Forza 5 نیاز به یک سری دانلود برای اجرا خواهد داشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Forza-5-pack-art.jpg

طبق تغییر سیاست های مایکروسافت پیرامون کنسول Xbox One بازی Forza 5 دیگر برای اجرا نیاز به یک ارتباط آنلاین ندارد.اما ظاهرا قضیه این طور نیست که دیگر خبری از اینترنت نباشد و رئیس استدیو Turn 10 آقای Dan Greenwalt در IGN اعلام کرده است که کل این بازی بر روی دیسک نمی باشد و شما بایستی یک بار به اینترنت متصل شوید و مواردی را دانلود کنید :
هنگامی که شما بازی را برای اولین بار اجرا می کنید ما از شما درخواست log in می کنیم.پس از ورود شما بایستی Drivatar ها را دریافت کنید به علاوه یک سری خودرو و مسیر مسابقه.طی برنامه های ما این محتویات در روز اول رایگان خواهد بود.اینها محتویات مورد نیاز برای اجرای بازی است.ما برای اینکه این بازی بزرگترین باشد بایستی تمامی موارد را داشته باشیم.
همچنین آقای Greenwalt اعلام کردند که پس از دانلودهای فوق دیگر نیازی نیست به اینترنت متصل شوید اما بهتر است برای آپدیت User Data خود Drivatar ها را دانلود کنید
همچنین در آخر یک جمله جالب را گفته اند :
ما یک بازی روز اول عرضه نمی سازیم.ما Forza 5 را برای روز اول میسازیم
VG247

اون وقت به نظر شما چند درصد گیمر های ایرانی می تونن این آپدیت رو دانلود کنن ؟

همون آپدیت های B3 که 1-2 گیگ بیشتر نبودن ، به زور دانلود می کردیم

مطمینا حجم اون آپدیتی که روز اول برای FM5 میاد کمتر از 4 گیگ نمی شه ، چه جوری می خوان یه سری ماشین و پیست رو توی 1 گیگ جا بدن ؟

اگه یادتون باشه FM4 هم دیسک دومش یه سری ماشین داشت که اختیاری بود نصب کردنش ، این بار اینا اومدن اون دیسک دوم رو دانلودی کردن ، به احتمال زیاد هم به خاطر چک کردن بازی و جلوگیری از کپی بودن این کارو کردن
کنسول نیومده کپی خور شد ؟!

ارتباط خبر با قضایای آنلاین شدن کنسول و اینا چیه که خیلی از دوستان رفتن سراغ اون بحث ها ؟! :دی
این طور که گفته شده ، یه تعدادی از ماشین ها و پیست ها به زمان ساخت دیسک های بازی نمیرسن و برای همین چون جزیی از بازی هستن ، به صورت رایگان میشه همون روز اول دانلودشون کرد. این هم فکر میکنم بیشتر به خاطر عجله در ساخت بازی و رسیدن اون به زمان عرضه کنسول باشه نه چیز دیگه. FM یه سری با کیفیت هست و نسخه پنجم هم طبق گیم پلی هایی که ازش اومده خیلی عالیه ، از اون طرف هم قراره Launch Title کنسول باشه و برای همین زمان کمتری نسبت به بازی هایی که چند ماه بیشتر وقت برای عرضه دارن ، در اختیارشون هست. حالا چند تا راه براشون وجود داشته :
1. بازی رو به عنوان Launch Title عرضه نکنن و بندازن 2014.
2. بازی رو به عنوان Launch Title منتشر کنن و ماشین ها و پیست ها در همون حدی باشه که روی دیسک هست.
3. بازی رو به عنوان Launch Title منتشر کنن و تا روز عرضه هم روی ماشین ها و پیست های جدید کار کنن تا تعدادشون بیشتر بشه. حالا چون این ها به زمان تهیه دیسک های بازی نمیرسه ، به صورت دانلودی و مجانی عرضه میشه.
T10 اومده راه سوم رو انتخاب کرده و کار خیلی خوبی هم کرده. هم یه بازی فوق العاده برای زمان عرضه Xbox One در اختیار گیمرها هست ، هم میتونن به صورت رایگان تعداد ماشین ها و پیست های بیشتری نسبت به دیسک بازی در اختیار داشته باشن.

خب این حالت سوم خیلی خوبه ، فقط تعدادی از پیست ها و ماشین ها چه ربطی به اجرای بازی دارن که حتماً باید دانلود شن تا بازی اجرا شه !؟

حالا بذارین بازی عرضه بشه ، بعدش می فهمیم دلیل اجباری بودن این دانلود چیه ! :دی خودشون گفتن که بازی جوری طراحی شده که به همه محتوای ساخته شده نیاز داره. یعنی احتمالاً نوع مسابقات به شکلی هست که باید همه ماشین ها و پیست ها در اختیار بازیکن باشن تا بشه Career رو تموم کرد.
در مجموع این قضیه به نظرم ارتباطی به چک کردن دیسک و این چیزا نداره. چون مایکروسافت خیلی شفاف اعلام کرده که اون قضیه عدم پشتیبانی از بازی های دست دوم کنسل شده. از اون طرف هم کنسول همون روز اول که هک نمیشه که مایکروسافت نگران اجرای بازی های کپی باشه !! :دی پس دلیلی برای چک کردن دیسک و اینا وجود نداره. چون هر کسی که بخواد بازی کنه ، باید حتماً نسخه اوریجینال رو بخره و نیازی به نگرانی مایکروسافت نیست.

یه جوری میگن "وای باید اولش به اینترنت وصل بشیم؟:-o " انگار دوستان تو سال 1995 زندگی میکنن. الان هم حتما با تردستی اومدن اینجا کامنت گذاشتن.

حرف از این بی ربط تر تاحالا نشنیده بودم .
شاید نصف ملت دارن با دایال اپ پست میدن . شاید نصف ملت نتشون محدودیت حجمی داره و نمیخوان حجمشون سر این کارای ماکروسافت هدر بره. شاید نصف ملت مودمشون وایرلس نباشه و تی وی شون نزدیک پیریز تلفون نباشه. شاید نصف ملت سرعت دانلودشون از 20 بالاتر نباشه
یه کم فکر کنید قبل از اینکه پست بدید.

شاید نصف ملت دارن با دایال اپ پست میدن . شاید نصف ملت نتشون محدودیت حجمی داره و نمیخوان حجمشون سر این کارای ماکروسافت هدر بره. شاید نصف ملت مودمشون وایرلس نباشه و تی وی شون نزدیک پیریز تلفون نباشه. شاید نصف ملت سرعت دانلودشون از 20 بالاتر نباشه
هنوز آپدیت های چند صد مگی سونی تو این نسل از یاد نبردیم ...
نسل بعد پیش کش ...
کسی که دنبال کنسول نسل جدیده با Dilup اینترنت نمی یاد ...

هنوز آپدیت های چند صد مگی سونی تو این نسل از یاد نبردیم ...
نسل بعد پیش کش ...

شما داری به وضوح میگی "من با سونی مشکل دارم ." وگرنه فک کنم اینو همه بدونن که اپدیتی که روی بازی هست به سازنده ربط داره و به ماکرو و سونی هیچ ربطی نداره. حداقل ترول میکنی یه جوری ترول کنه که کسی نفهمه.
2 تا کلمه هست که معنیش خیلی باهم فرق داره "اجباری" و "اختیاری".
اپدیتی که اینجا ازش حرف به میون اومده اپدیت اجباری هست برای انجام بازی ولی همین اپدیت هایی که شما ازش حرف میزنی اپدیت اختیاری هست که این نسل روی بازیهای سونی برای بازی کردن بود.
اون کلمه هم Dial-Up هست . صرفا جهته اطلاع.

فکر میکنم کسی که هنوز داره از دایال آپ استفاده میکنه کلا نباید سمت کنسول نسل جدید بره ! دوران Ps1 نیست که همه چیز آفلاین باشه. الآن دیگه حتی سینگل پلیر یه سری بازی ها آنلاینه (Division و Titan Fall و ...)
چه دوست باشیم چه نه، دوران آفلاین و اینترنت دایال آپ و ... خیلی وقته تموم شده کسی هم که نمیتونه تغییر رو ایجاد کنه، نباید سمت یه کنسول نسل جدید و کلا نسل آنلاین بره

قرار بازی به صورت رسمی وارد ایران بشه که مایکروسافت نگران این موضوع باشه؟؟؟؟
شما فکر کن قبل از اینکه بخوای پست بدی

می تونه سیم بلند بخره :|
بحث سر راحت بودن شرایط برای بازی کردن هست وگرنه خودم میدونم که میشه سیم بلند خرید.30 متر سیم میشه خرید دور خونه کشید زد پشت کنسول.=))
----------
این ها دیگه از شعر گذشته ، دیوان اشعار شده
نام کاربری جدید مبارک.
هروقت بزرگ شدی که با یوزر اصلیت بیای جوابتو میدم .
در ضمن حده خودت رو هم نگه دار.

آخرین ویرایش:
یعنی انقدری که مطمئنی،اگر ربطی بهsecond game و redeem code نداشته باشه میای اینجا حرفتو پس بگیری؟!!
نمیدونم تعریف دوستان از کامل چیه ولی از نظر من بازی گه بخری و بعد برای اجراش نیاز به دانلود چیز دیگه ای (حالا هرچیزی) داشته باشی ناقصه.
اگه ناقص عرضه کردن یه محصول مسخره بازی نیست چی هست؟؟
از اونجایی هم که احترام زیادی برای T 10 قائلم و از تک تک بازی هاش لذت بردم باورم نمیشه که این کار پیشنهاد اونا باشه.
پس به طور خودکار نوک پیکان اتهام :d به سمت Publisher که مایکرو هست میچرخه و سابقه هم نشون داده که خدای این کار ها هست.

اگه هیچ برنامه ای پشت این دانلود نبود من تو همین تاپیک میام و از همه ی Xbox فن ها عذر خواهی میکنم.
-------------------------------------------------------------
فکر میکنم کسی که هنوز داره از دایال آپ استفاده میکنه کلا نباید سمت کنسول نسل جدید بره ! دوران Ps1 نیست که همه چیز آفلاین باشه. الآن دیگه حتی سینگل پلیر یه سری بازی ها آنلاینه (Division و Titan Fall و ...)
چه دوست باشیم چه نه، دوران آفلاین و اینترنت دایال آپ و ... خیلی وقته تموم شده کسی هم که نمیتونه تغییر رو ایجاد کنه، نباید سمت یه کنسول نسل جدید و کلا نسل آنلاین بره
صدور فکت های مختلف هم مد شده مثل اینکه.
شما این ها رو از کجا میدونید؟؟
چرا نباید دنبال نسل جدید بره؟؟
پس حتما بخش سینگل پلیر بازی ها رو الکی میسازن.
شما که انقدر طرفداری میکنی فردا XBL شیلتر بشه میخواید چیکار کنید؟؟

آخرین ویرایش:

این ها دیگه از شعر گذشته ، دیوان اشعار شده

فکر میکنم کسی که هنوز داره از دایال آپ استفاده میکنه کلا نباید سمت کنسول نسل جدید بره ! دوران Ps1 نیست که همه چیز آفلاین باشه. الآن دیگه حتی سنگل پلیر یه سری بازی ها آنلاینه

بله دوره ی دایال اپ تموم شده . یه مثال برات میزنم که متوجه شی. دوره ی PS2 هم خیلی وقته که تموم شده و 360 و PS3 وارد بازار شدن ولی هنوز توی این مملکت کسانی هستن که بنا به دلایل مالی میرن کنسول قدیمی PS2 رو میخرن .
حرف شما اینه که کسی که بدبخته . پول نداره بره نباید از این 2 تا کنسول استفاده کنه
-------
قرار بازی به صورت رسمی وارد ایران بشه که مایکروسافت نگران این موضوع باشه؟؟؟؟
شما فکر کن قبل از اینکه بخوای پست بدی
اینا چه ربطی به حرفای من داشت نفهمیدم.
-------

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or