PlayStation Final Fantasy XVI

سازنده
Creative Business Unit III
تاریخ انتشار
June 2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
Opera Snapshot_2022-04-08_114535_na.finalfantasyxvi.com.png
Some are kings, some knights, some naught but pawns—but all shall play
.their part in a game guided by the unforgiving hand of fate

-----------------------------------------------------------------------------------

استدیو سازنده: Square Enix Creative Business Unit III
ناشر: Square Enix
کارگردان: Hiroshi Takai
کارگردان خلاق و نویسنده اصلی: Kazutoyo Maehiro
کارگردان هنری: Hiroshi Minagawa
طراح شخصیت ها: Kazuya Takahashi
تهیه کننده: Naoki Yoshida
آهنگساز: Masayoshi Soken
پلتفرم: PS5
تاریخ انتشار: 22 ژوئن امسال (1 ام تیر ماه)

"شخصیت های اصلی"

"کلایو راسفیلد"
1683049798817.png

"جاشوا راسفیلد"
1683049928661.png

"جیل واریک"
1683050245354.png

Opera Snapshot_2022-04-09_165551_na.finalfantasyxvi.com.png
"ولیستیا"
Opera Snapshot_2022-04-08_111824_na.finalfantasyxvi.com.png

"آیکون‌ها و دامیننت‌های آن‌ها"

Opera Snapshot_2022-04-08_114149_na.finalfantasyxvi.com.png

"قلمروها های داخل ولیستیا"

Opera Snapshot_2022-04-08_113134_na.finalfantasyxvi.com.png
Opera Snapshot_2022-04-08_113350_na.finalfantasyxvi.com.png

"تریلر معرفی بازی"

Opera Snapshot_2022-04-08_114842_na.finalfantasyxvi.com.png

.تمامی اطلاعات پست اول توسط Reza.zareei ترجمه شده است.

آخرین ویرایش:
اقا محیط 13 هم خالیه یا ماموریت فرعی اصلا نداره چرا کسی بهش گیر نداده این همه مدت؟🤣
خوب شد اشاره کردی دقیقا وقتی دارم بازی می کنم یاد خالی بودن محیط مثل ۱۳ می افتادم. خب برای بازی که سال 2010 امده و گیم‌پلی کلاسیک داشته اونقدر اهمیت نداره محیط خالی باشه ولی برای بازی های الان اونم با همچین گیم پلی سریع یکم آزار دهندس‌ .
کلا بریم تو عمق FFXVI ایراد ریز می شه ( بازی تموم کنم حتما بهشون اشاره می کنم) ازش گرفت ولی حقیقت اینکه در کل بازی خیلی خفنه :D

خب منم چندین ساعت پلی دادم بازیو(ساعتش دستم نیست از بس بازی خوب بود محو بازی بودم)و
بعنوان کسی که اولین بار بصورت جدی داره یکی از بازی فابنال میره میخوام به اون کسایی که وارد دنیای فابنال نشدن پیشنهاد بدم فاینال فانتزی شونزده همون بازیی هستش که شما باید بازیش کنین چون واقعا بی نظیره
داستان بازی تا اینجایی که من هستم عالیه کارکترا رو خیلی دوس دارم واقعا دارک بودن بازی بشدت بشدت میپسندم(حذف شدن کارکترای مختلف و خین ریزی و.. :D )کاشکی بیشتر بازیای اینشکلی ببینیم گیم پلی واقعا باید بگم قشنگ حس حال گاد اف وار بهم میده مخصوصا یسری جاها خاطرات گاد سه رو زنده کرد برام اصلا بیظیره طراحی دشمنا و باسا واقعا دسخوش داره به تیم سازنده موسیقیو من خیلی دوس دارم فقط بنظرم ساید کواستا خوب بود خیلی بازی خفنی میشد ساید کواستا چون کوتاهن من همشونو رفتم بجز یکی دوتاش بقیشون خوب نبودن
درکل دوستان متا پتا بندازین دور این بازی فراتر از متاشه بنظرم حتما حتما تستش کنین پشیمون نمیشین بازی بی نظیره

خوب شد اشاره کردی دقیقا وقتی دارم بازی می کنم یاد خالی بودن محیط مثل ۱۳ می افتادم. خب برای بازی که سال 2010 امده و گیم‌پلی کلاسیک داشته اونقدر اهمیت نداره محیط خالی باشه ولی برای بازی های الان اونم با همچین گیم پلی سریع یکم آزار دهندس‌ .
کلا بریم تو عمق FFXVI ایراد ریز می شه ( بازی تموم کنم حتما بهشون اشاره می کنم) ازش گرفت ولی حقیقت اینکه در کل بازی خیلی خفنه :D
داشتم فکر میکردم برای بازی بعدی cbu3 و cbu1 تو ساختش همکاری کامل کنن و به جای ساخت aaa های بد مثل فوراسپوکن خرج دو تا aaa رو روی اون بازی انجام بدن ببینیم بلخره فاینال می تونه برگرده بالای 90 یا نه

• Like
Reactions: genesis007
این فاینال 16 یه پاکت ادیتشن نمی یاد براش منم بزنمش؟
ایشااله هر چه زودتر مهیا شه براتون بتونید تجربه کنین این خفنو.من اگر نوشته و توضیحاتتون نبود داستان بازی اونجور که باید متوجه نمیشدم دست مریزاد داداش🙏👍

ایشااله هر چه زودتر مهیا شه براتون بتونید تجربه کنین این خفنو.من اگر نوشته و توضیحاتتون نبود داستان بازی اونجور که باید متوجه نمیشدم دست مریزاد داداش🙏👍
دیگه عاشق این سری هستم هرکاری براش میکنم

• Like
Reactions: reza8 and Jaw
آمار فروش فاینال فنتسی 16

◾️ فاینال فنتسی 16 در هفته اول انتشار، رتبه اول فروش رو در انگلستان بدست آورد‌. هرچند فروش نسخه فیزیکی بازی حدودا 74 درصد کمتر از فاینال فنتسی 15 (در هفته اول انتشار) بوده‌.

◽️ البته باید این نکته رو هم در نظر داشته باشیم که اهمیت فروش نسخه دیجیتالی نسبت به سال عرضه فاینال فنتسی 15 (2016) خیلی بیشتر شده‌.

• Like
Reactions: reza8

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or