Forza 5 نیاز به یک سری دانلود برای اجرا خواهد داشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Forza-5-pack-art.jpg

طبق تغییر سیاست های مایکروسافت پیرامون کنسول Xbox One بازی Forza 5 دیگر برای اجرا نیاز به یک ارتباط آنلاین ندارد.اما ظاهرا قضیه این طور نیست که دیگر خبری از اینترنت نباشد و رئیس استدیو Turn 10 آقای Dan Greenwalt در IGN اعلام کرده است که کل این بازی بر روی دیسک نمی باشد و شما بایستی یک بار به اینترنت متصل شوید و مواردی را دانلود کنید :
هنگامی که شما بازی را برای اولین بار اجرا می کنید ما از شما درخواست log in می کنیم.پس از ورود شما بایستی Drivatar ها را دریافت کنید به علاوه یک سری خودرو و مسیر مسابقه.طی برنامه های ما این محتویات در روز اول رایگان خواهد بود.اینها محتویات مورد نیاز برای اجرای بازی است.ما برای اینکه این بازی بزرگترین باشد بایستی تمامی موارد را داشته باشیم.
همچنین آقای Greenwalt اعلام کردند که پس از دانلودهای فوق دیگر نیازی نیست به اینترنت متصل شوید اما بهتر است برای آپدیت User Data خود Drivatar ها را دانلود کنید
همچنین در آخر یک جمله جالب را گفته اند :
ما یک بازی روز اول عرضه نمی سازیم.ما Forza 5 را برای روز اول میسازیم
VG247

آقا دست از سر بازی انحصاری کنسول محبوب ما هم بر نمی دارید؟! این بازی دیگه انحصاری هست و مایکروسافت حق داره هر کاری بخواد در موردش انجام بده و من به عنوان فن این بازی به نحوه کار سازنده هاش کاملا احترام میذارم.

پس کسایی که سونی فن هستند لطفا اینجا پست حاشیه ای ندن البته اگر به معنی واژه لطفا پی برده باشید.

آقا دست از سر بازی انحصاری کنسول محبوب ما هم بر نمی دارید؟! این بازی دیگه انحصاری هست و مایکروسافت حق داره هر کاری بخواد در موردش انجام بده و من به عنوان فن این بازی به نحوه کار سازنده هاش کاملا احترام میذارم.

این که شما می خوای احترام بزاری به ماکروسافت با این که تن بدی به هر کاری که ماکروسافت براش برنامه داره 2 چیز متفاوته . احترام گذاشتن یه رابطه دو طرفه هست .

کمپانی سازنده بازی یعنی کسی که صاحب اثر هست تشخیص داده و صلاح دونسته که کسایی که این بازیو خریدن به اینترنت متصل بشن حالا یا برای جلوگیری از دزدی هست یا هر چیز دیگه حقشون هست که این مسئله رو بخوان فرقی نمیکنه سونی اینکارو بکنه یا مایکروسافت یا اصلا یه شرکت بازیسازی ایرانی این به عهده خریدار هست که اون محصول رو انتخاب کنه یا نه پس لطفا به جای دیگران تصمیم نگیرین.

یه جوری میگن "وای باید اولش به اینترنت وصل بشیم؟:-o " انگار دوستان تو سال 1995 زندگی میکنن. الان هم حتما با تردستی اومدن اینجا کامنت گذاشتن.

پس کسایی که سونی فن هستند لطفا اینجا پست حاشیه ای ندن البته اگر به معنی واژه لطفا پی برده باشید.
یعنی جدا میخوای از این مسخره بازیا حمایت کنی؟:-/

این که شما می خوای احترام بزاری به ماکروسافت با این که تن بدی به هر کاری که ماکروسافت براش برنامه داره 2 چیز متفاوته . احترام گذاشتن یه رابطه دو طرفه هست .

ماکروسافت همیشه به فکر خواسته های ما بوده و من اینو توی این نسل تجربه کردم.حالا شما واست خوش آیند نیست پس مشخصه از روی هیتر بودن داری نظر میدی و بهتره اینجا کامنت نذاری چون الان فن های ایکس باکس واقعا عاشق این بازی و همه سیاست های مایکرو نسبت بهش هستند.من از واژه لطفا استفاده کردم اما مثل اینکه این واژه ها واقعا کارساز نیست.

ماکروسافت همیشه به فکر خواسته های ما بوده و من اینو توی این نسل تجربه کردم.حالا شما واست خوش آیند نیست پس مشخصه از روی هیتر بودن داری نظر میدی و بهتره اینجا کامنت نذاری چون الان فن های ایکس باکس واقعا عاشق این بازی و همه سیاست های مایکرو نسبت بهش هستند.من از واژه لطفا استفاده کردم اما مثل اینکه این واژه ها واقعا کارساز نیست.
متأسفانه باید برای شما معنی کرد جمله ها رو مثکه . این که من هیتر هستم یا نه به هیچ کس معلوم نیست و هیچ دلیلی نداره چون هیتر هستم ( که باز هم شما نمی دونید این رو ! ) پست بدم یا نه . شما حرفی زدی که کاملا از بیخ و بن غلطه و من هم محترمانه غلط حرفت رو برات روشن کردم ، حالا چون گفتی لطفا هیچ دلیل نمیشه که من جوابت رو با لحن درست ندم . شما هم کشته مرده ماکروسافت باش به من هیچ ربطی نداره ، ولی دگم بودن خیلی بده ؛ آدمی که اطلاعات کافی نداره آبروی جناح خودش رو هم می بره .

یه جوری میگن "وای باید اولش به اینترنت وصل بشیم؟:-o " انگار دوستان تو سال 1995 زندگی میکنن. الان هم حتما با تردستی اومدن اینجا کامنت گذاشتن.

احتمالا همین موضوع سفر در زمان که گفتی باشه. فقط با تردستی میان و یا ماشین زمان اختراع سونی؟:-/ 8-|

یعنی جدا میخوای از این مسخره بازیا حمایت کنی؟:-/
چه مسخره بازی دقیقا مد نظرت هست نیما جان؟!!

- - -ویرایش - - -

متأسفانه باید برای شما معنی کرد جمله ها رو مثکه . این که من هیتر هستم یا نه به هیچ کس معلوم نیست و هیچ دلیلی نداره چون هیتر هستم ( که باز هم شما نمی دونید این رو ! ) پست بدم یا نه . شما حرفی زدی که کاملا از بیخ و بن غلطه و من هم محترمانه غلط حرفت رو برات روشن کردم ، حالا چون گفتی لطفا هیچ دلیل نمیشه که من جوابت رو با لحن درست ندم . شما هم کشته مرده ماکروسافت باش به من هیچ ربطی نداره ، ولی دگم بودن خیلی بده ؛ آدمی که اطلاعات کافی نداره آبروی جناح خودش رو هم می بره .
من چه اطلاعاتی نداشتم که شما دارید؟چرا اینقدر خشن؟چرا اینقدر جبهه می گیرید؟کجای حرف من از بیخ و بن غلطه؟خدایا تعصب رو چرا خلق کردی!!!

من چه اطلاعاتی نداشتم که شما دارید؟چرا اینقدر خشن؟چرا اینقدر جبهه می گیرید؟کجای حرف من از بیخ و بن غلطه؟خدایا تعصب رو چرا خلق کردی!!!

نمی دونم از کجا فهمیدی پست من خشن هست ولی من ذره ای تعصب روی چیزهایی که دوست دارم هم ندارم ، چه برسه سر چیزهایی که بهشون علاقه ای هم ندارم .

چه ربطی داره الان با این پست می خوای کاری ماکرو را مثلا توجیه کنی !
اینجا شاید یکی با دیال اب امده باشه بعد می تونه با دیال اب فایل باز ی دانلود کنه :>
الان ی نگاه به سیاست های سونی بندازه !دسترسی هیچ چیز محدود نکرده هیچ چیز را!!!!!

نمی دونم از کجا فهمیدی پست من خشن هست ولی من ذره ای تعصب روی چیزهایی که دوست دارم هم ندارم ، چه برسه سر چیزهایی که بهشون علاقه ای هم ندارم .

دوست عزیز ( البته اگر شما هم مثل یکی از سونی فن ها نگی من دوست عزیز شما نیستم!)
من دارم میگم همیشه سعی کنیم به فن های یک بازی احترام بذاریم.من هیچوقت نشده با اینکه فن ایکس باکس هستم اما برم توی یک تایپک مربوط به بازی انحصاری سونی و شروع کنم به ترول کردن و ...
چرا؟چون خودم شیفته و عاشق بازیهای انحصاری سونی هستم و از طرفی هم میدونم این بازیها طرفدارانی واسه خودش داره و اون طرفداران حتما ناراحت میشند اگر من کوچکترین جبهه ای در مقابل بازی محبوبشان بگیرم و البته این موضوع طبیعی هم هست.چرا ما فکر میکنیم که نمیشه هم کنسول سونی رو دوست داشت و هم کنسول مایکروسافت ؟ چرا فکر میکنیم نمیشه هم بازیهای انحصاری سونی رو دوست داشت و هم بازیهای انحصاری مایکروسافت؟پس قشنگ تر و دوستانه تر هست که شما هم یه مقداری کامنت هاتون رو با دقت و حساسیت بیشتری بذارید تا ناراحتی پیش نیاد.به عنوان نمونه من فن این بازی بودم و هستم و واقعا ناراحت میشم از چنین چیزهایی.

ممنون.

به بهانه دانلود فایلی که می تونه تو خود بازی جا بگیره، اتصال به اینترنت رو باز دارن به یه نحوی رو میکنن. منظور از دانلود هم چک کردن شماست و نه فایل...

چه بهانه ای چرا ryse اینطوری نیست؟ خب خودشون از اول گفتن هوش مصنوعی forza وابسته به کلود هست پس به اینترنت نیازه البته آفلاین پردازش میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or