PlayStation Final Fantasy XVI

سازنده
Creative Business Unit III
تاریخ انتشار
June 2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
Opera Snapshot_2022-04-08_114535_na.finalfantasyxvi.com.png
Some are kings, some knights, some naught but pawns—but all shall play
.their part in a game guided by the unforgiving hand of fate

-----------------------------------------------------------------------------------

استدیو سازنده: Square Enix Creative Business Unit III
ناشر: Square Enix
کارگردان: Hiroshi Takai
کارگردان خلاق و نویسنده اصلی: Kazutoyo Maehiro
کارگردان هنری: Hiroshi Minagawa
طراح شخصیت ها: Kazuya Takahashi
تهیه کننده: Naoki Yoshida
آهنگساز: Masayoshi Soken
پلتفرم: PS5
تاریخ انتشار: 22 ژوئن امسال (1 ام تیر ماه)

"شخصیت های اصلی"

"کلایو راسفیلد"
1683049798817.png

"جاشوا راسفیلد"
1683049928661.png

"جیل واریک"
1683050245354.png

Opera Snapshot_2022-04-09_165551_na.finalfantasyxvi.com.png
"ولیستیا"
Opera Snapshot_2022-04-08_111824_na.finalfantasyxvi.com.png

"آیکون‌ها و دامیننت‌های آن‌ها"

Opera Snapshot_2022-04-08_114149_na.finalfantasyxvi.com.png

"قلمروها های داخل ولیستیا"

Opera Snapshot_2022-04-08_113134_na.finalfantasyxvi.com.png
Opera Snapshot_2022-04-08_113350_na.finalfantasyxvi.com.png

"تریلر معرفی بازی"

Opera Snapshot_2022-04-08_114842_na.finalfantasyxvi.com.png

.تمامی اطلاعات پست اول توسط Reza.zareei ترجمه شده است.

آخرین ویرایش:
ساخت DLC برای فاینال فنتسی 16؟

یوشیدا گفت فاینال فنتسی 16 مثل یه فیلم هالیوودی میمونه و موفقیتش به شما (طرفدار ها) بستگی داره. اون همچنین اشاره کرد که امیدواره مردم از فاینال فنتسی 16 لذت ببرن چون اونا قراره بازی رو مثل یه پکیج کامل منتشر کنن‌. در صورت استقبال از بازی، تیم توسعه ممکنه به ساخت DLC یا حتی نسخه PC فکر کنن.

نائوکی یوشیدا، تهیه‌کننده ی بازی میگه که قصد دارن پس از انتشار بازی، برای توسعه نسخه PC وقت بگذارند
این بشر کلا همه چیزو به فروش نسخه ی ps5 ربط داده یه بار میگه dlc نداریم یه بار میگه ممکن به خاطر بازخورد بسازیم

بعدش این میگه در هایی رو برای ساخته دنباله بازگذاشتیم از اون طرف کارگردان میگه پایان بستس و بازی کامل هست.

به هر حال من به یوشیدا اعتماد کامل دارم شاید این مصاحبه ها به اشتباه توسط فن ها از ژاپنی به انگلیسی در اومده باشه

View attachment 295400
به نظر میرسه که تا انتشار دموی فاینال فنتسی 16 فاصله ی کمی داریم :)
زودتر این دموی کوفتی رو بدن بینیم چه کردن :x
با دموی ریمیک هفت هم خیلی حال کردم و چندین و چندبار تکرارش کردم و امیدوارم اینم در سطح همون باشه.

دموش رو استور برای همه قرار میگیره یا فقط برای کسایی که پیش خرید کنن؟ :-?
ظاهرا لوگوی دمو برای کسایی که بازی رو پیش خرید کردن اومده

حالا وایسید احتمالا برای همه باشه کی اخه چنین موقعیتی برای تبلیغ بازی رو از دست میده

• Like
Reactions: Deathbringer
یوشیدا موقع ساختن یکی از اکت های بازی، لیدها و هسته اصلی تیم سازنده رو مجبور کرده برن بشینن Game of Thrones ببینن:D

In an act of auteur megalomania, Yoshi-P made the Final Fantasy 16 core team buy and watch Game of Thrones

دیوونه است این بشر:D

پ.ن: امیدوارم فقط استاد تاکید کرده باشن از فصل 4 جلوتر نرن:D ادامه اش دیگه بد آموزی داره:D
فاینال فنتسی 16 تقلیدی از سریال گیم آف ترونز نخواهد بود‌.

◾️ صحبت های یوشیدا در این مورد: "زمانی که تازه توسعه بازی رو شروع کرده بودیم، فصل چهارم سریال گیم آف ترونز در حال پخش بود. این سریال هم طرفدار های میان سال و هم طرفدار هایی از نسل جوان داشت بنابراین من فصل های 1 ، 2 ، 3 و 4 سریال رو خریدم و همونطور که قبلا هم گفتم، تیم توسعه رو مجبور کردم تا گیم آف ترونز رو تماشا کنن چون میخواستم بهشون بگم که دقیقا میخوام چه نوعی از فانتزی رو بسازم ~ یه نوع فانتزی که همه بتونن ازش لذت ببرن."

◽️ اما یوشیدا همچنین اشاره کرد که تیم توسعه احتیاط زیادی به خرج داد تا فاینال فنتسی 16 فقط یه کپی آبکی از گیم آف ترونز نباشه. مشخصه که بازی از این سریال الهام گرفته ولی در همون پنج ساعت اول هویت خودش رو پیدا میکنه. برای مبارزه های آیکان ها هم تیم توسعه از منابع دیگه‌ای مثل Attack on Titan ، Neon Genesis ، Evangelion ، Godzilla ، Ultraman و... استفاده کرده.

◾️ کارگردان هنری بازی یعنی هیروشی میناگاوا هم گفت که گیم آف ترونز فقط الهام بخش داستان و جهان فاینال فنتسی 16 نیست بلکه الهام بخش سبک بصری اون هم هست.

◽️ هیروشی میناگاوا: "زمانی که به تیم توسعه ملحق شدم با تاکای-سان در مورد بازی صحبت کردیم و من دقیقا فهمیدم که فاینال فنتسی 16 باید یه فانتزی شاهکار مثل گیم آف ترونز بشه."

◾️ "مردم هنوزم با هم بحث میکنن که گیم آف ترونز از کجا شروع به افت کرد اما بنظر من جواب تو همون چهار فصل اول سریاله. اون قسمت ها (چهار فصل اول گیم آف ترونز) فوق‌العاده بودن و اگه فاینال فنتسی 16 بتونه در ژانر فانتزی باهاش رقابت کنه، خیلی مفتخر میشم. خوشبختانه نیاز نیست زیاد منتظر بمونیم چون فاینال فنتسی 16 در تاریخ 22 ژوئن برای PS5 منتشر میشه."

ماکان ظاهرا یوشیدا به حرفت گوش داده از فصل 4 جلوتر نرفته🤣

خوب آخه دقیقا از فصل 4 که تقریبا ارتباط سریال با داستان قطع میشه و سازنده ها خودشون شروع میکنن به ایده پردازی برای ادامه کار، ریدمان آغاز و در وضع اسفناکی به پایان میرسه:دی اتفاقات تا فصل چهار هم تقریبا میشه تا آخر جلد 3 که همه شخصیت ها عملا میمیرن و از جلد 4 و 5 (که در واقع یه جلد هست، اما چون طولانی بوده یه سری کارکترها تو 4 هستن و یه سری دیگه تو 5 - مثلا سرسی و جیمی لنیستر تو جلد 4 داستانشون میره جلو و دنریز و جان اسنو تو 5) شخصیت های تازه وارد داستان میشن. در نتیجه اصل داستان دعوای بین قلمروها و پادشاهی وستروس تو همون 4 فصل اول سریال درست میره جلو که واقعا به قول خودشون اگه بتونن تو دنیای گیم با این سطح از فانتزی و داستان گویی رقابت کنن، یعنی عملا کمتر از شاهکار نساختن!

اینطور که معلومه ایده اینکه بعد مرگ پادشاه قدرت به کی میرسه و دعوای بین قلمروها رو ترکیب کردن با قدرت آیکان ها که خودشون الهام گرفته شده از اتک آن تایتنه. واقعا ترکیب جذابیه و من صبر ندارم برای تجربه کردنش!

• Like
Reactions: Reza.zareei
خوب آخه دقیقا از فصل 4 که تقریبا ارتباط سریال با داستان قطع میشه و سازنده ها خودشون شروع میکنن به ایده پردازی برای ادامه کار، ریدمان آغاز و در وضع اسفناکی به پایان میرسه:D اتفاقات تا فصل چهار هم تقریبا میشه تا آخر جلد 3 که همه شخصیت ها عملا میمیرن و از جلد 4 و 5 (که در واقع یه جلد هست، اما چون طولانی بوده یه سری کارکترها تو 4 هستن و یه سری دیگه تو 5 - مثلا سرسی و جیمی لنیستر تو جلد 4 داستانشون میره جلو و دنریز و جان اسنو تو 5) شخصیت های تازه وارد داستان میشن. در نتیجه اصل داستان دعوای بین قلمروها و پادشاهی وستروس تو همون 4 فصل اول سریال درست میره جلو که واقعا به قول خودشون اگه بتونن تو دنیای گیم با این سطح از فانتزی و داستان گویی رقابت کنن، یعنی عملا کمتر از شاهکار نساختن!

اینطور که معلومه ایده اینکه بعد مرگ پادشاه قدرت به کی میرسه و دعوای بین قلمروها رو ترکیب کردن با قدرت آیکان ها که خودشون الهام گرفته شده از اتک آن تایتنه. واقعا ترکیب جذابیه و من صبر ندارم برای تجربه کردنش!
من متاسفانه گیم اف ترونز رو ندیدیم ولی منتظر این گیمم به شدت

کلا بدترین قسمتای فاینال فنتسی هم داستان بهتری از خیلی گیما دارن با توجه به این که یوشیدا گفته هنوز خیلی چیزارو ندیدیم فکر کنم سوپرایز بزرگی توی بازی وجود داره.

و این بنده خدایی که سناریو رو گفته روی فاینال 12 کارکرده یعنی اخرین گیم خوب سری‌ FF از نسل 6 احتمال گوتی شدن بازی بالاست

• Like
Reactions: Cloud Strife
ویدیوی گیم‌پلی هفت دقیقه‌ای Final Fantasy 16، شخصیت‌ Clive را نشان می‌دهد که به همراه Torgal، به مبارزه با باس آتشین قدرتمندی می‌پردازد.
من کلا از تنها FF غیر Turn-Based ای که خوشم میاد Type-0 اه نظرم خیلی ملاک نیست اما این گیم پلی رو که دیدم حقیقاتا می تونستم دانته رو به عنوان شخصیت اصلی تصور کنم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or