PlayStation Final Fantasy XVI

سازنده
Creative Business Unit III
تاریخ انتشار
June 2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
Opera Snapshot_2022-04-08_114535_na.finalfantasyxvi.com.png
Some are kings, some knights, some naught but pawns—but all shall play
.their part in a game guided by the unforgiving hand of fate

-----------------------------------------------------------------------------------

استدیو سازنده: Square Enix Creative Business Unit III
ناشر: Square Enix
کارگردان: Hiroshi Takai
کارگردان خلاق و نویسنده اصلی: Kazutoyo Maehiro
کارگردان هنری: Hiroshi Minagawa
طراح شخصیت ها: Kazuya Takahashi
تهیه کننده: Naoki Yoshida
آهنگساز: Masayoshi Soken
پلتفرم: PS5
تاریخ انتشار: 22 ژوئن امسال (1 ام تیر ماه)

"شخصیت های اصلی"

"کلایو راسفیلد"
1683049798817.png

"جاشوا راسفیلد"
1683049928661.png

"جیل واریک"
1683050245354.png

Opera Snapshot_2022-04-09_165551_na.finalfantasyxvi.com.png
"ولیستیا"
Opera Snapshot_2022-04-08_111824_na.finalfantasyxvi.com.png

"آیکون‌ها و دامیننت‌های آن‌ها"

Opera Snapshot_2022-04-08_114149_na.finalfantasyxvi.com.png

"قلمروها های داخل ولیستیا"

Opera Snapshot_2022-04-08_113134_na.finalfantasyxvi.com.png
Opera Snapshot_2022-04-08_113350_na.finalfantasyxvi.com.png

"تریلر معرفی بازی"

Opera Snapshot_2022-04-08_114842_na.finalfantasyxvi.com.png

.تمامی اطلاعات پست اول توسط Reza.zareei ترجمه شده است.

آخرین ویرایش:
جناب شما که حاضر نمیشی 6 تا بازی اول رو بزنی بزار حداقل این بدبختا با گرافیک داغون ps1 و سه گانه xiii اذیت نشن و با همین اکشنا حال کنن
کی گفتم نزدم؟:D
IV نسخه ریمیک رو زدم. VI هم پورت PSP تا یه جاهایی.
بقیه هم در حد تست.
گرافیک نسخه های PS1 هیچم داغون نیست برای آدمای سن بالا مثل خودم. نسخه های PS2 بماند. برای جفتشونم با امولاتور کلی آپشن و تکسچر پک اینا هست و نسخه ریمستر هم بیشترشون دارن.
این نسخه های میکرو و سوپر نینتندو رو با تمام تفاسیر شاید کنسول رترو حسابی داشتم میزدم ولی خب برای قبل گیمر شدنم تو کودکی که هیچ، قبل تولدمن بعضا، و منم با گرافیک سگا جنسیس و سگا ساترن چشام به گیم باز شد.
بعد بازی اکشن تعریفش چیز دیگه س اینا دز RPG شون بالاست همین ریمیک 7 و این 16. اکشن نقش آفرینی هستن در واقع خود یوشیدا که حتما میدونی میگه نقش آفرینی کسی DMC میخواد فکر نکنم راضیش کنه ارتقای شخصیت خیلی مهمه توش و المنتهای RPG دیگه

کی گفتم نزدم؟:D
IV نسخه ریمیک رو زدم. VI هم پورت PSP تا یه جاهایی.
بقیه هم در حد تست.
گرافیک نسخه های PS1 هیچم داغون نیست برای آدمای سن بالا مثل خودم. نسخه های PS2 بماند. برای جفتشونم با امولاتور کلی آپشن و تکسچر پک اینا هست و نسخه ریمستر هم بیشترشون دارن.
این نسخه های میکرو و سوپر نینتندو رو با تمام تفاسیر شاید کنسول رترو حسابی داشتم میزدم ولی خب برای قبل گیمر شدنم تو کودکی که هیچ، قبل تولدمن بعضا، و منم با گرافیک سگا جنسیس و سگا ساترن چشام به گیم باز شد.
بعد بازی اکشن تعریفش چیز دیگه س اینا دز RPG شون بالاست همین ریمیک 7 و این 16. اکشن نقش آفرینی هستن در واقع خود یوشیدا که حتما میدونی میگه نقش آفرینی کسی DMC میخواد فکر نکنم راضیش کنه ارتقای شخصیت خیلی مهمه توش و المنتهای RPG دیگه
خدایی یکی از بدترین کند و ترین لود ها مال vii بود واقعا اذیت شدم سرش

منظورم لود شدن و سرعت مبارزاتش

خدایی یکی از بدترین کند و ترین لود ها مال vii بود واقعا اذیت شدم سرش

منظورم لود شدن و سرعت مبارزاتش
والا ما که با ssd اصلا لودینگی توش ندیدیم رسما:دی
مبارزات هم قلق داشت... فاینال فن قدیمی مثلا میدونه ربات ها رو باید با جادوی صاعقه بزنه مدام تا زودتر نابود شن و قص علی هذا...

والا ما که با ssd اصلا لودینگی توش ندیدیم رسما:D
مبارزات هم قلق داشت... فاینال فن قدیمی مثلا میدونه ربات ها رو باید با جادوی صاعقه بزنه مدام تا زودتر نابود شن و قص علی هذا...
کسنول ps1 اصلا SSD داره مگه؟

من cheat زدم لولا بالا رفت تا ته

کسنول ps1 اصلا SSD داره مگه؟

من cheat زدم لولا بالا رفت تا ته
اهان فکر کردم ریمیکشو میگی.
زمان خودش خیلیم عالی بود. بازیهای دیگه رو ندیدی اونم رو خود پلی استیشن1. گاهی اوقات تو لودینگ گیر میکرد دستگاه رو برعکس میذاشتم میخوند. جنس سی دیها گاها بد بود و اصلا یه وضعی.
کسی بخواد واقعا بیاد سمت نقش آفرینی ژاپنی حتما باید پیه مبارزات نوبتی رو به تنش بماله کلا.

اهان فکر کردم ریمیکشو میگی.
زمان خودش خیلیم عالی بود. بازیهای دیگه رو ندیدی اونم رو خود پلی استیشن1. گاهی اوقات تو لودینگ گیر میکرد دستگاه رو برعکس میذاشتم میخوند. جنس سی دیها گاها بد بود و اصلا یه وضعی.
کسی بخواد واقعا بیاد سمت نقش آفرینی ژاپنی حتما باید پیه مبارزات نوبتی رو به تنش بماله کلا.
یعنی گرافیک و لود شدناش پدرمو در آورد بعد تموم کردنش دیگه هیچ وقت حاضر نیستم بزنمش ولی دوست دارم 12 بزنم دوباره

• Smile
Reactions: Cait Sith
یعنی گرافیک و لود شدناش پدرمو در آورد بعد تموم کردنش دیگه هیچ وقت حاضر نیستم بزنمش ولی دوست دارم 12 بزنم دوباره
خب عزیزم منم میگم زمان خودش نزدی اون زمان همه بازیها لودینگای این شکلی داشتن به علت محدودیتهای سخت افزاری خصوصا بازیهای وسیع مثل همین
این لودینگ تو رزیدنت اویل اینطوری بود که در باز میکردی انیمیشن باز کردن در نشون میداد، تو این به رویارویی شانسی میخوردی صفحه در هم پیچیده میشد و بعد باز میشد منتقل میشدی به نبرد
گرافیکش تو زمان خودش خیلیم عالی بود

خب عزیزم منم میگم زمان خودش نزدی اون زمان همه بازیها لودینگای این شکلی داشتن به علت محدودیتهای سخت افزاری خصوصا بازیهای وسیع مثل همین
این لودینگ تو رزیدنت اویل اینطوری بود که در باز میکردی انیمیشن باز کردن در نشون میداد، تو این به رویارویی شانسی میخوردی صفحه در هم پیچیده میشد و بعد باز میشد منتقل میشدی به نبرد
گرافیکش تو زمان خودش خیلیم عالی بود
ریمستر هم نشده حداقل 8 و 9 ریمستر شدن

عجب من نسخه ی اندرویدی رو زدم که واقعا داغون بود
بس که تو پیغمبرا دنبال جرجیسی:D
ولی اشتباه کردی چیت زدی کاش صبر میکردی برای همون ریمیک تمام لذتش اینطوری میره
من نمیگم زوریه همه این قدیمیا رو بازی کنن
ترجیحا ریمیک ریمستر یا با کنسول و تلویزیون همون زمان میشه تجربه خوبی ازشون گرفت ولی اگه هیچ جوره نمیتونید چیت زدن خدایی اشتباهه
وسط FF IX رسیدم دانجن شکارها و یه جا بود یه موگل وایستاده بود میگفت پایین نری خطرناکه منم یکی ایستگاهم گرفته بود اون زمان تو مدرسه که باید بری میرفتم شکار اونجا بود با لول ۹۹ هم بگیر نگیر داشت زدنشون، البته من نمیدونستم و هی هم کشته میشدم. سی دی گیم شارک و کد چیتهاش تو کتاب رمز لوحه خانه رو داشتم یه بار نزدم تا فهمیدم سرکار بودم بعد چند هفته و راهمو کشیدم کنار به بازی ادامه دادم:D

آخرین ویرایش:
بس که تو پیغمبرا دنبال جرجیسی:D
ولی اشتباه کردی چیت زدی کاش صبر میکردی برای همون ریمیک تمام لذتش اینطوری میره
من نمیگم زوریه همه این قدیمیا رو بازی کنن
ترجیحا ریمیک ریمستر یا با کنسول و تلویزیون همون زمان میشه تجربه خوبی ازشون گرفت ولی اگه هیچ جوره نمیتونید چیت زدن خدایی اشتباهه
وسط FF IX رسیدم دانجن شکارها و یه جا بود یه کوپو وایستاده بود میگفت پایین نری خطرناکه منم یکی ایستگاهم گرفته بود اون زمان تو مدرسه که باید بری میرفتم شکار اونجا بود با لول ۹۹ هم بگیر نگیر داشت زدنشون، البته من نمیدونستم و هی هم کشته میشدم. سی دی گیم شارک و کد چیتهاش تو کتاب رمز لوحه خانه رو داشتم یه بار نزدم تا فهمیدم سرکار بودم بعد چند هفته و راهمو کشیدم کنار به بازی ادامه دادم:D
من یه دور FF7 رو روی موبایل تا safer sephiroth رفتم دفع بعدی برای انتقام سخت چیت زدم و با شبیه ساز رفتم سرعت بازی رو چند برابر کردم تونستم در عرض یه هفته گیم رو تموم کنم

• Sad
Reactions: Cait Sith
IMG_20230519_170639_034.jpg
صحبت های ماسایوشی سوکن (آهنگ ساز فاینال فنتسی 16) در مورد تم موسیقی بازی

◾️ "من برای فاینال فنتسی 16 آهنگ ساختم. این بازی خیلی به ژانر فانتزی تاریک (Dark Fantasy) نزدیکه بنابراین فکر میکنم که نسبت به عنوان های قبلی فرنچایز فاینال فنتسی، فضای دارک تری داره"

◽️ "حال و هوای بازی نسبت به نسخه های قبلی تغییر کرده اما خیلی از آهنگ هایی که من برای بازی ساختم، عنصر های متفاوتی داره‌ مثل بیشتر کردن روحیه در مبارزات و درگیری های داخل بازی"

◾️ "از اونجایی که فاینال فنتسی 16 یه بازی اکشن-RPG هست، آهنگ های زیادی ساختم که هیجان رو به نبرد ها بیاره بنابراین امیدوارم همه بتونن بازی کنن و ازش لذت ببرن"

شرمنده اینم یادم رفت بفرستم این مصاحبه جدیدا طولانی و ویدیو سر همین دردسر

FF7 اتفاقا ریمستر داره که :دی
همون معرفی ترول و تاریخی نسل قبل، اتفاقا 3 برابر کردن سرعت بازی (3 بود دیگه؟ حالا یه عددی) و God Mode هم به صورت رسمی براش در نظر گرفتن

ولی خوب همه الان حس بازی دو قرن پیش زدن ندارن، یا باید نوستالژی باز باشن، یا واقعا انگیزه زیادی داشته باشه آدم که بازی عهد عتیق بزنه

---

این FF16ی که ما میبینیم، از GOWهای اخیرم کمتر RPG میزنه باشه:دی یعنی حتی ARPG هم نه... همون اکشن خالص:دی
گرچه تاکید زیاد دارن ما بخش RPG نشون ندادیم، حالا ببینیم اونا رو نشون بدن خوب شاید قضیه متفاوت شد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or