تا شکست
گارودا پیش رفتم و
اون کاتسین دیوانهوار بعدشم دیدم که حقیقتاً تو این تایمی که من بازی کردم پشمی برام نمونده!
ماوریتای فرعی درسته ناامید کنندس و افت فریم هم گاهاً پیش میاد که حداقل برای من یکی اصلاً اذیت کننده نبوده چون داخل فایتا به حدی درگیرم که اصلا فریم پشیزی برام اهمیت نداره! در اصل وسط فایتا اصلاً فرصت نفس کشیدن آدم نداره که بخواد به چیز دیگهای فکر کنه. مخصوصاً موقع درگیری با باسها که من کلایو رو گم میکنم اون وسط
این قضیه کم رنگ شدن دوز RPG هم خب هست که به نظرم تصمیم بدی هم نشده و خودش یه اتفاق جدیدی تو این فرنچایزه که نتیجه مثبتی داشته و نمیشه ایراد حسابش کرد.
گرافیک بازی خیلی زیباست مخصوصا تو تایم شب که گاهاً فقط آدم دلش میخواد واسته و مناظر رو نگاه کنه. اون سکانس
طوفان داخل جنگل هم که اوج به رخ کشیدن قدرت گرایفی بود و واقعاً لذت بردم از مناظر و فیزیک و گرافیک. داستانم علی رغم این که اون اتفاق اصلی که تا اینجا دیدم قابل حدس بوده ولی روایت جذابی داره و شخصیتای خیلی خوبی رو خلق کردن. کل سرسبدشونم شخصیت سید هست که چقدر دوست داشتنیه این بشر
فایتینگم هر چی ازش بگم کم گفتم. یه جوری خفنه که طرفدارای GOW و DMC رو بدون هیچ شکی ارضای روحی میکنه.
قطعاً یکی از جذابترین بازیای نسل 9ه که به معنای واقعی کلمه آدم به وجد میاد موقع بازی کردنش. من حسی که سر باس فایتای GOW 3 داشتم هیچوقت دیگه از بابت بازی دیگهای حسش نکرده بودم ولی FF XVI دقیقاً همونقدر حماسی و دیوانهواره. این باس فایتایی که من تا اینجا دیدم قشنگ داره رس نسل 9 و قدرت کنسول رو میکشه و تخریب پذیری گرفته تا افکت ها و زد و خوردا خیلی دوس دارم بدونم سازنده هاش موقع خلق این لحظه ها چی زده بودن که چنین چیز خیلی خفنی رو تحویل دادن
عزیز منم مثل شما فن این فرنچایزم حالا چون سر فلان شماره جنگ و دعوا نکردم یا هر روز اخبارش رو نذاشتم دیده نشدم. برای این فن بودنتم کلی ارزش قائلم و میدونم که کلی زحمت کشیدی بابت پوشش اخبار و مطالب و اینا. گویا تا الانم هنوز فرصت نکردی بشینی پای بازی وگرنه اینقدر پیگر 2تا اختلاف عدد نبودی. قطعا اگه بازی کرده بودی الان اینجور پستارو نمیدادی.
با تمام احترام ولی عزیزدل شما اگه واقعا طرفدار این فرنچایزی، مثل n تا طرفدار دیگه بازی رو بگیر لذت ببر. 35 ساله دارن بازی میسازن چه گوتی بگیرن چه نگیرن چی به شما میرسه؟ جز اینه که هدف اول و اخرت باید بازی کردن و لذت بردن باشه؟ شما نه 16 رو بازی کردی نه لذتی بردی فقط درگیر عدد و حاشیهای یجوری داری صحبت میکنی انگار بازی شکست خورده و متای زیر 80 گرفته و قراره باعث تعطیلی این فرنچایز بشه.
چرا اینجوری میکنی با خودت؟ الان به جای اینکه بازی رو بگیری کیف کنی دنبال جمع کردن امضا و رسوندن صدات به فلانی و حرص خوردن سر چیی دقیقا وقتی بازی یه شاهکاربه تمام معنائه که متای 88 گرفته؟ بحث کردنت وقتی با یه شاهکار طرفیم فقط اعصاب خودتو خرد میکنه و بقیه رو متعجب میکنه! چون طرفدار واقعی فاینال الان داره کیف دنیارو میبره حالا 99 نشده خب نشه. بازی سالم نشه قطعا جزو گوتی ها خواهد بود.
1 نفرم نبوده که 1 ساعت بازی کرده باشی و ناراضی باشه از چیزی. دلیل این که اینجوری میکنی با خودت رو نمیفهمم ولی نه فایدهای داره و منطقی. چون بازی اون چیزی نیست که شما برای خودت ساختی.