PlayStation Final Fantasy XVI

سازنده
Creative Business Unit III
تاریخ انتشار
June 2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
Opera Snapshot_2022-04-08_114535_na.finalfantasyxvi.com.png
Some are kings, some knights, some naught but pawns—but all shall play
.their part in a game guided by the unforgiving hand of fate

-----------------------------------------------------------------------------------

استدیو سازنده: Square Enix Creative Business Unit III
ناشر: Square Enix
کارگردان: Hiroshi Takai
کارگردان خلاق و نویسنده اصلی: Kazutoyo Maehiro
کارگردان هنری: Hiroshi Minagawa
طراح شخصیت ها: Kazuya Takahashi
تهیه کننده: Naoki Yoshida
آهنگساز: Masayoshi Soken
پلتفرم: PS5
تاریخ انتشار: 22 ژوئن امسال (1 ام تیر ماه)

"شخصیت های اصلی"

"کلایو راسفیلد"
1683049798817.png

"جاشوا راسفیلد"
1683049928661.png

"جیل واریک"
1683050245354.png

Opera Snapshot_2022-04-09_165551_na.finalfantasyxvi.com.png
"ولیستیا"
Opera Snapshot_2022-04-08_111824_na.finalfantasyxvi.com.png

"آیکون‌ها و دامیننت‌های آن‌ها"

Opera Snapshot_2022-04-08_114149_na.finalfantasyxvi.com.png

"قلمروها های داخل ولیستیا"

Opera Snapshot_2022-04-08_113134_na.finalfantasyxvi.com.png
Opera Snapshot_2022-04-08_113350_na.finalfantasyxvi.com.png

"تریلر معرفی بازی"

Opera Snapshot_2022-04-08_114842_na.finalfantasyxvi.com.png

.تمامی اطلاعات پست اول توسط Reza.zareei ترجمه شده است.

آخرین ویرایش:
View attachment 294686
آرت رسمی جیل و شیوا
View attachment 294671
آرت ورک جدید بندیکتا و گارودا (بابت کیفیت بد متاسفم با کیفیت بالاتر نیومده)

یه سوال آیا آزادی عمل رفتار با این دو بزرگوارو مثل بازی ویچر 3 داریم یا نه؟؟؟(اگه نه ریدم تو جیمبو بدون هیچ دلیل خاصی)

یه سوال آیا آزادی عمل رفتار با این دو بزرگوارو مثل بازی ویچر 3 داریم یا نه؟؟؟(اگه نه ریدم تو جیمبو بدون هیچ دلیل خاصی)
توی لیک چنین قابلیتی رو ننوشته بودن

توی اطلاعات سایت رده بندی سنی نوشته بودن بازی دارای .... خانه هست

• Sad
Reactions: rpg321
توی لیک چنین قابلیتی رو ننوشته بودن

توی اطلاعات سایت رده بندی سنی نوشته بودن بازی دارای .... خانه هست
خوشم از ..... خانه نمی یاد چون .... شخصیت پردازی ندارن و تازه چالشی هم ندارن پول میدی و تمام بی معنیه .شخصیت های اصلی خوبن که سعی کنی مخشونو بزنی و خودتو به چالش بکشی به طور مثال میبینی یکی شخصیت تسوندره است و دیگری مثلا سافت یا خشن این هنر تو که راه زدن مخ هر کدومشونو پیدا کنی B-) .

Attachments

• 2125661-Tim-McGraw-Quote-I-guess-some-things-never-change.jpg
    2125661-Tim-McGraw-Quote-I-guess-some-things-never-change.jpg
    3.7 MB · مشاهده: 4
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Reza.zareei
سلام دوستان فاینال فانتزی باز یه سوال داشتم ازتون بنظرتون بازیو من پیش خرید کنم؟
من فقط دو بار با دنیای فاینال فانتزی اشنا شدم یکبار با انیشمن نجات کودکان قدیمی بود یکبار فاینال فانتزی پونزده که اصلا باهاش ارتباط نگرفتم خیلی خیلی بد بود الان سوال مهم اینکه این بازیم مثل همونه؟سیستم مبارزات نوبتی داره رو مخ باشه؟میشه لطفا راهماییم کنید

سلام دوستان فاینال فانتزی باز یه سوال داشتم ازتون بنظرتون بازیو من پیش خرید کنم؟
من فقط دو بار با دنیای فاینال فانتزی اشنا شدم یکبار با انیشمن نجات کودکان قدیمی بود یکبار فاینال فانتزی پونزده که اصلا باهاش ارتباط نگرفتم خیلی خیلی بد بود الان سوال مهم اینکه این بازیم مثل همونه؟سیستم مبارزات نوبتی داره رو مخ باشه؟میشه لطفا راهماییم کنید
می خواد دموش بیاد بنظرم صبر کن اول دموشو بازی کن بعد اگه خوشت اومد پیش خریدش کن

• Like
Reactions: Jaw

هر شماره فف یه بازی مستقله، یعنی 16 ربطی به 15 و 7 نداره. از طرف دیگه فف 16 فول اکشن شده، یعنی نه تنها دیگه RPG و نوبتی نیست که تو مخ باشه، بلکه عین DMC کامل هک ان اسلش شده. قشنگ کیف میکنید با گیم پلیش:دی

به تضمین من بگیر:دی ولی خوب دمو رو هم اول بازی کنی خالی از لطف نیست:دی اما من فکر میکنم بعیده فرست تایمرها با این شاهکار حال نکنن. خداست از همه نظر.

جزئیات گیم پلی فاینال فنتسی 16 طبق گفته های یه منتقد که بخشی از بازی رو انجام داده + صحبت های ریوتا سوزوکی (طراح گیم پلی بازی)

◾️ فاینال فنتسی 16 دارای بخش Arcade هست که بهتون اجازه میده مراحلی رو که قبلا انجام ندادین، اینبار با محاسبه شدن امتیازاتون انجام بدین.

◽️ نیو گیم پلاس دو حالت جدید به بازی اضافه میکنه که سخت تر از حالت Story Mode (تمرکز روی داستان) و Action Mode (تمرکز روی اکشن) اولیه بازی هستن. البته اگه فقط برای دوباره بدست آوردن گنج ها یا تروفی هایی که از دست دادین میخواین نیو گیم پلاس رو انتخاب کنین، بهتره بدونید که حالت Stage Replay بیشتر بدرد اینکار میخوره. اگه دنبال تمرین کردن برای قوی تر شدن هستین هم میتونین از حالت تمرینی بازی که با Arete Stone در دسترس قرار میگیره، استفاده کنین.

◾️ نیو گیم پلاس بهتون این امکان رو میده که با توانایی ها و تجهیزاتی که قبلا قفلش رو باز کردین، بازی کنین اما نکته مهم اینکه نیو گیم پلاس درجه سختی بازی رو افزایش میده مثلا جای هیولا ها تغییر میکنه یا دشمنان بیشتری در طول نبرد حاضر میشه.

◽️ ریوتا سوزوکی در مورد درجه سختی بازی گفت: "گیم پلی بازی طوری طراحی شده که شما اول در مورد کنترل کلایو و دکمه ها یاد میگیرین و بعدش از داستان لذت میبرین. برای بار دوم از اونجایی که داستان با قبل یکسان هست، ما تمرکز بازی رو به اکشن تغییر دادیم. در حالت داستانی اولیه حتی اگه با چند تا دشمن مواجه بشین، اونا هیچوقت همزمان بهتون حمله نمیکنن اما در درجه های سختی بالاتر ما این محدودیت ها رو برداشتیم تا گیم پلی جذاب تری بسازیم."

◾️ "اساسا احساسی که میخواستیم از اضافه کردن این حالت ها به پلیرا منتقل کنیم این بود که کلایو همیشه در خطره و مرگ دور و برش میچرخه. باید واقعا واقعا به این احساس توجه کنین."

◽️ میتونید درجه های سختی نیو گیم پلاس فاینال فنتسی 16 رو به کمک Arete Stone که در مخفیگاه ها پیدا میشه، تکمیل کنین‌. با استفاده از نیو گیم پلاس میتونین به حالت Arcade یا حتی یه درجه سخت تر از اون به اسم Ultimaniac دسترسی داشته باشین.

◾️ سوزوکی گفت: "این حالت ها فقط برای پلیر های هاردکور ساخته شده و تکمیل کردنش حتی برای کسایی که به مهارت خودشون در بازی های اکشن افتخار میکنن هم خیلی سخته."

◽️ البته حالت Final Fantasy و Ultimaniac تنها ویژگی های نیو گیم پلاس نیست. در نیو گیم پلاس میتونین سلاح هاتون رو خیلی بیشتر از حالت عادی ارتقا بدین و حتی میتونید اکسسوری ها رو هم آپدیت کنین (حالت عادی این قابلیت رو نداره) همچنین در حالت Final Fantasy میتونین به Final Chronolith Trials دسترسی داشته باشین (اگه حالت Final Fantasy رو انتخاب نکرده باشین به Chronolith Trials دسترسی دارین)

◾️ تاکای گفت که این تریال ها (Chronolith Trials) یکی از سخت ترین مراحل بازی هست که چهار مرحله داره و در هر مرحله هیولا هایی هستن که با پیشرفت پلیر، قوی تر میشن. مرحله چهارم علاوه بر هیولا ها یه باس هم داره. Chronolith Trials دارای زمان هستن و هر مرحله لیستی از حرکات، ترکیب ها و اهداف داره که میتونین با انجام دادنش زمان اضافه بدست بیارین هرچند ساده نیست، چون در Chronolith Trials هیچ هیلی وجود نداره بجز هیل فوری بعد استفاده از لیمیت بریک.

◽️ هر Chronolith Trial بر اساس یه آیکان ساخته شده. من بازی تاکای و سوزوکی رو دیدم و اونا Phoenix’s Trial by Fire رو انجام میدادن. در تریال مربوط به آیکان فونیکس، فقط به توانایی های فونیکس دسترسی دارین که همین باعث میشه خیلی متفاوت تر از قبل بازی کنین. باید بتونین توانایی های پرواز فونیکس رو با گیم پلی خودتون مطابقت بدین.

◾️ همه Chronolith Trial ها مثل حالت Arcade تابلوی امتیازات دارن اما فقط در حالت Final Fantasy در دسترس هست. در طول بازی میتونین آیتم هایی مثل Arete Stone پیدا کنین و برای تکمیل Chronolith Trials ازشون استفاده کنین.

◽️ من نتونستم هیچ محتوایی که مربوط به پایان بازی میشد رو ببینم اما برداشتم از بازی تاکای و سوزوکی این بود که بازی کاملا چالشی که طرفدار های دویل می کرای دنبالشن رو داره همچنین سوزوکی قبلا گیم پلی دویل می کرای 5 رو برای کپکام طراحی کرده بود.

هر شماره فف یه بازی مستقله، یعنی 16 ربطی به 15 و 7 نداره. از طرف دیگه فف 16 فول اکشن شده، یعنی نه تنها دیگه RPG و نوبتی نیست که تو مخ باشه، بلکه عین DMC کامل هک ان اسلش شده. قشنگ کیف میکنید با گیم پلیش:D

به تضمین من بگیر:D ولی خوب دمو رو هم اول بازی کنی خالی از لطف نیست:D اما من فکر میکنم بعیده فرست تایمرها با این شاهکار حال نکنن. خداست از همه نظر.
دمت گرم عزیزم که توضیح دادین حقیقتش خیلی از ویدیوهاشو دیدم تو یوتیوب و عاشقش شدم دیگه صد میرم برای خریدش بازم دمت گرم🙏

تصمیم جسورانه تیم فاینال فنتسی 16

تیم توسعه تصمیم جسورانه‌ای گرفت و کشتی های هوایی رو برای سفر در جهان به بازی اضافه نکرد. هیروشی تاکای (کارگردان فاینال فنتسی 16) در این مورد گفت که تنها وسیله سفر در جهان، پیاده روی و چوکوبو ها هستن. تاکای همچنین گفت که در بعضی از قسمت های داستان، میتونیم کلایو رو ببینیم که با وسایل دیگه‌ای سفر میکنه پس شاید کشتی های هوایی حداقل در کات سین های بازی حضور داشته باشن.

جیسون شرایر امروز گفت با یوشیدا مصاحبه کرده و به این نتیجه رسیده که اون اصلا از نظرات منفی (منظور همون انتقادای احتمالی به فاینال فنتسی 16 در آینده) نمیترسه.

فکر کنم منظور یوشیدا به سایت کوتاکو که خفه نمیشه🤣

Final Fantasy XVI Will Have Perfect Grapes

به شدت برای بازی هایپم ولی سعی می کنم حواسم ازش‌‌ پرت کنم از بس سر xv و remake 7 خورد تو برجکام.
امیدوارم بعد از مدت ها یه FF درست و حسابی و جمع و جور داشته باشیم
View attachment 295248

نگران نباش این تیم کلا از تیمای xv و vii remake جدا هستن کار قبلیشون هم ff xiv که نمرتاشو ببینی متوجه میشی چه شاهکار سازی هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or