PlayStation Final Fantasy XVI

سازنده
Creative Business Unit III
تاریخ انتشار
June 2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
Opera Snapshot_2022-04-08_114535_na.finalfantasyxvi.com.png
Some are kings, some knights, some naught but pawns—but all shall play
.their part in a game guided by the unforgiving hand of fate

-----------------------------------------------------------------------------------

استدیو سازنده: Square Enix Creative Business Unit III
ناشر: Square Enix
کارگردان: Hiroshi Takai
کارگردان خلاق و نویسنده اصلی: Kazutoyo Maehiro
کارگردان هنری: Hiroshi Minagawa
طراح شخصیت ها: Kazuya Takahashi
تهیه کننده: Naoki Yoshida
آهنگساز: Masayoshi Soken
پلتفرم: PS5
تاریخ انتشار: 22 ژوئن امسال (1 ام تیر ماه)

"شخصیت های اصلی"

"کلایو راسفیلد"
1683049798817.png

"جاشوا راسفیلد"
1683049928661.png

"جیل واریک"
1683050245354.png

Opera Snapshot_2022-04-09_165551_na.finalfantasyxvi.com.png
"ولیستیا"
Opera Snapshot_2022-04-08_111824_na.finalfantasyxvi.com.png

"آیکون‌ها و دامیننت‌های آن‌ها"

Opera Snapshot_2022-04-08_114149_na.finalfantasyxvi.com.png

"قلمروها های داخل ولیستیا"

Opera Snapshot_2022-04-08_113134_na.finalfantasyxvi.com.png
Opera Snapshot_2022-04-08_113350_na.finalfantasyxvi.com.png

"تریلر معرفی بازی"

Opera Snapshot_2022-04-08_114842_na.finalfantasyxvi.com.png

.تمامی اطلاعات پست اول توسط Reza.zareei ترجمه شده است.

آخرین ویرایش:
رفیق من قصد جسارت ندارما، ولی جدی فکر میکنید این ذهنیت که کاش تمام بازیا جز FF ضعیف عمل کنن تا گوتی به این بازی برسه، ذهنیت سالمیه؟ ما قرار نیست بخاطر گوتی بردن یه بازی ازش لذت ببریم که. فندوم و بحث و کل کل اینترنتی... رو رها کنید بره بابا! :D چیزی که من دارم میبینم یک عنوان بلندپروازانه و خفنه که پتانسیل تبدیل شدن به یه تجربه معرکه رو داره. شاید بگید دارم شعاری صحبت میکنم و اینا، ولی در نهایت هیچی از اون تجربه و لذت بردن شما و من از بازی مهمتر نیست. :D

اگه بخوام نظر صادقانه خودم رو بگم، گوتی شدن یا نشدن این بازی تعیین کننده هیچ چیز خاصی نیست واقعا. هر کی هم جایزه رو برد نوش جونش. عنوانی که گوتی بگیره قطعا براش زحمت کشیده شده و شایسته تقدیره. اما این باعث نمیشه (و اصلا هم نباید بشه) که تلاش و زحمت بقیه زیر سوال بره.
میدونم که به احتمال زیاد متای FF16 بالای 90 میره و قطعا بازی خوبی میشه.

بیشتر دوست دارم گیم گوتی شه تا بولد بشه تو اخبار یکمم چنل من ممبراش بره بالا مترجمام بیشتر شن رمانا تموم شن مگرنه من بدترین اسپین اف های FF رو هم زدم کلا هرچی اسم FF خورده بهش زدم جز این چندتا گیم اخری

زلدا هم بدون شک گیم خیلی قوی ای هستش و بازی کردم بعضی از نسخه هاشو فقط افسوس می خورم چرا هر سال که بزرگترین اسم ها هستن سر و کله FF هم پیدا میشه و این وسط له میشه

خب با این طوفانی که زلدا بپا کرد شانس ما برای بردن گوتی کم شد یعنی نمیشه یه بار هم FF گوتی شه همینو بکوبیم تو دهن هیترای FF? به خدا خسته شدم انقدر این فن بوی ها تو گپا بهم گفتن ژاپونی پرست

امیدوارم FF17 هم زیر نظر یوشیدا باشه و توی سالی عرضه شه که هیچ گیم بزرگی در کار نباشه البته قرار بود همین FF16 تو سال 2021 بیاد اگه این می شد قطعا می تونستیم گوتی رو ببریم
همینو بکوبیم تو دهن هیترای FF? به خدا خسته شدم انقدر این فن بوی ها تو گپا بهم گفتن ژاپونی پرس
لازم نیست چیزی رو به کسی ثابت کنیم خوششون میاد بیاد نیاد هم به درک.

در مورد گوتی هم چون یه بار گوتی رو به زلدا اونم نسخه قبلی دادن و یکی دیگه هم این که تغیرات این نسخه ff نسبت به نسخه قبلی خیلی ff زیاده بنظرم برای گوتی شانس خوبی داره ولی به شرط این که بازی موفق از آب دربیاد.

• Like
Reactions: Reza.zareei
همینو بکوبیم تو دهن هیترای FF? به خدا خسته شدم انقدر این فن بوی ها تو گپا بهم گفتن ژاپونی پرس
لازم نیست چیزی رو به کسی ثابت کنیم خوششون میاد بیاد نیاد هم به درک.

در مورد گوتی هم چون یه بار گوتی رو به زلدا اونم نسخه قبلی دادن و یکی دیگه هم این که تغیرات این نسخه ff نسبت به نسخه قبلی خیلی ff زیاده بنظرم برای گوتی شانس خوبی داره ولی به شرط این که بازی موفق از آب دربیاد.
من به یوشیدا کاملا باور دارم این CBU1 توی بیست سال گذشته کاری جز خراب کاری انجام نداده

فاینال رو از عرش به فرش رسوندن کجا رفتن اون گیمایی که جزو تاپ گیمای کنسولا بودن. تنها تیم موفق CBU3 که الان فاینال 16 رو ساختن من تمام امیدم برای بازگشت سری به موفقیت های گذشتش همین گیم

• Like
Reactions: reza8 and rpg321
کاش میتونستم همین را بخرم جدا خیلی خفنه من عاشق بازی های هک اند اسلش هستم چون نخستین گیمی که بازی کردم DMC بود مرا دقیقا یاد اون بازی میاندازد جدا از بازی وایب بسیار خوبی میگیرم و این طرح PS5 هم بسیار باحال هست

کاش میتونستم همین را بخرم جدا خیلی خفنه من عاشق بازی های هک اند اسلش هستم چون نخستین گیمی که بازی کردم DMC بود مرا دقیقا یاد اون بازی میاندازد جدا از بازی وایب بسیار خوبی میگیرم و این طرح PS5 هم بسیار باحال هست
جناب شاید باورت نشه ولی ژانر بازی اکشن RPG نه هک اند اسلش ولی خب شما می تونید با کومبو های این بازی حال کنید و بدونید که داستانش خیلی بهتر از DMC هست

• Like
Reactions: earendilist
جناب شاید باورت نشه ولی ژانر بازی اکشن RPG نه هک اند اسلش ولی خب شما می تونید با کومبو های این بازی حال کنید و بدونید که داستانش خیلی بهتر از DMC هست
فکر کنم طراح مبارزات بازی همون طراح مبارزات DMC باشه

• Like
اره یوشیدا از کپکام بلندش کرد آورد این بر

در کل به جز کمبو ها دیگه هیچ شباهتی نداره به DMC
سخت نگیر دوست عزیز من هم میدادنم سری FF چه مسیری را پیموده این کمبوهای خفنش بسیار جذاب و دلربا هست امیدوارم سری های اینده اش هم در این مسیر باشد من شاید 5-6 باز این گیمپلی اخر را دیدم واقعا زیبایی محض هست

• Like
Reactions: Reza.zareei
سخت نگیر دوست عزیز من هم میدادنم سری FF چه مسیری را پیموده این کمبوهای خفنش بسیار جذاب و دلربا هست امیدوارم سری های اینده اش هم در این مسیر باشد من شاید 5-6 باز این گیمپلی اخر را دیدم واقعا زیبایی محض هست
یه سری چیز هم از گیم پلی KH گرفتن و حتی شاید بشه گفت گیم پلی DMC رو ارتقاع دادن گذاشتن توی ff xvi

در کل متاسفانه ژانر هک اند اسلش روبه انقراض و سولز لایک جاشو گرفته ولی خب اینا هم خوب کاری کردن از کومبو های dmc توی این بازی استفاده کردن چون سطح گیم پلی رو نسبت به نسخه های قبلی خیلی بالاتر بردن

• Like
این بازی خود DMC هم نباشه باز RPG هست
ضمنا بخوای غرق سری FF شی چاره ای جز تجربه عناوین نوبتی قدیمیش نیست. (به هوای قدیمی بودنم کسی نره بازی کنه نصف عمرش به فناست به احترام به سازنده های فعلی عمرا اون فاینالای قدیم تکرار شه)
به نظرم تازه واردا بهتره با ذهنیت کومبو زدن و اکشن اینا سمتش نیان

View attachment 293297View attachment 293298View attachment 293299View attachment 293300
کاور جدید مجله ی گیم اینفورمر که آرت رسمی جدیدی از فاینال فنتسی 16 رو برای ما به همراه داره.

این آرت به مناسبت پیش نمایش جدید فاینال فنتسی که قرار به زودی منتشر شه.
خب 22 ماه May مجله ی گیم اینفورمر و پیش نمایش ها منتشر میشن.

همچنین شوکیس سونی 24 ماه May خواهد بود.

• Like
Reactions: Cait Sith
این بازی خود DMC هم نباشه باز RPG هست
ضمنا بخوای غرق سری FF شی چاره ای جز تجربه عناوین نوبتی قدیمیش نیست. (به هوای قدیمی بودنم کسی نره بازی کنه نصف عمرش به فناست به احترام به سازنده های فعلی عمرا اون فاینالای قدیم تکرار شه)
به نظرم تازه واردا بهتره با ذهنیت کومبو زدن و اکشن اینا سمتش نیان
جناب شما که حاضر نمیشی 6 تا بازی اول رو بزنی بزار حداقل این بدبختا با گرافیک داغون ps1 و سه گانه xiii اذیت نشن و با همین اکشنا حال کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or