PlayStation Final Fantasy XVI

سازنده
Creative Business Unit III
تاریخ انتشار
June 2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
Opera Snapshot_2022-04-08_114535_na.finalfantasyxvi.com.png
Some are kings, some knights, some naught but pawns—but all shall play
.their part in a game guided by the unforgiving hand of fate

-----------------------------------------------------------------------------------

استدیو سازنده: Square Enix Creative Business Unit III
ناشر: Square Enix
کارگردان: Hiroshi Takai
کارگردان خلاق و نویسنده اصلی: Kazutoyo Maehiro
کارگردان هنری: Hiroshi Minagawa
طراح شخصیت ها: Kazuya Takahashi
تهیه کننده: Naoki Yoshida
آهنگساز: Masayoshi Soken
پلتفرم: PS5
تاریخ انتشار: 22 ژوئن امسال (1 ام تیر ماه)

"شخصیت های اصلی"

"کلایو راسفیلد"
1683049798817.png

"جاشوا راسفیلد"
1683049928661.png

"جیل واریک"
1683050245354.png

Opera Snapshot_2022-04-09_165551_na.finalfantasyxvi.com.png
"ولیستیا"
Opera Snapshot_2022-04-08_111824_na.finalfantasyxvi.com.png

"آیکون‌ها و دامیننت‌های آن‌ها"

Opera Snapshot_2022-04-08_114149_na.finalfantasyxvi.com.png

"قلمروها های داخل ولیستیا"

Opera Snapshot_2022-04-08_113134_na.finalfantasyxvi.com.png
Opera Snapshot_2022-04-08_113350_na.finalfantasyxvi.com.png

"تریلر معرفی بازی"

Opera Snapshot_2022-04-08_114842_na.finalfantasyxvi.com.png

.تمامی اطلاعات پست اول توسط Reza.zareei ترجمه شده است.

آخرین ویرایش:
به رفیق تو هنوز هستی اینجا؟ من رو یادت میاد؟ :x من رو ادد کن تو کنسولت اگه پلی 5 داری گپ بزنیم یاد قدیم بخیر
یکم حافظم ته کشیده ولی یادم میاد😄البته فکر کنم اد داشته باشمت
آنتی آف تاپیک : با پچ روز اول مشکل فریم مود پرفورمنس حل شده؟

• Like
Reactions: Destro
چند ساعتی بازی کردم . مشخصه اکثریت بودجه خرج کوئست لاین و ست پیس های بازی شده چونکه به شدت فوق العاده ان.گیمپلی موزیک و گرافیک محشرن جدی .نمی‌دونم با چه استانداری گرافیک پایین به حساب میاد از نظر برخی دوستان چون این چیزی که من دیدم خیلی چشم نواز بود :Dداستان هم بسیار جذاب و درگیر کننده به نظر میاد .همینطور کرکتر اصلی.

و اما ساید کوئست ها... فکر میکنم کلا بیخیال این بخش میشدن بهتر بود :D بدترین فچ کوئست های هر mmo رو در نظر بگیرید ؛ ساید کوئست های FF16 از اون بدتره :D

پرفورمنس هم یک مقداری داغونه روی فریم ریت مود که کلا به زور 60 فریمه و توی محیطای بزرگ همون 30فریم خودمونه:D روی همون 30فریم مود بازیش کنید که هم گرافیک به شدت چشم نواز تره هم فریم ریت بسیار پایدار تر .

حدودا دو ساعتی تا الان بازی کردم. خوشبختانه سیو دمو کامل به بازی منتقل شد و دیگه لازم نبود اون بخش رو از اول برم. کامبت بازی واقعا عالیه و هرچی جلوتر میرم بیشتر می‌چسبه \m/
گرافیک هم با توجه به بزرگی بازی به نظرم عالیه ولی خب فیزیک چهره و بدن کاراکترها اصلا ریلستیک نیست که چه بهتر :>
ماموریت‌های فرعی همچنان لنگ میزنه. واقعا برام سواله اونه که ماموریت های فرعی رو نوشته حقوق هم گرفته؟ :)) ولی خب ماموریت های اصلی تا الان عالی بودن و شخصیت ها خیلی خوبن و داستان بازی بسیار حماسی و احساسیه و با اینکه کلیشه دوست داشتنی انتقام رو دنبال میکنه ولی قرار گرفتنش توی ستینگی با ترکیب فاینال x گات عالی شده :D

حدودا دو ساعتی تا الان بازی کردم. خوشبختانه سیو دمو کامل به بازی منتقل شد و دیگه لازم نبود اون بخش رو از اول برم. کامبت بازی واقعا عالیه و هرچی جلوتر میرم بیشتر می‌چسبه \m/
گرافیک هم با توجه به بزرگی بازی به نظرم عالیه ولی خب فیزیک چهره و بدن کاراکترها اصلا ریلستیک نیست که چه بهتر :>
ماموریت‌های فرعی همچنان لنگ میزنه. واقعا برام سواله اونه که ماموریت های فرعی رو نوشته حقوق هم گرفته؟ :)) ولی خب ماموریت های اصلی تا الان عالی بودن و شخصیت ها خیلی خوبن و داستان بازی بسیار حماسی و احساسیه و با اینکه کلیشه دوست داشتنی انتقام رو دنبال میکنه ولی قرار گرفتنش توی ستینگی با ترکیب فاینال x گات عالی شده :D
ماموریت های فرعی رو کارگردان طراحی میکنه گیمایی که این بشر ساخته رو نگاه کنید متا زردن همشون این مردک توی تیم نبود الان بازی کلی بهتر بود

• Like
Reactions: Dante _Sparda
شما با دوبله ژاپنی پلی میدین یا انگلیسی؟🤔
از اونجایی که بازی اکشنه و نمیخوام دیالوگ‌ها رو از دست بدم و وسط کات سین و مبارزه هی چشمم به زیرنویس باشه، دور اول رو دارم دوبله انگلیسی میرم و تا الانم ازش راضی بودم. اگه بازی بهم چسبید واسه دور دوم ژاپنی میرم.

• Like
Reactions: tirdad666 and Jaw
عجب بازی ساختن واقعا حماسی و یک دقیقه هم از حماسی بودنش کم نمی شه اصلا باس فایت های اصلی بازی چقدر خفن و پشم ریزون درست شدن.
==========
یه ایراد بزرگ تا اینجا که نزدیک ۶ ساعت بازی کردم دیدم و غیر قابل چشم پوشی ماموریت های فرعی بازی بود واقعا چقدر مسخرن امیدوارم جلوتر بهتر بشه. انقدر ماموریت های فرعی مزخرف بودن به خودم می گفت این مسخره بازی ها وسط این داستان حماسی چیه دیگه.

این وسط یه اشاره هم به رالف اینسون داشته باشیم که با صدای بسیار بسیار خفنش طی یک ماه گذشته با شخصیت لوراث تو Diablo IV و الانم سید تو FF XVI حسابی داره میترکونه!
آخرین باری که تو ویدیوگیم حضور داشت سال ۲۰۱۳ بود که صداپیشگی چارلز وین رو داخل اساسین ۴ بر عهده داشت. بعد ۱ دهه برگشته ویدیوگیم اونم ۲تا بازی شاهکار با فاصله ۱ ماه از همدیگه.
صدای ایشون به حدی خفنه که ادم باور نمیکنه برای یه ادم واقعی باشه :D امیدوارم بیشتر ایشونو ببینیم.

بازی به معنای واقعی کلمه اپیک و فوق العادست. شخصیتا هم جذابن هم عمیق. کامبت سیستم بازی یکی از بهتریناس و گرافیک بازی هم گاهی معمولیه و گاهی کاملا نسل بعدی. موسیقی بازی که کلا ترجیح میدم راجبش حرف بزنم و بهتره خودتون بشنوین. کلا من جز آسون بودن و ماموریت فرعی که نرفتم نمیتونم ایرادی از بازی بگیرم اصا. تا از پاش بلند میشی باز دلت براش تنگ میشه.

دمو رو دیشب بازی کردم خیلی خوب بود قسمت دوم ایکان ها هم عالی
فقط فریم ریت روی حالت گرافیک یکم بالا پایین میرفت و دیگه اینکه محیط های خیلی بسته و تکراری توی قلعه در قسمت ایکان ها و گاهی تکسچر های قدیمی.کاش یکم نسل جدیدتر بود همه چی
بازی اصلی درست مثل دمو شروع میشه یا فرق داره و بهتره از اول بریم
حالا اگه دیسک هم بخریم منتقل میشه سیو هامون؟یا باید نسخه دیجیتال باشه
سر باس فایت ها وقتی میبازیم و دوباره ترای میزنیم و ادامه میدیم بازیو.دیگه جایزه ویژه نمیده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or