صحبت اولیه من این بود که در قیاس با 14، 16 و 15 دارای اون هست و روح اصلی نیستند.
این همون چیزی هست که من هم تا حدی بهش میگم روح این سری.
شما خودت داری میگی
" بهش میخوره که همه این مولفه ها رو داشته باشه "
در واقع داری یک برداشت میکنی.
حقیقیت این هست که تا به این لحظه چیزی نشون نداند که دال بر وجود داستان بزرگ و شخصیت محور و پیچیده باشه.
تمام شماره های قبلی دارای پارتی بود، در تریلر ها روابط بین شخصیت ها و داستان هایی که برای بعضی از اون ها روایت میشد به نمایش در می اومد اما در 16 این طور نیست.
اگر تریلر بازی های قبلی رو یادت باشه و یا بری مجدد تماشا کنی میبینی که روابط و حضور کاراکتر ها سوال برانگیز هست.
در اینجا ما از خیلی وقت پیش می دونیم که کلایو با بعضی از کاراکترها دشمنی داره و با بعضی ها دوستی داره، همین و تمام.
در واقع در این تریلر هایی که نمایش داده شده هیچ سوال داستانی خاصی رو پیرامون کاراکترها و روابطشون ایجاد نکرده.
همه چیز از تریلر دوم تا به این لحظه واضح و بدون تغییر بوده.
آیا من معتقدم که این بازی داستان ضعیف و سطحی داره ؟
خیر ! اما صرفا به دلیل حضور یوشیدا و Maehiro که داستان Heavensward را نوشته بود و من اون رو تجربه کردم.
نه به این دلیل که پیچیدگی داستان رو به من نمایش دادند.
در این مورد که 16 به شماره های کلاسیک نزدیک هست شکی نیست، هم بصورت ویژوال میشه این رو دید و هم از روی این موضوع که یوشیدا فن شماره های 1 تا 6 هست ( جالبه بدونید از 8 هم خوشش نمیاد ).
اما باز همون چیزی که میگم روح اصلی که ارتباط بین کاراکترها هست تا به اینجا برای من ملموس نبوده.
آقای کیتاسه هم نمیدونم کی این حرف رو زده و سر لانچ کدوم شماره بوده اما این حرف خیلی بی پایه و اساس هست چون به هر سه عنوان 13 و 14 و 15 ایراد های شدیدی وارد بوده .... آیا در اون برهه زمانی Final Fantasy میباست ایراد دار بوده باشه ؟ ایشون برای خودش یک چیزی گفته.
در کل شک ندارم که این بازی بسیار عالی هست اما میگم در دید من تا اینجا اون روح و هسته ی اصلی در قیاس با 14 به چشمم نمیخوره.