PlayStation Final Fantasy XVI

سازنده
Creative Business Unit III
تاریخ انتشار
June 2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
Opera Snapshot_2022-04-08_114535_na.finalfantasyxvi.com.png
Some are kings, some knights, some naught but pawns—but all shall play
.their part in a game guided by the unforgiving hand of fate

-----------------------------------------------------------------------------------

استدیو سازنده: Square Enix Creative Business Unit III
ناشر: Square Enix
کارگردان: Hiroshi Takai
کارگردان خلاق و نویسنده اصلی: Kazutoyo Maehiro
کارگردان هنری: Hiroshi Minagawa
طراح شخصیت ها: Kazuya Takahashi
تهیه کننده: Naoki Yoshida
آهنگساز: Masayoshi Soken
پلتفرم: PS5
تاریخ انتشار: 22 ژوئن امسال (1 ام تیر ماه)

"شخصیت های اصلی"

"کلایو راسفیلد"
1683049798817.png

"جاشوا راسفیلد"
1683049928661.png

"جیل واریک"
1683050245354.png

Opera Snapshot_2022-04-09_165551_na.finalfantasyxvi.com.png
"ولیستیا"
Opera Snapshot_2022-04-08_111824_na.finalfantasyxvi.com.png

"آیکون‌ها و دامیننت‌های آن‌ها"

Opera Snapshot_2022-04-08_114149_na.finalfantasyxvi.com.png

"قلمروها های داخل ولیستیا"

Opera Snapshot_2022-04-08_113134_na.finalfantasyxvi.com.png
Opera Snapshot_2022-04-08_113350_na.finalfantasyxvi.com.png

"تریلر معرفی بازی"

Opera Snapshot_2022-04-08_114842_na.finalfantasyxvi.com.png

.تمامی اطلاعات پست اول توسط Reza.zareei ترجمه شده است.

آخرین ویرایش:
دمو رو دیشب بازی کردم خیلی خوب بود قسمت دوم ایکان ها هم عالی
فقط فریم ریت روی حالت گرافیک یکم بالا پایین میرفت و دیگه اینکه محیط های خیلی بسته و تکراری توی قلعه در قسمت ایکان ها و گاهی تکسچر های قدیمی.کاش یکم نسل جدیدتر بود همه چی
بازی اصلی درست مثل دمو شروع میشه یا فرق داره و بهتره از اول بریم
حالا اگه دیسک هم بخریم منتقل میشه سیو هامون؟یا باید نسخه دیجیتال باشه
سر باس فایت ها وقتی میبازیم و دوباره ترای میزنیم و ادامه میدیم بازیو.دیگه جایزه ویژه نمیده؟
بابت سوال اول شروع دمو و بازی یکیه. اگه ریجن اکانتی که دمو رو باهاش دانلود کردی و بازیی که خریدی یکی باشه میتونی از ادامه دمو بری. کلا فرقی نداره دیجیتال یا دیسک فقط باید ریجن بازیت با ریجن اکانت اون دمویی که دانلود کردی یکی باشه.
برفرض اگه بازی رو ظرفیتی ریجن ترکیه خریدی، اکانت دمویی که بازی کردی هم باید باهاش یکی باشه وگرنه حساب نمیشه.

• Like
Reactions: tirdad666
حدودا دو ساعتی تا الان بازی کردم. خوشبختانه سیو دمو کامل به بازی منتقل شد و دیگه لازم نبود اون بخش رو از اول برم. کامبت بازی واقعا عالیه و هرچی جلوتر میرم بیشتر می‌چسبه \m/
گرافیک هم با توجه به بزرگی بازی به نظرم عالیه ولی خب فیزیک چهره و بدن کاراکترها اصلا ریلستیک نیست که چه بهتر :>
ماموریت‌های فرعی همچنان لنگ میزنه. واقعا برام سواله اونه که ماموریت های فرعی رو نوشته حقوق هم گرفته؟ :)) ولی خب ماموریت های اصلی تا الان عالی بودن و شخصیت ها خیلی خوبن و داستان بازی بسیار حماسی و احساسیه و با اینکه کلیشه دوست داشتنی انتقام رو دنبال میکنه ولی قرار گرفتنش توی ستینگی با ترکیب فاینال x گات عالی شده :D
عجیبه برای من سیو دمو را نشناخت‌ مجبور شدم از اول برم با اینه جفتش ورژن آمریکا و روی یه اکانت بودم

• Wow
Reactions: tirdad666
خب منم یه دو ساعتی بازی کردم . داستان بازی که فوق العاده شروع شد . انتظار نداشتم اینقدر دارک باشه ! اولین نبرد ایکون ها به همراه موسیقیش عالی و حماسی بود ، اخرین بار همچین حسی را را تو ۳ گانه GOW و Nier Automata تجربه کرده بودم . فعلا موردی که یه مقدار زد توی ذوقم گرافیک فنی بازی رو مد پرفورمنسه، افت فریم خیلی زیاده . امیدوارم با اپدیت های بعدی حلش کنن.

یکم حافظم ته کشیده ولی یادم میاد😄البته فکر کنم اد داشته باشمت
آنتی آف تاپیک : با پچ روز اول مشکل فریم مود پرفورمنس حل شده؟
من دقیقا از زمانی که بازی ریلیز شد یعنی ساعت 12:30 دقیقه دیروز بازی کردم چون من ریجن ترکیه بودم به طور کلی مشکل فریم دمو حل شده تو پرفورمنس و اون افت فریم و اینا نیست ولی خب کلا بازی افت گرافیکی داره تو پرفورمنس مد و من ترجیح دادم روی quality یا همون graphic مد بازی کنم
توی بازی قبلی اسکوار که forspoken بود هم بعد یه مدت پچ دادن و مد 120 هرتز رو اضافه کردن به بازی امیدوارم اینجا هم اینکار رو بکنن چون 120 هرتز باعث میشه بشه مد گرافیک رو روی 40 فریم بازی کنی این تو بازیهای انحصاری سونی تبدیل به یه باید شده و یک اصل هست امیدوارم بقیه کمپانی ها هم اینکار رو بکنن تو همه انحصاری ها بوده این مد 120 هرتز که بازی رو روی گرافیک میکنه 40 فریم ( راچت اسپایدر من هرایزون گاد اف وار و ... ) تو بازیهای دیگه هم این اتفاق افتاده کم و بیش حالا باید دید اضافه میکنن یا نه که اگه بکنن دیگه خیل خوب میشه
اگر یادت باشه ما خیلی با هم pes میزدیم سر کانکشن و پینگ و اینها چقدر با هم صحبت میکردیم :p ایدیم هست کنار اسمم اگر نداری ادد کن پیغام بده بهم

منم ۶ ساعتی بازی کردم جالبه زده ۳۵ درصد بازی را رفتی یعنی نشون میده داستان بازی خیلی طولانی نیست و اگه فقط کوئست اصلی بری شاید ۲۰ ساعتم نباشه که خب کمه .
بازی برای من توی مبارزات افت فریم نداشته ولی جاهایی که کات سین داره یا مبارزه نیست یکم افت فریم داره که اذیت کننده هم نیست.گرافیک بازی بعضی جاها واقعا چشم نواز مخصوصا محیط های جنگلی و بیشه ها.
ساید کوئست های بازی تا اینجا که تا الان بازی کردم کم بوده ولی اصلا جالب نبوده فکر کنید وسط یه داستان دارک و فانتزی و سنگین یهو باید ۴ تا ظرف سوپ توی یه بار بدین ملت بخورن .به نظر میاد برای طولانی کردن بازی مجبور شدن اینارو درست کنن.
زنهای بازی به طرز عجیبی همه خوشگلن :D
مبارزات ایکانها واقعا نفس گیر و هیجانی هست ولی من خیلی دوسش ندارم انگار یجورایی اسکریپت شده هست و گیمر خیلی توش نقش نداره ‌.بیشتر برای دفعه اول حماسی هستش .
موسیقی بازی و صداگذاری در یه کلام بی نظیره.
درکل بازی خیلی حال میده

تا اینجا که بازی کردم از نظر کور گیم پلی و داستان در حد انحصاریای درجه یک سونیه. من کامبت به این خفنی خیلی کم دیدم تو ویدیوگیم و جز بهتریناس بدون شک. یه سری مناظر گاهی تو بازی میبینین که بعید میدونم ps4 بتونه اینارو اجرا کنه.

تا اینجا که بازی کردم از نظر کور گیم پلی و داستان در حد انحصاریای درجه یک سونیه. من کامبت به این خفنی خیلی کم دیدم تو ویدیوگیم و جز بهتریناس بدون شک. یه سری مناظر گاهی تو بازی میبینین که بعید میدونم ps4 بتونه اینارو اجرا کنه.
دقیقا بازی رو سونی پسند ساختن فقط ایکاش انقدر چاخان نمی کردن منتقدا بزنن خاکشون کنن

دقیقا بازی رو سونی پسند ساختن فقط ایکاش انقدر چاخان نمی کردن منتقدا بزنن خاکشون کنن
تاکید رو rpg و اون ماموریت‌های فرعی کار رو خراب کرد دیگه. اگه بازی رو به عنوان اکشن ادونچر معرفی می‌کردن و ماموریت فرعی های بازی رو نصف این می‌کردن ولی باکیفیت نمیساختن قطعا یکی از بازی‌های ماندگار نسل میشد.

باو PS4 چیه!:دی از حیث گیم پلی FFXVI قطعا نسل بعدی ترین بازی موجوده. یعنی بعید میدونم بازی تا الان امده باشه که بگیم گیم پلی و بخصوصش اکشن نسل بعدیه و رو کنسول های قبلی ممکن نبود بشه همچین چیزی رو تجربه کرد. XVI اولین بازی که به من این حس رو میده. اسکیل سکانس های اکشن، حجم پارتیکل ها، این مدل تلفیق سیم لس گیم پلی با سینمتیک سیکوئنس ها، هیچ کدوم رو کنسول های نسل قبلی ممکن نبودن و واقعا قدرت سخت افزارهای جدید ممکنش کرده.

از نظر گرافیک هم واقعا بازی خوشگل و خفنه. تو کاتسین ها که رسما CG میشه، در باقی موارد هم خیلی خفنه. تا اینجا که من شخصا تجربه کردم، XVI یه تکنیکال اچیونت اساسی بوده. اول از حیث گیم پلی و اکشن و دوم محیط ها بزرگ و پر جزییاتش.

داستان هم تا الان عالی و بی نظیر بوده و با یه پیس خیلی سریع و میستری جذاب داره میره جلو. قشنگ نمیتونی ولش کنی و مدام میخوای بری ببینی چی میشه.

تنها ایرادی که من تا الان دیدم و واقعا ناامید کننده هم هست Side Quest هاست. یکی از اون یکی مزخرف ترن و بعضا موقع انجامشون حس حماقت بهت دست میده. نمیدونم واقعا چرا انقدر سرسری گرفتنشون، و مسلما وقت و باجتی اختصاص داده نشده، چون خواستن صرفا یه چیزی به این اسم تو بازی باشه. همین.

باو PS4 چیه!:D از حیث گیم پلی FFXVI قطعا نسل بعدی ترین بازی موجوده. یعنی بعید میدونم بازی تا الان امده باشه که بگیم گیم پلی و بخصوصش اکشن نسل بعدیه و رو کنسول های قبلی ممکن نبود بشه همچین چیزی رو تجربه کرد. XVI اولین بازی که به من این حس رو میده. اسکیل سکانس های اکشن، حجم پارتیکل ها، این مدل تلفیق سیم لس گیم پلی با سینمتیک سیکوئنس ها، هیچ کدوم رو کنسول های نسل قبلی ممکن نبودن و واقعا قدرت سخت افزارهای جدید ممکنش کرده.

از نظر گرافیک هم واقعا بازی خوشگل و خفنه. تو کاتسین ها که رسما CG میشه، در باقی موارد هم خیلی خفنه. تا اینجا که من شخصا تجربه کردم، XVI یه تکنیکال اچیونت اساسی بوده. اول از حیث گیم پلی و اکشن و دوم محیط ها بزرگ و پر جزییاتش.
راجب کامبت دقیقا درست میگی ماکان. گاهی اوقات 4 5 تا کمبو پشت سر هم که میزنم به این فکر می‌کنم که قطعا این حجم از شلوغی و پارتیکل تو عمرم ندیدم :D حالا زیاد وارد جزئیات نمیشم که اسپویل نشه.

چیو چاخان کردن؟

بعد منتقدها چطور خاکشون کردن؟ متا بازی 88 مرد مومن! گیم اسپات و IGN بهش 9 دادن! این اسمش خاک شدنه؟

تا الان که نتنها هیچ دروغی تو مارکتینگ بازی من ندیدم، بلکه عینن همون چیزی هست که وعده دادن. یه FF اکشن با کامبت خیلی خوب و باس فایت های مافوق اپیک و عجیب غریب خفن! باس فایت های بازی یه لول دیگه ای از اکشن، کارگردانی و ویژوال هستن. تو هیچ بازی مشابه اش رو ندیدم. بعضا سردرد آوره و پشمات میریزه چطور اینو ساختن؟

اینکه بازی RPG نیست هم فکر کنم از نمایش های اول به وضوح و صراحت تمام اعلام شد. پارتی به اون معنا وجود نداره، اکشن تک نفره است و اسکیل تری داریم. همین. یبار یوشیدا بود فکر کنم میگفت دوست داریم یه بازی عین GoW:R تو ژآپن بسازیم و FFXVI دقیقا برآورده شدن همین آرزوعه. یه چیزی تو این مایه ها ساختن، اما با کامبت شرقی و فانتزی بی نهایت. معجون فوق خفنیه!

حالا باید بیشتر برم جلو تو بازی ببینم اینکه میگن یک سوم پایانی بازی داستان یهو افت میکنه و روندش غیر منطقی میشه دقیقا چیه، اراجیف های شرایر و امثال شرایره یا واقعا ریدن تهشو:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or