Forza 5 نیاز به یک سری دانلود برای اجرا خواهد داشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Forza-5-pack-art.jpg

طبق تغییر سیاست های مایکروسافت پیرامون کنسول Xbox One بازی Forza 5 دیگر برای اجرا نیاز به یک ارتباط آنلاین ندارد.اما ظاهرا قضیه این طور نیست که دیگر خبری از اینترنت نباشد و رئیس استدیو Turn 10 آقای Dan Greenwalt در IGN اعلام کرده است که کل این بازی بر روی دیسک نمی باشد و شما بایستی یک بار به اینترنت متصل شوید و مواردی را دانلود کنید :
هنگامی که شما بازی را برای اولین بار اجرا می کنید ما از شما درخواست log in می کنیم.پس از ورود شما بایستی Drivatar ها را دریافت کنید به علاوه یک سری خودرو و مسیر مسابقه.طی برنامه های ما این محتویات در روز اول رایگان خواهد بود.اینها محتویات مورد نیاز برای اجرای بازی است.ما برای اینکه این بازی بزرگترین باشد بایستی تمامی موارد را داشته باشیم.
همچنین آقای Greenwalt اعلام کردند که پس از دانلودهای فوق دیگر نیازی نیست به اینترنت متصل شوید اما بهتر است برای آپدیت User Data خود Drivatar ها را دانلود کنید
همچنین در آخر یک جمله جالب را گفته اند :
ما یک بازی روز اول عرضه نمی سازیم.ما Forza 5 را برای روز اول میسازیم
VG247

خب برای کسایی که اینترنت دارن مشکلی نیست ولی نکته ی مهم این هست که با این راهکاره ها عملا جلوی هک کنسول هم گفته میشه و اون موقع خیلی دوست دارم ببینم چند نفر از کسایی که تو این نسل به خاطر بازی های 3 هزار تومنی شدن فن ایکس باکس و شب ها خواب آخرین ما و انچارتد رو می دیدن پای کنسول مایکروسافت می مونن :d

عجب! پس رو BD مشکل کمبود جا پیدا کردن! گوشای ماها هم درازه دیگه! من موندم واقعا به این حرف هایی که میزنی باور داری با صرفا برای اینکه یه چیزی بپرونی تایپ میکنی!

اینکار دقیقا یجور چک کردن پروفایل و شاید راهکاری برای فرار از پایریسی باشه مثلا. به نظر من مشکلی نداره اصلا. به شرطی که فایلی که قراره دنلد بشه زیاد نباشه که ان فقط تو ایران و کشورهایی که اینترنت پایین دارن مشکل محسوب میشه وگرنه تو آمریکا اصلا به حساب نمیاد!

کلا امیدوارم مایکرو بیخیال این اینترنت و آپدیت زوری بشه!

عجب ! شما که اصلا سونی فن هستی و قصد خرید ایکس باکس نداری چیکار به این چیزا داری؟! حالا آبدیت بده یا نده مگه به حال شما که PS4 خواهید داشت فرقی هم خواهد کرد؟ ما که میخوایم Xone بخریم با این صحبت مایکروسافت مشکلی نداریم و همین مهمه نه موافقت و یا مخالفت یک سونی فن! اصلا فورزا چه ربطی به سونی فن ها داره من موندم!

Day 1 Piracy؟
:-/
حالا من نمیگم حرفی که Turn 10 میزنه درسته ولی بازی لانچ دیگه دقیقا چیو میخواد چک کنه آخه؟
:biggrin1:
غیر از اینکه مایکروسافت قرار باشه کنسول هک شده رو بده تو بازار

من یه مثلا هم جلوش گذاشتم!:دی منظورم اینه که در آینده میتونه راهکار جالبی برای دور زدن پایریسی باشه وگرنه 120٪ این حرکت مایکرو در حال حاضر برای چک کردن پروفایل هست. وگرنه هیچ رقمه تو مخ من نمیره چه دلیلی داره که مایکرو بیاد چند مگ از بازی رو توی دیسک نزاره و گیمرها مجبور به دنلد ان باشن! دلیلش هرچی که هست مربوط به سیاست های مایکرو میشه نه به قول دوستن احترام به مشتری و ارایه یک تجربه بهتر و کلن مزخرفات این چنینی! البته میگم چیز خاصی نیست که بخواس سرش چونه بزنی. دنلد چند مگ اصلا مهم نیست. مگه اینکه گیگ باشه!:دی

شما که اصلا سونی فن هستی و قصد خرید ایکس باکس نداری چیکار به این چیزا داری؟! حالا آبدیت بده یا نده مگه به حال شما که PS4 خواهید داشت فرقی هم خواهد کرد؟ ما که میخوایم Xone بخریم با این صحبت مایکروسافت مشکلی نداریم و همین مهمه نه موافقت و یا مخالفت یک سونی فن! اصلا فورزا چه ربطی به سونی فن ها داره من موندم!

ببین عزیزم اصلا به تو ربطی نداره من چی میگم یا چی مینویسم. حق نداری بیای اینجا برای کسی تعیین تکلیف کنی. متاسفانه بعضی از شماها دچار این توهم شدید که چون خودتون فال این لاو وید مایکروسافت هستید و با هم عاشق و معشوقید کسی نباید به مایکرو بگه بالای چشمت ابرو هست یا بدتر از ان اصلا نباید در مورد مایکرو یا بازی هاش نظر بده!

خلاصه اینکه بتو ربطی نداره کی در مورد چی چی میگه.

این DLC فقط برای روز لانچ مجانیه؟روزهای بعد باید بابتش پول داده بشه؟

خب این چه کاریه از بلو ری استفاده میکنند؟700 مگا بایت از بازی رو بریزن روی یه CD بقیه ش رو برای دانلود بزارند!
هزینه ش هم بمراتب کمتر میشه!

من یه مثلا هم جلوش گذاشتم!:biggrin1: منظورم اینه که در آینده میتونه راهکار جالبی برای دور زدن پایریسی باشه وگرنه 120٪ این حرکت مایکرو در حال حاضر برای چک کردن پروفایل هست. وگرنه هیچ رقمه تو مخ من نمیره چه دلیلی داره که مایکرو بیاد چند مگ از بازی رو توی دیسک نزاره و گیمرها مجبور به دنلد ان باشن! دلیلش هرچی که هست مربوط به سیاست های مایکرو میشه نه به قول دوستن احترام به مشتری و ارایه یک تجربه بهتر و کلن مزخرفات این چنینی! البته میگم چیز خاصی نیست که بخواس سرش چونه بزنی. دنلد چند مگ اصلا مهم نیست. مگه اینکه گیگ باشه!:biggrin1:
مثل اینکه فراتر از چند مگ هست :دی بعنی صرفا یه چک آنلاین یا از این چیزها نیست، یه سری محتوای بازی باید از اینترنت دانلود بشه. احتمالا بازی واسه لانچ به موقع آماده نمیشده و اینا هم دارن یه بلایی سرش میارن! امیدوارم گند نخوره به بازی :دی
ین DLC فقط برای روز لانچ مجانیه؟روزهای بعد باید بابتش پول داده بشه؟
کلا مجانیه.
خب این چه کاریه از بلو ری استفاده میکنند؟700 مگا بایت از بازی رو بریزن روی یه CD بقیه ش رو برای دانلود بزارند!
هزینه ش هم بمراتب کمتر میشه!
والا بعید میدونم حجم دانلودش از اون آپدیت های PSN وخیم تر باشه دیگه :دی بعضی وقت ها آپدیت هاش ماهانه هم نیست، هفتگی هست :)):دی

پ.ن: به نظرم این سری دیگه مسئله مایکروسافت نیست، خود Forza مسئله مورد نظر هست :دی

خب برای کسایی که اینترنت دارن مشکلی نیست ولی نکته ی مهم این هست که با این راهکاره ها عملا جلوی هک کنسول هم گفته میشه و اون موقع خیلی دوست دارم ببینم چند نفر از کسایی که تو این نسل به خاطر بازی های 3 هزار تومنی شدن فن ایکس باکس و شب ها خواب آخرین ما و انچارتد رو می دیدن پای کنسول مایکروسافت می مونن :d
از مدیران تضاقا دارم رسیدگی کنن به این جور افراد

واقعا دیگه مسخرشو در آوردین !! سونی محدود نکرده؟؟؟آپدیتهای مسخره 200 الی 300 مگی برای مولتی بازیهای ps3 یادتون رفته؟؟360 برا مولتی زدن 2 الی 10 مگ آپدیت داشت ولی ps3!!!
هر جا اسم مایکروسافت یا بازیهاش میاد یه عده میریزن سونی سونی راه میندازن !!ا دیگه هر موقع میام تو این سایت مشکل روانی پیدا میکنم

بحث سر افلاینه چه ربطی به مولتی داره؟حداقل روی ps3 میشد بازی رو بدون نیاز به اینترنت اجرا کرد.این میگه حتی اگه بخوای افلاین هم بازی کنی باید یه چیزایی رو حتما دانلود کنی.
شاید یکی دسترسی به اینترنت درست و حسابی نداشته باشه .فکر کنم دیگه نیازی هم نیست که بگیم کجای دنیا زندگی میکنیم و وضعیت اینترنتمون چطوریه.

مثل اینکه فراتر از چند مگ هست
بعنی صرفا یه چک آنلاین یا از این چیزها نیست، یه سری محتوای بازی باید از اینترنت دانلود بشه. احتمالا بازی واسه لانچ به موقع آماده نمیشده و اینا هم دارن یه بلایی سرش میارن! امیدوارم گند نخوره به بازی

یعنی مثلا چون پروسه تکثیر بازی زمان بر هست اینا بازی رو آماده عرضه میکنن در حالی که بخشی از ان هنوز ساخته نشده و با این ترفند تیم سازنده برای خودش زمان خریده تا بازی رو کامل کنه؟:-b یعنی مثلا 1 گیگ یا بیشتر رو باید دنلد کرد؟ این دیگه چه صیغه ای هست؟

ببین عزیزم اصلا به تو ربطی نداره من چی میگم یا چی مینویسم. حق نداری بیای اینجا برای کسی تعیین تکلیف کنی. متاسفانه بعضی از شماها دچار این توهم شدید که چون خودتون فال این لاو وید مایکروسافت هستید و با هم عاشق و معشوقید کسی نباید به مایکرو بگه بالای چشمت ابرو هست یا بدتر از ان اصلا نباید در مورد مایکرو یا بازی هاش نظر بده!

خلاصه اینکه بتو ربطی نداره کی در مورد چی چی میگه.

متاسفانه بازم شاهد بی احترامی باید باشیم . بنده پستی در جواب یکی از دوستان در همین تاپیک صفحه 2 داده بودم که لازم دونستم برای شما هم بذارمش تا بفهمید که من چقدر با شما زمین تا آسمان تفاوت دارم و با اینکه فن مایکروسافت هستم اما دیدگاهم چیه.

لطفا مطالعه بفرمایید:

دوست عزیز ( البته اگر شما هم مثل یکی از سونی فن ها نگی من دوست عزیز شما نیستم!)
من دارم میگم همیشه سعی کنیم به فن های یک بازی احترام بذاریم.من هیچوقت نشده با اینکه فن ایکس باکس هستم اما برم توی یک تایپک مربوط به بازی انحصاری سونی و شروع کنم به ترول کردن و ...
چرا؟چون خودم شیفته و عاشق بازیهای انحصاری سونی هستم و از طرفی هم میدونم این بازیها طرفدارانی واسه خودش داره و اون طرفداران حتما ناراحت میشند اگر من کوچکترین جبهه ای در مقابل بازی محبوبشان بگیرم و البته این موضوع طبیعی هم هست.چرا ما فکر میکنیم که نمیشه هم کنسول سونی رو دوست داشت و هم کنسول مایکروسافت ؟ چرا فکر میکنیم نمیشه هم بازیهای انحصاری سونی رو دوست داشت و هم بازیهای انحصاری مایکروسافت؟پس قشنگ تر و دوستانه تر هست که شما هم یه مقداری کامنت هاتون رو با دقت و حساسیت بیشتری بذارید تا ناراحتی پیش نیاد.به عنوان نمونه من فن این بازی بودم و هستم و واقعا ناراحت میشم از چنین چیزهایی.

ممنون.

یعنی مثلا چون پروسه تکثیر بازی زمان بر هست اینا بازی رو آماده عرضه میکنن در حالی که بخشی از ان هنوز ساخته نشده و با این ترفند تیم سازنده برای خودش زمان خریده تا بازی رو کامل کنه؟:-b یعنی مثلا 1 گیگ یا بیشتر رو باید دنلد کرد؟ این دیگه چه صیغه ای هست؟
بازی لانچ هست، بازی بزرگی هم هست در نتیجه احتمال داره یه بخشی از بازی رو یه تیم مجزا بسازه (همش احتماله و ممکنه غلط باشه). نتیجه اینکه بازی به این عظمت رو نباید مینداختن واسه لانچ، همون PGR5 رو واسه لانچ میزاشتن خیلی بهتر بود :دی

باز هم این مهد کودکی ها اومدن بازی سنتر

اینجا مهدکودک نیست

منطقی فکر کنید خواهشا

همين طور كه تو صفحه قبل گفتم.شما خودتو بذار جاي اينا.تا ديروز داشتن ميگفتن بازيتونو بر اساس كنسولي بسازي كه هر روز بايد به اينترنت وصل بشه و اينترنت 1.5MB هم لازمه.كسي هم كه دسترسي به اينترنت نداره بره xbox360 بخره بعد حالا ماكرواومده همه سياستاشو تغيير داده.خوب اين استوديو turn 10 هم مجبوره اين كارو انجام بده.(البته اين نظر شخصي منه)

باز هم این مهد کودکی ها اومدن بازی سنتر

اینجا مهدکودک نیست

منطقی فکر کنید خواهشا
منظوری نداشتم. معذرت می خوام!
ولی انصافا چند در صد از فن های ایکس باکس تو ایران دلیل رفتنشون سمت این کنسول بازی ارزون بود!؟

والا بعید میدونم حجم دانلودش از اون آپدیت های PSN وخیم تر باشه دیگه
بعضی وقت ها آپدیت هاش ماهانه هم نیست، هفتگی هست
:)):biggrin1:

آپدیت های PSN هم حسابی تو مخ بودن اما حجمشون کم بود و تازه فقط برای آنلاین بودن! اینجوری که شما خودت فرمودی کلا بدون دنلد این آپدیت ها هیچ آفلاین هم نمیشه بازی کرد. یعنی مایکرو عملا میخواد یه بازی ناقص رو بفروشه و بقیش رو باید دنلد کنی. این با آپدیت خیلی فرق داره!‌نداره؟:دی

متاسفانه بازم شاهد بی احترامی باید باشیم . بنده پستی در جواب یکی از دوستان در همین تاپیک صفحه 2 داده بودم که لازم دونستم برای شما هم بذارمش تا بفهمید که من چقدر با شما زمین تا آسمان تفاوت دارم و با اینکه فن مایکروسافت هستم اما دیدگاهم چیه.

ننه من غزیبم بازی درنیار پستت هست. منم کلی جوابت رو دادم. اینکه من X1 میخرم یا نه یا ازش بدم میاد یا نه به خودم ربط داره نه تو و به فرض هم که هیتر درجه یک مایکرو باشم و سایش رو هم با تیر بزنم (که اینطور نیست) باز به کسی ربطی نداره که در مورد ایشون یا بازی هاش نظر میدم یا نه! کلا در حیطه وظایف تو نیست که برای دیگران مشخص کنی در مورد چه مساولی صحبت کنن و در مورد چی نه! از پستی هم خوشت نمیاد نخون! خیلی راحت!

آپدیت های PSN هم حسابی تو مخ بودن اما حجمشون کم بود و تازه فقط برای آنلاین بودن! اینجوری که شما خودت فرمودی کلا بدون دنلد این آپدیت ها هیچ آفلاین هم نمیشه بازی کرد. یعنی مایکرو عملا میخواد یه بازی ناقص رو بفروشه و بقیش رو باید دنلد کنی. این با آپدیت خیلی فرق داره!‌نداره؟:biggrin1:
ببین با Forza شوخی نکن، این از این! :دی به نظرم پروسه ساخت بازی طولانی شده و بازی هم کاملا بر پایه نسل بعد ساخته شده، یعنی تمام ماشین های بازی همگی از اول طراحی شدن و هیچ مدل نسل فعلی تو بازی وجود نداره. من بیشتر از اینکه نگران آپدیت باشم نگران اینم که بازی خراب نشده باشه :دی واسه اینکه بدونیم این قضیه به همون Piracy ربط داره یا نه هم فقط کافیه صبر کنیم ببینم Ryse و Killer Instinct و Kinect Sports Rivals و Dead Rising 3 هم آپدیت واسه اجرا میخوان یا نه، اینجوری دیگه مشخص میشه واقعا قضیه چیه :دی به هر حال امیدوارم هر مسئله ای باشه به کیفیت Forza 5 لطمه ای وارد نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or