید من یا پول بدید ...

تا میتونید اینجور مسائل مربوط به Forza Motorsport 5 رو ترول کنید چون وقتی بازی منتشر بشه مثل گذشته تا مدت ها باید سکوت اختیار کنید !
حالا خوبه بازی دمـیــج مــکــانــیــکــی داره !

اتفاقا اپديت خيلي خوبه چون اپديت جديد كه مياد يه سري باگ جديد درست ميشه و با اپديت بعدي حل ميشه اما سوني يه سري انحصاري هاش حجمو اپديتاشون پرته، GOW:AC ,LBP , playstation all stars و... همه اپديت بالاي ١ يا ٢ گيگ دارن.
البته براي ما مشكله كسي كه تو يه كشور ديگه زندگي ميكنه چند دقيقه اي دانلود ميكنه:d
هيچ ايرادي به سوني وارد نيست مشكل از نت تخيلي ماست!:d

اصلا از اینی هم که تو میگی ساده تره! :biggrin1:
تمام حرفات قبوله فقط سوال اینه که چرا بدون اون آپدیت روز عرضه نمیشه بازیش کرد؟!
الآن باز تایملس وان میاد میگه نسل بعد نسل آنلاینه و فلان!:biggrin1:
واسه اینکه اون موقع میشد یه بازی ناقص :دی فکر کنم مشکلات بازی قبل از اجرای بازی برطرف بشه خیلی بهتر از اینه که مشکلات بازی بعد از اجرا برطرف بشه.
از کجا فهمیدی اینو؟ جایی خوندی؟
از صحبت های سازنده کاملا مشخصه قضیه :دی
تو به من بگو این چیز میز ها رو میشد ریخت تو خود دیکس بازی یا نه!؟
yahoo_7.gif
خب حتما موقعی که بازی میره تو مرحله تکثیر به صورت کامل آماده نیست دیگه، مرض ندارن که آپدیت روز اول بزارن :دی
فقط از لانچ مانچ نگی که خودت هم میدونی ممکنه یه نفر ثانیه ی اولی که کنسول میاد نخرتش و 1 سال بعد بخرتش ==> بخواد بازی لانچش هم تست بنماید
خب این احتمالا فقط واسه لانچ هست، احتمالا بعد از یه مدت نسخه X Edition ـش میاد که دیگه این چیزها رو هم نداره.

آخرین ویرایش:
ای خدا! سهیل چرا متوجه نیستی؟!:دی
من خودم 2 سال امکان این رو نداشتم که PS3ـم رو به نت وصل کنم، اما می تونستم بازی کنم. می رفتم سوپری سر کوچمون آنچارتد 2 میخریدم بازی می کردم نت نداشتم، می رفتم متال گیر میخریدم بازی می کردم، نت نداشتم، و ...
این خیلی فرق می کنه با این که تو بری فورتزا 5 بخری نتونی بازی کنی بدون نت!
پ.ن: اگه 10 درصد شک داشتم توی انتخاب کنسول نسل بعدی که اول می خرم برطرف شد به حول قوه الهی!:دی
\
نسل بعد نسل بازی های آنلاین ، تو که بخاطره 7-8 ساعت سینگل 2 میلیون پول کنسول نمی دی ؟ مخصوصا نسل بعد که 100% کپی خور، پر، سر هر بازی 200 تومنی هم پیاده می شی دوست داری حداقل 200 ساعت سرگرم بشی ... یعنی قبل از اینکه بری سر کوچه بازی بخری دوتا کوچه اون طرفتر برو یک نت درست و حسابی بگیر :d ...
تو از همون اول 100% مشخص بود چی می گیری !
ک ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or